Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ηρθα κοριτσακια μου...ολα τελειααα,..το μωρακι μου εφτασε τα 3.400..εβαλε ενα ολοκληρο κιλο..αχ μωρε το ζουζουνακι μου μεγαλωσε τοσο που τωρα πια δεν βλλεπουμε κ πολα στον υπερηχο..ο πλακουντας μου ειπε εχει ωριμασει πολυ καλα..ειναι με το κεφαλι κατω κ ειναι πολυ χαμηλα..εχωβαλει 14 κιλα..ενα κιλο απο την προηγουμενη φορα κ μου ειπε ειμαι πολυ καλα να μην ανχωνομαι καθολου για τη καισαρικη..με καθυσηχασε πολυ ..κ επισης να φανταστειτε τι καλη που ειναι μου ειπε οτι εκεινες τις μερες που θα γεννησω αν τυχει κ ειναι σ εκεινο το νοσοκομειο γιατι παει κ απο κει μερικες μερες θα ανεβει να με δει..αυταααα..ο αιματοκρητης μου ειναι χαμηλος εχει πεσει κιαλο απο τις προηγουμενες εξετασεις που εκανα κ εφτασε 30 κ μου ειπε να παιρνω το σιδηρο 3 φορες την ημερα κ να τρωω κοκινο κρεας συκωτι κοκινα φασολια οσο μπορω μεχρι την κυριακη να ανεβει εστω κ μαι μοναδα..που λεετ πριν μπουμε μεσα στη γιατρο πιασαμε συζητηση με τις υπολοιπες γυναικε ςπου περημενανε μεσα στην αιθουσα κ ειχε πλακα..ο αντρα ςμου ηταν μονος κ λεγαμε για τις γυναικες που κανουν τοσα πολα κ τι τραβανε κ διαφορα ειχε πλακα..επισης μια με καθυσηχασε κ για την καισαρικη..αχ νιωθω πολυ καλα κ αισιοδοξη..αχ ολα καλα να πανε για ολες!

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυ...

φιλακια πολλααααα...καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!

το μαλι τελικα αυριο θα το βαψω..τα λεμε το πρωιιιιιιι!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθα κοριτσακια μου...ολα τελειααα,..το μωρακι μου εφτασε τα 3.400..εβαλε ενα ολοκληρο κιλο..αχ μωρε το ζουζουνακι μου μεγαλωσε τοσο που τωρα πια δεν βλλεπουμε κ πολα στον υπερηχο..ο πλακουντας μου ειπε εχει ωριμασει πολυ καλα..ειναι με το κεφαλι κατω κ ειναι πολυ χαμηλα..εχωβαλει 14 κιλα..ενα κιλο απο την προηγουμενη φορα κ μου ειπε ειμαι πολυ καλα να μην ανχωνομαι καθολου για τη καισαρικη..με καθυσηχασε πολυ ..κ επισης να φανταστειτε τι καλη που ειναι μου ειπε οτι εκεινες τις μερες που θα γεννησω αν τυχει κ ειναι σ εκεινο το νοσοκομειο γιατι παει κ απο κει μερικες μερες θα ανεβει να με δει..αυταααα..ο αιματοκρητης μου ειναι χαμηλος εχει πεσει κιαλο απο τις προηγουμενες εξετασεις που εκανα κ εφτασε 30 κ μου ειπε να παιρνω το σιδηρο 3 φορες την ημερα κ να τρωω κοκινο κρεας συκωτι κοκινα φασολια οσο μπορω μεχρι την κυριακη να ανεβει εστω κ μαι μοναδα..που λεετ πριν μπουμε μεσα στη γιατρο πιασαμε συζητηση με τις υπολοιπες γυναικε ςπου περημενανε μεσα στην αιθουσα κ ειχε πλακα..ο αντρα ςμου ηταν μονος κ λεγαμε για τις γυναικες που κανουν τοσα πολα κ τι τραβανε κ διαφορα ειχε πλακα..επισης μια με καθυσηχασε κ για την καισαρικη..αχ νιωθω πολυ καλα κ αισιοδοξη..αχ ολα καλα να πανε για ολες!

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυ...

φιλακια πολλααααα...καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!

