Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα Λενάκι μου! Τι αγωνία τραβάς κι εσύ; Πάντως κι εγώ από τις 6.30 είμαι ξύπνια! Μάλλον με προετοιμάζει ο μπέμπης για τα ξενύχτια που έρχονται! Αχ τρεις μέρες μείνανε!

καλημερα Ιωαννακι μου:D:Dπως εισαι?

μπορω να πω οτι ειμαι ηρεμη..απλα εχω τον νου μου να καταλαβω αν π.χ σπασουν τα νερα;);)ειμαι ετοιμη δηλαδη κ περημενω να ερθει οποτε να ναι αυτο σημερα αυριο την κυριακη δεν με πειραζει;);)

κ συ πρωινη πρωινη ε..κ μενα ο μικρουλης μου με ξυπνησε..τον σηκωσα για τσισακια κ μετα ξαπλωσα λιγο μαζι του..αποκοιμηθηκε αυτος κ ειπα να σηκωθω με αποκοιμηθω κ με ξυπνησει η φιλη μου:tongue:αντε να βαψω κ το μαλι..πως βαριεμαι αυτη τη διαδικασια!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???? Ουτε καληνυχτα δεν σας εγραψα χθες....ηλπιζα οτι ισως μπω παλι για λιγο πριν πεσω για υπνο...αλλα κοιμηθηκα στον καναπε και με σηκωσε ο αντρας μου αλλιως εκει θα ημουν ακομα!!!!!!!!

Λενιω μου παλι πονακια ε??? Εμ ερχεται η ωρα η καλη,ολα καλα θα πανε.Αντε να ερθει η Κυριακη επιτελους!!!! Εχω και τον φοβο μη σε πιασουν πονοι γεννας και εχεις διαστολη....μαρη να μπαινεις να μας λες να ξερουμε ναι?

Ιωαννακι μου τι κανεις??? Ο μπεμπακος τι κανει???? Αχ το βλεπω εγω να σφαζομαστε στην ποδια της νυφης....χαχαχαχαχα!!!!!!!!!! Πλακιτσα κανω....αλλα δικη μου νυφη ειναι! χιχιχιχιχι!!!!!!!!!!

Σημερα εχω δουλιτσες του σπιτιου τυπου σκουπισμα, σφουγγαρισμα, πλυντηρια και μαγειρεμα! Θελω να κατεβω κιολας αγορα να παρω κατι πεδιλακια που πηγα για φτιαξιμο στο τακουνι εξπρες οποτε θα παρω και την ζαμπονοτυροπιτουλα μου!

Ο μπεμπης μου εχει τσακισει τα πλευρα...δεν μπορειτε να φανταστειτε τι κλωτσιες τρωω....πεταγομαι μεχρι το ταβανι! Αχ....την αλλη τεταρτη πρωτα ο Θεος θα τον δουμε παλι!!!!!!!!! Ελπιζω να μην παθουμε απανωτα εγκεφαλικα με την τιμη που θα μας πει ο γιατρος!!!!!! χαχαχαχ....αλλα οτι και να μας πει, στο συνολο δεν προκειται να φτασουμε στα εξοδα της ιδιωτικης οποτε κατι θα περισσεψει....δεν σκαω....το μωρο μας να ειναι καλα!

Τα αλλα κοριτσακια μας τι κανουν?????

Kαλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???? Ουτε καληνυχτα δεν σας εγραψα χθες....ηλπιζα οτι ισως μπω παλι για λιγο πριν πεσω για υπνο...αλλα κοιμηθηκα στον καναπε και με σηκωσε ο αντρας μου αλλιως εκει θα ημουν ακομα!!!!!!!!

Λενιω μου παλι πονακια ε??? Εμ ερχεται η ωρα η καλη,ολα καλα θα πανε.Αντε να ερθει η Κυριακη επιτελους!!!! Εχω και τον φοβο μη σε πιασουν πονοι γεννας και εχεις διαστολη....μαρη να μπαινεις να μας λες να ξερουμε ναι?

