Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλησπερα περα για περααααααααααααααααααααααααα......χιχιχιχιχ...

τι κανετε τσουπριτσες ομορφες????

να καλωσορισω τις νεες φιλεναδες βασω και χρυσανθη...χρυσανθουλα με το καλο κοριτσακι μου να ερθει η μπεμπουλα σας!!!!κι εγω μπιζουδενια περιμενω, ειμαι η ρανια και σημερα μπηκα στον 6ο μηνα...εχω ακομα!!!!

βασουλα εσυ εισαι εγκυουλα?

λενιω μουουυουουουουουοουυυυ κοντευεις....αχ δε μπορω συγκινουμαι πολυ!!!!!!!

ποπακι μου γλυκοοοοοοοοοοοοοοοοο....ποσο χαιρομαι που η κορουλα σας ειναι καλυτερα!!!!!!οταν γεννησω με το καλο, το λαπτοπ θα γινει προεκταση του χεριου μου....διπλα μου θα το εχω συνεχεια για να γραφω αυτα που νιωθω οπως εσυ!!!!

ιωαννακι μου θα δειτε τον μπεμπουλινο αυριο εεεεεε????αντε με το καλο....θα τον χορτασεις αυτον τον μηνα...χιχιχιχιχιχ.....τι τυχερη που εισαι που εχεις τα επιπλα απο την αδερφουλα σου.....αχ πολλα λεφταααααααααααααααααα.....δε βαριεσαι....θα κοψουμε απο αλλου!!!!!!

ματιναρααααααααααααααααα-συμπεθερααααααααααα......χιχιχιχιχιχιιχ.....χαδακια πολλα στο κοιλουμπι σου....και σε σενα φυσικα!!!!!(((((((((((((((((((())))))))))))))))))

ηπειρωταρα μου μεγαλη και τρανηηηηηηηηηηηηηηηηηηη....χιχιχιχιχχιχ.....

αναστασακι μουουουυουουουουυ....τι κανεις αγαπακι μου?????τον εχει πιασει τεμπελιαση τον μπεμπακο σου εεεεεε????κι εμενα χθες τεμπελα ηταν.....

ευακι μου γλυκο να ξερες ποσο χαιρομαι που μπαινεις πιο συχνα τωρα....μας ελειψες!!!!!φιλακια στη κορακλα....

καλεεεεεεεεεεε...ξεχασα καμια????????

εγω ρε κοριτσια σημερα ειχα παλι μια ζαλαδα σαν αυτες του πρωτου τριμηνου και μετα τη δουλεια πηγα στο μαγαζι του αντρουλη μου και με εφερε αυτος σπιτι,δεν οδηγησα....αλλα διαβασα οτι εινα φυσιολογικο στο βιβλιο εγκυμοσυνης και οτι συμβαινει συχνα!!!!!κατα τ'αλλα τα ιδια.....ευτυχως δουλεια σημερα και ξελαμπικαρε ο εγκεφαλος.....τρελλαθηκα χθες μεσα!!!!!και τι δεν εφτιαξα....φακες, ανοιξα φυλλο για τυροπιτα και χαλβα συμιγδαλενιο......απαππαπαπαπαπα...δεν ειναι να καθεσαι μεσα στο σπιτι....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κου κου κου κου....φυγατεεεεεεεεεεεεεε???

θα κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Ελα ρε συμπεθερααααααα!!!!!!! Ηρθα!!!!!!!!!

Τι κανετε μανουλοκορακλα?????????? Εμεις ειμαστε σε κινηση συνεχεια....μου ριχνει κατι κλωτσοπατιναδες ο μπεμπης αλλο πραγμα...Παλι ζαλιστηκες καμαρι μου? Δεν πειραζει δινει το παρον και μ'αυτον τον τροπο η μπιζουδενια....υπομονη!!!!!!!!!!

