Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!!!

Θα ηθελα, εαν μπορουσατε να με βοηθησετε λεγοντας την γνωμη σας!!!

Την μικρουλα μου λεμε να την βαφτισουμε κ με τα δυο ονοματα απο τις γιαγιαδες μας τα οποια ειναι, Αναστασια-Αικατερινη....

Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το ποιο ονομα σας αρεσει περισσοτερο κ εαν εχετε καμια αλλη ιδεα να την προτεινετε...

Λοιπον τα ονοματα που εχουμε σκεφτει ειναι:

Κατιάνα, Ανρίνα, Αριάνα, Ανέτα, Ριάνα κ Ανίνα....

περιμενω τις απαντησεις σας!!!

Σας ευχαριστω!!!

Του γιατρου η ΠΗΤ ειναι αναλογα την τελευταια σου περιοδο με υπολογισμο πως συλαβες στις 15μερες, ενω απο την Β' επ. το μετραει με το μεγεθος του παιδιου, αν κ ευκολα ξεφευγει αφου η μετρηση γινετε απο τον υπερηχο κ το 0,5εκ. ειναι διαφορα μερες...μη σε ανησυχουν αυτα, οταν ερθει η ωρα θα παρεις το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου, 5μερες πριν, 5 μετα, ανευ σημασιας!!!!

Ευακι μας καλο τι κανετε μανουλα και προσεχως νεοφωτιστη κορουλα???

Ωραιος συνδιασμος ονοματων...εμενα μου αρεσει πολυ το Αριανα αλλα και το Κατιανα! Πιο πολυ το πρωτο ομως!

Με το καλο να αποκτησει τα ονοματακια της και να ειναι παντα γερη και τυχερη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Ρανακι μου!!! Σε ευχαριστω για την γνωμη σου!!!

Η βαφτιση θα γινει 10/6 μαζι με τα γενεθλια της, απλα πρεπει να απογασισουμε το ονομα γιατι ολοι μας ρωτανε πως θα την πουμε κ τους λεμε πως δεν εχουμε σκεφτει... κ ειναι λιγο λεπτο το θεμα του ονοματος γιατι το Αναστασια ειναι της πεθερας μου η οποια το περιμενε απο την αρχη το ονομα, κ αν δεν το πω εγω δεν θα το ακουσει, κ το αλλο ειναι της μανουλας μου που εφυγε απο κοντα μας 13μερες πριν γενησω κ ειναι η φυλακας αγγελος της μπεμπουλας μου!!!! Οποτε καταλαβαινεις πως απο το σοι του αντρα μου περιμενουνε το Αναστασια κ απο το δικο μου το Αικατερινη κ βρηκαμε αυτην τη λυση...

Τι τραβανε κ αυτα τα παιδακια...

τσ τσ τσ.....αμαν πια μ'αυτο το ονομα...

εγω ειχα πει απο την αρχη για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις οτι δεν μου αρεσι κανενος το ονομα...εννοω απο τη μαμα μου και τη πεθερα μου και οτι θα βγαλουμε τη πεθερα μου γιατι αυτο θεωρω οτι ειναι το σωστο απλα επειδη το εχω ταξει στον αγ.στεφανο θα βγει Φωτεινη-Στεφανια και θα τη φωναζουμε Φενια....και στο δευτερο,αν το στειλει ο θεουλης, θα βγει απο τους γονεις μου και δε μιλησε κανεις...οχι αν θελανε ας μιλουσαν....για να μη τα παρω στο τελος και στην εκκλησια τη φωναξουμε με ασχετο ονομα....χαχαχαχααχχαχα....:P

με το καλο ευακι μου....κατα τ'αλλα πως περνατε?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καιρο εχουμε να μιλησουμε ματινακι μου...με τη δουλεια δε σε προλαβαινω μεσα!!!!

απλα θελω να ξερω ποτε να την περιμενω.....το τικερακι μου παντως το αλλαξα και βλεπουμε!!!!!χιχιχιχχιχιχιχιχι....

τι μαγειρευετε σημερα????

Ναι μπαινεις το απογευμα συνηθως αλλα εγω αυτες τις μερες κανω παρεα στον αντρα μου που βαφει το δωματιο του μπεμπη...δεν καθομαι μεσα μεσα βεβαια αλλα δεν θελω να τον αφηνω και μοναχουλη του! Τραβηξα κι εγω μερικες πινελιες για το καλο...

