Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!θα βγει μια μπιζουδενια, ολα τα λεφτα λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα καψει καρδιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αγαπακι μου καλο!!!!!!!!!!!!!!!τρελαθηκατε ε?τι καλα!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχει κολικους τα ταλαιπωρο μωρε, ολο το πρωι τωρα κοιμαται σε μεγαλα διαστηματα, κουραστηκε χτες πολυ απο το κλαμα!!!!!!!!!!!

αχ αγαπη μου γλυκεια......παλι καλα που κοιμαται ποπακι μου...εσυ προλαβαινεις καθολου να κοιμηθεις?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρανιάκι μου τέλεια! Μπράβο! και φυσικά την καπάρωσα για νύφη! Χαχαχαχαχχα!!! Συμπεθέρααααααα!!!! Αχ τι μου κάνεις τώραααα!!! Ένας μήνας και κάτι ψιλά μείνανε! Πως θα περάσουν οι μέρες; Τέλεια η φατσούλα της έτσι; Αχ μπράβο κουκλάρα μου!

τελεια συμπεθεραααααααααααααααα...χαχαχαχαχαχαχχ.....

θα τρελλαθεις σου λεωωωωωωωωωωωωωω....

ρανιάκιιιιι!!!!!!!!! κουκλαρα ε????????????????? τρελάθηκε η χαζομαμά??????????????? χαχαχχαχαχχαχαχ τελεια!!!!!!!μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!

πηρες και dvd να υποθεσω?????????

δε πηραμε dvd αλλα πηραμε φωτογραφιες.......

αχ ειναι η μπιζουδενια μου.....εχω συγκινηθει πολυ!!!!!

εντωμεταξυ νομιζω οτι εχει το πηγουνι του μπαμπα της και το κουτελο μου....χαχαχαχαχα...τα αλλα δε μπορω να τα καταλαβω!!!!:P

Ρανιιουκακο μουυυυυυυυυυ μπιζουδενια τελικααα..ποσο μαρεσει που την λες ετσι..θα βγει μια πριγκιπισσα..κ μεις να δουμε που μαζευτικαμε πολοι γαμπροι κ λιγες νυφες;);):tongue::tongue:

Ιωαννακι μου αρχησε ο μπεμπακος να φτερουγιζει ε..μαγικο μαγικο μαγικοο..καλα λεει το ποπακη να απολαμβανουμε οσο μπορουμε την εγκυμοσηνη αν κ στο τελος ειναι ζορικα κ γκρινιαζουμε αλα ειναι ενα θαυμα που το ζουμε 9 μηνες κ μετα το κραταμε αγκαλιτσααα..

Αναστασακι μου τι καλο μαγειρευεις σημερα?σε δυο βδομαδες θα δεις τον τζουτζουκο σου..θα περασουν οι μερες θα το δεις/

Ποπακη μου κοιμαται ακομα η μικρουλα ε..η καημενουλα ταλαιπωρηθηκε χθες..αυτο παντως με το πιστολακι δεν το ηξερα αν μου χρειαστει θα το κανω κ γω..εμενα ο μικρος δεν ειχε πολυ λιγο στον 2 μηνα αλα απο την αρχη ητα πολυ ησυχος..τα λυπαμαι πολυ μωρε..

εγω ηρθα στη μαμα μου κ σημερα..αυριο τεταρτη περνανε οι μερες:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!θα βγει μια μπιζουδενια, ολα τα λεφτα λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα καψει καρδιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αγαπακι μου καλο!!!!!!!!!!!!!!!τρελαθηκατε ε?τι καλα!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχει κολικους τα ταλαιπωρο μωρε, ολο το πρωι τωρα κοιμαται σε μεγαλα διαστηματα, κουραστηκε χτες πολυ απο το κλαμα!!!!!!!!!!!

γεια σας κοριτσακια, μπηκα να πω ενα γεια, σε λιγο αρχιζει το ταισμα!

