Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλα ειμαι αναστασακι μου εσυ???? Κουνηθηκε καθολου ο μπεμπακος??? Αν οχι κανε το γνωστο κουνημα κοιλιας!!!!!

Ναι ετοιμαζομαι σιγα σιγα να μαγειρεψω...

ναι ενταξει κουνήθηκε!!! χααχαχαχα με ειχε συνιθησει να κοουνιεται συνεχεια και τωρα το λίγο δεν το δινω σημασια:rolleyes:! καλο μαγειρεμα παω για μπανακι!

χρυσανθη τα λέμε μετα!! φιλιάαααααααααααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρήκα μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα!!!!

peg-perego-50.jpg

ναι χρυσανθάκι μου! και όλα τα κορίτσια είναι υπέροχα!!:D

καλά είμαι!! έφαγα τα τοστακια μου και σε λίγο θα μπω να κάνω ενα μπανάκι και να παω στον άντρα μου!:P

ο μικρούλης μου γιατι δεν μου δινει σημασια??????????? (προσπαθω να μην αγχωθω και γι'αυτο παντως....)

Αναστασακι μου το εχεις δει απο κοντα αυτο το χρωμα???? Παντως σαν αποχρωση ετσι οπως το βλεπω εδω ειναι πολυ ωραιο και γιατι οχι για αγορι? Μια χαρα θα ειναι και ειναι και χρωμα που και στο 2ο πρωτα ο Θεος αν ειναι κοριτσι μπορεις να το χρησιμοποιησεις! Ουδετερα χρωματα...μια χαρα και πολυ ωραιο σαν συστημα καροτσιου....σαν το δικο μας ειναι ακριβως!

ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.......ΕΙΜΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

Καλημερα συμπεθεραααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

ποπάκι μας καλό!!!!!!!!!!!!!!! τι καλά που περασαν οι κοιλικοί της μικρούλας!!!!!!!!!!:P:p:p:p πολύ χάρηκα!!! ναι οταν ερθει η ωρα με το καλό βλέπουμε και κάνουμε!!!!! πω πω!!! εσυ εσπασες το ρεκόρ με τα κιλά!!! αλλά να τρως καλά μη μας πέσεις!!!!!!! φιλάκια πολλά στο μωρουδέλι σου!!!!!!!!!!

σε ευχαριστω αναστασακι μου!!!!!!!!!!!δεν περασαν εντελως οι κολικοι της αλλα δεν ειναι εντονοι ευτυχως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ τρωω οσο μπορω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)κι εσυ φιλακια στην κοιλουμπιτσα σου!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Ποπακι μου καλοοοοοοο!!!!!!!! Πολυ συγκινουμαι που εστω και απο μακρυα βοηθαμε με την θετικη μας ενεργεια την μπεμπουλα και σενα!!!!!

Μονο 11 πηρες ποπακι μου ε???? Εγω ειμαι ηδη στα 10 εδω και μια εβδομαδα που ζυγιστηκα...δεν τα γλιτωνω τα 14 που μου ειπε ο γιατρος οτι μπορω να παρω....μηπως τα ξεπερασω κιολας δεν ξερω! Τεσπα, μετα θα τα χασω....ο θηλασμος βοηθαει πολυ στα να χασεις τα κιλα να ξερεις!!!!! Μπραβο κοριτσακι μου πολυ χαρηκα που εισαστε πολυ καλυτερα μανουλα και κορουλα! Παντα καλα παντα καλα!!!!!!!!!!!!Φιλακια πολλα και πολλα χαδακια στην κοιλιτσα της μπουμπους για να περνανε οι κολικοι!

ματινακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!ναι καλυτερα τα παμε!!!!!!την δευτερα κλεινουμε και μηνα!!!!!!!!!!περναει ο καιρος!!!!!!!!!τα κιλα να μην σε αγχωνουν καθολου!!!!!!!!!!!!!σε ευχαριστω πολυ πολυ για τα φιλακια, σ'αγαπω πολυ και η μπεμπουλα ανταποδιδει τα φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημερα Χρυσανθη και καλως ορισες στο παρεακι μας!

994458so4ceb6k9e.gif

Να εχεις καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου τελειομηνη να ειναι και με το καλο να παρεις αγκαλια το μωρακι σου!