Ιωαννακι μου τι κανεις??? Ο μπεμπακος τι κανει???? Αχ το βλεπω εγω να σφαζομαστε στην ποδια της νυφης....χαχαχαχαχα!!!!!!!!!! Πλακιτσα κανω....αλλα δικη μου νυφη ειναι! χιχιχιχιχι!!!!!!!!!!

Σημερα εχω δουλιτσες του σπιτιου τυπου σκουπισμα, σφουγγαρισμα, πλυντηρια και μαγειρεμα! Θελω να κατεβω κιολας αγορα να παρω κατι πεδιλακια που πηγα για φτιαξιμο στο τακουνι εξπρες οποτε θα παρω και την ζαμπονοτυροπιτουλα μου!

Ο μπεμπης μου εχει τσακισει τα πλευρα...δεν μπορειτε να φανταστειτε τι κλωτσιες τρωω....πεταγομαι μεχρι το ταβανι! Αχ....την αλλη τεταρτη πρωτα ο Θεος θα τον δουμε παλι!!!!!!!!! Ελπιζω να μην παθουμε απανωτα εγκεφαλικα με την τιμη που θα μας πει ο γιατρος!!!!!! χαχαχαχ....αλλα οτι και να μας πει, στο συνολο δεν προκειται να φτασουμε στα εξοδα της ιδιωτικης οποτε κατι θα περισσεψει....δεν σκαω....το μωρο μας να ειναι καλα!

Τα αλλα κοριτσακια μας τι κανουν?????

Καλημέρα Ματινάκι! Δίνει δυνατές ο μπέμπης; Πω πωωωω τι με περιμένει! Χχιιχχιχιχιχι!!! Ανυπομονώωωωωωωω!!! Όπως το λες είναι το μωράκι σας να είναι καλά! Στάνταρ τα λεφτά θα είναι λιγότερα από την ιδιωτική δεν το συζητώ!

Καλημέρα Ματινάκι! Δίνει δυνατές ο μπέμπης; Πω πωωωω τι με περιμένει! Χχιιχχιχιχιχι!!! Ανυπομονώωωωωωωω!!! Όπως το λες είναι το μωράκι σας να είναι καλά! Στάνταρ τα λεφτά θα είναι λιγότερα από την ιδιωτική δεν το συζητώ!

Καλημερα Ιωαννακι μου! Δινει δυνατες λεει??? Οχι μονο δυνατες αλλα πραγματικα με κλωτσαει στα πλευρα και ποναω ειδικα οταν καθομαι καθιστη...ξαπλα δεν εχω προβλημα!Μαλλον καθιστη τον πιεζω! Τωρα καταλαβαινω γιατι ο γιατρος μου ειπε "και που εισαι ακομα" οταν στον 4ο μηνα του ειπα οτι εχω πονακια....χαχαχαχ....αυτα τα πονακια δεν ηταν τιποτα τελικα ειχε δικιο! Καλα μην φανταστεις οτι παεθαινω στον πονο αλλα κλωτσαει τοσο αποτομα και μουλωχτα που δεν το περιμενω και ταραζομαι περισοτερο μαζι με λιγο πονο!

Καλημερα Ιωαννακι μου! Δινει δυνατες λεει??? Οχι μονο δυνατες αλλα πραγματικα με κλωτσαει στα πλευρα και ποναω ειδικα οταν καθομαι καθιστη...ξαπλα δεν εχω προβλημα!Μαλλον καθιστη τον πιεζω! Τωρα καταλαβαινω γιατι ο γιατρος μου ειπε "και που εισαι ακομα" οταν στον 4ο μηνα του ειπα οτι εχω πονακια....χαχαχαχ....αυτα τα πονακια δεν ηταν τιποτα τελικα ειχε δικιο! Καλα μην φανταστεις οτι παεθαινω στον πονο αλλα κλωτσαει τοσο αποτομα και μουλωχτα που δεν το περιμενω και ταραζομαι περισοτερο μαζι με λιγο πονο!

