Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ηρθαα...;)

Ματινακι μου τι καλο θα μαγειρεψεις?χαδακια στη κοιλιτσα σου!

ξαναφευγω..παω να ελενξω τις μπριζολιτσες μου..στον φουρνο;);)

τα λεμε α ργοτερααα..φιλακιαααααααααααα

Εγω κοτοπουλακι στο φουρνο με πατατουλες θα φτιαξω αν ξεκολλησω!!!!!Το ζηλεψε ο μπεμπης! χαχαχα....

Αντε λενιω μου θα τα πουμε αργοτερα!!!!!!

Φιλιααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλε μη με ευχαριστεις για τις ευχες...αλιμονο! Αν δεν ευχηθουμε σε τετοιες στιγμες ποτε θα ευχηθουμε????

Φτανουμε στο τελος κοριτσακι μου και ολα καλα θα πανε! Ειμαστε και κοντα ε? Περιπου μια εβομαδα διαφορα εχουμε!!! Ε ρε θα γινει χαμος!!!!!

Ηπειρος ξακουστη ρεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχω τρελη αδυναμια.........και το Ρανακι μας ηπειρωτακι ειναι!!!!!!!!!

Ναι!Ειμαστε πολυ κοντα!Χαμος δε λες τιποτα!ποπο!θα τρελαθω!αντε μερουλες περαστε!θελω να την κρατησω αγκαλια!:P

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Εκανα αλλαγη στο ενα τικερακι! Σας αρεσει? Εβαλα παλι του γαμου!

Να μην ξεχνιομαστε κιολας!!!!!!!!!!

Φιλιαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολυ ωραιο ειναι!Οντως μην νιωσουν και τα αγορια μας παραμελλημενα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Κι εγω σ'αγαπω πολυ πολυ ποπακι μου και λατρευω και την μπουμπουκα σου και περιμενω την ωρα και την στιγμη που καποια στιγμη θα βρεθουμε ολες για καφεδακι με τα μωρακια μας αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!!!!

Σας γλυκοφιλω.....παω να μαγειρεψω γιατι δεν θα ξεκολλησω και θα μεινουμε νηστικοι!!!!!!!!!!!!!!!

ματινάκιιιιιι τι καλά να βρεθούμε!!!!! πω πω θα'ναι τέλεια!!!!!!!!!!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κου κου!! είναι κανεις εδω????????

εγω εχει καμια ωρίτσα που ηρθα στη μαμα μου και περιμενω να ψηθει το παστιτσιο!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue: μου τρεχουν τα σάλια!!!!!!!!!!

χαίρομαι που σας αρεσε το χρωμματάκι στο καροτσι!:P:p

ματινακι εχεις το ιδιο απλα σε αλλο χρωμμα????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εγω κοτοπουλακι στο φουρνο με πατατουλες θα φτιαξω αν ξεκολλησω!!!!!

Εμεις θα φαμε μοσχαρακι με λαχανικα!στη χυτρα γιατι δεν ειμαι για πολλα!:rolleyes: μολις ετοιμαστικε παω για μαμ:-P

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

κου κου!! είναι κανεις εδω????????

εγω εχει καμια ωρίτσα που ηρθα στη μαμα μου και περιμενω να ψηθει το παστιτσιο!!!!!!!!!!!!

ΤΖΑ!Εγω ειμαι εδω!:Dτρωω...

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Παστιτσιο!Μιαμ μιαμ!Εγω κατι μπροκολα εχω μπροστα μου...:rolleyes:περασες καλα??

αχ ναι! τι ωραια περναει παντως ο χρονος οταν εισαι με παρεα.....!!!:P καλή ορεξη χρυσανθακι!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αχ ναι! τι ωραια περναει παντως ο χρονος οταν εισαι με παρεα.....!!!:P καλή ορεξη χρυσανθακι!!!!

Βεβαια!Οταν εχεις παρεα ειναι αλλιως και γω που ειχα τη μαμα αυτες τις μερες ηταν καλα...και σε περιπου 15 μερες θα εχω την μπουμπου μου για παρεα:P:p:p:pΗ μαμα εγυγε χθες και ο αντρουλης μου γυμναζετε τωρα να ειναι σε φορμα για την κορη του!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Βεβαια!Οταν εχεις παρεα ειναι αλλιως και γω που ειχα τη μαμα αυτες τις μερες ηταν καλα...και σε περιπου 15 μερες θα εχω την μπουμπου μου για παρεα:P:p:p:pΗ μαμα εγυγε χθες και ο αντρουλης μου γυμναζετε τωρα να ειναι σε φορμα για την κορη του!

εφυγε η μαμα ε???:(

λογικα θα ερθει και οταν γεννησεις!!!:P:p ναι σε λίγες μερες θα εχεις την ωραιοτερη παρεα!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Παλι εγω!!!!Τι κανετε καλες μου φιλεναδιτσες!!!

Ποπιτσα μου γλυκια με την μπουμπουκα σου!!!Πολυ χαιρομαι πραγματικα που τα καταφεραμε ολες με το ονειρακι μας να γινουμε μανουλες, ειτε για πρωτη φορα, ειτε για δευτερη οπως η Ελενιτσα μας!!!!