Κι εγω εφτιαξα κεϊκ πριν λιγο σε λιγο θα το βγαλω....το κοτοπουλακι εγινε μουρλια!!!! Αν βαζετε μουσταρδα οταν φτιαχνετε κοτοπουλο στο φουρνο σας προτεινω μια φανταστικη μουσταρδα πικαντικη....την πηρα σημερα στον βασιλοπουλο και μονο ο βασιλοπουλος την εχει...365 λεγεται και ειναι θηγατρικη εταιρεια του βασιλοπουλου στις Βρυξελες! Κοριτσακια η μεγαλη συσκευασια 1 ευρουλακι....και απο γευση? Δεν εχω φαει καλυτερη....

Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να βάλω φωτό! Είναι της peg perego το pliko! Έχει καλαθούνα, καθισματάκι αυτοκινήτου και κανονικό καρότσι για μεγαλύτερη ηλικία! Είναι ότι καλύτερο έχω δει αυτή τη στιγμή στην αγορά! Το έχει και μία φίλη μου στον μπέμπη της και είναι σούπερ! Α και θα το πάρω σε λιλά! Δεν ξέρουμε τι θα είναι το δεύτερο μωράκι όταν με το καλό έρθει! Χαχαχαχχαχαχα!!!!

και εγω της peg perego θα παρω σε μωβ λιλα. εβαλα φωτο πιο κατω. pliko εχει πολλα γι'αυτο σε ρωταω!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κου κου κου κου....φυγατεεεεεεεεεεεεεε???

θα κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Εδώ είμαι Ρανάκι μου! Ήρθε για λίγο η πεθερούλα μου να με δει και μου έφερε και μία σοκολατίτσα! χαχαχαχαχ!!! Δεν βλέπω την ώρα να δω το μωράκι μου αύριο! Πάντως βρε Ράνια μου δεν το καταλαβαίνω κάθε μέρα το μωρό! Είναι φυσιολογικό φαντάζομαι!

Όσο για τα έπιπλα για το δωμάτιο του μπέμπη η αλληθεια είναι πως είμαι τυχερή! Ας είναι καλά η αδερφούλα μου! Είχε δώσει πριν 5 χρόνια μία περιουσία για ένα κρεβατάκι και μία συρταριέρα! 2.500 ευρώ μόνο αυτά! Άστα κλάφτα!

Διαφημίσεις

βρήκα μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα!!!!

peg-perego-50.jpg

ναι χρυσανθάκι μου! και όλα τα κορίτσια είναι υπέροχα!!:D

καλά είμαι!! έφαγα τα τοστακια μου και σε λίγο θα μπω να κάνω ενα μπανάκι και να παω στον άντρα μου!:P

ο μικρούλης μου γιατι δεν μου δινει σημασια??????????? (προσπαθω να μην αγχωθω και γι'αυτο παντως....)

Αυτό ακριβώς βρήκα Αναστασάκι μου! Ακριβώς τα ίδια θα έχουν τα μπεμπουλίνια μας!!!

γεια σαααααασηρθα και γω στην παρεα σασ:tongue::tongue:

Καλωσορισες και εσυ Βασουλα στην παρεα μας!

733895zl8k1fkhwd.gif

Πες μας λιγα λογια για σενα να γνωριστουμε....εισαι εγκυουλα???

empty.gif

empty.gif

Καλησπεριζω και τα υπολοιπα κοριτσακια και μπεμπακια της παρεας....τι κανετε????

Αναστασακι μου οχι εμενα δεν ειναι το ιδιο καροτσι απλα ειναι το ιδιο συστημα! Εφαρμοζει πανω στο καροστι το πορτ μπεμπε και το καθισμα αυτοκινητου και ειναι και κανονικο καροτσι για πιο μετα! Πολυ ωραιο παντως το λιλα...απλα εμενα μου αρεσουν πιο εντονα χρωματα εξου και το πορτοκαλοκαφε που πηραμε!Γουστα ειναι αυτα!

