Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Οταν λες δεν το καταλαβαινεις καθε μερα εννοεις οτι περναει η μερα και δεν το νιωθεις καθολου ή το νιωθεις ελαχιστα???

Παντως μην αγχωνεσαι γιατι στην εβδομαδα που εισαι εσυ αλλες δεν το εχουν νιωσει καθολου....παντως απο δω και περα θα πρεπει να το νιωθεις πιο συχνα απλα εχε τον νου σου γιατι κουνιεται αλλα δεν το καταλαβαινεις οταν εισαι σε κινηση ας πουμε! Οταν καθεσαι τοτε μπορει να κοιμαται και να τυχαινει να μην το ακους! Σιγα σιγα θα ερθει ο καιρος που δεν θα σε αφηνει σε ησυχια!

Τώρα για παράδειγμα το κατάλαβα! Έφαγα κι ένα μπισκοτάκι ;) για να πω την αλήθεια! Βασικά σήμερα ήμουν συνέχεια σε κίνηση και έκανα και λίγες δουλίτσες και το απόγευμα συνηδητοποίησα πως δεν το ένιωσα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα για παράδειγμα το κατάλαβα! Έφαγα κι ένα μπισκοτάκι ;) για να πω την αλήθεια! Βασικά σήμερα ήμουν συνέχεια σε κίνηση και έκανα και λίγες δουλίτσες και το απόγευμα συνηδητοποίησα πως δεν το ένιωσα!

Κουνιεται Ιωαννα μου απλα εσυ δεν το νιωθεις παντα γιατι εισαι σε κινηση! Μην αγχωνεσαι αν και ετσι ειναι...κι εμεις τα περασαμε αυτα γιατι νομιζαμε οτι με το που το νιωσαμε, θα αρχιζει καθε μερα απο το πρωι μεχρι το βραδυ να κουνιεται και να το νιωθουμε παντα! Παντως εκ πειρας σου λεω οτι κουνιεται και ειναι μια χαρα....αν εχεις τοσο μεγαλο αγχος να τρως κατι γλυκο και να εχεις τον νου σου να το νιωσεις!!!!!!!

Κουνιεται Ιωαννα μου απλα εσυ δεν το νιωθεις παντα γιατι εισαι σε κινηση! Μην αγχωνεσαι αν και ετσι ειναι...κι εμεις τα περασαμε αυτα γιατι νομιζαμε οτι με το που το νιωσαμε, θα αρχιζει καθε μερα απο το πρωι μεχρι το βραδυ να κουνιεται και να το νιωθουμε παντα! Παντως εκ πειρας σου λεω οτι κουνιεται και ειναι μια χαρα....αν εχεις τοσο μεγαλο αγχος να τρως κατι γλυκο και να εχεις τον νου σου να το νιωσεις!!!!!!!

Το ξέρω βρε Ματινάκι μου! Το έλεγα και στην αδερφή μου πριν λίγο και μου έλεγε πως και στα 2 παιδάκια της κατάλαβε τις κινήσεις του μωρού μέσα στον 5ο μήνα! Τι να πω; Θα εκφράσω την απορία μου αύριο και στο γιατρό και θα δούμε τι θα μου πει!

Το ξέρω βρε Ματινάκι μου! Το έλεγα και στην αδερφή μου πριν λίγο και μου έλεγε πως και στα 2 παιδάκια της κατάλαβε τις κινήσεις του μωρού μέσα στον 5ο μήνα! Τι να πω; Θα εκφράσω την απορία μου αύριο και στο γιατρό και θα δούμε τι θα μου πει!

Κοριτσάκια μου μία γλυκιά καληνύχτα από εμένα! Καλό ξημέρωμα να έχουμε! Φιλάκια και χαδάκια στις κοιλίτσες σας!!!

Ετοιμο και το σοκολατοκεϊκ μου! Μυριζει ολο το σπιτι...

Ο αντρουλης βλεπει ποδοσφαιρο και σε λιγο που θα κανει ημιχρονο θα βαλω να φαμε γιατι με 'χει κοψει η πεινα!!!!!!!!!!!

Θα σας χαιρετησω λοιπον για σημερα! Απο αυριο παλι πρωτα ο Θεος!

