Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

βρήκα μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα!!!!

peg-perego-50.jpg

ναι χρυσανθάκι μου! και όλα τα κορίτσια είναι υπέροχα!!:D

καλά είμαι!! έφαγα τα τοστακια μου και σε λίγο θα μπω να κάνω ενα μπανάκι και να παω στον άντρα μου!:P

ο μικρούλης μου γιατι δεν μου δινει σημασια??????????? (προσπαθω να μην αγχωθω και γι'αυτο παντως....)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρήκα μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα!!!!

ναι χρυσανθάκι μου! και όλα τα κορίτσια είναι υπέροχα!!:D

καλά είμαι!! έφαγα τα τοστακια μου και σε λίγο θα μπω να κάνω ενα μπανάκι και να παω στον άντρα μου!:P

ο μικρούλης μου γιατι δεν μου δινει σημασια??????????? (προσπαθω να μην αγχωθω και γι'αυτο παντως....)

ειναι πολυ ομορφα ολα!τελεια!Μην ανησυχεις καλε!θα κοιματε!και μενα η μπεμπουλα μου ειναι μερες που ειναι πιο υπναρου!:P

να περασεις ομορφα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

ειναι πολυ ομορφα ολα!τελεια!Μην ανησυχεις καλε!θα κοιματε!και μενα η μπεμπουλα μου ειναι μερες που ειναι πιο υπναρου!:P

να περασεις ομορφα!

μάλλον θα κοιμάται!!!:D χρυσάνθη βάλε τικεράκι, ναι???:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μάλλον θα κοιμάται!!!:D χρυσάνθη βάλε τικεράκι, ναι???:P:p

ααα!στο μυαλο μου εισαι?:lol:αυτο εκανα μολις!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

καλημερα στα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σας φιλω μια μια ξεχωριστα, λενιω μου, ματινακι μου, αναστασακι μου, ιωαννακι μου, ρανιουκο μου, ευακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλως ηρθε και η χρυσανθη μας!!!!!!!!!!!!

θυμαστε που σας ειπα οτι εχει κολικους η μικρουλα μου?λοιπον την επομενη μερα που μου ευχηθηκατε να μην εχει πονακια, ειχε πολυ λιγα και μακαρι να συνεχησει εται!!!!!δεν ξερω αλλα μαλλον ειστε οι καλες μου νεραιδες!!!!!!οτι ευχεστε πιανει!!!!!!!!!!απο την αρχη που μπηκα στο καφε μονο καλο μου κανει!!!!!!!!!και με την ψιλοκαταθλιψη που ειχα στην αρχη της λοχειας μου, μολις μπηκα και σας το ειπα αμεσως ενιωσα καλυτερα!!!!!!!!!ουφ.....σας το ειπα!!!!!!!!!!!!!:tongue:

αναστασακι ωραιο το καροτσι και τα υπολοιπα, μια χαρα το χρωμα για αγορακι!!!!!!!!!!!!!!οσο αναφορα για το μπεμπακι αν θα ειναι μαζι σου, εσυ οπως νοιωθεις, θα τα καταφερεις μια χαρα, το ενστικτο της μανουλας θα σε καθοδηγησει!!!!!!!!!!!!!!εγω κοιμαμαι στο δωματιο της, εκεινη στην κουνια της και εγω διπλα στο κρεβατι που εχω!!!!!!!!!!ξυπναει το βραδυ για να κανει μαμ και μετα που την βαζω για υπνο την παρακολουθω μεχρι να κοιμηθει βαθυα μην τυχον βγαλει γουλιτσες!!!!!!!!φοβαμαι, τα μωρακια θελουν την προσοχη μας μεχρι να μπουν σε ενα προγραμμα!!!!!!!το θεμα υπνου πονεμενο!!!!!!αλλα συνηθιζεται!!!!!!!!!!!αααααα ειχα παρει 11 κιλα στην εγκυμοσυνη και τωρα ειμαι 14 κιλα μειον......δεν ξερω αν φταιει ο θηλασμος που τα εχασα τοσο γρηγορα, οταν βγηκα απο το μαιευτηριο ειχα χασει τα 10 και σιγα σιγα τα υπολοιπα!!!!!!!!!τρωω οσο μπορω γιατι νοιωθω και αδυναμη!!!!!!!αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

χρυσανθάκι μπαίνω για μπανάκι!! πολύ ωραία τα τικεράκια σου!! :P

φιλακια!τα λεμε πιο μετα!:)

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

σας φιλω μια μια ξεχωριστα, λενιω μου, ματινακι μου, αναστασακι μου, ιωαννακι μου, ρανιουκο μου, ευακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλως ηρθε και η χρυσανθη μας!!!!!!!!!!!!

