Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε?????

Οι εγκυούλες μας τι κάνουνε??

Δεν μπαίνω πολύ συχνά γιατί έχω εργάτες στο σπίτι και γίνετε τις τρελής όλη την ημέρς...

Συγχαρητήρια ματινάκι για την εγκυμοσύνη σου, σου εύχομαι τα καλύτερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!!

Μαράκι μου τι κάνεις;;; Εργασίες στο σπίτι;;;; καλό κουράγιο!!!!

Εύχομαι σήμερα και για τους επόμενους 8 μήνες να μη σου έρθει η κυρία!!!!;)

Μάκια πολλά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σοφακι μου γλυκο!!!!!!!!!!να ζησετε, να τα χιλιασετε!!!!!!!!!!!!με το καλο να μεγαλωσει και η ομορφη οικογενεια σας!!!!!!!!!!!

και εκει βροχερος ο καιρος ε?εδω αρχιζει και φτιαχνει!!!!!

η νεραιδουλα μου κλωτσαει και δινει χαρα στην μανουλα!!!!!!την πεμπτη ανυπομονω να την δω!!!!!!!

Ευχαριστώ ποπάκη μου για όλες τις ευχούλες!!!! Μετά τη γέννηση του γιου μου, όλα τ' άλλα μου φαίνονται τόσοοοοο μικράαααα...αλλά φέτος κάτι με έπιασε!!!!!:rolleyes:

Αχ!!! ναι την Πέμπτη πας ε;;;; πω, πω θα έχει μεγαλώσει πάρα πολύ!!!! τρέλα θα είναι!!! υπομονή 2 μερούλες ακόμα...θα κάνεις και την β' επιπέδου;;;

έχεις πολύ δουλίτσα σήμερα;;;

Καλημερα κοριτσακια μου...τι κανετε????? Εδω σημερα εβρεξε κατα τις 7 παρα το πρωι...ειχα ξυπνησει γιατι ετοιμαζοταν ο αντρουλης να παει στο ιασω γιατι σημερα γενναει η συνυφαδα μου το κοριτσακι της! Εγω δεν πηγα γιατι αυριο που εχουμε την αυχενικη θα φυγουμε απο νωρις και θα παω να την δω αυριο και μετα για την αυχενικη μας! Ελεγα να μην ταλαιπωρηθω 2 μερες συνεχομενες στην αθηνα.....

Ποπακι μου και δω ζεστη κανει παρ'ολο που εβρεξε πρωι πρωι και πολυ μαλιστα! Ερχεται σιγα σιγα το καλοκαιρακι απλα μας κανει λιγα κολπακια ακομα για να μας ψησει μετα....χιχιχιχ!!!

Λενιω μου σε ταλαιπωρει λιγο το αντρακι σου ε? Τι τον εχει πιασει καλε? Μηπως βλεπει κανενα ονειρο και φοβαται? Αλλα 3 μερες συνεχομενες ονειρο? Ελπιζω να σταματησει γιατι κι εσυ στην κατασταση σου πρεπει να κοιμασαι καλα...υπομονη!!!!

Σοφακι μου χρονια σας πολλα να τα χιλιασετε να εισαστε παντα ευτυχισμενοι και ερωτευμενοι!!!! Με το καλο να αυξηθειτε κιολας μεσα απο την καρδια μου στο ευχομαι!!!!!!

Εφακη περαστικουλια σου κοριτσακι μου!!!! Πολυ παλιοκαιρος...δεν λεει να φτιαξει και κουβαλαει πολλα μικροβια ακομα!!!!!

καλημερα αγαπουλες!!πως ειστε?αυτος ο καιρος παντως δεν ειναι για τον μαιο, τι βροχη!!

σοφακι να ζησετε καρδουλα , να ειστε παντα ευτυχησμενοι και αν χαιρεστε τον γοης σας και με το καλο να ερθει και ενα δευτερο παιδακι!αμαν και αυτοι οι δασκαλοι τι τα φορτωνουν τα παιδακια μετα απο τοσες μερες χαλαρωσης..

ελενακι μου καλο τι επαθε ο μικρουλης και γκρινιαζει?το μεσημερακι να τον κοιμησεις και να ξεκουραστεις και εσυ.ο μικρουλης σου καλα?

εφακη μου περαστικα σου κουκλιτσα μου, αυτος ο καιρος μας εχει τρελλανει

ποπακι μου γλυκο τι κανεις?στην δουλιτσα ε?αντε να ερθει η πεμτη με το καλο γα να ξαναδεις την κουκλιτσα σου!κλωτσαει ε?

