Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

φιλάκια ευακι!! τα ξαναλέμε!!!!!! να της δώσεις πολλά φιλάκια!!!!

κορίτσια εμένα χθες μου ελεγε μια φίλη, ότι έιναι καλύτερα από την αρχη να είναι στο δωματιό του!....:rolleyes::rolleyes:

Μαρη δεν σου ειπα να μην ακους τι λεει η καθεμια???? Την φιλη σου ετσι την βολεψε...εσενα ξερεις αν σε βολεψει???? Συμφωνω με την Ρανια-συμπεθερα, που ειπε το πιο σωστο...θα κανεις οτι σου λεει το ενστικτο σου σαν μανα!

Εγω ας πουμε αν δω οτι θηλαζει ο μπεμπης αποκλειστικα θα τον εχω διπλα μου και περα απο το 40ημερο που ελεγα εξ αρχης! Ο θηλασμος ειδικα τον πρωτο καιρο μεχρι να εδραιωθει μπορει να χρειαστει να θηλαζει και 40 λεπτα και μια ωρα την φορα! Οποτε το κρεβατακι μου θα με βολεψει πολυ γιατι θα θηλαζω ξαπλωτη...βεβαια θα εχω παρει και την κουνιστη καρεκλα αλλα για πιο μετα που δεν θα τρωει τοσο συχνα...βασικα την καρεκλα δεν θα την παρω μονο για την νυχτα αλλα για ολη την μερα...καλυτερα να βολευεσαι οταν θηλαζεις και να εχεις σωστη θεση...επειδη την δοκιμασα την συγκεκριμενη ειναι ολα τα λεφτα....μια χαρα και για την σκολιωση που εχω!

Εμας ας πουμε το δωματιο του μπεμπη ειναι ακριβως απεναντι απο το δικο μας, πολυ κοντα δηλαδη αλλα τον πρωτο καιρο τον θελω διπλα μου για να τον προσεχω καλυτερα....υπαρχουν διαφορα πραγματα που πρεπει να προσεξουμε μεχρι να ξεπεταχτει!

Η καθεμια λοιπον κρινει και πραττει μονη της χωρις παρεμβολες γιατι καποιες φορες μπορει να αποβουν μοιραιες...ακομα και οι παιδιατροι λενε, αλλα δεν νομιζω οτι ξερουν παντα πως αντιδρα το καθε παιδι σε καθε περισταστη...ειπαμε δεν ειναι και μαγοι! Οσο ξερετε εσεις τα παιδια σας δεν τα ξερει κανεις!!!!!!

Αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη.......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθααααα..δυο σελιδες διαβαζα..πολυ το χαρηκα..:D:D

εβαψα το μαλιιιιι..ειμαι ξανθια κ παλι..εκανα ανταυγιες στη ριζα κ λιγο ρεφλε πανω στη ριζα που εμεινε λιγο μαυρη..τα φορμαραμε κ λιγο τα εκοψα κ κανα δυο δαχτυλα κ ηρθα κ εγινε ανθρωπος επιτελους..παντως τι κανει η περιποιηση..θελω να βαφτωωωωωω κ να γινω ομορφηηη;);):tongue::tongue::tongue:

Λενιω μου μεγεια το μαλλι!!! Αχ ξανθομαλλουσα μου κουκλαρα εσυ!

Ετοιμη η μανουλα για να αντικρυσει τον παιδαρο της την Κυριακη???????

Εγω παλι καλα που τον φεβρουαριο επειδη ειχαμε γαμο, εβαψα τα μαλλια μου σε φυσικο τονο περιπου οπως τα δικα μου και ετσι δεν εχω διαφορα τρελη απο την ριζα...ισα που φαινεται μια μικρη διαφορα...οποτε το βαψιμο για μενα θα ερθει σε κανα 8μηνο απο τωρα...αν θηλασω βεβαια γιατι αν δεν θηλασω βουρ για σερβις γενικο αμεσα μετα την γεννα!!!!!!!!!!!!

