Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ευχαριστω παρα πολυ για το θερμο welcome!ευχαριστω και για την ευχη!!αυτο το τελειομηνη ηταν το μεγαλο μου αγχος απο αρχες του 7ου αλλα δοξα το θεο!ευχομαι και σε σενα ενα γερο αγορακι (αποτι βλεπω):P!το να μιλαω με γυναικες που πανω κατω ειναι στην ιδια φαση με μενα και περιμενουν ,εχουν ,ή θελουν πολυ να αποκτησουν ενα παιδακι ειναι απο τα πιο ευχαριστα πραματα που κανω μεσα στη μερα!οσο για το ηπειρωτισσα :Dκαι μετα το χωριο μου ειναι κοντα στο ορια του νομου ιωαννινων μπορει να ανοικει στην μακεδονια (Πενταλοφος κοζανης)αλλα παραδοση μας βγαζει ματι οτι ειναι ηπειρωτικη !

γεια σαααααασηρθα και γω στην παρεα σασ:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αναστασάκι μου τι κάνεις; Πως είσαι; Ο μπεμπάκος μας;

καλά Ιωαννάκι!! ο μπεμπακος καλα κ αυτος, που κ που κανει αισθητη την παρουσια του!! εσεις???? πως ειστε?????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλά Ιωαννάκι!! ο μπεμπακος καλα κ αυτος, που κ που κανει αισθητη την παρουσια του!! εσεις???? πως ειστε?????

Σήμερα πολλές δουλίτσες! Έφτιαξα τις ντουλάπες μου λίγο, μάντρωσα τον αντρούλη μου στο σπίτι το πρωί να με βοηθήσει με δουλειές σκούπισμα, σφουγγάρισμα κλπ, πήγαμε σούπερ και μετά φάγαμε! Περριτό να σου πω πως 2 το μεσημέρι έπεσα ξερή και σηκώθηκα στις 5! Το ευχαριστήθηκα! Εμένα σήμερα ο μπεμπάκος μου είναι πολύ ήσυχος! Αύριο το πρωί θα πάω κομμωτήριο να κουρευτώ λίγο και το απόγευμα θα πάω να δω το ψυχουλάκι μου!

Σήμερα πολλές δουλίτσες! Έφτιαξα τις ντουλάπες μου λίγο, μάντρωσα τον αντρούλη μου στο σπίτι το πρωί να με βοηθήσει με δουλειές σκούπισμα, σφουγγάρισμα κλπ, πήγαμε σούπερ και μετά φάγαμε! Περριτό να σου πω πως 2 το μεσημέρι έπεσα ξερή και σηκώθηκα στις 5! Το ευχαριστήθηκα! Εμένα σήμερα ο μπεμπάκος μου είναι πολύ ήσυχος! Αύριο το πρωί θα πάω κομμωτήριο να κουρευτώ λίγο και το απόγευμα θα πάω να δω το ψυχουλάκι μου!

αχ ναι!!! αυριο ειναι να πας!! με το καλό μωλέ να το δεις!!! αχχ τι ωραια ειναι οταν εχουμε ραντεβου στη γιατρο!!!!:P:p:p

εσυ ιωαννακι δεν θυμαμαι εκανες τιποτα αγορες στον μπεμπη????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αχ ναι!!! αυριο ειναι να πας!! με το καλό μωλέ να το δεις!!! αχχ τι ωραια ειναι οταν εχουμε ραντεβου στη γιατρο!!!!:P:p:p

εσυ ιωαννακι δεν θυμαμαι εκανες τιποτα αγορες στον μπεμπη????

Δεν έκανα γιατί φοβάμαι να σου πω την αλήθεια! Λέω η πρώτη αγορά για το μπέμπη (που δεν θα είναι ακριβώς αγορά) μετά την β' επιπέδου και αφού όλα πάνε καλά πρώτα ο Θεός, να πάμε να κλείσουμε το καρότσι του! Επειδή είναι πανάκριβο και κάτω από 700 ευρώ δεν το βρήκαμε πουθενά λέμε να το κλείσουμε τότε! Τις υπόλοιπες αγορές του θα τις κάνω μέσα στο Γενάρη! Προίκα, κουβερτάκια κανα δυο ζιπουνάκια θα τα πάρω όλα τότε! Η αλήθεια είναι πως επειδή η αδερφή μου τα έχει όλα θα με βολέψει αυτή! Τα έπιπλα του δωματίου του τα έχω ήδη! Μόνο προίκα θα πάρω!

γεια σαααααασηρθα και γω στην παρεα σασ:tongue::tongue:

γεια σου Βασουλα μου!!καλωσηρθες και συ!:P:p:p:p

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Δεν έκανα γιατί φοβάμαι να σου πω την αλήθεια! Λέω η πρώτη αγορά για το μπέμπη (που δεν θα είναι ακριβώς αγορά) μετά την β' επιπέδου και αφού όλα πάνε καλά πρώτα ο Θεός, να πάμε να κλείσουμε το καρότσι του! Επειδή είναι πανάκριβο και κάτω από 700 ευρώ δεν το βρήκαμε πουθενά λέμε να το κλείσουμε τότε! Τις υπόλοιπες αγορές του θα τις κάνω μέσα στο Γενάρη! Προίκα, κουβερτάκια κανα δυο ζιπουνάκια θα τα πάρω όλα τότε! Η αλήθεια είναι πως επειδή η αδερφή μου τα έχει όλα θα με βολέψει αυτή! Τα έπιπλα του δωματίου του τα έχω ήδη! Μόνο προίκα θα πάρω!

α τα εχεις ολα εσυ!! ποιο καροτσι ειδες?? μπορεις να βαλεις φωτο??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

α τα εχεις ολα εσυ!! ποιο καροτσι ειδες?? μπορεις να βαλεις φωτο??

Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να βάλω φωτό! Είναι της peg perego το pliko! Έχει καλαθούνα, καθισματάκι αυτοκινήτου και κανονικό καρότσι για μεγαλύτερη ηλικία! Είναι ότι καλύτερο έχω δει αυτή τη στιγμή στην αγορά! Το έχει και μία φίλη μου στον μπέμπη της και είναι σούπερ! Α και θα το πάρω σε λιλά! Δεν ξέρουμε τι θα είναι το δεύτερο μωράκι όταν με το καλό έρθει! Χαχαχαχχαχαχα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...