το μαλι τελικα αυριο θα το βαψω..τα λεμε το πρωιιιιιιι!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

μπραβο κοριτσακι μου, ολα καλα δηλαδη! :-P:razz::-P:razz:

παω στο μπισκοτακι μου! φιλακια

Καλημερα κοριτσαρες και μπεμπουλινια! Τι κανετε? Τελικα χθες δεν καταφερα να μπω λογω διαφορων ασχολιων που εχουμε με το δωματιο του μπεμπη κ.α.Το βραδυ στρωθηκε ο αντρας μου και μετα κολλαγε απιστευτα οποτε δεν εκανα τον κοπο να μπω!

Λενιω μου ολα ΤΕΛΕΙΑ, ειναι ηδη 3400 ο μπεμπης? Μπραβο το αντρακι μας! Μπηκες στην τελικη τελικη ευθεια! Ποσο συγκινουμαι φιλεναδιτσα μου! Σαν χθες μου φαινεται που ειχα ανεβει Θεσσαλονικη και ησουν με καφε υγρα και ανησυχουσαμε τοσο πολυ! Την μερα που θα πηγαιναμε για καφε ημουν κι εγω εγκυος και δεν το ηξερα ακομα....απιστευτο? Θα βγει ενας μπεμπαρος αυτος τσουπωτος τσουπωτος και θα τρως μπουτακια και μπρατσακια....αχ...!!!!!!!!!! Και στα κιλα σου μια χαρα εισαι! Εγω εχω εναμιση μηνα περιπου μπροστα και εχω παρει ηδη τα 10 κιλα....και τρωω σαν βοδι...!!!!!

Ρανιακι μου σημερα ειναι η μεγαλη μερα ε? Με το καλο καμαρι μου να δειτε την γυναικαρα σας!!!!! Ελπιζω να ειναι γυναικαρα, γιατι στο β'επιπεδου θα δειξει καλυτερα! Μαρη συμπεθερα κανονισε να γυρισεις και να μου πεις οτι εχετε αγορι....χαχαχαχαα!!!!!!!!!!

Αναστασακι μου σημερα ερχονται τα πραγματακια του μπεμπουλη ε? Καλως να τα δεχτεις!!!!!!!!

Ιωαννακι μου τελικα εκανες εισπνοες με ευκαλυπτο? Ειχες ρωτησει ποτε καναμε εμεις β'επιπεδου...εγω με την ημερολογιακη ΠΗΤ ημουν 21εβδ.+3ημ. και με την υπερηχογραφικη ΠΗΤ 22εβδ.+2ημ. Ο γιατρος ομως με εστειλε με την πρωτη....δεν ειναι ομως αργα να κανεις στις 23 εβδομαδες....καλα ειναι!

Γιωτακι μου τι κανετε μανουλα και κορουλα???? Φιλακια στις πατουσιτσες της!

Μαρακι μου τι κανεις κοριτσακι? Οι εμετοι ελλατωθηκαν ε? Κατι ειναι κι αυτο! Μεγεια τα πραγματακια του μπεμπουλη σου! Καλοριζικα να ειναι και καλως να τον δεχτειτε!!!!!!!!!

Εγω απο ρουχα κοριτσια εχω κανει λιγα πραγματα...περιμενω την πεθερα να κατεβει απο το χωριο την αλλη εβδομαδα γιατι θελει να του ψωνισει διαφορα και περιμενω να δω τι θα του παρει για να τελειωνω με την λιστα! Θα εχει τελειοποιηθει και το δωματιο του μπεμπη μεχρι την παρασκευη οποτε θα μπορω να καθαρισω την ντουλαπα του ετσι ωστε να αρχισω να πλενω και να σιδερωνω για να αρχισω να αποθηκευω τα πραγματακια του!