Βρε Ματινάκι το πιστεύεις πως αυτό θα ρωτούσα στο γιατρό την Παρασκευή που θα πάω; Όταν κάθομαι νιώθω μία πίεση στα πλευρά, πότε από τη μία πλευρά πότε από την άλλη! Δεν είναι ακριβώς πόνος αλλά πριν 15 μέρες παράδειγμα δεν το ένιωθα! Θέλω να τον ρωτήσω αν αυτό που αισθάνομαι είναι το μωρό! Όταν σηκώνομαι ή όταν ξαπλώνω δεν αισθάνομαι τίποτα, όταν κάθομαι όμως........!!!!!

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααααααααααααααα.....τι κανετε συμπεθερες?????χαχαχαχααχαχα...

εγω παλι σπιτακι σημερα λογω απεργιων των ΜΜΜ....τι πραγμα ειναι αυτο???????στο τελος θα φαω ολοι μου την αδεια!!!!τεσπα....κι αυτοι παλευουν για τα δικαιωματα τους...οχι ολοι βεβαια!!!!!καποιους τους ξεβολεψαν.....

κλωτσανε τα καμαριααααααααααααααααααα????

λενιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.........3 και σημεραααααααααα....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

ρε κοριτσια στον υπερηχο χθες γραφει ΠΗΤ 2 φλεβαρη και οχι 6 που μου ειχε πει ο γιατρος........ποιο ειναι το σωστο?

Καλημέραααα!!! Το σωστό είναι αυτό που γράφει στη β' επιπέδου! Εμένα είχε διαφορά 1 μέρα ο υπέρηχος του γιατρού με τον άλλο υπέρηχο που έκανα την αυχενική! Ρώτησα το γιατρό και μου είπε πως επειδή τα μηχανήματά τους είναι ακριβείας πιάνεται αυτή που σου δίνουν στον μεγάλο υπέρηχο!

Καλημέραααα!!! Το σωστό είναι αυτό που γράφει στη β' επιπέδου! Εμένα είχε διαφορά 1 μέρα ο υπέρηχος του γιατρού με τον άλλο υπέρηχο που έκανα την αυχενική! Ρώτησα το γιατρό και μου είπε πως επειδή τα μηχανήματά τους είναι ακριβείας πιάνεται αυτή που σου δίνουν στον μεγάλο υπέρηχο!

αααααααααα ναι?????

να αλλαξω το τικερακι μου δηλαδη....χιχιχιχιχιχ

ευχαριστω ιωαννακι μου.....:P

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!!!

Θα ηθελα, εαν μπορουσατε να με βοηθησετε λεγοντας την γνωμη σας!!!

Την μικρουλα μου λεμε να την βαφτισουμε κ με τα δυο ονοματα απο τις γιαγιαδες μας τα οποια ειναι, Αναστασια-Αικατερινη....

Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το ποιο ονομα σας αρεσει περισσοτερο κ εαν εχετε καμια αλλη ιδεα να την προτεινετε...

Λοιπον τα ονοματα που εχουμε σκεφτει ειναι:

Κατιάνα, Ανρίνα, Αριάνα, Ανέτα, Ριάνα κ Ανίνα....

περιμενω τις απαντησεις σας!!!

Σας ευχαριστω!!!