Διπλα μου την εχω στην καλαθουνα κ τωρασ αρχιζει να μην χωραει κ δεν θελω να την παω ακομα στο δωματιο της, οποτε θα παρω παρκοκρεβατο να την εχω παλι διπλα μου!!!!!

Η μικρουλα μου ξυπνησε, τα λεμε μετα!!!

Σας φιλω ολες σας!!!!

Ευακι μου κι εγω ετσι θα το κανω....πρωτα στο πορτ μπεμπε και μετα αν δω οτι ακομα θελω να τον κρατησω διπλα μου θα βαλω το παρκοκρεβατο!

Οσο μεγαλωνει βαραινει και μακραινει θελει και την ανεση του αν θελουμε κι εμεις να κοιμομαστε λιγακι την νυχτα...χαχαχ!!!

Α! Οσο για το βαψιμο του μαλλιου στην εγκυμοσυνη και στον θηλασμο, θεωρω οτι δεν επιτρεπεται καθολου εκτος απο τις ανταυγιες που δεν πιανουν ριζα....καλυτερα να φυλας τα ρουχα σου για να εχεις τα μισα παρα να εχεις προβληματα μετα με το παιδι....οχι οτι δεν θα αναπτυχθει σωστα αλλα αν του δινεις χημικα απο την κοιλια πως θα εξελιχθει η υγεια του μετα? Ειμαι λιγο φοβιτσιαρα σ'αυτα....οπως και με το τσιγαρο! Μια φιλη εχει 2 παιδακια...στο πρωτο δεν μπορεσε να κοψει το τσιγαρο καθολου ουτε καν να το ελλατωσει...εκανε ενα πακετο την μερα! Επειδη ειδε οτι μια χαρα αναπτυχθηκε το παιδακι της και γεννηθηκε στα σωστα κιλα και στην σωστη εβδομαδα κυησης εκανε το ιδιο και στο 2ο παιδακι....ελα ομως που στο 2ο δεν εγιναν ετσι τα πραγματα...γεννηθηκε μικρουλι και προωρα αρκετα, θερμοκιτιδες κτλ.!!!!

Οποτε δεν μπορουμε να λεμε οτι επειδη δεν εκανε κακο το τσιγαρο στο 1ο δεν θα κανει και στο 2ο...ακομα και στην ιδια γυναικα καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη οπως επισης και τα μωρα ποτε δεν ειναι το ιδιο οργανικα!

Απλα η καθε μανα κρινει και πραττει αναλογα!

Πω πω σημερα τι με εχει πιασει???? Πολυ φιλοσοφια επεσε....χιχιχιχ!!!!

Διαφημίσεις

Λενιω μου μεγεια το μαλλι!!! Αχ ξανθομαλλουσα μου κουκλαρα εσυ!

Ετοιμη η μανουλα για να αντικρυσει τον παιδαρο της την Κυριακη???????

Εγω παλι καλα που τον φεβρουαριο επειδη ειχαμε γαμο, εβαψα τα μαλλια μου σε φυσικο τονο περιπου οπως τα δικα μου και ετσι δεν εχω διαφορα τρελη απο την ριζα...ισα που φαινεται μια μικρη διαφορα...οποτε το βαψιμο για μενα θα ερθει σε κανα 8μηνο απο τωρα...αν θηλασω βεβαια γιατι αν δεν θηλασω βουρ για σερβις γενικο αμεσα μετα την γεννα!!!!!!!!!!!!

καλημεραααα Ματινουλι μουυυυυυ!ευχαρηστω πολυυυυυυυυυυ...αχ αλη αισθηση παντως να εισαι εστω κ λιγο περιποιημενη..φυσικα τωρα εχουν προταιρεοτητα τα μωρακια μας..κ γω ριζα εκανα δεν ακουμπησα κ κεφαλι οποτε εχω περιπου μισο ποντο λιγη μαυρη ριζα..