Ευχαριστω παρα πολυ για το θερμο welcome!ευχαριστω και για την ευχη!!αυτο το τελειομηνη ηταν το μεγαλο μου αγχος απο αρχες του 7ου αλλα δοξα το θεο!ευχομαι και σε σενα ενα γερο αγορακι (αποτι βλεπω):P!το να μιλαω με γυναικες που πανω κατω ειναι στην ιδια φαση με μενα και περιμενουν ,εχουν ,ή θελουν πολυ να αποκτησουν ενα παιδακι ειναι απο τα πιο ευχαριστα πραματα που κανω μεσα στη μερα!οσο για το ηπειρωτισσα :Dκαι μετα το χωριο μου ειναι κοντα στο ορια του νομου ιωαννινων μπορει να ανοικει στην μακεδονια (Πενταλοφος κοζανης)αλλα παραδοση μας βγαζει ματι οτι ειναι ηπειρωτικη !

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Καλησπερα!ευχαριστω:) σου ζησει και το κοριτσακι σου!και γω κοριτσακι θα κανω!:Pκαι γω μαζι μας θα την εχω το βραδυ τουλαχιστον για τους πρωτους 3 μηνες αν οχι για τους 6...θελω πολυ να θυλασω...παρα πολυ!πιστευω οτι ειναι το μεγαλυτερο δωρο που κανει η μανα στο παιδι!μακαρι να τα καταφερω!Δουλεια που κανει και με τα κιλα ε?εγω εχω παρει 10 μεχρι τωρα..να δουμε που θα τερματισω:)??η αδυναμια παντως ειναι γεγονος εδω και μια βδομαδα νιωθω ετσι:rolleyes:να σε ρωτησω...σιδηρο τωρα στον θυλασμο παιρνεις?εχω φοβερο προβλημα με αυτο το σκευασμα...:(

χρυσανθη μου σε ευχαριστω πολυ, κι εσυ με το καλο η μπεμπουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα θηλασεις, γιατι οχι?αν σε βοηθησουν οι μαιες στο μαιευτηριο να εξοικιωθεις ολα θα πανε καλα με υπομονη και επιμονη!!!!!!!!!το σιδηρο μου ειπαν να το περνω μεχρι να σαραντησω, τωρα εκτος αν υπαρχει προβλημα αργοτερα!!!!!!!!!!ασβεστειο θα το περνω για οσο καιρο θηλαζω!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλε Χρυσανθη ουουου!!!!! Που εισαι????Βγηκες???

Σε καλωσορισα πιο πανω το ειδες????

Παω για μαγειρεμα....ελπιζω να σε προλαβω πιο μετα! Φιλιααααααα!!!!!!!

Ειμαι λιγο αργη στον υπολογιστη:oops::oops::oops::oops::Pσου απαντουσα τοση ωρα:!::!:Θα ειμαι εδω!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

ηρθαα...;)

χρυσανθη μου καλως ορισες στο παρεακι μας..φυσικα κ σε θελουμε για φιλεναδιτσα..κ με την σειρα μου ευχομαι να σου πανε ολα καλα κ να κρατησεις την μπεμπουλα σου αγκαλια..εγω περημενω αγορακι..το δευτερο..ειμαι η ελενη κ την κυριακη μπαινω για καισαρικη..το μαγικο ταξιδι της εγκυμοσηνης τελειωνει για μενα κ αρχιζει ενα αλο;);)

Ποπακη μου τι κανεις αγαπουλα μου..ποσο χαιρομαι που ειναι καλυτερα η μικρη κ συ το ιδιο..πιστευω πολυ οτι η θετικη ενεργεια που στελνουμε απο δω κανει δουλεια..αυτο το εχουμε καταλαβει εδω κ πολυ καιρο..:Dπολυ χαιρομαι που δουλευει ακομα:D:D

Ματινακι μου τι καλο θα μαγειρεψεις?χαδακια στη κοιλιτσα σου!

Αναστασακι μου πολυ ομορφο το καροτσι..πολυ πρωτοτυπο δεν εχω δει τετιο χρωμα σε καροτσι ..ειναι πολυ ωραιο κ για τα δυο φυλλα..πολυ καλοο~!

