Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

λενιω μου γλυκια!!!!!!!!!!!!!ολα καλα θα πανε παναγιτσα μου, με κανενα πονο!!!!!!!!θα σε σκεφτομαι την κυριακη και θα προσευχομαι!!!!!!!!!!!με το καλο να αγκαλιαστητε μανουλα και γιοκας!!!!!!!!!!!!!!!!η μπεμπουλα εχει πολυ πλακα οταν χαμογελαει στον υπνο της, πραγματι!!!!!!!!!!μακαρι να περασουν συντομα μωρε, ταλαιπωρηται το καημενουλι!!!!!!!!!!!!!!

αναστασακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!καλημερουδια!!!!!!!!ασε περναει ο καιρος την δευτερα κλεινουμε μηνα!!!!!!!!!δεν ειναι και πολυ ησυχη η μικρουλα, ζωηρουλα μου φαινεται αν και θα το δουμε αργοτερα που θα περασουν και τα πονακια των κολικων!!!!!!!ααααα καλα σου λεει το λενιω, μην περνεις ρουχαλακια 0 μηνων, εγω ολα της τα πηρα 3-6 και της κανουν μια χαρα ολα!!!!!!!!!!!!ουτε φαρδια, ουτε τιποτα!!!!!

ευχαρηστω πολυ ποπακη μουυυυυυ..μακαρι να πανε ολα καλα..ειμαι αισιοδοξη!:D:Dσαγαπω πολυυ;);)

(((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε;

Λενάκι μου μεγάλωσε το μωράκι μας; Τι καλά! Σε λίγες μέρες θα τον έχεις αγκαλίτσα!:P:p:p:p

Αναστασάκι μου γλυκό εσύ πως είσαι; Ήρθαν τα ρουχαλάκια του μπέμπη; σας διάβασα που λέγατε για τον αιματοκρίτη και την Παρασκευή που θα πάω θα μου δώσει κι άλλες εξετάσεις να κάνω! Εγώ ξεκίνησα με 37 και τώρα έχω μεγάλη περιέργεια να δω πόσο θα έχω!

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε;

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?δεν σας προλαβαινω να σας παρακολουθω!!!!!!!!!!αλλα σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!!

λενακι μου ποτε με το καλο θα μπεις για καισαρικη καρδουλα μου, ο μπεμπακος σου ειναι πανετοιμος να σε αγκαλιασει, ολοκληρο παιδακι, τι καλα!!!!!!!!!!!τα αλλα κοριτσακια μου???????????ετοιμαζεστε με ρουχαλακια και ολα τα ομορφα μωρουδιακα ε?τι ομορφα που ειναι!!!!!!

εμεις εχουμε πολλους κολικους, πολυ κλαμα λεμε, αφου λεω να την βγαλω Μαρθα Βουρτση τελικα την μπεμπουλα μου!!!!!!!!!αχ ελπιζω να της περασουν συντομα, της εχω δοκιμασει τα παντα, χτες ειδικα δεν επιασε τιποτα!!!!!!!!!!!τελος παντων, θα περασει κι αυτο!!!!!!!!!!!:rolleyes:

Ποπάκι μου τι κάνεις; Η μπεμπούλα σας; Ταλαιπωρείται η καημενούλα από κολικούς; Θα περάσει μωρέ! Υπομονή θέλει τώρα! Μέχρι να σαραντίσετε είναι λίγο το θέμα! Εσύ πως είσαι; Φαντάζομαι δεν θα την χορταίνεις την μικρούλα σου!

αναστασακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!καλημερουδια!!!!!!!!ασε περναει ο καιρος την δευτερα κλεινουμε μηνα!!!!!!!!!δεν ειναι και πολυ ησυχη η μικρουλα, ζωηρουλα μου φαινεται αν και θα το δουμε αργοτερα που θα περασουν και τα πονακια των κολικων!!!!!!!ααααα καλα σου λεει το λενιω, μην περνεις ρουχαλακια 0 μηνων, εγω ολα της τα πηρα 3-6 και της κανουν μια χαρα ολα!!!!!!!!!!!!ουτε φαρδια, ουτε τιποτα!!!!!

αχ ναι έχετε δίκιο! δεν σκοπευω να παρω αλλα 0 νουμερο!!!τα άλλα πιο μεγάλα;) ας περασουν οι κολικοι και ας ειναι ζωηρούλα μωρε μετα!!!:tongue::tongue:

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε;

Λενάκι μου μεγάλωσε το μωράκι μας; Τι καλά! Σε λίγες μέρες θα τον έχεις αγκαλίτσα!:P:p:p:p

Αναστασάκι μου γλυκό εσύ πως είσαι; Ήρθαν τα ρουχαλάκια του μπέμπη; σας διάβασα που λέγατε για τον αιματοκρίτη και την Παρασκευή που θα πάω θα μου δώσει κι άλλες εξετάσεις να κάνω! Εγώ ξεκίνησα με 37 και τώρα έχω μεγάλη περιέργεια να δω πόσο θα έχω!