Χθες το μεσημερι πηρα τηλεφωνο την μαια του γιατρου που μου συστησε η φιλη μου και κλεισαμε ραντεβου να με δει στις 5 Οκτωβριου! Την αλλη τεταρτη δηλαδη θα ξαναδουμε τον μπεμπουλη μας...γιουπι! Βεβαια θα συζητησουμε και με τον γιατρο το οικονομικο γιατι αν παιρνει 2000 ευρω δεν νομιζω να μας συμφερει να παμε σ'αυτον! Θα πρεπει να πληρωθει η μαια, το νοσοκομειο θα εχουμε μεχρι να γεννησω βενζινες και γενικα εξοδα με τα περα δωθε αφου ειναι Αθηνα...οποτε θα πλησιασουμε τα λεφτα του ιδωτικου....οχι ακριβως αλλα δεν θα σωσουμε 2000ευρω οπως υπολογιζαμε! Αλλα νισαφη πια λετε να παρει τοσα πολλα? Τεσπα θα το δουμε αυτο την τεταρτη πρωτα ο Θεος!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου προς το παρον σας αφηνω...παω στην πολη να συναστησω τον αδερφουλη μου και μετα να παμε μαζι να κοιταξω για κουρτινα του μπεμπη! Αυτες τις 2 εβδομαδες θα ειμαι λιγο στο τρεξιμο και δεν θα προλαβαινω να πολυμπαινω...

Φιλακια σε ολες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερουδιαααααα!!

Γιωτακι μου ευχαρηστω πολυ:D:Dτο μπισκοτακι σου πρεπει να ειναι πολυ γλυκο κ νοστιμο..πολα πολα φιλακια στον κωλαρινο κ στα πατουσακια φυσικα που μαρεσει πολυ η μυρωδια τους!~:D:D

Ματινακι μουυυυυυυυυυυ απιστευτο ναιιιιιιιιι..κ γω σαν χθες το θυμαμαι που ανακοινωναμε εγκυμοσυνες κ τωρα πια φτανουμε στο τελος φιλεναδιτσα μου..ποσο χαιρομαι που ολα πανε καλα για ολε ςκ ετσι να συνεχισουν για ολες τις γυναικες του κοσμου..

δεν πειραζει που μας χανεσαι λιγακι..ολα για τον μπεμπακο τωρα..το δωματιο ετοιμαζεται ε..αχ φανταζομαι χαρα κ συγκηνηση μεσα στο σπιτι να το βλεπεις..τι μου θυμησες τωρα..με το καλο να μπουν ολα στη θεση τους..

5 οκτωμβρη ε..αχ θα εχω το μπεμπακο μου αγκαλια εγω τοτε:wink::wink:εσυ εκεινη τη μερα θα ξαναδεις το ζουζουνακι σου..ευχομαι ο γιατρος να μην σας ζητησε ι πολα κ ετσι πιστευω..ελεος πια αν σου ζητησει μεχρι 2000..δεν πιστευω μωρε..κ γω τετια ελπιδα εχω τωρα με την γιατρο που κανονησα..κ ακομη δεν το ξεκαθαρησαμε..για να δουμε..αν ειναι κοντα 1000 θα τρελαθω..αν ηταν ετσι θα επαιρνα κ την γιατρο μου..:rolleyes:

Ρανιουκο μουυυυυυυ σημερα θα δειτε την ζουζουνα σας..γιουπιιιιιιι..περημενουμε νεαααααα!~

Ιωαννακι.Αναστασακι,Μαρακι,Εφακη πολα φιλακιααααααααα..:D:D

δεν θυμαμαι αν ξεχναω καμια..:shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και από μένα κορίτσια!!!!

Λενάκι, μεγάλωσε το αντράκι σου!!!αμέσως για ρουφηγμα θα είναι!!!!!!!:P:p

μια χαρά τα νεάκια σου! για το σίδηρο που είπες, μια γνωστη μου που εχει και στιγμα μεσογειακης αναιμιας, εχει πιο χαμηλο αιματοκριτη..είναι στον 5ο και εχει 27. και παιρνει 2 χαπια...... άντε φάε αυτα που σου είπε για να είσαι μια χαρά!!!

Ματινάκι ετοιμάζεις το δωμάτιο και μετα τακτοποιεις τα πραγματακια του ε??? μπράβο τέλεια!!!!!!!!:D:D:D και εγω πιστευω πως 2000 να σας ζητησει είναι πολλά!.. δεν νομιζω μωρέ πια!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα και από μένα κορίτσια!!!!

Λενάκι, μεγάλωσε το αντράκι σου!!!αμέσως για ρουφηγμα θα είναι!!!!!!!:P:p

μια χαρά τα νεάκια σου! για το σίδηρο που είπες, μια γνωστη μου που εχει και στιγμα μεσογειακης αναιμιας, εχει πιο χαμηλο αιματοκριτη..είναι στον 5ο και εχει 27. και παιρνει 2 χαπια...... άντε φάε αυτα που σου είπε για να είσαι μια χαρά!!!