ματινακι μου κοριτσακι μου πως εισαι?το μωρακι σας καλα?αντε αυριο με το καλο θα το ξαναδεις!!να σας ζησει και η μπεμπα της συνυφαδας, γερο και καλοτυχο να ειναι.καλα εκανες και δεν πηγες αφου θα τα συνδυασεις ολα αυριο ακομα και καλυτερα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

καλημερα αγαπουλες!!πως ειστε?αυτος ο καιρος παντως δεν ειναι για τον μαιο, τι βροχη!!

σοφακι να ζησετε καρδουλα , να ειστε παντα ευτυχησμενοι και αν χαιρεστε τον γοης σας και με το καλο να ερθει και ενα δευτερο παιδακι!αμαν και αυτοι οι δασκαλοι τι τα φορτωνουν τα παιδακια μετα απο τοσες μερες χαλαρωσης..

ελενακι μου καλο τι επαθε ο μικρουλης και γκρινιαζει?το μεσημερακι να τον κοιμησεις και να ξεκουραστεις και εσυ.ο μικρουλης σου καλα?

εφακη μου περαστικα σου κουκλιτσα μου, αυτος ο καιρος μας εχει τρελλανει

ποπακι μου γλυκο τι κανεις?στην δουλιτσα ε?αντε να ερθει η πεμτη με το καλο γα να ξαναδεις την κουκλιτσα σου!κλωτσαει ε?

ματινακι μου κοριτσακι μου πως εισαι?το μωρακι σας καλα?αντε αυριο με το καλο θα το ξαναδεις!!να σας ζησει και η μπεμπα της συνυφαδας, γερο και καλοτυχο να ειναι.καλα εκανες και δεν πηγες αφου θα τα συνδυασεις ολα αυριο ακομα και καλυτερα

Καλημερα νενακι μου τι κανεις κοριτσακι???? Ασ'τα και δω μιλαμε εριξε μια βροχη λες και ειναι γεναρης μηνας ακομα! Τι να πεις? Να δουμε ποτε θα καλοκαιριασει...! Παντως θυμαμαι και περσυ οτι 26 ιουνιου εριχνε πολυ βροχη και το θυμαμαι πολυ καλα γιατι ειχαμε παει σε γαμο και τελικα το τραπεζι εγινε στην μεσα αιθουσα! Εχει αλλαξει ο καιρος πολυ και δεν ξερεις τι να περιμενεις....γι'αυτο κι εμεις καναμε τον γαμο 25 σεπτεμβριου για να κανουμε το τραπεζι μεσα και να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο!

Ευχαριστω και για τις ευχες σου...απο στιγμη σε στιγμη γενναει γιατι εδω και μιση ωρα την εχουν βαλει χειρουργιο....ειπα να μην παω σημερα και λογω της ταλαιπωριας σημερα κι αυριο αλλα σημερα θα επρεπε να ξυπνησω απο τις 6μιση να ετοιμαστω γιατι θα επρεπε να ειμαστε εκει νωρις να κανουμε παρεα στον κουνιαδο μου....μεχρι να γεννησει να περιμενουμε να τις δουμε θα πηγαινε μεσημερι....εγω δεν μπορω τωρα να καθομαι σε μια καρεκλα τοσες ωρες....παρεπιπτοντως γεννησε μολις ! Με πηρε ο αντρας μου τωρα και μου το ειπε!!!!! Αχ τι τελεια....2300 kg και αυτο σημαινει οτι δεν θα μπει θερμοκοιτιδα δοξα το Θεο!!!!!

αντε να σας ζησει ματινακι μου, να την χαιρεστε!!!!!!!!!σε λιγο καιρο θα εισαι εσυ στη θεση της συνυφαδας!!!τι τελειο συναισθημα!!!!!!!!!!!

δοξα το θεο που γλιτωσε την θερμοκοιτιδα το μωρακι

παντα τετοια ευχαριστα να ακουμε

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Σοφακι μου χρονια σας πολλα να τα χιλιασετε να εισαστε παντα ευτυχισμενοι και ερωτευμενοι!!!! Με το καλο να αυξηθειτε κιολας μεσα απο την καρδια μου στο ευχομαι!!!!!!

Ευχαριστώ Ματινάκι μου!!!! για όλα!!!! με το καλό να πας αύριο για την αυχενική!!!! όλα θα είναι καλά αγαπούλα μου!!!! να σας ζήσει και η ανηψουλα!!! καλά θα κάνεις να πας μόνο αύριο, δε χρειάζεται να ταλαιπωρείσαι 2 μέρες Αθήνα.

Νενάκι μου καλό τι κάνεις;;; έχω καιρό πολύ να σε πετύχω!!!!