Οσο για το ποτε να την περιμενεις την κουκλιτσα σου, μακαρι να ειναι στην ωρα της και να το αποφασισει η ιδια σπαζωντας τα νερα ετσι ωστε να βοηθησει την μαμα να γεννησει πιο ευκολα και ανωδυνα...μπορει να χρειαστει και προκλιση οποτε μην ανησυχεις βλεποντας και κανοντας....ο γιατρος θα σε εξεταζει πιο συχνα οταν μπαινεις στον μηνα σου και θα βλεπετε ποτε ειναι ετοιμη!

Εγω φακη θα βαλω...ελεγα να φτιαξω μια κοτοσουπιτσα αλλα ξεχασα οτι ειναι τεταρτη σημερα! Οποτε φακη!!!!!!!!!!!!!

Ναι μπαινεις το απογευμα συνηθως αλλα εγω αυτες τις μερες κανω παρεα στον αντρα μου που βαφει το δωματιο του μπεμπη...δεν καθομαι μεσα μεσα βεβαια αλλα δεν θελω να τον αφηνω και μοναχουλη του! Τραβηξα κι εγω μερικες πινελιες για το καλο...

Οσο για το ποτε να την περιμενεις την κουκλιτσα σου, μακαρι να ειναι στην ωρα της και να το αποφασισει η ιδια σπαζωντας τα νερα ετσι ωστε να βοηθησει την μαμα να γεννησει πιο ευκολα και ανωδυνα...μπορει να χρειαστει και προκλιση οποτε μην ανησυχεις βλεποντας και κανοντας....ο γιατρος θα σε εξεταζει πιο συχνα οταν μπαινεις στον μηνα σου και θα βλεπετε ποτε ειναι ετοιμη!

Εγω φακη θα βαλω...ελεγα να φτιαξω μια κοτοσουπιτσα αλλα ξεχασα οτι ειναι τεταρτη σημερα! Οποτε φακη!!!!!!!!!!!!!

πολυ καλη ιδεα η φακη και θα περισσεψει και αυριο να φαμε....μια χαρα....και τη φασολαδα ομως την πεθυμησα...μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ....

καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!! έμείς καλά είμαστε σήμερα! άναψα και καλοριφέρ να σπάσει η υγρασια!!:P:p κοιμηθηκαμε καλά το βράδυ!:D εχθες το απογευμα ειχα κατι ενοχλησεις! με πονουσε η μεση αλλά μαλλον φυσιολογικο θα ναι, αφου μεγαλωνει η κοιλίτσα ε????:rolleyes:

Ρανιάκι! σπιτάκι σήμερα ε???? καλά είναι!! και εγω αλλαξα το τικερακι με βαση τον β'επιπέδου! η γιατρος μου ειχε πει 18/01 και στον υπέρηχο 13! (όχι οτι παιζει ρόλο αλλα ετσι!!;);))

Λενάκι, θα κάνεις και το μαλλάκι σήμερα και θα είσαι περιποιημενη οταν γεννησεις!;) 3 και σήμερα!! πω πω!!! και έλεγες ποτε θα περασει ο καιρός ουφφφ;);):tongue:

Ματινάκι, δουλειές με φούντες ε??? τι να κάνεις? ολα για τον πρίγκιπα!!!:D αντε να πας στο ραντεβου να μαθουμε και ποσο θα σου βγει το μαλλι! εχω παντως μεγαλη περιεργια!!...

Ιωαννακι, λες να σε πιεζει απο τωρα στα πλευρα??? ωχχχχχ καταλαβα!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::tongue:

Ευακι? τι κάνει η μπουμπουκα??? και τα 2 τα ονοματακια ειναι ωραια. αλλα λόγω της ιδιαιτερης καταστασης με τη μανουλα σου, αν μπορουσατε να βαζατε εκείνο....:rolleyes::rolleyes:

Εγώ πάλι βρε κορίτσια το νιώθω ακόμα να κλωτσάει πολύ χαμηλά!!!! αφου με πιεζει την κύστη!!! πότε θα ανεβει???:confused::confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

πολυ καλη ιδεα η φακη και θα περισσεψει και αυριο να φαμε....μια χαρα....και τη φασολαδα ομως την πεθυμησα...μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ....

