Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Μπράβο Ελενάκι μου! Είδες; Όλα καλά θα πάνε αρκεί να το πιστέψεις!

Υπομονή τώρα με την μετακόμιση, εσύ ξεκούραση ξέρεις πως είναι αυτά τώρα! Χαλαρά δεν σε κυνηγάει κανείς!

ιωαννακι μου τι κανεις????

φτερουγιζει καθολου το παληκαρακι μας?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας, κοριτσακια μου! Ειστε ολες καλα απο οτι διαβαζω και χαιρομαι γι αυτο! Δεν εχω χρονο αυτες τις μερες πολυ να μπαινω γιατι ειμαστε απο δω κι απο κει...Στα πεθερικα, στους γονεις και δε συμμαζευεται! Τη Δευτερα πρωτα ο Θεος, κατεβαινουμε κι επιστρεφουμε στη βαση μας, στον Πειραια! Αλλαξαμε και σπιτι και εχουμε τακτοποιηση κι εκει.

Λοιπον...πηγα στο γιατρο εδω θεσσαλινικη σημερα και...ακουσαμε καρδουλα!!!!!:D:D:D Ναι!!!!! Απιστευτη συγκινηση ειδικα μετα την παλινδρομη που ουτε καν ειχαμε ακουσει τοτε.... Ολα νορμαλ μεχρι στγμης 120 παλμοι και συνεχιζουμε! Την Τριτη θα παω και στον δικο μου γιατρο να με δει μολις κατεβουμε.Δοξα το Θεο ολα καλα! Ειμαστε πολυ χαρουμενοι!:-P

καλως την....μπραβο ελενακι μου...ολα πανε καλα!!!!πολυ χαιρομαι!!!!

και θα πανε μεχρι τελους...θα το δεις....θα αρχισεις να φουσκωνεις κι εσυ!!!!!

και σιγα σιγα με τις δουλειες τωρα!!!εγω ειχα παθει μια ψιλοαποκολληση αλλα δεν την ειχα καταλαβει,δηλ δεν ειχα δει αιμα!!!!!προσεχε!!!!

κι εγω πειραια μενω.....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καλησπερα σας κοριτσακια και μπεμπακια!

Εριξα εναν υπνο τρικουβερτο!!!!! Ολη μερα στο ποδι τι περιμενεις????

ΡΑΝΙΑ κανονισε μαρη να παιξουμε ξυλο....εγω σε ειπα πρωτη συμπεθερα ενταξει? Την εχω καπαρωσει πρωτη την μπιζουδενια!!!!!!!! Ολα τελεια μπραβο καμαρι μου....ειδατε και προσωπακι!!!!!!! Εμεις δεν μπορουσαμε γιατι δεν ηταν σε θεση ο μπεμπης για να μπορεσουμε να δουμε προσωπο...μας το κραταει για εκπληξη!!!!! Πολλα χαδακια στην ομορφη νυφουλα μου!!!!!!!

Αναστασακι μου μεγεια τα ρουχαλακια του μπεμπακου σας και με το καλο να τα φορεσει! Η λενιω εχει δικιο....μην παρεις αλλα το 0 νουμερο ειναι πολυ μικρα απο 1 εως 3 να παιρνεις γιατι μεγαλωνουν πολυ γρηγορα και ειδικα τις πρωτες μερες που δεν θα βγαινεις απο το σπιτι θα πρεπει να εχεις ρουχαλακια να του φορας!!!!!!

Ιωαννα μου χιλια συγνωμη αλλα θα σε στενοχωρησω....η μπιζουδενια της Ρανιας ειναι καπαρωμενη.... Κανονιστε να εχουμε τιποτα κλωτσοπατιναδες!!!!!!!!!χαχαχααχ....!

Λενιω μουυυυυυυ.........αχ αυτη η αναμονη με τρελαινει...αντε να ερθει η κυριακη να αντικρυσεις τον 2ο παιδαρο σου!!!!!

Γιωτουλα μου τι κανεις???? Μια χαρα θα χορταινει με το γαλα σου η μπουμπουδενια...προσπαθησε το...θελει αρκετη υπομονη και επιμονη....!!!! Δωστης πολλα ρουφηχτα φιλια!!!!!!!!!!!!!

Ποπακι μου ακομα εχει πονακια η μικρουλιτσα σου ε? Υπομονη θα περασουν που θα παει?????? Πολλα φιλια και χαδια στην κοιλιτσα της για να περνανε τα πονακια!!!!!!!!!!