ευχαριστώ αγαπούλα μου!!!! με το καλό να μας πεις πολύ πολύ σύντομα ευχάριστα!!!!

άσε, άσε κόντεψα να σαλτάρω...με το διάβασμα εχθές, μέχρι να μπουμε σε πρόγραμμα πάλι, άντε λίγο ακόμα...

Τώρα βέβαια με την άνοιξη που μυαλό για διάβασμα!!!!

Καλημερα νενακι μου τι κανεις κοριτσακι???? Ασ'τα και δω μιλαμε εριξε μια βροχη λες και ειναι γεναρης μηνας ακομα! Τι να πεις? Να δουμε ποτε θα καλοκαιριασει...! Παντως θυμαμαι και περσυ οτι 26 ιουνιου εριχνε πολυ βροχη και το θυμαμαι πολυ καλα γιατι ειχαμε παει σε γαμο και τελικα το τραπεζι εγινε στην μεσα αιθουσα! Εχει αλλαξει ο καιρος πολυ και δεν ξερεις τι να περιμενεις....γι'αυτο κι εμεις καναμε τον γαμο 25 σεπτεμβριου για να κανουμε το τραπεζι μεσα και να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο!

Ευχαριστω και για τις ευχες σου...απο στιγμη σε στιγμη γενναει γιατι εδω και μιση ωρα την εχουν βαλει χειρουργιο....ειπα να μην παω σημερα και λογω της ταλαιπωριας σημερα κι αυριο αλλα σημερα θα επρεπε να ξυπνησω απο τις 6μιση να ετοιμαστω γιατι θα επρεπε να ειμαστε εκει νωρις να κανουμε παρεα στον κουνιαδο μου....μεχρι να γεννησει να περιμενουμε να τις δουμε θα πηγαινε μεσημερι....εγω δεν μπορω τωρα να καθομαι σε μια καρεκλα τοσες ωρες....παρεπιπτοντως γεννησε μολις ! Με πηρε ο αντρας μου τωρα και μου το ειπε!!!!! Αχ τι τελεια....2300 kg και αυτο σημαινει οτι δεν θα μπει θερμοκοιτιδα δοξα το Θεο!!!!!

Να σας ζήσει και πάλι, δε θα καταλάβουμε πότε θα έρθει και η δική σου η σειρά με το καλό!!!!;)

Ευτυχώς που δε θα μπει στη θερμοκοιτίδα!!!!

Διαφημίσεις

χχαχαχα οντως σοφακι μου αυτη η ανοιξη φταιει για ολα!!

ευτυχως εμεινε λιγο ακομα για να τελειωσουν οποτε ειναι λιγακι παρηγορο αυτο;););)

αυτό ξαναπέστο νενάκι μου!!!!

πόσα χρόνια θα κλείσετε αγάπη;;; φρεσκοπαντρεμένη είσαι ε;;;

αντε να σας ζησει ματινακι μου, να την χαιρεστε!!!!!!!!!σε λιγο καιρο θα εισαι εσυ στη θεση της συνυφαδας!!!τι τελειο συναισθημα!!!!!!!!!!!

δοξα το θεο που γλιτωσε την θερμοκοιτιδα το μωρακι

παντα τετοια ευχαριστα να ακουμε

Ευχαριστουμε νενακι μου και στα δικα σου κοπελα μου γρηγορα! Ναι δοξα τον Θεο δεν λες τιποτα γιατι ο αδερφος της περσυ πηγε μετα απο 2 μηνες σπιτι του και ηταν 1 κιλο οταν γεννηθηκε!

Να σας ζήσει και πάλι, δε θα καταλάβουμε πότε θα έρθει και η δική σου η σειρά με το καλό!!!!;)

Ευτυχώς που δε θα μπει στη θερμοκοιτίδα!!!!

Ευχαριστουμε σοφακι μου να εισαι καλα και σου ευχομαι και σενα να ερθει αλλο ενα παιδακι στην φαμιλια σας!!!!! Ηδη δεν εχω καταλαβει ποτε εφτασε η αυχενικη....περναει ο καιρος!

Ευχαριστουμε νενακι μου και στα δικα σου κοπελα μου γρηγορα! Ναι δοξα τον Θεο δεν λες τιποτα γιατι ο αδερφος της περσυ πηγε μετα απο 2 μηνες σπιτι του και ηταν 1 κιλο οταν γεννηθηκε!

:(:(:( γιατι ετσι ο μικρουλης ματινακι μου?

ευτυχως η μπουμπου σας σταθηκε πιο τυχερουλα!!μακαρι κανενα μωρακι να μην μπαινει ποτε στην θερμοκοιτιδα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...