μμμ μ'αρεσει και φασολάδα και η φακή!!!!!! μου ανοίξατε την όρεξη!!!!!!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!! έμείς καλά είμαστε σήμερα! άναψα και καλοριφέρ να σπάσει η υγρασια!!:P:p κοιμηθηκαμε καλά το βράδυ!:D εχθες το απογευμα ειχα κατι ενοχλησεις! με πονουσε η μεση αλλά μαλλον φυσιολογικο θα ναι, αφου μεγαλωνει η κοιλίτσα ε????:rolleyes:

Ρανιάκι! σπιτάκι σήμερα ε???? καλά είναι!! και εγω αλλαξα το τικερακι με βαση τον β'επιπέδου! η γιατρος μου ειχε πει 18/01 και στον υπέρηχο 13! (όχι οτι παιζει ρόλο αλλα ετσι!!;);))

Λενάκι, θα κάνεις και το μαλλάκι σήμερα και θα είσαι περιποιημενη οταν γεννησεις!;) 3 και σήμερα!! πω πω!!! και έλεγες ποτε θα περασει ο καιρός ουφφφ;);):tongue:

Ματινάκι, δουλειές με φούντες ε??? τι να κάνεις? ολα για τον πρίγκιπα!!!:D αντε να πας στο ραντεβου να μαθουμε και ποσο θα σου βγει το μαλλι! εχω παντως μεγαλη περιεργια!!...

Ιωαννακι, λες να σε πιεζει απο τωρα στα πλευρα??? ωχχχχχ καταλαβα!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::tongue:

Ευακι? τι κάνει η μπουμπουκα??? και τα 2 τα ονοματακια ειναι ωραια. αλλα λόγω της ιδιαιτερης καταστασης με τη μανουλα σου, αν μπορουσατε να βαζατε εκείνο....:rolleyes::rolleyes:

Εγώ πάλι βρε κορίτσια το νιώθω ακόμα να κλωτσάει πολύ χαμηλά!!!! αφου με πιεζει την κύστη!!! πότε θα ανεβει???:confused::confused::confused:

Αναστασακι μου καλημερουδιααααααα!!!!!!!!! Καλε απο τωρα αναψες καλοριφερ? Τοσο πολυ υγρασια εχετε? Εμας εδω φυσαει παρα πολυ απο χθες και το βραδυ μονο κανει ψυχρα....εχει ηλιο απο το πρωι και κανει ζεστη αρκετη...βεβαια πιο χαλαρα απο αλλες φορες....!

Εγω να δεις ποσο περιεργεια εχω να ακουσω την τιμη...βεβαια στην κατασταση μου δεν θα ηθελα να ειναι κατι υπερβολικο γιατι θα παθω τιποτα...χαχαχα! Αλλα ειπαμε σιγουρα θα περισσεψεικατι να εχουμε καβατζα...αυτο ειναι που με απασχολει γιατι αν πηγαιναμε στην ιδιωτικη θα χρωσταγαμε κιολας!

Εμενα τωρα που βαραινει ο μπεμπης μου πιεζει περισσοτερο την κυστη και επειδη το κεφαλι του ειναι κατω πιεζει ακομη περισσοτερο....το βραδυ σηκωθηκα 2 φορες μεσα σε μιση ωρα για τσισακια! Μετα ανα ωρα αν θυμαμαι καλα...παντως ειχα καιρο να παθω τετοια συχνοουρια...σχεδον απο το πρωτο τριμηνο....

Ευακι μας καλο τι κανετε μανουλα και προσεχως νεοφωτιστη κορουλα???

Ωραιος συνδιασμος ονοματων...εμενα μου αρεσει πολυ το Αριανα αλλα και το Κατιανα! Πιο πολυ το πρωτο ομως!

Με το καλο να αποκτησει τα ονοματακια της και να ειναι παντα γερη και τυχερη!

Σε ευχαριατω Ματινακι μου!!

τσ τσ τσ.....αμαν πια μ'αυτο το ονομα...

εγω ειχα πει απο την αρχη για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις οτι δεν μου αρεσι κανενος το ονομα...εννοω απο τη μαμα μου και τη πεθερα μου και οτι θα βγαλουμε τη πεθερα μου γιατι αυτο θεωρω οτι ειναι το σωστο απλα επειδη το εχω ταξει στον αγ.στεφανο θα βγει Φωτεινη-Στεφανια και θα τη φωναζουμε Φενια....και στο δευτερο,αν το στειλει ο θεουλης, θα βγει απο τους γονεις μου και δε μιλησε κανεις...οχι αν θελανε ας μιλουσαν....για να μη τα παρω στο τελος και στην εκκλησια τη φωναξουμε με ασχετο ονομα....χαχαχαχααχχαχα....:P

με το καλο ευακι μου....κατα τ'αλλα πως περνατε?