Ματινάκι ετοιμάζεις το δωμάτιο και μετα τακτοποιεις τα πραγματακια του ε??? μπράβο τέλεια!!!!!!!!:D:D:D και εγω πιστευω πως 2000 να σας ζητησει είναι πολλά!.. δεν νομιζω μωρέ πια!!!!

καλημεραααααα Αναστασακι μου..πως εισαι?ο μπεμπακος μας?

αληθεια τοσο χαμηλο ε..εμενα μου ειπε οτι το 30 ειναι ηδη χαμηλο κ επειδη στην καισαρικη χανεις περιοστερο αιμα απο τον φυσιολογικο τοκετο θα κατεβει αρκετα κ μετα το χειρουργειο θα ζαλιζομαι κ θα ειμαι πολυ αδυναμη πρεπει να το ανεβασω οσο μπορω..οποτε απο σημερα ξεκηναω κ προσεχω;);)

το αντρακι μου θα βγει μεγαλο ο γλυκουλης μου οπως ο αδερφος του..κανω μεγαλα μωρα τελικα;);)κ του πηρα απο τα τζαμπο ενα φορμακι 0 νουμερο..ειπα ας εχω κ ενα 0..τα αλα που πηρα ειναι 1-3 απο ταα zara κ ετσ ειναι καλυτερα γιατι το 0 πολυ σπανια να το φορεσουν εκτος κ αν ειναι πολυ μικρουλικα μωρε..εγω ουτε τον γιο μου μπορεσα να του βαλω 0:tongue:σημερα περημενεις τα ρουχαλακια του μωρου??;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημεραααααα Αναστασακι μου..πως εισαι?ο μπεμπακος μας?

αληθεια τοσο χαμηλο ε..εμενα μου ειπε οτι το 30 ειναι ηδη χαμηλο κ επειδη στην καισαρικη χανεις περιοστερο αιμα απο τον φυσιολογικο τοκετο θα κατεβει αρκετα κ μετα το χειρουργειο θα ζαλιζομαι κ θα ειμαι πολυ αδυναμη πρεπει να το ανεβασω οσο μπορω..οποτε απο σημερα ξεκηναω κ προσεχω;);)

το αντρακι μου θα βγει μεγαλο ο γλυκουλης μου οπως ο αδερφος του..κανω μεγαλα μωρα τελικα;);)κ του πηρα απο τα τζαμπο ενα φορμακι 0 νουμερο..ειπα ας εχω κ ενα 0..τα αλα που πηρα ειναι 1-3 απο ταα zara κ ετσ ειναι καλυτερα γιατι το 0 πολυ σπανια να το φορεσουν εκτος κ αν ειναι πολυ μικρουλικα μωρε..εγω ουτε τον γιο μου μπορεσα να του βαλω 0:tongue:σημερα περημενεις τα ρουχαλακια του μωρου??;)

ναι σήμερα! και εμενα πεφτει ο αιματοκρίτης μου. τελευταια πρεπει να είχα ή 33 ή 31 δεν θυμάμαι!:rolleyes: αν μου κάνει το χάπι για το σίδηρο 3 την ημέρα, θα εχω ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα με την τουαλέτα!!!!:shock::shock::shock::shock: ούτε που θέλω να το σκέυτομαι!!!!!!!!! θα διαβάσω τι ειναι αυτα που πρεπει να τρωω από αυτα που εγραψες και θα τα σημειώσω!!! και εγω αυτα που παρηγγειλα είναι 0 νούμερο! λες να είναι μικρά??? χεχεχεχε

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι σήμερα! και εμενα πεφτει ο αιματοκρίτης μου. τελευταια πρεπει να είχα ή 33 ή 31 δεν θυμάμαι!:rolleyes: αν μου κάνει το χάπι για το σίδηρο 3 την ημέρα, θα εχω ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα με την τουαλέτα!!!!:shock::shock::shock::shock: ούτε που θέλω να το σκέυτομαι!!!!!!!!! θα διαβάσω τι ειναι αυτα που πρεπει να τρωω από αυτα που εγραψες και θα τα σημειώσω!!! και εγω αυτα που παρηγγειλα είναι 0 νούμερο! λες να είναι μικρά??? χεχεχεχε