θυμαστε που σας ειπα οτι εχει κολικους η μικρουλα μου?λοιπον την επομενη μερα που μου ευχηθηκατε να μην εχει πονακια, ειχε πολυ λιγα και μακαρι να συνεχησει εται!!!!!δεν ξερω αλλα μαλλον ειστε οι καλες μου νεραιδες!!!!!!οτι ευχεστε πιανει!!!!!!!!!!απο την αρχη που μπηκα στο καφε μονο καλο μου κανει!!!!!!!!!και με την ψιλοκαταθλιψη που ειχα στην αρχη της λοχειας μου, μολις μπηκα και σας το ειπα αμεσως ενιωσα καλυτερα!!!!!!!!!ουφ.....σας το ειπα!!!!!!!!!!!!!:tongue:

αναστασακι ωραιο το καροτσι και τα υπολοιπα, μια χαρα το χρωμα για αγορακι!!!!!!!!!!!!!!οσο αναφορα για το μπεμπακι αν θα ειναι μαζι σου, εσυ οπως νοιωθεις, θα τα καταφερεις μια χαρα, το ενστικτο της μανουλας θα σε καθοδηγησει!!!!!!!!!!!!!!εγω κοιμαμαι στο δωματιο της, εκεινη στην κουνια της και εγω διπλα στο κρεβατι που εχω!!!!!!!!!!ξυπναει το βραδυ για να κανει μαμ και μετα που την βαζω για υπνο την παρακολουθω μεχρι να κοιμηθει βαθυα μην τυχον βγαλει γουλιτσες!!!!!!!!φοβαμαι, τα μωρακια θελουν την προσοχη μας μεχρι να μπουν σε ενα προγραμμα!!!!!!!το θεμα υπνου πονεμενο!!!!!!αλλα συνηθιζεται!!!!!!!!!!!αααααα ειχα παρει 11 κιλα στην εγκυμοσυνη και τωρα ειμαι 14 κιλα μειον......δεν ξερω αν φταιει ο θηλασμος που τα εχασα τοσο γρηγορα, οταν βγηκα απο το μαιευτηριο ειχα χασει τα 10 και σιγα σιγα τα υπολοιπα!!!!!!!!!τρωω οσο μπορω γιατι νοιωθω και αδυναμη!!!!!!!αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

ποπάκι μας καλό!!!!!!!!!!!!!!! τι καλά που περασαν οι κοιλικοί της μικρούλας!!!!!!!!!!:P:p:p:p πολύ χάρηκα!!! ναι οταν ερθει η ωρα με το καλό βλέπουμε και κάνουμε!!!!! πω πω!!! εσυ εσπασες το ρεκόρ με τα κιλά!!! αλλά να τρως καλά μη μας πέσεις!!!!!!! φιλάκια πολλά στο μωρουδέλι σου!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ποπάκι μας καλό!!!!!!!!!!!!!!! τι καλά που περασαν οι κοιλικοί της μικρούλας!!!!!!!!!!:P:p:p:p πολύ χάρηκα!!! ναι οταν ερθει η ωρα με το καλό βλέπουμε και κάνουμε!!!!! πω πω!!! εσυ εσπασες το ρεκόρ με τα κιλά!!! αλλά να τρως καλά μη μας πέσεις!!!!!!! φιλάκια πολλά στο μωρουδέλι σου!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κοριτσια!Καλημερα Αναστασακι μου!Ειμαι νεα στο καφε!Το θεμα σας εχει πολυ ωραιο τιτλο και αποτι φαινεται το "ονειρο" σας ειναι κατι σαν "μακαρι ολα να πανε καλα και να κρατησω συντομα στην αγκαλια μου το παιδακι μου που θα ειναι γερο και δυνατο..."εμενα αυτο ειναι τους τελευταιους μηνες ... Ας συστηθω!Ειμαι η χρυσανθη 25 χρονων ειμαι απο τη θεσσαλονικη και ζω στο ρεθυμνο απο τον οκτωβρη του 2010 που παντευτηκα,ειμαι γυμναστρια με ιδιαιτερη αγαπη στην παραδοση ολης της ελλαδας και ιδιαιτερα στην παραδοσιακη μουσικη και στον χορο!Αυτα...:)Ειχα μια δυσκολη εγκυμωσυνη και κουραστηκα ψυχολογικα...με βοηθησε η εγγραφη μου στο παρεντς και ειπα να μπω και στο καφε!Θα με κανετε και μενα "φιλεναδιτσα"σας?:oops::oops::)

Καλημερα Χρυσανθη και καλως ορισες στο παρεακι μας!

994458so4ceb6k9e.gif

Να εχεις καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου τελειομηνη να ειναι και με το καλο να παρεις αγκαλια το μωρακι σου!

Εννοειται και σε θελουμε για φιλεναδιτσα μας το ρωτας?

Απο Θεσσαλονικη ε? Πολυαγαπημενη πολη για μενα αφου εκει πιασαμε τον Φεβρουαριο τον μπεμπακο μας!