Καληνυχτα λοιπον, ονειρα γλυκα και καλο ξημερωμα να εχουμε!!!!!!!!!

Φιλακια και χαδακια στις κοιλιτσες και στα μωρακια σας!!!!!!!!!!

Sleeping-Babies-by-Tracy-Raver_109417_profile.jpg

newborn-baby-sleeping-tips.jpg

Διαφημίσεις

καλημερουδια σαςςςςς!δειτε την ωραααααα..πρωινη πρωινη κ παλι σημερα..η μεση μου με ποναει πολυ κ δεν αντεχα αλο ξαπλα!

απολαυσα να σας διαβαζω..:D:Dχθες δεν καταφερα να μπω..ημουν στη μαμα μεχρι το απογευμα κ μετα ηρθε η συνηφαδα μου με τον μικρο της κ παιζανε τα μικρα..τα ειπαμε κ μεις κ περασε η ωρα..σημερα παρασκευη..προσπαθω να θυμηθω τι αλο εχω να κανω..νομιζω πως ειμαστε ετοιμοι πια!

σημερα κλεινουμε με τον αντρα μου 5 χρονια γαμου..πωπωωω!πως περασε ο καιρος..

Βασουλα να σε καλωσορισω κ γω στην ομορφη παρεα μας;)καλως μας ηρθες κ με το καλο το μωρακι σου αν εισαι εγκυουλα;)αν οχι με το καλο να ερθει;)

Χρυσανθη μου ευχαρηστω πολυ για τα καλα σου λογια!εχω μια ανυπομονησια για την κυριακη!:D:D

Αναστασακι μου το καροτσακι σου ειναι πολυ ομορφο..κ γω peg perego εχω στον μικρο αυτο σιγκεκριμενα..παλιο μοντελακι..σε πρασινακι το πηρα..τωρα εχει βγαλει πολυ πιο ομορφα σχεδια;)img_A_150241_d0e52364f4310b93b891d07345a2a55f.jpg&w=250&sq=N&b=N

Ιωαννακι μου καλο σημερα θα δειτε τον μπεμπακο σας τι καλαα!κ γω πολυ χαιρομαι οταν εχουμε επισκεψεις στους γιατρους κ περημενουμε νεα η μια απο την αλη!:D:Dοσο για το μωρακι λογικο ειναι ακομα να μην το αισθανεσαι τοσο εντονα κ γιαυτο να νομιζεις οτι δεν κουνιεται ολη τη μερα..οπως ειπε κ το Ματινακι σε λιγο καιρο δεν θα σε αφηνει σε ησυχια;);)

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τι νοικοκυρουλα εισαι εσυ..εφτιαξες τοσα πραγματακια..μπραβο σου..η μπιζουδενια μας?(πως μαρσει αυτος ο χαρακτηρισμος);)

Ευακι μουυυυυ πολυ χαιρομαι που μπαινεις συχνα τωρα..πολα φιλακια στην γλυκουλα κ ομορφουλα κορουλα σου!νομιζω πως μοιαζει στον μπαμπα της ;)

Ματινακι μου χρυσοχερα μου εσυ..ποσο θα θελα κ γω ενα κομματι απο αυτο το θεικο κεικ!οσο για την μουσταρδα θα την εχουμε στα υποψην..εγω σημερα δεν ξερω τι θα μαγειρεψω..παντως χθες η μανουλα μου εκανε το σπιτι λαμπικο..να ναι καλα οι μανουλες ολου του κοσμου..ο θεος να μας δινει κουραγιο κ δυναμη να ειμαστε στηριγμα για τα μωρακια μας οπως κανουν κ οι δικες μας μανουλες!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδια σαςςςςς!δειτε την ωραααααα..πρωινη πρωινη κ παλι σημερα..η μεση μου με ποναει πολυ κ δεν αντεχα αλο ξαπλα!

απολαυσα να σας διαβαζω..:D:Dχθες δεν καταφερα να μπω..ημουν στη μαμα μεχρι το απογευμα κ μετα ηρθε η συνηφαδα μου με τον μικρο της κ παιζανε τα μικρα..τα ειπαμε κ μεις κ περασε η ωρα..σημερα παρασκευη..προσπαθω να θυμηθω τι αλο εχω να κανω..νομιζω πως ειμαστε ετοιμοι πια!