Πεταλουδα ακουσατε καρδουλα τελεια!!!!!!!!!! Ολα καλα λοιπον....καλη συνεχεια με προσοχη!!!!!!!!!!

Ματινακι μουυυυυυυυυυυ απιστευτο ναιιιιιιιιι..κ γω σαν χθες το θυμαμαι που ανακοινωναμε εγκυμοσυνες κ τωρα πια φτανουμε στο τελος φιλεναδιτσα μου..ποσο χαιρομαι που ολα πανε καλα για ολε ςκ ετσι να συνεχισουν για ολες τις γυναικες του κοσμου..

δεν πειραζει που μας χανεσαι λιγακι..ολα για τον μπεμπακο τωρα..το δωματιο ετοιμαζεται ε..αχ φανταζομαι χαρα κ συγκηνηση μεσα στο σπιτι να το βλεπεις..τι μου θυμησες τωρα..με το καλο να μπουν ολα στη θεση τους..

5 οκτωμβρη ε..αχ θα εχω το μπεμπακο μου αγκαλια εγω τοτε:wink::wink:εσυ εκεινη τη μερα θα ξαναδεις το ζουζουνακι σου..ευχομαι ο γιατρος να μην σας ζητησε ι πολα κ ετσι πιστευω..ελεος πια αν σου ζητησει μεχρι 2000..δεν πιστευω μωρε..κ γω τετια ελπιδα εχω τωρα με την γιατρο που κανονησα..κ ακομη δεν το ξεκαθαρησαμε..για να δουμε..αν ειναι κοντα 1000 θα τρελαθω..αν ηταν ετσι θα επαιρνα κ την γιατρο μου..:rolleyes:

Λενιω μου ετσι λεω κι εγω....δεν νομιζω να μας παρει τοσα πολλα και μαλιστα εν καιρω κρισης....αλλα θα μου πεις αυτοι δεν παιρνουν και πολυ χαμπαρι αλλα για να δουμε....περισσοτερο χαιρομαι να σου πω την αληθεια που θα δουμε ξανα και τοσο συντομα τον μπεμπουλη μας!

Εχω μια αγωνια και για σενα την κυριακη....αλλο πραγμα! Θα σε μουρλανω στα τηλεφωνα....!

Ματινάκι ετοιμάζεις το δωμάτιο και μετα τακτοποιεις τα πραγματακια του ε??? μπράβο τέλεια!!!!!!!!:D:D:D και εγω πιστευω πως 2000 να σας ζητησει είναι πολλά!.. δεν νομιζω μωρέ πια!!!!

Αναστασακι μου τι κανετε μανουλα και γιοκας????

Σας εχω επιθυμησει τοσο πολυ και πολυ μου λειπετε κοριτσακια μου....δεν μπορω να κανω αλλιως ομως! Εχω αρκετες δουλιτσες και αρκετα πραγματα να βαλω σε σειρα....Αυριο τελειωνουμε με το βαψιμο πιθανολογω γιατι σημερα δεν εβαψε ο αντρας μου το σιελ....ειχε ραντεβου για κουρεμα και τωρα πηγε για προπονηση!

Ετσι λεω κι εγω αναστασακι μου...οτι δεν θα παρει τοσα πολλα ο γιατρος...αλλα ειναι ο διευθυντης της κλινικης και αναπλ.καθηγητης οποτε το κασε του θα ειναι υψηλο!

Εγω παρεπιπτοντως τωρα που το θυμηθηκα, ξεκινησα με 41 αιματοκριτη και εφτασα μεχρι 34...στις τελευταιες εξετασεις μου ειχε ξανανεβει στο 36! Ο γιατρος μου ειχε πει οτι στο τελευταιο τριμηνο ο αιματοκριτης ανεβαινει! Τεσπα...μαλλον θα κανω εξετασεις παλι μετα τον καινουριο γιατρο!

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας κοριτσακια και μπεμπακια!

Εριξα εναν υπνο τρικουβερτο!!!!! Ολη μερα στο ποδι τι περιμενεις????