Ιωαννακι μου τι κανεις????? Ο μπεμπακος???? Θα το δειτε το ζουζουνακι σας μωλε???? Αχ τι καλα....κι εγω περιμενω πως και πως να ερθει η τεταρτη να παμε αθηνα να τον δουμε!!!!!!!!!!!!!

Το λενιω μας που ειναι?????Λενιωωωωωω????? Που εισαι οεο????

Αυτό ακριβώς βρήκα Αναστασάκι μου! Ακριβώς τα ίδια θα έχουν τα μπεμπουλίνια μας!!!

ναι!!!!!!!!!!!!!!! και εμενα αυτο το χρωμμα ειναι, αλλά άλλο το μοντελο, απλα δεν το βρηκα σε τετοια φωτο...:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι!!!!!!!!!!!!!!! και εμενα αυτο το χρωμμα ειναι, αλλά άλλο το μοντελο, απλα δεν το βρηκα σε τετοια φωτο...:D

Δεν είναι πάρα πολύ όμορφο το χρώμα;

ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩ!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπεριζω και τα υπολοιπα κοριτσακια και μπεμπακια της παρεας....τι κανετε????

Αναστασακι μου οχι εμενα δεν ειναι το ιδιο καροτσι απλα ειναι το ιδιο συστημα! Εφαρμοζει πανω στο καροστι το πορτ μπεμπε και το καθισμα αυτοκινητου και ειναι και κανονικο καροτσι για πιο μετα! Πολυ ωραιο παντως το λιλα...απλα εμενα μου αρεσουν πιο εντονα χρωματα εξου και το πορτοκαλοκαφε που πηραμε!Γουστα ειναι αυτα!

Ιωαννακι μου τι κανεις????? Ο μπεμπακος???? Θα το δειτε το ζουζουνακι σας μωλε???? Αχ τι καλα....κι εγω περιμενω πως και πως να ερθει η τεταρτη να παμε αθηνα να τον δουμε!!!!!!!!!!!!!

Το λενιω μας που ειναι?????Λενιωωωωωω????? Που εισαι οεο????

Ναι μωρέ θα πάμε να το δούμε το μπεμπουλίνι! Κάθε φορά ανυπομονώ! Βρε Ματινάκι το έγραψα πριν και στη Ράνια, είπα πως δεν καταλαβαίνω κάθε μέρα το μωρό! Λογικό δεν είναι; Να μην αγχωθώ γι'αυτό τώρα!

ναι μου αρεσε!! και είχα ενδοιασμους αν ταιριαζει σε αγορι.....

Φυσικά και ταιριάζει βρε! Αυτό το χρώμα όπως και το απαλό το πρασινάκι που έχει είναι ουδέτερα χρώματα και όχι δεσμευτικά! Άσε που τα αγοράκια μας εκεί μέσα θα είναι κουκλάκιααααααα!!!! Ααααααχχχχχχχ ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!

Ναι μωρέ θα πάμε να το δούμε το μπεμπουλίνι! Κάθε φορά ανυπομονώ! Βρε Ματινάκι το έγραψα πριν και στη Ράνια, είπα πως δεν καταλαβαίνω κάθε μέρα το μωρό! Λογικό δεν είναι; Να μην αγχωθώ γι'αυτό τώρα!

Οταν λες δεν το καταλαβαινεις καθε μερα εννοεις οτι περναει η μερα και δεν το νιωθεις καθολου ή το νιωθεις ελαχιστα???

Παντως μην αγχωνεσαι γιατι στην εβδομαδα που εισαι εσυ αλλες δεν το εχουν νιωσει καθολου....παντως απο δω και περα θα πρεπει να το νιωθεις πιο συχνα απλα εχε τον νου σου γιατι κουνιεται αλλα δεν το καταλαβαινεις οταν εισαι σε κινηση ας πουμε! Οταν καθεσαι τοτε μπορει να κοιμαται και να τυχαινει να μην το ακους! Σιγα σιγα θα ερθει ο καιρος που δεν θα σε αφηνει σε ησυχια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...