Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ηρθα κι εγω....δεν σας προλαβα ολες ε????

Λενιω μου εχεις δικιο το αγχος ειναι μεγαλο....δεν ειναι και μικρο πραγμα να εχεις εναν ανθρωπακο μεσα σου!Μεχρι να γεννηθει θα ξερεις τι γινεται 100% μονο με τους υπερηχους...ειναι δυνατον να μην σου βγει αγχος????

Εγω σημερα εφτιαξα μια κοτοσουπιτσα με λαχανικα και τραχανουλη....τρομερη εγινε!!! Πριν λιγο ηρθαμε και απο ενα ανθοκηπιο που ειχαμε παει για να παρουμε αγγουριες για το περιβολι μας....μιλαμε για πολυ ζεστη...απο τεταρτη ειπανε παλι βροχες!Αμαν πια βαρεθηκα τοση βροχη:mad:.......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φιλεναδουλες μουουουουουουουουυ........

κουκουκουκουκου....

τι κανετεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????

μακια σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.........

μπειτε να πιουμε καφεδακο....

Καλε ρανιακι εισαι μεσα??????

Tι κανεις χρυσο μου??? Που βρισκεσαι??? Το δοντακι το εφτιαξες????

καλα ειμαι...τρεχω με το σκατο δοντο....ειχα σημερα ραντεβου για την ακτινογραφια και θα παω παλι αυριο να μου παρει τα μετρα για τον αξονα....ασε...ο γιατρος θα φυγει στις 5 και γυρναει 12 μαιου....οποτε θα μεινω 10 μερες ακομα με το μασελακι μου.....ουφφφφφφφφφ......υπομονη λιγο εμεινεεεεεεε!!!!

εσυ τι ακνεις αγαπουλα μου?

εφτασε η ωρα της αυχενικης??????ποποποπο....πως περναει ο καιρος ματινακι μου?????:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

καλα ειμαι...τρεχω με το σκατο δοντο....ειχα σημερα ραντεβου για την ακτινογραφια και θα παω παλι αυριο να μου παρει τα μετρα για τον αξονα....ασε...ο γιατρος θα φυγει στις 5 και γυρναει 12 μαιου....οποτε θα μεινω 10 μερες ακομα με το μασελακι μου.....ουφφφφφφφφφ......υπομονη λιγο εμεινεεεεεεε!!!!

εσυ τι ακνεις αγαπουλα μου?

εφτασε η ωρα της αυχενικης??????ποποποπο....πως περναει ο καιρος ματινακι μου?????:P

Αντε να το φτιαξεις να τελειωνεις και μ'αυτο! Τι να πω παντως μεγαλη γκαντεμια στα καλα καθουμενα....!!!!

Περναει ο καιρος ρανιακι μου και μεγαλωνει η επιθυμια να το βλεπεις οπως επισης και το αγχος μεγαλωνει αφανταστα!!!!! Φτασαμε στην αυχενικη ναι, απιστευτο μου φαινεται.....

Ρανιακι μου θα σε αφησω να παω να φαω και να ξαπλωσω λιγακι στον καναπε....νιωθω κουρασμενη απο το πουθενα,καταλαβαινεις!!!!! Ολο ξαπλα θελω να ειμαι....

Σε φιλω γλυκα αγαπακι και ελπιζω να τα πουμε παλι συντομα!

Φιλακια και σ ολες τις αλλες φιλεναδιτσες καλο βραδακι!!!!!!

Ρανιακι μου θα σε αφησω να παω να φαω και να ξαπλωσω λιγακι στον καναπε....νιωθω κουρασμενη απο το πουθενα,καταλαβαινεις!!!!! Ολο ξαπλα θελω να ειμαι....

Σε φιλω γλυκα αγαπακι και ελπιζω να τα πουμε παλι συντομα!

Φιλακια και σ ολες τις αλλες φιλεναδιτσες καλο βραδακι!!!!!!

μακια πολλαααααααααααα....αντε ξεκουρασου ματινακι μου!!!!;)

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!ο καιρος βροχερος εδω αλλα κανει ζεστη!!!!!!νομιζω πως μου μυριζει καλοκαιρακι σιγα σιγα!!!!!!τι κανετε τσουπρες?μακια μακια πολλαααααααααααααααα σε ολα τα κοριτσουδια!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!ο καιρος βροχερος εδω αλλα κανει ζεστη!!!!!!νομιζω πως μου μυριζει καλοκαιρακι σιγα σιγα!!!!!!τι κανετε τσουπρες?μακια μακια πολλαααααααααααααααα σε ολα τα κοριτσουδια!!!!!!!!!:tongue:

καλημερα ποπη μου!!!!τι κανεις ??εγω αρροστη ειμαι παλι στο κρεβατι εχω παθει ιωση με πονανε ολα μου:(:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααα φιλεναδιτσες μου!