Τελεια!!! Ειμαι η πιο ευτυχησμενη μανουλα του κοσμου!!! Καθε της χαμογελο(κανει κ πολλα) με απογειωνει!!! Εχω ριξει ολο μου το ενδιαφερον στην μικρουλα μου κ βλεπω πιανει τοπο, εχει πολυ καλη αντιληψη για την ηλικια της, ειμαστε σιγουρα μπροστα ενα μηνα κ νοητικα κ κινητικα, αλλα κοριτσια εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να της μιλαω, τοσο πολυ (κ χωρις να μου απαντανε κιολας) δεν εχω μιλησει σε κανεναν!!!! Προσπαθω να κανω οτι καλυτερο μπορω, να φανταστειτε δεν με εχει δει ποτε εκνευρισμενη, παντα της χαμογελαω κ της γλυκομιλαω, αρκετη πικρα της ειχα δωσει οταν την ειχα στην κοιλια μου, τωρα της αξιζουν τα καλυτερα κ γι'αυτο η μικρουλα μου κλαιει σπανια, συνηθως γελαει κ οταν θελει κατι μας μαλωνει με αποτομες κραυγες!!!!

Οπως κ να εχει παντως ειναι το καλυτερο δωρο!!!! Οσο κ εαν εχεις ταλαιπωρηθει στη γεννα ή κ στην εγκυμοσυνη σας το λεω απο την καρδια μου.. αξιζει κ με το παραπανω!!!!

Σας πηρα μονοτερμα...χαχαχα!!!χαζομαμα!!!

Τι κανετε εσεις αγκυουλες μου? Εαν θελετε να με ρωτησετε κατι, τωρα που τα εχω κ φρεσκα, πολυ ευχαριστως!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

καλημερααααααααααααααααααααααααα...τι κανεις αναστασακι μου?

ναι...εγω σπιτακι σημερα...βαριεμαι η αληθεια ειναι αλλα τι να κανω?θα ξεκουραστω τουλαχιστον!!!!

μπορει αυτα που σε κλωτσανε χαμηλα να ειναι τα ποδαρακια του και το κεφαλακι του να ειναι κοντα στον αφαλο...δε μπορεις να ξερεις σιγουρα που βρισκεται γιατι εχει πολυ χωρο προς το παρον μεσα στη κοιλιτσα και κολυμπαει συνεχεια!!!!χιχιχιχιχχιιχ....τα τζουτζουκακια μας μωλε μωλε.....

Κοριτσακια μου αρκετα καθησα...δεν θα προλαβω τις δουλειες! Παω να ξεκινησω και αν προλαβω ξαναμπαινω!

Σας φιλω γλυκα και σας στελνω πολλα χαδακια στις κοιλιτσες σας!

Βεβαια στελνω χαδακια και στα μωρακια μην το ξεχναμε αυτο...γεννησαν καποιες οποτε να μην χαϊδευουμε μονο τα μωρα που ειναι μεσα στις κοιλιτσες σωστα????????

44783.gif

Διαφημίσεις

Αχ Αναστασακι μου!!!Πολυ θα το θελα αλλα βλεπεις, συναντησα διαφωνιες κ απο το να ερθουν καβγαδες για αυτο το θεμα (πραγμα που σε καμια περιπτωση δεν θα το ηθελε η μανουλα μου) βρηκαμε αυτην την λυση!!!!Αν κ το Αναστασια εχει ιστορια κ σε μας, ητανε να πουνε την μαμα μου κ τελευταια στιγμη την ειπανε Αικατερινη, στη συνεχεια ητανε να πουνε εμενα κ παλι τελευταια στιγμη με ειπανε Ευαγγελια κ τωρα πηγε στην μπεμπα μου που παλι τελευταια στιγμη κατι εγινε για να ακυρωθει, το παλευει γενιες να ακουστει αυτο το ονομα!!!!

yVNPp3.png

Κοριτσακια μου αρκετα καθησα...δεν θα προλαβω τις δουλειες! Παω να ξεκινησω και αν προλαβω ξαναμπαινω!