τι κανει ο μπεμπακος σου..εμενα τελευταια ειναι ησυχος μωρε..μαλον εχει στριμωχτει πολυ κ οι κινησεις του ειναι χαλαρες αφου χθες λιγο ανχωθηκα που δεν το αισθανομουν για λιγη ωρα κ αρχησα να αλλαζω θεσεις κ μετα ξεκηνησε το γιαυρι μου κ ηρεμισα..του χαιδευα ποδαρακια χερακια οτι επιανα εκεινη την ωρα..κ αυτη τη στιγμη τον νιωθω κατι κανει..αχ μωρε μωρε λιγο μας εμεινε..σε λιγες μερες θα τον εχω αγκαλιτσα..εχω συγκηνηθει τωρα..βασικα αυτες τις μερες ειμαι ετοιμη με το δακρυ στα ματια..αν μου πει κατι κ ο μικρος συγκινουμαι πολυ ευκολα.θα μου λειψει πολυ το ζουζουνακι μου..

παω κ γω..σημερα στην μανουλα μου..θα μαγειρεψω εγω εκει κ θα ερθει η μαμα εδω σπιτι μου να κανει γενικη..κ τελος ολα ετοιμα!:D:D

φιλακια πολα σε ολες..

((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα κορίτσια !!!!!!!!!!!!! πού είστε??????????? μόνο το ματινάκι είναι ξυπνητο???????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγω το βραδυ ανα μια ωρα όρθια για τουαλέτα!!:mad::mad::mad:.πολύ δροσιά όμως!!!! αφού σκέυτομαι να γυρίσω θεσσαλονίκη όταν θα χειμωνιάσει!! αχχαχαχχαχ:tongue:

ματινάκι, όντως καθε μία εχει τη δική της αποψη, αλλά οι περισσότερες τα είχαν κοντα τους απο την αρχη και μετα δεν κοιμόντουσαν στο κρεβατι....:rolleyes::rolleyes: βέβαια δεν εχω παρει καποια αποφαση, άλλωστε είναι πολύυυυ νωρίς..:D

αλλά και αν βάλω κάτι στο δωματιο θα ειναι η καλαθουνα η πορτ μπεμπε, δεν χωράει κάτι άλλο!!!

εχθες ο μικρουλης μου ήταν πολύ ήσυχος...:(:(:( για να δούμε σήμερα, κανονικά όσο περνανε οι μερες δεν θα επρεπε να κουνιέται όλο και περισσότερο??:confused::confused::confused:

που ειναι τα υπόλοιπα κορίτσάκια????ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημεραααα Ματινουλι μουυυυυυ!ευχαρηστω πολυυυυυυυυυυ...αχ αλη αισθηση παντως να εισαι εστω κ λιγο περιποιημενη..φυσικα τωρα εχουν προταιρεοτητα τα μωρακια μας..κ γω ριζα εκανα δεν ακουμπησα κ κεφαλι οποτε εχω περιπου μισο ποντο λιγη μαυρη ριζα..

τι κανει ο μπεμπακος σου..εμενα τελευταια ειναι ησυχος μωρε..μαλον εχει στριμωχτει πολυ κ οι κινησεις του ειναι χαλαρες αφου χθες λιγο ανχωθηκα που δεν το αισθανομουν για λιγη ωρα κ αρχησα να αλλαζω θεσεις κ μετα ξεκηνησε το γιαυρι μου κ ηρεμισα..του χαιδευα ποδαρακια χερακια οτι επιανα εκεινη την ωρα..κ αυτη τη στιγμη τον νιωθω κατι κανει..αχ μωρε μωρε λιγο μας εμεινε..σε λιγες μερες θα τον εχω αγκαλιτσα..εχω συγκηνηθει τωρα..βασικα αυτες τις μερες ειμαι ετοιμη με το δακρυ στα ματια..αν μου πει κατι κ ο μικρος συγκινουμαι πολυ ευκολα.θα μου λειψει πολυ το ζουζουνακι μου..