Ρανιουκοοοοοοοοοοοοο καλημεραααααααα..σημερα δουλειτσα εεεεε!φιλακιααααα!

ξαναφευγω..παω να ελενξω τις μπριζολιτσες μου..στον φουρνο;);)

τα λεμε α ργοτερααα..φιλακιαααααααααααα

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

χρυσανθη μου σε ευχαριστω πολυ, κι εσυ με το καλο η μπεμπουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα θηλασεις, γιατι οχι?αν σε βοηθησουν οι μαιες στο μαιευτηριο να εξοικιωθεις ολα θα πανε καλα με υπομονη και επιμονη!!!!!!!!!το σιδηρο μου ειπαν να το περνω μεχρι να σαραντησω, τωρα εκτος αν υπαρχει προβλημα αργοτερα!!!!!!!!!!ασβεστειο θα το περνω για οσο καιρο θηλαζω!!!!!!!

Μαλιστα!ευχαριστω χαλαρωσα καπως..:)

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Ευχαριστω παρα πολυ για το θερμο welcome!ευχαριστω και για την ευχη!!αυτο το τελειομηνη ηταν το μεγαλο μου αγχος απο αρχες του 7ου αλλα δοξα το θεο!ευχομαι και σε σενα ενα γερο αγορακι (αποτι βλεπω):P!το να μιλαω με γυναικες που πανω κατω ειναι στην ιδια φαση με μενα και περιμενουν ,εχουν ,ή θελουν πολυ να αποκτησουν ενα παιδακι ειναι απο τα πιο ευχαριστα πραματα που κανω μεσα στη μερα!οσο για το ηπειρωτισσα :Dκαι μετα το χωριο μου ειναι κοντα στο ορια του νομου ιωαννινων μπορει να ανοικει στην μακεδονια (Πενταλοφος κοζανης)αλλα παραδοση μας βγαζει ματι οτι ειναι ηπειρωτικη !

Καλε μη με ευχαριστεις για τις ευχες...αλιμονο! Αν δεν ευχηθουμε σε τετοιες στιγμες ποτε θα ευχηθουμε????

Φτανουμε στο τελος κοριτσακι μου και ολα καλα θα πανε! Ειμαστε και κοντα ε? Περιπου μια εβομαδα διαφορα εχουμε!!! Ε ρε θα γινει χαμος!!!!!

Ηπειρος ξακουστη ρεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχω τρελη αδυναμια.........και το Ρανακι μας ηπειρωτακι ειναι!!!!!!!!!

ματινακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!ναι καλυτερα τα παμε!!!!!!την δευτερα κλεινουμε και μηνα!!!!!!!!!!περναει ο καιρος!!!!!!!!!τα κιλα να μην σε αγχωνουν καθολου!!!!!!!!!!!!!σε ευχαριστω πολυ πολυ για τα φιλακια, σ'αγαπω πολυ και η μπεμπουλα ανταποδιδει τα φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγω σ'αγαπω πολυ πολυ ποπακι μου και λατρευω και την μπουμπουκα σου και περιμενω την ωρα και την στιγμη που καποια στιγμη θα βρεθουμε ολες για καφεδακι με τα μωρακια μας αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!!!!

Σας γλυκοφιλω.....παω να μαγειρεψω γιατι δεν θα ξεκολλησω και θα μεινουμε νηστικοι!!!!!!!!!!!!!!!

ηρθαα...;)

χρυσανθη μου καλως ορισες στο παρεακι μας..φυσικα κ σε θελουμε για φιλεναδιτσα..κ με την σειρα μου ευχομαι να σου πανε ολα καλα κ να κρατησεις την μπεμπουλα σου αγκαλια..εγω περημενω αγορακι..το δευτερο..ειμαι η ελενη κ την κυριακη μπαινω για καισαρικη..το μαγικο ταξιδι της εγκυμοσηνης τελειωνει για μενα κ αρχιζει ενα αλο;);)

Ευχαριστω πολυ!Το πιο ωραιο αρχιζει!θα το κρατησεις αγκαλιτσα ποπο!!Με το καλο!Να ναι γερο το αγορακι σου!και εχεις και δευτερο ε?να τα χαιρεσαι!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...