ποπακι τι κανεις,ολα καλα?? δεν ειναι τελεια να εχεις μωρο????!!!

Διαφημίσεις

γεια σου Γιωτακι μου!καλα ειμαστε..εσυυυυ?:D:D

τελεια ειναι κ ειδικα μικρο μωρακιιιιι..;););)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

γιωτακι κου κου κου.......για πες.....πως ειναι???????ειναι υσηχη?

Ρανιιουκακο μουυυυυυυυυυ μπιζουδενια τελικααα..ποσο μαρεσει που την λες ετσι..θα βγει μια πριγκιπισσα..κ μεις να δουμε που μαζευτικαμε πολοι γαμπροι κ λιγες νυφες;);):tongue::tongue:

Ιωαννακι μου αρχησε ο μπεμπακος να φτερουγιζει ε..μαγικο μαγικο μαγικοο..καλα λεει το ποπακη να απολαμβανουμε οσο μπορουμε την εγκυμοσηνη αν κ στο τελος ειναι ζορικα κ γκρινιαζουμε αλα ειναι ενα θαυμα που το ζουμε 9 μηνες κ μετα το κραταμε αγκαλιτσααα..

Αναστασακι μου τι καλο μαγειρευεις σημερα?σε δυο βδομαδες θα δεις τον τζουτζουκο σου..θα περασουν οι μερες θα το δεις/

Ποπακη μου κοιμαται ακομα η μικρουλα ε..η καημενουλα ταλαιπωρηθηκε χθες..αυτο παντως με το πιστολακι δεν το ηξερα αν μου χρειαστει θα το κανω κ γω..εμενα ο μικρος δεν ειχε πολυ λιγο στον 2 μηνα αλα απο την αρχη ητα πολυ ησυχος..τα λυπαμαι πολυ μωρε..

εγω ηρθα στη μαμα μου κ σημερα..αυριο τεταρτη περνανε οι μερες:tongue:

σε 4 μερες ερχεται καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....απιστευτο...πολυ συγκινουμαι λενιω μου!!!!!!!!

γιωτακι κου κου κου.......για πες.....πως ειναι???????ειναι υσηχη?

ναι ρανακι! μια χαρα! μονο που πειναει πολυ και μαλλον θα δωσουμε συμπληρωμα! θα δειξει!!!!

εφτιαξα και το τικερακι μου!!:tongue:

γεια σου Γιωτακι μου!καλα ειμαστε..εσυυυυ?:D:D

τελεια ειναι κ ειδικα μικρο μωρακιιιιι..;););)

μια χαρα ειμαστε και εμεις! εφτασε και ο καιρος για σενα ε? σε 5 μερες,

αντε με το καλο!

εμεις μολις φαγαμε γαλατακι και περιμενουμε τον μπαμπα μας να φαμε κ εμεις!

φιλακια

Διαφημίσεις

τα παρέλαβα!!!! είναι τέλεια!!!!!!! τα πρώτα του εσωρουχακια!!!!!!:D:D:D

κάθομαι και τα χαζευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! λέω εκει μέσα θα μπει το "παιδί μου????????"

λενάκι μου δεν μαγειρευω!! ειμαι απο χθες στο χωριό στη μαμα μου!! και θα τη φαμε ολη τη βδομαδα!! στο σπίτι κανουν δουλειες και δεν ειμαι εκει, θα βαψουν κιόλας τελικά όλο το σπίτι μονο από μέσα.

ναι σε 2 βδομαδούλες θα το δω το αγγελουδάκι μου!!!!!:tongue::tongue::tongue:

αντε 4 μέρες μείναν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σας, κοριτσακια μου! Ειστε ολες καλα απο οτι διαβαζω και χαιρομαι γι αυτο! Δεν εχω χρονο αυτες τις μερες πολυ να μπαινω γιατι ειμαστε απο δω κι απο κει...Στα πεθερικα, στους γονεις και δε συμμαζευεται! Τη Δευτερα πρωτα ο Θεος, κατεβαινουμε κι επιστρεφουμε στη βαση μας, στον Πειραια! Αλλαξαμε και σπιτι και εχουμε τακτοποιηση κι εκει.