Του γιατρου η ΠΗΤ ειναι αναλογα την τελευταια σου περιοδο με υπολογισμο πως συλαβες στις 15μερες, ενω απο την Β' επ. το μετραει με το μεγεθος του παιδιου, αν κ ευκολα ξεφευγει αφου η μετρηση γινετε απο τον υπερηχο κ το 0,5εκ. ειναι διαφορα μερες...μη σε ανησυχουν αυτα, οταν ερθει η ωρα θα παρεις το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου, 5μερες πριν, 5 μετα, ανευ σημασιας!!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Διαφημίσεις

Βρε Ματινάκι το πιστεύεις πως αυτό θα ρωτούσα στο γιατρό την Παρασκευή που θα πάω; Όταν κάθομαι νιώθω μία πίεση στα πλευρά, πότε από τη μία πλευρά πότε από την άλλη! Δεν είναι ακριβώς πόνος αλλά πριν 15 μέρες παράδειγμα δεν το ένιωθα! Θέλω να τον ρωτήσω αν αυτό που αισθάνομαι είναι το μωρό! Όταν σηκώνομαι ή όταν ξαπλώνω δεν αισθάνομαι τίποτα, όταν κάθομαι όμως........!!!!!

Κοιτα καλυτερα να τον ρωτησεις τον γιατρο γιατι ειναι νωρις να νιωθεις πιεση στα πλευρα απο τωρα....απλα μπορει να εχει κατσει εκει οντως!

Εμενα τωρα στριμωχνεται πολυ το νιωθω εντονα και κανει τεντωματα τρελα....

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!!!

Θα ηθελα, εαν μπορουσατε να με βοηθησετε λεγοντας την γνωμη σας!!!

Την μικρουλα μου λεμε να την βαφτισουμε κ με τα δυο ονοματα απο τις γιαγιαδες μας τα οποια ειναι, Αναστασια-Αικατερινη....

Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το ποιο ονομα σας αρεσει περισσοτερο κ εαν εχετε καμια αλλη ιδεα να την προτεινετε...

Λοιπον τα ονοματα που εχουμε σκεφτει ειναι:

Κατιάνα, Ανρίνα, Αριάνα, Ανέτα, Ριάνα κ Ανίνα....

περιμενω τις απαντησεις σας!!!

Σας ευχαριστω!!!

Του γιατρου η ΠΗΤ ειναι αναλογα την τελευταια σου περιοδο με υπολογισμο πως συλαβες στις 15μερες, ενω απο την Β' επ. το μετραει με το μεγεθος του παιδιου, αν κ ευκολα ξεφευγει αφου η μετρηση γινετε απο τον υπερηχο κ το 0,5εκ. ειναι διαφορα μερες...μη σε ανησυχουν αυτα, οταν ερθει η ωρα θα παρεις το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου, 5μερες πριν, 5 μετα, ανευ σημασιας!!!!

ευακι μου καλημερααααααααααααααααα.....τι κανετε μανουλα και κορακλα?πως περνατε?????

πολυ ομορφα και τα δυο ονοματα.....απο αυτα που εχεις γραψει μ'αρεσει πολυ το ''Αριανα''....

ποτε με το καλο η βαφτιση?

καλημεραααααααααααααααααααααααααα.....τι κανετε συμπεθερες?????χαχαχαχααχαχα...

εγω παλι σπιτακι σημερα λογω απεργιων των ΜΜΜ....τι πραγμα ειναι αυτο???????στο τελος θα φαω ολοι μου την αδεια!!!!τεσπα....κι αυτοι παλευουν για τα δικαιωματα τους...οχι ολοι βεβαια!!!!!καποιους τους ξεβολεψαν.....

κλωτσανε τα καμαριααααααααααααααααααα????

λενιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.........3 και σημεραααααααααα....

ρε κοριτσια στον υπερηχο χθες γραφει ΠΗΤ 2 φλεβαρη και οχι 6 που μου ειχε πει ο γιατρος........ποιο ειναι το σωστο?

Μαρη συμπεθερα που εισαι????Καιρο εχουμε να μιλησουμε....ολα καλα με την μπιζουδενια σου και θα ειναι και ομορφουλα! Ειπαμε την καπαρωσα...δεν δεχομαι κουβεντα!αχχαχαχαχαχα.........οσο για τις απεργιες μεγαλο κακο αυτο ειδικα οταν τις κανουν ανθρωποι που επαιρναν μισθο 3000 ευρω και πανω....τι να μας πουν τωρα??? Ο αντρας μου αυτον τον μηνα θα παρει 870 ευρω ...εμας μας ρωτανε αν μπορουμε να ανταπεξελθουμε??? Αι σιχτιρ δηλαδη....κλαινε οι χηρες κλαινε και οι παντρεμενες!!!!!!!!!!!