αχ αληθεια Αναστασακι μου 0 τα πηρες!γενικα καλυτερα ειναι να παιρνουμε λιγο μεγαλυτερα νουμερα οπως 0-3 η 1-3 στις αρχες γιατι δεν ξερεις πως θα ειναι..αν ειναι μικρουλης ο μπεμπακος σου θα μπει αλα γιαα λιγο καιρο;);)απλα επειδη τα πηρες κ ακριβα αν δεν κανω λαθος κριμα αν δεν του μπουν τελικα..ευχομαι να τα φορεσει;)

εγω ειμαι καλα με το σιδηρο .δεν ξερω τωρα που θα το αυξησω αν αλλαξει τιποτα..ελπιζω οχι..

μου ειπε να τρωω κοκκινο κρεας,κοκκινα φασολια,συκωτι,σπανακι,κ δεν ξερω τι αλο ..πρεπει να το ψαξω λιγο στο ινερνετ να δω τι αλο κανει!κ συ να τρως τετια ανστασακι μου γιατι κ σενα χαμηλος ειναι..εμενα ξεκηνηση με 32.2 κ κατεβηκε 30 κ μου ειπε στη γεννα θα παει κ 28 κ θα ειμαι χαλια:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?δεν σας προλαβαινω να σας παρακολουθω!!!!!!!!!!αλλα σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!!

λενακι μου ποτε με το καλο θα μπεις για καισαρικη καρδουλα μου, ο μπεμπακος σου ειναι πανετοιμος να σε αγκαλιασει, ολοκληρο παιδακι, τι καλα!!!!!!!!!!!τα αλλα κοριτσακια μου???????????ετοιμαζεστε με ρουχαλακια και ολα τα ομορφα μωρουδιακα ε?τι ομορφα που ειναι!!!!!!

εμεις εχουμε πολλους κολικους, πολυ κλαμα λεμε, αφου λεω να την βγαλω Μαρθα Βουρτση τελικα την μπεμπουλα μου!!!!!!!!!αχ ελπιζω να της περασουν συντομα, της εχω δοκιμασει τα παντα, χτες ειδικα δεν επιασε τιποτα!!!!!!!!!!!τελος παντων, θα περασει κι αυτο!!!!!!!!!!!:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

αχ αληθεια Αναστασακι μου 0 τα πηρες!γενικα καλυτερα ειναι να παιρνουμε λιγο μεγαλυτερα νουμερα οπως 0-3 η 1-3 στις αρχες γιατι δεν ξερεις πως θα ειναι..αν ειναι μικρουλης ο μπεμπακος σου θα μπει αλα γιαα λιγο καιρο;);)απλα επειδη τα πηρες κ ακριβα αν δεν κανω λαθος κριμα αν δεν του μπουν τελικα..ευχομαι να τα φορεσει;)

εγω ειμαι καλα με το σιδηρο .δεν ξερω τωρα που θα το αυξησω αν αλλαξει τιποτα..ελπιζω οχι..

μου ειπε να τρωω κοκκινο κρεας,κοκκινα φασολια,συκωτι,σπανακι,κ δεν ξερω τι αλο ..πρεπει να το ψαξω λιγο στο ινερνετ να δω τι αλο κανει!κ συ να τρως τετια ανστασακι μου γιατι κ σενα χαμηλος ειναι..εμενα ξεκηνηση με 32.2 κ κατεβηκε 30 κ μου ειπε στη γεννα θα παει κ 28 κ θα ειμαι χαλια:rolleyes:

εμένα ξεκίνησε με 36!! αλλά το θέμα μου είναι ότι δεν τρώω κρέας... σπάνια.... πρέπει να το ξεκινησω!!! και εγω θα ψάξω για οτιδήποτε άλλο... να πάω να ψωνίσω να μαγειρευω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?δεν σας προλαβαινω να σας παρακολουθω!!!!!!!!!!αλλα σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!!

λενακι μου ποτε με το καλο θα μπεις για καισαρικη καρδουλα μου, ο μπεμπακος σου ειναι πανετοιμος να σε αγκαλιασει, ολοκληρο παιδακι, τι καλα!!!!!!!!!!!τα αλλα κοριτσακια μου???????????ετοιμαζεστε με ρουχαλακια και ολα τα ομορφα μωρουδιακα ε?τι ομορφα που ειναι!!!!!!