Λοιπον...πηγα στο γιατρο εδω θεσσαλινικη σημερα και...ακουσαμε καρδουλα!!!!!:D:D:D Ναι!!!!! Απιστευτη συγκινηση ειδικα μετα την παλινδρομη που ουτε καν ειχαμε ακουσει τοτε.... Ολα νορμαλ μεχρι στγμης 120 παλμοι και συνεχιζουμε! Την Τριτη θα παω και στον δικο μου γιατρο να με δει μολις κατεβουμε.Δοξα το Θεο ολα καλα! Ειμαστε πολυ χαρουμενοι!:-P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας, κοριτσακια μου! Ειστε ολες καλα απο οτι διαβαζω και χαιρομαι γι αυτο! Δεν εχω χρονο αυτες τις μερες πολυ να μπαινω γιατι ειμαστε απο δω κι απο κει...Στα πεθερικα, στους γονεις και δε συμμαζευεται! Τη Δευτερα πρωτα ο Θεος, κατεβαινουμε κι επιστρεφουμε στη βαση μας, στον Πειραια! Αλλαξαμε και σπιτι και εχουμε τακτοποιηση κι εκει.

Λοιπον...πηγα στο γιατρο εδω θεσσαλινικη σημερα και...ακουσαμε καρδουλα!!!!!:D:D:D Ναι!!!!! Απιστευτη συγκινηση ειδικα μετα την παλινδρομη που ουτε καν ειχαμε ακουσει τοτε.... Ολα νορμαλ μεχρι στγμης 120 παλμοι και συνεχιζουμε! Την Τριτη θα παω και στον δικο μου γιατρο να με δει μολις κατεβουμε.Δοξα το Θεο ολα καλα! Ειμαστε πολυ χαρουμενοι!:-P

Μπράβο Ελενάκι μου! Είδες; Όλα καλά θα πάνε αρκεί να το πιστέψεις!

Υπομονή τώρα με την μετακόμιση, εσύ ξεκούραση ξέρεις πως είναι αυτά τώρα! Χαλαρά δεν σε κυνηγάει κανείς!

Μπράβο Ελενάκι μου! Είδες; Όλα καλά θα πάνε αρκεί να το πιστέψεις!

Υπομονή τώρα με την μετακόμιση, εσύ ξεκούραση ξέρεις πως είναι αυτά τώρα! Χαλαρά δεν σε κυνηγάει κανείς!

Ναι,Ιωαννακι μου!Εννοειται χαλαρα!Δεν κανω πολλα εγω... Δεν ειμαστε για τετοια!Εσυ πώς εισαι; Εχεις ευκολη εγκυμοσυνη; Απο αναγουλες πως πας;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

:P

τα παρέλαβα!!!! είναι τέλεια!!!!!!! τα πρώτα του εσωρουχακια!!!!!!:D:D:D

κάθομαι και τα χαζευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! λέω εκει μέσα θα μπει το "παιδί μου????????"

λενάκι μου δεν μαγειρευω!! ειμαι απο χθες στο χωριό στη μαμα μου!! και θα τη φαμε ολη τη βδομαδα!! στο σπίτι κανουν δουλειες και δεν ειμαι εκει, θα βαψουν κιόλας τελικά όλο το σπίτι μονο από μέσα.

ναι σε 2 βδομαδούλες θα το δω το αγγελουδάκι μου!!!!!:tongue::tongue::tongue:

αντε 4 μέρες μείναν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μεγιαααααααααααααααααααααααααααααααα σας αγαπουλα μου.......δεν ειναι τελεια να τα βλεπεις???????αχ αντε αναστασακι μου...με το καλο ευχομαι!!!!θα μπει ο πριγκιπας σου εκει μεσα....ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...