Οταν εχεις το μωρο σε αλλο δωματιο, οσο κοντα κ αν ειναι, δεν το ακους αμεσως, συνηθως το ακους οταν εκνευριστει αρκετα κ αρχιζει να κλαιει, αυτο σιγουρα δεν κανει καλο στο μωρο...

τα μωρακια δεν εχουν αναγκη απο τον χωρο τους ακομα, εχουν αναγκη ομως απο ζεστασια, αγκαλια κ ασφαλεια κ αυτα καλο ειναι να τους τα δινουμε απλωχερα... βαση ψυχολογιας το καλυτερο ειναι να εχεις το μωρο τους πρωτους 6 μηνες διπλα σου τα βραδυα... βεβαια καθενας πρατει οπως επιθυμει κ αισθανεται πως ειναι το καλυτερο... εγω εαν δεν ειχα χωρο μεσα στο δωματιο μου, θα πηγαινα στο παιδικο, βεβαια αυτο εχει το τιμημα να χωριστεις με τον αντρα σου, το οποιο δεν ειναι οτι καλυτερο... παντως εγω το υπερηφανευομαι που η μικρουλα μου εχει κλαψει ελαχιστες φορες κ αυτες ολες λογω κολικου...

ασε που μια φορα οταν ηταν 2μιση μηνων κοντεψε να μου πνιγει κ εαν δεν ημουνα διπλα της κ ξυπνια νομιζω οτι θα την εχανα, γιατι δεν εβγαλε κανεναν ηχο, απλ δεν μπορουσε να ανασανει, 2 ωρες μετα το γευμα της, κ απλα την κοιταξα κ την βλεπω σάυτην την κατασταση κ την αρπαξα αμεδως ορθια κ εκανε εμετο... τα μωρακια θελουν παρα πολυ προσοχη...

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Παλι εγω!!!!Τι κανετε καλες μου φιλεναδιτσες!!!

Ποπιτσα μου γλυκια με την μπουμπουκα σου!!!Πολυ χαιρομαι πραγματικα που τα καταφεραμε ολες με το ονειρακι μας να γινουμε μανουλες, ειτε για πρωτη φορα, ειτε για δευτερη οπως η Ελενιτσα μας!!!!

Οταν εχεις το μωρο σε αλλο δωματιο, οσο κοντα κ αν ειναι, δεν το ακους αμεσως, συνηθως το ακους οταν εκνευριστει αρκετα κ αρχιζει να κλαιει, αυτο σιγουρα δεν κανει καλο στο μωρο...

τα μωρακια δεν εχουν αναγκη απο τον χωρο τους ακομα, εχουν αναγκη ομως απο ζεστασια, αγκαλια κ ασφαλεια κ αυτα καλο ειναι να τους τα δινουμε απλωχερα... βαση ψυχολογιας το καλυτερο ειναι να εχεις το μωρο τους πρωτους 6 μηνες διπλα σου τα βραδυα... βεβαια καθενας πρατει οπως επιθυμει κ αισθανεται πως ειναι το καλυτερο... εγω εαν δεν ειχα χωρο μεσα στο δωματιο μου, θα πηγαινα στο παιδικο, βεβαια αυτο εχει το τιμημα να χωριστεις με τον αντρα σου, το οποιο δεν ειναι οτι καλυτερο... παντως εγω το υπερηφανευομαι που η μικρουλα μου εχει κλαψει ελαχιστες φορες κ αυτες ολες λογω κολικου...

ασε που μια φορα οταν ηταν 2μιση μηνων κοντεψε να μου πνιγει κ εαν δεν ημουνα διπλα της κ ξυπνια νομιζω οτι θα την εχανα, γιατι δεν εβγαλε κανεναν ηχο, απλ δεν μπορουσε να ανασανει, 2 ωρες μετα το γευμα της, κ απλα την κοιταξα κ την βλεπω σάυτην την κατασταση κ την αρπαξα αμεδως ορθια κ εκανε εμετο... τα μωρακια θελουν παρα πολυ προσοχη...

γεια σου ευακι μας!!!!! πάντως να ξερεις ειναι πολυ χρησιμες οι συμβουλες που μας δίνεις!!! κ οτι καταλαβαινεις πως πρεπει να το αναφερεις να μας το γραφεις ναι?????????????:P:p:p

τι κανει η μικρη?? κοιμαται????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Πω πω ένα πρωί έλειψα και γράψατε πράγματα πολλά!:P:p:p

Να καλωσορίσω κι εγώ τη Χρυσάνθη μας! Με το καλό να κρατήσεις το κοριτσάκι σου αγκαλίτσα!

Λενάκι μου; Τι κάνεις; Αχ 2 και σήμερα μείνανε!

Ματινάκι μου; Πως είσαι;

Ρανάκι, Αναστασάκι χαδάκια στις κοιλίτσες!

ΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ φιλιά ρουφηχτά στη μπεμπούλα μας!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...