εμεις εχουμε πολλους κολικους, πολυ κλαμα λεμε, αφου λεω να την βγαλω Μαρθα Βουρτση τελικα την μπεμπουλα μου!!!!!!!!!αχ ελπιζω να της περασουν συντομα, της εχω δοκιμασει τα παντα, χτες ειδικα δεν επιασε τιποτα!!!!!!!!!!!τελος παντων, θα περασει κι αυτο!!!!!!!!!!!:rolleyes:

Ποπακη μουυυυυυυ αγαπουλιτσααααααααα μου τι κανεις?πως εισαι καλυτερα?

η μικρουλα υποφερει ε!αχ μωρε πως τα λυπαμαι μαυτους του ς κολικους μακαρι να μην χρειαζοταν να το περασουν..μακαρι να της περασουν πολυ συντομα!πως ειναι..σας ξετρελενει η μικρη..τα χαμογελακια που κανει στον υπνο δεν ειναι τελεια!

εγω ποπακη μου την κυριακη μπαινω..στης 8 το πρωι αλα ποιος ξερει τι ωρα θα με βαλουν μεσα:rolleyes:

((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εμένα ξεκίνησε με 36!! αλλά το θέμα μου είναι ότι δεν τρώω κρέας... σπάνια.... πρέπει να το ξεκινησω!!! και εγω θα ψάξω για οτιδήποτε άλλο... να πάω να ψωνίσω να μαγειρευω!

ναι Αναστασακι μου πρεπει να το ξεκηνησεις το κρεας σου κανει καλο κ στο μωρακι σου!

καλα ψωνια κ καλο μαγειρεμα..φιλακια πολαααααααααααααα!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ποπάκι καλημέρα!!! πω πω πω κοντευει μηνας που γέννησες!!!!! πιστευω να περάσουν σύντομα αυτά τα πονάκια και το ευχομαι!!!! κατα τα άλλα είναι ησυχη η μικρούλα?????????:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ποπακη μουυυυυυυ αγαπουλιτσααααααααα μου τι κανεις?πως εισαι καλυτερα?

η μικρουλα υποφερει ε!αχ μωρε πως τα λυπαμαι μαυτους του ς κολικους μακαρι να μην χρειαζοταν να το περασουν..μακαρι να της περασουν πολυ συντομα!πως ειναι..σας ξετρελενει η μικρη..τα χαμογελακια που κανει στον υπνο δεν ειναι τελεια!

εγω ποπακη μου την κυριακη μπαινω..στης 8 το πρωι αλα ποιος ξερει τι ωρα θα με βαλουν μεσα:rolleyes:

((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

λενιω μου γλυκια!!!!!!!!!!!!!ολα καλα θα πανε παναγιτσα μου, με κανενα πονο!!!!!!!!θα σε σκεφτομαι την κυριακη και θα προσευχομαι!!!!!!!!!!!με το καλο να αγκαλιαστητε μανουλα και γιοκας!!!!!!!!!!!!!!!!η μπεμπουλα εχει πολυ πλακα οταν χαμογελαει στον υπνο της, πραγματι!!!!!!!!!!μακαρι να περασουν συντομα μωρε, ταλαιπωρηται το καημενουλι!!!!!!!!!!!!!!

ποπάκι καλημέρα!!! πω πω πω κοντευει μηνας που γέννησες!!!!! πιστευω να περάσουν σύντομα αυτά τα πονάκια και το ευχομαι!!!! κατα τα άλλα είναι ησυχη η μικρούλα?????????:tongue:

αναστασακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!καλημερουδια!!!!!!!!ασε περναει ο καιρος την δευτερα κλεινουμε μηνα!!!!!!!!!δεν ειναι και πολυ ησυχη η μικρουλα, ζωηρουλα μου φαινεται αν και θα το δουμε αργοτερα που θα περασουν και τα πονακια των κολικων!!!!!!!ααααα καλα σου λεει το λενιω, μην περνεις ρουχαλακια 0 μηνων, εγω ολα της τα πηρα 3-6 και της κανουν μια χαρα ολα!!!!!!!!!!!!ουτε φαρδια, ουτε τιποτα!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...