Βεβαια στελνω χαδακια και στα μωρακια μην το ξεχναμε αυτο...γεννησαν καποιες οποτε να μην χαϊδευουμε μονο τα μωρα που ειναι μεσα στις κοιλιτσες σωστα????????

44783.gif

Φιλακια Ματινακι μου!!!

yVNPp3.png

Σε ευχαριατω Ματινακι μου!!

Τελεια!!! Ειμαι η πιο ευτυχησμενη μανουλα του κοσμου!!! Καθε της χαμογελο(κανει κ πολλα) με απογειωνει!!! Εχω ριξει ολο μου το ενδιαφερον στην μικρουλα μου κ βλεπω πιανει τοπο, εχει πολυ καλη αντιληψη για την ηλικια της, ειμαστε σιγουρα μπροστα ενα μηνα κ νοητικα κ κινητικα, αλλα κοριτσια εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να της μιλαω, τοσο πολυ (κ χωρις να μου απαντανε κιολας) δεν εχω μιλησει σε κανεναν!!!! Προσπαθω να κανω οτι καλυτερο μπορω, να φανταστειτε δεν με εχει δει ποτε εκνευρισμενη, παντα της χαμογελαω κ της γλυκομιλαω, αρκετη πικρα της ειχα δωσει οταν την ειχα στην κοιλια μου, τωρα της αξιζουν τα καλυτερα κ γι'αυτο η μικρουλα μου κλαιει σπανια, συνηθως γελαει κ οταν θελει κατι μας μαλωνει με αποτομες κραυγες!!!!

Οπως κ να εχει παντως ειναι το καλυτερο δωρο!!!! Οσο κ εαν εχεις ταλαιπωρηθει στη γεννα ή κ στην εγκυμοσυνη σας το λεω απο την καρδια μου.. αξιζει κ με το παραπανω!!!!

Σας πηρα μονοτερμα...χαχαχα!!!χαζομαμα!!!

Τι κανετε εσεις αγκυουλες μου? Εαν θελετε να με ρωτησετε κατι, τωρα που τα εχω κ φρεσκα, πολυ ευχαριστως!!!

καλε τι μας πηρες μονοτερμα?????απολαμβανουμε τοσο πολυ να ακουμε εμπειριες απο νεες μανουλες......εγω τρελλαινομαι και περνω κουραγιο...γιατι δε σου κρυβω ευακι μου φοβαμαι λιγακι για το μετα!!!!!οχι τοσο για το οικονομικο κομματι που ειναι σοβαρο αλλα την υγεια να εχουμε και ολα γινονται αλλα για το αν θα τα καταφερω σαν μαμα....θα της δινω αυτα που χρειαζεται,θα τη κανω χαρουμενη???κλπ κλπ κλπ.....ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ......

μμμμμμμμμμμμ....τι να σε ρωτησω???????

με τον υπνο τι εκανες?κοιμοσουν καθολου?εγω θα εχω προβλημα σιγουρα μ'αυτο γιατι ειμαι του υπνου ρε γαμωτο.....

44783.gif

φιλακια πολλα ματινακι μου γλυκο........:P

καλε τι μας πηρες μονοτερμα?????απολαμβανουμε τοσο πολυ να ακουμε εμπειριες απο νεες μανουλες......εγω τρελλαινομαι και περνω κουραγιο...γιατι δε σου κρυβω ευακι μου φοβαμαι λιγακι για το μετα!!!!!οχι τοσο για το οικονομικο κομματι που ειναι σοβαρο αλλα την υγεια να εχουμε και ολα γινονται αλλα για το αν θα τα καταφερω σαν μαμα....θα της δινω αυτα που χρειαζεται,θα τη κανω χαρουμενη???κλπ κλπ κλπ.....ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ......

μμμμμμμμμμμμ....τι να σε ρωτησω???????

με τον υπνο τι εκανες?κοιμοσουν καθολου?εγω θα εχω προβλημα σιγουρα μ'αυτο γιατι ειμαι του υπνου ρε γαμωτο.....

Θα τα καταφερεις περιφημα, ειμαι σιγουρη!!!! Ο υπνος ειναι μεγαλο θεμα... εχω να κοιμηθω σερι πανω απο 3 ωρες παρα πολους μηνες...γενικα υπαρχει μια μονιμη κουραση...

Αμα δεν μπορεις θα σε βοηθαει κ ο αντρας σου, εμενα ο δικος μου δεν εχει ξυπνησει ποτε για την μπεμπα...

yVNPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...