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε;

Ιωαννάκι μου καλημέρα!!! καλά είμαι εγώ! εσεις???την παρασκευη παλι θα δεις τον μπουμοπύκο σου ε??? εγω πρωτη φορα θα κανω κοριτσια τοσο πολυ για να τον δω!!!! αν αντεξω!! αλλά θελω να αντεξω!!!:D ναι αυτο με τον αιματοκριτη ειναι ενα θεμα!!!......

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ποπάκι μου τι κάνεις; Η μπεμπούλα σας; Ταλαιπωρείται η καημενούλα από κολικούς; Θα περάσει μωρέ! Υπομονή θέλει τώρα! Μέχρι να σαραντίσετε είναι λίγο το θέμα! Εσύ πως είσαι; Φαντάζομαι δεν θα την χορταίνεις την μικρούλα σου!

ναι η αληθεια ειναι θα ειναι καλυτερα οταν σαραντησουμε, εγω την βλεπω και την ξαναβλεπω και δεν την χορταινω!!!!!!!!εσυ ιωαννακι ολα καλα ε?δοξα τον Θεο, προχωραμε ακαθεκτες!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αχ ναι έχετε δίκιο! δεν σκοπευω να παρω αλλα 0 νουμερο!!!τα άλλα πιο μεγάλα;) ας περασουν οι κολικοι και ας ειναι ζωηρούλα μωρε μετα!!!:tongue::tongue:

Ιωαννάκι μου καλημέρα!!! καλά είμαι εγώ! εσεις???την παρασκευη παλι θα δεις τον μπουμοπύκο σου ε??? εγω πρωτη φορα θα κανω κοριτσια τοσο πολυ για να τον δω!!!! αν αντεξω!! αλλά θελω να αντεξω!!!:D ναι αυτο με τον αιματοκριτη ειναι ενα θεμα!!!......

Να σου πω Αναστασάκι μου κι εμένα ο γιατρός μου λέει πως εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα με βλέπει μία φορά στις 20 μέρες! Απλά ήμουν και λίγο "τυχερή" γιατί πηγα την Παρασκευή και στην άλλη για την καρδούλα του μπέμπη οπότε σε 8 μέρες 2 φορές θα τον χαρώ τον αντρούλη μου!

ναι η αληθεια ειναι θα ειναι καλυτερα οταν σαραντησουμε, εγω την βλεπω και την ξαναβλεπω και δεν την χορταινω!!!!!!!!εσυ ιωαννακι ολα καλα ε?δοξα τον Θεο, προχωραμε ακαθεκτες!!!!!!!!!!:tongue:

Αχ Ποπάκι μου ναι! Δόξα το Θεό όλα είναι καλά! Ο μπέμπης μου είναι 230 γρ. και την Παρασκευή που θα ξαναπάω θα τον ξαναδώ! Έχει αρχίσει να φτερουγίζει στην κοιλίτσα μου τις τελευταίες μέρες και με πιάνει ένα γέλιο όταν άρχίζει απίστευτο! Είναι τέλειο πραγματικά!

Αχ Ποπάκι μου ναι! Δόξα το Θεό όλα είναι καλά! Ο μπέμπης μου είναι 230 γρ. και την Παρασκευή που θα ξαναπάω θα τον ξαναδώ! Έχει αρχίσει να φτερουγίζει στην κοιλίτσα μου τις τελευταίες μέρες και με πιάνει ένα γέλιο όταν άρχίζει απίστευτο! Είναι τέλειο πραγματικά!

ειναι μαγικο!!!!!!!!απολαυσε το οσο μπορεις!!!!!!!μου το ελεγαν αλλα ελεγα ενταξει μωρε......η περιοδος της εγκυμοσυνης ειναι μοναδικη!!!!!!!!!!!!δεν υπαρχει!!!!!!!!!!μετα εχεις το μπεμπακι αγκαλια μαζι με ανησυχιες και ευθυνες!!!!!!!που συνηθιζονται κι αυτα σιγα σιγα!!!!!!!!με το καλο το μικρουλι σου!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Να σου πω Αναστασάκι μου κι εμένα ο γιατρός μου λέει πως εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα με βλέπει μία φορά στις 20 μέρες! Απλά ήμουν και λίγο "τυχερή" γιατί πηγα την Παρασκευή και στην άλλη για την καρδούλα του μπέμπη οπότε σε 8 μέρες 2 φορές θα τον χαρώ τον αντρούλη μου!