παω κ γω..σημερα στην μανουλα μου..θα μαγειρεψω εγω εκει κ θα ερθει η μαμα εδω σπιτι μου να κανει γενικη..κ τελος ολα ετοιμα!:D:D

φιλακια πολα σε ολες..

((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))

καλημέρα λενάκι!!!!!!!!! είναι να μην συγκινήσε?????????? σε τρεις μερούλες θα τον έχεις αγκαλίτσα και θα τον μυρίζεις???????????? τι τελεια που μυρίζουν τα βρέφη ρε κορίτσια????????????????????? καλό μαγείρεμα λενιώ μας !!! φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.......ΕΙΜΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.......ΕΙΜΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

καλημέραααααααααααααααααααααααααααααααα ματινάκι!!!!!!!!!!!!!!!!

καλή δουλίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κοριτσια!Καλημερα Αναστασακι μου!Ειμαι νεα στο καφε!Το θεμα σας εχει πολυ ωραιο τιτλο και αποτι φαινεται το "ονειρο" σας ειναι κατι σαν "μακαρι ολα να πανε καλα και να κρατησω συντομα στην αγκαλια μου το παιδακι μου που θα ειναι γερο και δυνατο..."εμενα αυτο ειναι τους τελευταιους μηνες ... Ας συστηθω!Ειμαι η χρυσανθη 25 χρονων ειμαι απο τη θεσσαλονικη και ζω στο ρεθυμνο απο τον οκτωβρη του 2010 που παντευτηκα,ειμαι γυμναστρια με ιδιαιτερη αγαπη στην παραδοση ολης της ελλαδας και ιδιαιτερα στην παραδοσιακη μουσικη και στον χορο!Αυτα...:)Ειχα μια δυσκολη εγκυμωσυνη και κουραστηκα ψυχολογικα...με βοηθησε η εγγραφη μου στο παρεντς και ειπα να μπω και στο καφε!Θα με κανετε και μενα "φιλεναδιτσα"σας?:oops::oops::)

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Καλημερα κοριτσια!Καλημερα Αναστασακι μου!Ειμαι νεα στο καφε!Το θεμα σας εχει πολυ ωραιο τιτλο και αποτι φαινεται το "ονειρο" σας ειναι κατι σαν "μακαρι ολα να πανε καλα και να κρατησω συντομα στην αγκαλια μου το παιδακι μου που θα ειναι γερο και δυνατο..."εμενα αυτο ειναι τους τελευταιους μηνες ... Ας συστηθω!Ειμαι η χρυσανθη 25 χρονων ειμαι απο τη θεσσαλονικη και ζω στο ρεθυμνο απο τον οκτωβρη του 2010 που παντευτηκα,ειμαι γυμναστρια με ιδιαιτερη αγαπη στην παραδοση ολης της ελλαδας και ιδιαιτερα στην παραδοσιακη μουσικη και στον χορο!Αυτα...:)Ειχα μια δυσκολη εγκυμωσυνη και κουραστηκα ψυχολογικα...με βοηθησε η εγγραφη μου στο παρεντς και ειπα να μπω και στο καφε!Θα με κανετε και μενα "φιλεναδιτσα"σας?:oops::oops::)

χρυσανθάκι καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να ξέρεις πως το καφέ αυτό είχε ανοίξει από τότε που προσπαθούσαμε για να μείνουμε εγκυούλες!!! και σιγά σιγά φτάνουμε σε σημείο να έχουμε γεννητούρια!!!!!:P:p:p:p

τι κάνεις πως είσαι??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χρυσανθάκι καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να ξέρεις πως το καφέ αυτό είχε ανοίξει από τότε που προσπαθούσαμε για να μείνουμε εγκυούλες!!! και σιγά σιγά φτάνουμε σε σημείο να έχουμε γεννητούρια!!!!!:P:p:p:p

τι κάνεις πως είσαι??

καλα ειμαι εσυ Αναστασακι μου!Ποπο ειστε καιρο "φιλεναδιτσες"!εσυ πως εισαι σημερα?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...