κ μας βροχερος ο καιρος αλα με 16 βαθμους δεν κανει κρυο!

εφακη μου περαστικα σου!ο καιρος τωρα ειναι υπουλος!:rolleyes:

ποπακη μουυυ τι κανεις?ολα καλα?

εγω σημερα δενε χω κ την καλυτερη διαθεση ο μικρος μ εξενυχταει εδω κ 3 μερες δεν ξερω τι τον εχει πιασει κ καθε βραδυ γυρω στης 3 με ξυπναει κ δεν ειναι οτι ποναει η κατι τον ενοχλει μου κανει γκρινιες!αφηστετα κ χθες τα ιδια δεν κοιμηθηκα καθολου καλα..ελεγα δεν θα ξημερωσει κ σημερα εχω νευρακια!:shock::shock::tongue:αυτααααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Βροχερός καιρός αλλά με 14 βαθμούς!!!!

Λενιώ μου ξενύχτι, πω, πω κομμάτια θα είσαι!!! γιατί έτσι ο μικρούλης σου, μήπως έχει καμιά προδιάθεση;;;; μήπως το αυτάκι του;;;; δε σε πρόλαβα πάλι κλασσικά...μάκια πολλά

Ποπάκη μου τι κάνεις;;; βρεχει κσι εκεί ε;;; η νεραϊδούλα μας τι κάνει;;; δίνει κλωτσίτσες τη μαμά και το μπαμπά;;;;

Εφάκη μου περαστικούλια!!!!!

Εγώ σήμερα έχω επετειο γάμου, πριν 8 χρόνια στις 7 το απόγευμα παντρεύτηκα τον καλό μου...πω, πω...είχε μια τελεια απίστευτη μέρα!!!!

Μάκια σε όλες τις φιλεναδούλες μου!!!!

σοφακι μουουουουοοουουου.......αρχισατε σχολειο σημερα ε?????

αχχχχχχχχχχ......θυμαμαι πως ενιωθα οταν ξεκινουσε το σχολειο μετα απο διακοπες...ειχα εναν ενθουσιασμο που θα εβλεπα τους φιλους μου αλλα και μια ξενεραααααααααααααααααααα.......απαπαπαπαπαπαπ.......

το ξανθουλι μας δυσκολευτηκε εεεε??????ενα γλυκο φιλι να του δωσεις....:P

Ρανιούκο μου!!!! άσε πολύ δύσκολη μέρα εχθές κόντεψα να κόψω φλεβες δε μαζευότανε με τίποτα να διαβάσει, τους έβαλε και πολλά , πρώτη μέρα...

Θα του δώσω το φιλάκι σου!!!! Ταλαιπωρείσαι με το δοτάκι σου ακόμα ε;;; υπομονή καρδούλα μου

Φιλιά και ((((((((((((((((((())))))))))))))))))

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Βροχερός καιρός αλλά με 14 βαθμούς!!!!

Λενιώ μου ξενύχτι, πω, πω κομμάτια θα είσαι!!! γιατί έτσι ο μικρούλης σου, μήπως έχει καμιά προδιάθεση;;;; μήπως το αυτάκι του;;;; δε σε πρόλαβα πάλι κλασσικά...μάκια πολλά

Ποπάκη μου τι κάνεις;;; βρεχει κσι εκεί ε;;; η νεραϊδούλα μας τι κάνει;;; δίνει κλωτσίτσες τη μαμά και το μπαμπά;;;;

Εφάκη μου περαστικούλια!!!!!

Εγώ σήμερα έχω επετειο γάμου, πριν 8 χρόνια στις 7 το απόγευμα παντρεύτηκα τον καλό μου...πω, πω...είχε μια τελεια απίστευτη μέρα!!!!

Μάκια σε όλες τις φιλεναδούλες μου!!!!

σοφακι μου γλυκο!!!!!!!!!!να ζησετε, να τα χιλιασετε!!!!!!!!!!!!με το καλο να μεγαλωσει και η ομορφη οικογενεια σας!!!!!!!!!!!

και εκει βροχερος ο καιρος ε?εδω αρχιζει και φτιαχνει!!!!!

η νεραιδουλα μου κλωτσαει και δινει χαρα στην μανουλα!!!!!!την πεμπτη ανυπομονω να την δω!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...