Οσο για την Πητ κι εγω πιστευω οτι ο υπερηχος δεν ειναι το σιγουρο...για μενα προσωπικα μου εβγαλε οτι ειχα περιοδο 5 φεβρουαριου με τις μετρησεις του μπεμπη ενω ειχα 11 φεβρουαριου! Ο γιατρος μου ειπε οτι μονο 6 μερες εχουμε διαφορα οποτε λιγο το κακο...δεν εχει σημασια! Οποτε μην ανησυχεις συμπεθερα.....

ευακι μου καλημερααααααααααααααααα.....τι κανετε μανουλα και κορακλα?πως περνατε?????

πολυ ομορφα και τα δυο ονοματα.....απο αυτα που εχεις γραψει μ'αρεσει πολυ το ''Αριανα''....

ποτε με το καλο η βαφτιση?

Καλημερα Ρανακι μου!!! Σε ευχαριστω για την γνωμη σου!!!

Η βαφτιση θα γινει 10/6 μαζι με τα γενεθλια της, απλα πρεπει να απογασισουμε το ονομα γιατι ολοι μας ρωτανε πως θα την πουμε κ τους λεμε πως δεν εχουμε σκεφτει... κ ειναι λιγο λεπτο το θεμα του ονοματος γιατι το Αναστασια ειναι της πεθερας μου η οποια το περιμενε απο την αρχη το ονομα, κ αν δεν το πω εγω δεν θα το ακουσει, κ το αλλο ειναι της μανουλας μου που εφυγε απο κοντα μας 13μερες πριν γενησω κ ειναι η φυλακας αγγελος της μπεμπουλας μου!!!! Οποτε καταλαβαινεις πως απο το σοι του αντρα μου περιμενουνε το Αναστασια κ απο το δικο μου το Αικατερινη κ βρηκαμε αυτην τη λυση...

Τι τραβανε κ αυτα τα παιδακια...

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Μαρη συμπεθερα που εισαι????Καιρο εχουμε να μιλησουμε....ολα καλα με την μπιζουδενια σου και θα ειναι και ομορφουλα! Ειπαμε την καπαρωσα...δεν δεχομαι κουβεντα!αχχαχαχαχαχα.........οσο για τις απεργιες μεγαλο κακο αυτο ειδικα οταν τις κανουν ανθρωποι που επαιρναν μισθο 3000 ευρω και πανω....τι να μας πουν τωρα??? Ο αντρας μου αυτον τον μηνα θα παρει 870 ευρω ...εμας μας ρωτανε αν μπορουμε να ανταπεξελθουμε??? Αι σιχτιρ δηλαδη....κλαινε οι χηρες κλαινε και οι παντρεμενες!!!!!!!!!!!

Οσο για την Πητ κι εγω πιστευω οτι ο υπερηχος δεν ειναι το σιγουρο...για μενα προσωπικα μου εβγαλε οτι ειχα περιοδο 5 φεβρουαριου με τις μετρησεις του μπεμπη ενω ειχα 11 φεβρουαριου! Ο γιατρος μου ειπε οτι μονο 6 μερες εχουμε διαφορα οποτε λιγο το κακο...δεν εχει σημασια! Οποτε μην ανησυχεις συμπεθερα.....

καιρο εχουμε να μιλησουμε ματινακι μου...με τη δουλεια δε σε προλαβαινω μεσα!!!!

απλα θελω να ξερω ποτε να την περιμενω.....το τικερακι μου παντως το αλλαξα και βλεπουμε!!!!!χιχιχιχχιχιχιχιχι....

τι μαγειρευετε σημερα????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...