Βασουλα να σε καλωσορισω κ γω στην ομορφη παρεα μας;)καλως μας ηρθες κ με το καλο το μωρακι σου αν εισαι εγκυουλα;)αν οχι με το καλο να ερθει;)

Χρυσανθη μου ευχαρηστω πολυ για τα καλα σου λογια!εχω μια ανυπομονησια για την κυριακη!:D:D

Αναστασακι μου το καροτσακι σου ειναι πολυ ομορφο..κ γω peg perego εχω στον μικρο αυτο σιγκεκριμενα..παλιο μοντελακι..σε πρασινακι το πηρα..τωρα εχει βγαλει πολυ πιο ομορφα σχεδια;)img_A_150241_d0e52364f4310b93b891d07345a2a55f.jpg&w=250&sq=N&b=N

Ιωαννακι μου καλο σημερα θα δειτε τον μπεμπακο σας τι καλαα!κ γω πολυ χαιρομαι οταν εχουμε επισκεψεις στους γιατρους κ περημενουμε νεα η μια απο την αλη!:D:Dοσο για το μωρακι λογικο ειναι ακομα να μην το αισθανεσαι τοσο εντονα κ γιαυτο να νομιζεις οτι δεν κουνιεται ολη τη μερα..οπως ειπε κ το Ματινακι σε λιγο καιρο δεν θα σε αφηνει σε ησυχια;);)

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τι νοικοκυρουλα εισαι εσυ..εφτιαξες τοσα πραγματακια..μπραβο σου..η μπιζουδενια μας?(πως μαρσει αυτος ο χαρακτηρισμος);)

Ευακι μουυυυυ πολυ χαιρομαι που μπαινεις συχνα τωρα..πολα φιλακια στην γλυκουλα κ ομορφουλα κορουλα σου!νομιζω πως μοιαζει στον μπαμπα της ;)

Ματινακι μου χρυσοχερα μου εσυ..ποσο θα θελα κ γω ενα κομματι απο αυτο το θεικο κεικ!οσο για την μουσταρδα θα την εχουμε στα υποψην..εγω σημερα δεν ξερω τι θα μαγειρεψω..παντως χθες η μανουλα μου εκανε το σπιτι λαμπικο..να ναι καλα οι μανουλες ολου του κοσμου..ο θεος να μας δινει κουραγιο κ δυναμη να ειμαστε στηριγμα για τα μωρακια μας οπως κανουν κ οι δικες μας μανουλες!

Καλημέρα Λενάκι μου! Πως είσαι; Εγώ ξύπνησα, έκανα τα γεμιστά μου και τώρα ετοιμάζομαι να πάω στο κομμωτήριο! Φιλάκια προς το παρόν και θα τα πούμε μετά!

Καλημέρα Λενάκι μου! Πως είσαι; Εγώ ξύπνησα, έκανα τα γεμιστά μου και τώρα ετοιμάζομαι να πάω στο κομμωτήριο! Φιλάκια προς το παρόν και θα τα πούμε μετά!

καλημερα Ιωαννακι μουυυυυ:D:Dκαλα ειμαι..απλα με ποναει πολυ η μεση μου:rolleyes:

μπραβο σου μαγειρεψες κιολας;);)για κουρεμα ειπες θα πας σωστα?φιλακια πολλα...τα λεμε αργοτερααααααααα..χαδακια στην κοιλιτσα κ στον τεμπελακο για την ωρα μπεμπακο σου;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε??? εγώ πάλί ανησυχο ύπνο..τρις την ωρα τουαλέτα και μες στη νυχτα και επιαναν και συσπασεις.... κατα της 06.00 το πρωι ενιωσα την πρωτη μου κραμπα στην γάμπα!!!!!!!!!!!!! (βασικα δεν εχω ξανα παθει κραμπακαι δεν ηξερα πως ειναι!) πολύ πόνος!!!!!!!!!!! ακόμα δηλαδη που περπαταω ποναω σ'εκείνο το σημειο!!! τι να κάνω πρέπει να παρω λέτε τηλ. στη γιατρό η να περιμενω να το αναφερω στο ραντεβού????:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα λενάκι! πολύ ωραίο το καροτσακι σου!! ναι καθε χρονο βγαζουν και αλλα χρωμματα. μια φιλη μου πριν 3 χρονια ειχε παρει το οινοπνευματι και ηταν τελειο!!!!!! μετα δεν το ξανα βγαλανε καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!