εγω καθε 2 εβδομαδες σχεδόν τον εβλεπα!!! τωρα ειχα παει στις 15/09 και το επομενο ραντεβου μου ειναι στις 13/10!!! 2 εβδομαδες μηναν!! θα εχει μεγαλώσει κιολας την επομενη φορα και θα δω διαφορα!!!!:D

αχ ποπάκι αλήθεια δεν την χορταίνεις ε???? φανταζομαι!!!!!!!!! κοιτα και εσυ να τη χαρεις αγαπουλα μου γιατι πως ξεπεταγοντε χαμπάρι δεν περνουμε!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μουουουυουουοουουυ....τι κανετεεεεεεεεεεεεεεεε?????

εγω πριν λιγο ηρθα απο το ''μητερα''...ολα τελειαααααααααααααα......αχχχχχχχχχχχχχ...την ειδαμε σε 3D τρισδιαστατη.....πανεμορφη κοριτσια......ενα προσωπακι...χαχαχαχχαχαχαχα.....παει εχουμε χαζεψει!!!!!!!

ΚΑΙ ΝΑΙ..ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΖΟΥΔΕΝΙΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ....

ειμαστε 411 γραμμαρια και ολα πανε τελεια!!!!!

ποπαρα μουουουουοουουουουυουου....αχ η καημενουλα μου μακαρι να μην πονουσε καθολου...τι τραβαν κι αυτα?????εσυ πως εισαι?εισαι καλυτερα?

ματιναρα μουουουουυουου.....ετοιμο το δωματιακι του πριγκιπα συμπεθερα?????χαχαχαχαχαχαχαχαχ.....

λενιω μουουουυουουουυ....αντε με το καλο αγαπουλα μου γλυκεια.....ολοκληρος παιδαρος.....εχω παθει συγχηση...ποιον θα διαλεξουμε για γαμπρο καλεεεε??????

ιωαννακι μου τι κανεις κουκλαρα μου?μολις τον δεις στην β-επιπεδου θα παθεις πλακαααααααααααααααααααααααααααααα......

αναστασακι μου ολα καλα?τι κανεις?ο παιδαρος?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

εγω πριν λιγο ηρθα απο το ''μητερα''...ολα τελειαααααααααααααα......αχχχχχχχχχχχχχ...την ειδαμε σε 3D τρισδιαστατη.....πανεμορφη κοριτσια......ενα προσωπακι...χαχαχαχχαχαχαχα.....παει εχουμε χαζεψει!!!!!!!

ποπαρα μουουουουοουουουουυουου....αχ η καημενουλα μου μακαρι να μην πονουσε καθολου...τι τραβαν κι αυτα?????εσυ πως εισαι?εισαι καλυτερα?

ματιναρα μουουουουυουου.....ετοιμο το δωματιακι του πριγκιπα συμπεθερα?????χαχαχαχαχαχαχαχαχ.....

λενιω μουουουυουουουυ....αντε με το καλο αγαπουλα μου γλυκεια.....ολοκληρος παιδαρος.....εχω παθει συγχηση...ποιον θα διαλεξουμε για γαμπρο καλεεεε??????

ιωαννακι μου τι κανεις κουκλαρα μου?μολις τον δεις στην β-επιπεδου θα παθεις πλακαααααααααααααααααααααααααααααα......

ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!θα βγει μια μπιζουδενια, ολα τα λεφτα λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα καψει καρδιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αγαπακι μου καλο!!!!!!!!!!!!!!!τρελαθηκατε ε?τι καλα!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχει κολικους τα ταλαιπωρο μωρε, ολο το πρωι τωρα κοιμαται σε μεγαλα διαστηματα, κουραστηκε χτες πολυ απο το κλαμα!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Ρανιάκι μου τέλεια! Μπράβο! και φυσικά την καπάρωσα για νύφη! Χαχαχαχαχχα!!! Συμπεθέρααααααα!!!! Αχ τι μου κάνεις τώραααα!!! Ένας μήνας και κάτι ψιλά μείνανε! Πως θα περάσουν οι μέρες; Τέλεια η φατσούλα της έτσι; Αχ μπράβο κουκλάρα μου!

ρανιάκιιιιι!!!!!!!!! κουκλαρα ε????????????????? τρελάθηκε η χαζομαμά??????????????? χαχαχχαχαχχαχαχ τελεια!!!!!!!μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!

πηρες και dvd να υποθεσω?????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...