Αυτο ειναι σχετικα καινουριο καφε, ειχαμε ξεκινησει απο το καφε "αραγε ειμαι εγκυος?" με πολλα αγχη και αγωνιες αν θα μεινουμε εγκυες, καποιες κοπελες ειχαν και παλλινδρομες κυησεις, οποτε καταλαβαινεις οτι εκτος του οτι ειμαστε οι περισσοτερες εγκυες, καποιες ηδη γεννησαν και καποιες ειμαστε ετοιμογεννες! Μεγαλη ευτυχια ηρθε στην παρεα μας και περιμενουμε και τις υπολοιπες να μας ανακοινωσουν συντομα τις εγκυμοσυνες τους!

Ασχολεισαι με κατι πολυαγαπημενο επισης για μενα! Τους παραδοσιακους χορους....! Τρελη αγαπη μιας και ηπειρωτισσα γαρ!!!!! Βεβαια δεν μενω Ηπειρο απλα ειμαι γεννημα εκει θρεμα Κορινθια! Καλε εγω ειμαι η Ματινα δεν συστηθηκα...αιντε!!!!!

Χαρηκα πολυ Χρυσανθη που μπηκες στην παρεα μας!!!!!

ματινάκι μόλις έβγαινα!!! τι κάνεις???? ετοιμάζεσαι για μαγείρεμα???

Καλα ειμαι αναστασακι μου εσυ???? Κουνηθηκε καθολου ο μπεμπακος??? Αν οχι κανε το γνωστο κουνημα κοιλιας!!!!!

Ναι ετοιμαζομαι σιγα σιγα να μαγειρεψω...

καλημερα στα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλως ηρθε και η χρυσανθη μας!!!!!!!!!!!!

θυμαστε που σας ειπα οτι εχει κολικους η μικρουλα μου?λοιπον την επομενη μερα που μου ευχηθηκατε να μην εχει πονακια, ειχε πολυ λιγα και μακαρι να συνεχησει εται!!!!!δεν ξερω αλλα μαλλον ειστε οι καλες μου νεραιδες!!!!!!οτι ευχεστε πιανει!!!!!!!!!!απο την αρχη που μπηκα στο καφε μονο καλο μου κανει!!!!!!!!!!:tongue:

ξυπναει το βραδυ για να κανει μαμ και μετα που την βαζω για υπνο την παρακολουθω μεχρι να κοιμηθει βαθυα μην τυχον βγαλει γουλιτσες!!!!!!!!φοβαμαι, τα μωρακια θελουν την προσοχη μας μεχρι να μπουν σε ενα προγραμμα!!!!!!!το θεμα υπνου πονεμενο!!!!!!αλλα συνηθιζεται!!!!!!!!!!!αααααα ειχα παρει 11 κιλα στην εγκυμοσυνη και τωρα ειμαι 14 κιλα μειον......δεν ξερω αν φταιει ο θηλασμος που τα εχασα τοσο γρηγορα, οταν βγηκα απο το μαιευτηριο ειχα χασει τα 10 και σιγα σιγα τα υπολοιπα!!!!!!!!!τρωω οσο μπορω γιατι νοιωθω και αδυναμη!!!!!!!αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Καλησπερα!ευχαριστω:) σου ζησει και το κοριτσακι σου!και γω κοριτσακι θα κανω!:Pκαι γω μαζι μας θα την εχω το βραδυ τουλαχιστον για τους πρωτους 3 μηνες αν οχι για τους 6...θελω πολυ να θυλασω...παρα πολυ!πιστευω οτι ειναι το μεγαλυτερο δωρο που κανει η μανα στο παιδι!μακαρι να τα καταφερω!Δουλεια που κανει και με τα κιλα ε?εγω εχω παρει 10 μεχρι τωρα..να δουμε που θα τερματισω:)??η αδυναμια παντως ειναι γεγονος εδω και μια βδομαδα νιωθω ετσι:rolleyes:να σε ρωτησω...σιδηρο τωρα στον θυλασμο παιρνεις?εχω φοβερο προβλημα με αυτο το σκευασμα...:(

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Ποπακι μου καλοοοοοοο!!!!!!!! Πολυ συγκινουμαι που εστω και απο μακρυα βοηθαμε με την θετικη μας ενεργεια την μπεμπουλα και σενα!!!!!

Μονο 11 πηρες ποπακι μου ε???? Εγω ειμαι ηδη στα 10 εδω και μια εβδομαδα που ζυγιστηκα...δεν τα γλιτωνω τα 14 που μου ειπε ο γιατρος οτι μπορω να παρω....μηπως τα ξεπερασω κιολας δεν ξερω! Τεσπα, μετα θα τα χασω....ο θηλασμος βοηθαει πολυ στα να χασεις τα κιλα να ξερεις!!!!! Μπραβο κοριτσακι μου πολυ χαρηκα που εισαστε πολυ καλυτερα μανουλα και κορουλα! Παντα καλα παντα καλα!!!!!!!!!!!!Φιλακια πολλα και πολλα χαδακια στην κοιλιτσα της μπουμπους για να περνανε οι κολικοι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...