είσαι ετοιμη καρδουλα μου ε????????????? πο πο πο!!! ακομα δεν το πιστευω πραγματικά!!! γεννάς!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ο αντρουλης βλεπει ποδοσφαιρο και σε λιγο που θα κανει ημιχρονο θα βαλω να φαμε γιατι με 'χει κοψει η πεινα!!!!!!!!!!!

μμμμμμ να χα ενα καμμάτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Ιωαννάκι! μιαμ μιαμ γεμιστα! και εγω θα φάω σημερα!!! αντε θα κανεις και το μαλλάκι σημερα ! ωραια!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Ιωαννάκι! μιαμ μιαμ γεμιστα! και εγω θα φάω σημερα!!! αντε θα κανεις και το μαλλάκι σημερα ! ωραια!!:P

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Τι κάνεις; Τώρα γύρισα και έβαλα το φαγάκι να ψήνεται! Μην αγχώνεσαι για τις κράμπες βρε! Είναι ότι πιο συνηθισμένο στην εγκυμοσύνη! Ο μπεμπάκος μας τι κάνει; Εμένα όπως είπε και το Λενάκι πολύ τεμπελάκος είναι! Ουφ πάντως θα το αναφέρω στο γιατρό το απόγευμα!

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Τι κάνεις; Τώρα γύρισα και έβαλα το φαγάκι να ψήνεται! Μην αγχώνεσαι για τις κράμπες βρε! Είναι ότι πιο συνηθισμένο στην εγκυμοσύνη! Ο μπεμπάκος μας τι κάνει; Εμένα όπως είπε και το Λενάκι πολύ τεμπελάκος είναι! Ουφ πάντως θα το αναφέρω στο γιατρό το απόγευμα!

ο μπεμπης μου και εμενα εδω και 2 μερες τεμπελιαζει! τις προηγουμενες ειναι πιο υπερκινητικος!! και εγω θα την παρω τηλ το απογευμα να την πω γα τις κραμπες μηπως μου δωσει τιποτα, γιατι στα προηγουμενα ραντεβου με ρωτουσε αν εχω..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα περα για περααααααααααααααααααααααααα......χιχιχιχιχ...

τι κανετε τσουπριτσες ομορφες????

να καλωσορισω τις νεες φιλεναδες βασω και χρυσανθη...χρυσανθουλα με το καλο κοριτσακι μου να ερθει η μπεμπουλα σας!!!!κι εγω μπιζουδενια περιμενω, ειμαι η ρανια και σημερα μπηκα στον 6ο μηνα...εχω ακομα!!!!

εγω ρε κοριτσια σημερα ειχα παλι μια ζαλαδα σαν αυτες του πρωτου τριμηνου και μετα τη δουλεια πηγα στο μαγαζι του αντρουλη μου και με εφερε αυτος σπιτι,δεν οδηγησα....αλλα διαβασα οτι εινα φυσιολογικο στο βιβλιο εγκυμοσυνης και οτι συμβαινει συχνα!!!!!κατα τ'αλλα τα ιδια.....ευτυχως δουλεια σημερα και ξελαμπικαρε ο εγκεφαλος.....τρελλαθηκα χθες μεσα!!!!!και τι δεν εφτιαξα....φακες, ανοιξα φυλλο για τυροπιτα και χαλβα συμιγδαλενιο......απαππαπαπαπαπα...δεν ειναι να καθεσαι μεσα στο σπιτι....

Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε εσεις και τα μπεμπακια σας σημερα?

Καλημερα Ρανακι μου!Ευχαριστω για το καλωσορισμα!Ποπο νοστιμιες οσπρια,φυλλο,χαλβας ...

Ματινακι μου κεικ ε??σοκολατα!μμμμμ!και μενα ο καλος μου κολλαει με το ποδοσφαιρο και τρελενεται να του φτιαχνω και καμια λιχουδια μαζι με το ματσ!:)

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...