ΡΑΝΙΑ κανονισε μαρη να παιξουμε ξυλο....εγω σε ειπα πρωτη συμπεθερα ενταξει? Την εχω καπαρωσει πρωτη την μπιζουδενια!!!!!!!! Ολα τελεια μπραβο καμαρι μου....ειδατε και προσωπακι!!!!!!! Εμεις δεν μπορουσαμε γιατι δεν ηταν σε θεση ο μπεμπης για να μπορεσουμε να δουμε προσωπο...μας το κραταει για εκπληξη!!!!! Πολλα χαδακια στην ομορφη νυφουλα μου!!!!!!!

Αναστασακι μου μεγεια τα ρουχαλακια του μπεμπακου σας και με το καλο να τα φορεσει! Η λενιω εχει δικιο....μην παρεις αλλα το 0 νουμερο ειναι πολυ μικρα απο 1 εως 3 να παιρνεις γιατι μεγαλωνουν πολυ γρηγορα και ειδικα τις πρωτες μερες που δεν θα βγαινεις απο το σπιτι θα πρεπει να εχεις ρουχαλακια να του φορας!!!!!!

Ιωαννα μου χιλια συγνωμη αλλα θα σε στενοχωρησω....η μπιζουδενια της Ρανιας ειναι καπαρωμενη.... Κανονιστε να εχουμε τιποτα κλωτσοπατιναδες!!!!!!!!!χαχαχααχ....!

Λενιω μουυυυυυυ.........αχ αυτη η αναμονη με τρελαινει...αντε να ερθει η κυριακη να αντικρυσεις τον 2ο παιδαρο σου!!!!!

Γιωτουλα μου τι κανεις???? Μια χαρα θα χορταινει με το γαλα σου η μπουμπουδενια...προσπαθησε το...θελει αρκετη υπομονη και επιμονη....!!!! Δωστης πολλα ρουφηχτα φιλια!!!!!!!!!!!!!

Ποπακι μου ακομα εχει πονακια η μικρουλιτσα σου ε? Υπομονη θα περασουν που θα παει?????? Πολλα φιλια και χαδια στην κοιλιτσα της για να περνανε τα πονακια!!!!!!!!!!

Πεταλουδα ακουσατε καρδουλα τελεια!!!!!!!!!! Ολα καλα λοιπον....καλη συνεχεια με προσοχη!!!!!!!!!!

Λες; Χαχαχαχαχα να αρχίσουμε να πλακωνώμαστε για τη νύφη; Μακάρι όλα τα προβλήματά μας να ήταν σαν αυτό! Πως είσαι Ματινάκι;

ιωαννακι μου τι κανεις????

φτερουγιζει καθολου το παληκαρακι μας?

Μπα σήμερα είναι ήσυχος ο πρίγκηπάς μου! Δεν τον πολυκατάλαβα! Εσύ;;;;;; Φαντάζομαι θα κοιτάς συνέχεια την φωτογραφία της μπιζουδένιας!!!! ΧΑΖΟΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Χιχιχιχιχιχι!!!

Ναι,Ιωαννακι μου!Εννοειται χαλαρα!Δεν κανω πολλα εγω... Δεν ειμαστε για τετοια!Εσυ πώς εισαι; Εχεις ευκολη εγκυμοσυνη; Απο αναγουλες πως πας;

Μπράβο κουκλίτσα μου! Τα απαραίτητα και όχι με ζήλο! Δεν θα πάθουν τίποτα! Το σποράκι μας να είναι καλά και να αρχίσει να φουσκώνει και η δική σου η κοιλίτσα!

Τώρα για την εγκυμοσύνη που ρωτάς ναι, έχω πολύ καλή, δόξα το Θεό, αναγούλες και τέτοια δεν είχα και δεν έχω! Τώρα παίρνω χαμπάρι πως είμαι έγκυος που αρχίζει ο μικρούλης μου και φτερουγίζει που και που στην κοιλίτσα! Είναι τέλειο! Όταν θα το ζήσεις σε λίγους μήνες θα δεις! Και δεν έχει αρχίσει να δίνει δυνατές ακόμη! Χαχαχαχαχα!!!

ΗΡΘΑ Κ ΓΩΩΩΩ..

ΡΑΝΙΟΥΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΛΙΓΕς ΜΕΡΟΥΛΕς ΜΕΙΝΑΝΕ ΝΑΙΙΙΙΙΙ!ΑΝ ΣΑς ΠΩ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖ ΠΩς ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ..ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ;);)

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑς Κ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ..ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ..ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙς Κ ΝΑ ΤΡΩς ΚΑΛΑ..;);)

ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ..;)

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ ΧΑΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ;)

ΓΙΩΤΑΚΙ ΠΟΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΙΚΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ:D

ΜΑΤΙΝΟΥΛΙ ΜΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙς ΤΗΛ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΚΙΟΛΑς ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ..ΑΠΟ ΤΗς 8 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ Κ ΠΙΟς ΞΕΡΕΙς ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΩΡΗς ΝΩΡΗς:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ΗΡΘΑ Κ ΓΩΩΩΩ..

ΡΑΝΙΟΥΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΛΙΓΕς ΜΕΡΟΥΛΕς ΜΕΙΝΑΝΕ ΝΑΙΙΙΙΙΙ!ΑΝ ΣΑς ΠΩ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖ ΠΩς ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ..ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ;);)

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑς Κ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ..ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ..ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙς Κ ΝΑ ΤΡΩς ΚΑΛΑ..;);)

ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ..;)

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ ΧΑΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ;)

ΓΙΩΤΑΚΙ ΠΟΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΙΚΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ:D

ΜΑΤΙΝΟΥΛΙ ΜΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙς ΤΗΛ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΚΙΟΛΑς ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ..ΑΠΟ ΤΗς 8 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ Κ ΠΙΟς ΞΕΡΕΙς ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΩΡΗς ΝΩΡΗς:rolleyes:

Τι κάνεις Λενάκι μου; Έχεις αγωνία για την Κυριακή; Λογικό πάντως! Έχουμε εμείς αγωνία δεν θα έχεις εσύ; Το έβαψες το μαλλάκι; Ανανεώθηκες;

Πάντως με τον γιο σου την ίδια μέρα θα έχουμε γενέθλεια!

Τι κάνεις Λενάκι μου; Έχεις αγωνία για την Κυριακή; Λογικό πάντως! Έχουμε εμείς αγωνία δεν θα έχεις εσύ; Το έβαψες το μαλλάκι; Ανανεώθηκες;

Πάντως με τον γιο σου την ίδια μέρα θα έχουμε γενέθλεια!

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ιΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ...:DΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ..ΦΟΒΟ ΘΑ ΕΧΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ:shock::shock:

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΑΛΙ..ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ Ν ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ..ΣΧΟΛΑΣΕ ΑΡΓΑ..

ΝΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ..ΚΟΙΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ:D:D:D

ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΑΚΙΜΟΥ..Ο ΜΙΚΡΟς ΕΧΕΙ ΚΟΛΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ..ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΙΙ..ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ιΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ...:DΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ..ΦΟΒΟ ΘΑ ΕΧΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ:shock::shock:

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΑΛΙ..ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ Ν ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ..ΣΧΟΛΑΣΕ ΑΡΓΑ..

ΝΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ..ΚΟΙΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ:D:D:D

ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΑΚΙΜΟΥ..Ο ΜΙΚΡΟς ΕΧΕΙ ΚΟΛΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ..ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΙΙ..ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ

Καληνύχτα Λενάκι μου! Όνειρα γλυκά και θα τα πούμε το πρωί!

καλημερουδιααα...τι κανετεεε?

σημερα ειμαι ξυπνια απο της 6..ελεος..περημενω σε καμια ωρα την φιλη μου για να βαψουμε το μαλι επιτελους..μπορω να πω οτι κ σημερα εχω κατι περιεργα πονακια..απαλα αλα ερχονται κ φευγουν..αν κ δεν νομιζω να γινει κατι.μαλον οπως την αλη φορα θα ειναι!κοιταξα παντως για εφημερευον κ εφημερευει το νοσοκομειο που θελω οποτε ολα καλα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιααα...τι κανετεεε?

σημερα ειμαι ξυπνια απο της 6..ελεος..περημενω σε καμια ωρα την φιλη μου για να βαψουμε το μαλι επιτελους..μπορω να πω οτι κ σημερα εχω κατι περιεργα πονακια..απαλα αλα ερχονται κ φευγουν..αν κ δεν νομιζω να γινει κατι.μαλον οπως την αλη φορα θα ειναι!κοιταξα παντως για εφημερευον κ εφημερευει το νοσοκομειο που θελω οποτε ολα καλα!;)

Καλημέρα Λενάκι μου! Τι αγωνία τραβάς κι εσύ; Πάντως κι εγώ από τις 6.30 είμαι ξύπνια! Μάλλον με προετοιμάζει ο μπέμπης για τα ξενύχτια που έρχονται! Αχ τρεις μέρες μείνανε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...