Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ευχαριστήθηκες ύπνο κυρία μου; Μπράβο! Που είναι το χωριό σου καλέ; Στην Πίνδο; Πάντως η δροσιά είναι το κάτι άλλο!

αχχαχαχαχα!! 65 χλμ. εξω απο θεσσαλονικη. κοντα στην πελλα!! και η τοσο αποτομη αλλαγη απο ζεστη σε κρυο δεν μου πολύ αρεσει!!!!:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με πήραν τηλ. και μου ειπαν πως αυριο θα τα εχω τα πραγματακια μου!!!!!

και ειχαν και εκπτωση μου ειπαν 20 ευρω στο συνολο!! μια χαρα!!! (και χωρις εξοδα αποστολης!!!:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχχαχαχαχα!! 65 χλμ. εξω απο θεσσαλονικη. κοντα στην πελλα!! και η τοσο αποτομη αλλαγη απο ζεστη σε κρυο δεν μου πολύ αρεσει!!!!:rolleyes::rolleyes:

Πω πω τέλεια! Είναι πολύ όμορφα τα μέρη εκεί! Πως είσαι σήμερα; Ο μπέμπης μας;

με πήραν τηλ. και μου ειπαν πως αυριο θα τα εχω τα πραγματακια μου!!!!!

και ειχαν και εκπτωση μου ειπαν 20 ευρω στο συνολο!! μια χαρα!!! (και χωρις εξοδα αποστολης!!!:D:D

Από που τα παρήγγειλες;

Από που τα παρήγγειλες;

από εδώ: http://www.oneira.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=22 είναι οικολογικά.

Πω πω τέλεια! Είναι πολύ όμορφα τα μέρη εκεί! Πως είσαι σήμερα; Ο μπέμπης μας;

μια χαρούλα είμαστε!!! ο μπέμπης προς το παρον ήσυχος!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααααα..αν κ μεσημεριασεεεεεεεεε...τι κανετεεεεε?

σας πεθυμησααααααα..απο το πρωι ειμαστ εξω..πηγαμε στον οαεδ με πηραν τηλ ειχαν χασει το αφμ μου αλα τελικα κανανε λαθος κ τζαμπα κουβαληθηκα εκει:mad:ειναι πολυ κοιμησμενοι τελικα..μετα πηγαμε στα τζαμπο με τον αδερφο μου για κατι τελευταια ψωνια..πηρα κ ενα φορμακι για το ζουζουνακι μου κ μια πολυ απαλη κουβερτουλα λευκη με γαλαζιο..τελεια ειναιιιιι!μερικες καλτσουλες κ πυτζαμουλες για τον μικρο μου..κ πριν λιγο ηρθαμε στη μαμα μου!θελω να βαψω κ τα μαλια μου μια απο αυτες τις μερες..κ να ψωνησω κ σαμπουαν κ αφρολουτρα για το μωρο βασικα θα παρω της fisan ειναι αφρολουτρο κ σαμπουαν μαζι κ ειναι απο τα καλυτερα κ η υγρη πουδρα που εχει ειναι οτι πρεπει για τα συγκαματα..κατι ψιλα μου μεινανε δηλαδη..α κ παντοφλες για το νοσοκομειο πρεπει να παρω..να παρω κλειστες λετε?

πολα εξοδα μας πεσανε παντως κ μαζεμενα αλα τι να κανεις..με βοηθησαν λιγο κ οι γονεις μου οσο μπορουν κ αυτοι..

Ματινακι μου με το καλο να ετοιμαστει το δωματιο του πριγκιπα:D:D

Ιωαννακι μου ειμαι ακομ εδω..σημερα μαι στον οαεδ μου λεει ετοιμος ειναι ο μπεμπης κατεβηκε πολυ η κοιλια σου ..κ η αληθεια ειναι οτι εχει κατεβει;)

Αναστασακι μου τι κανεις αγαπουλα..θα παρεις τα ρουχαλακια του μικρου..τι ωραιααα~

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυ τι κανεις?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

σημερα στης 5¨30 εχω ραντεβου κ στη γιατρο..για να δουμε ποσα κιλα πηγε ο μικρουλης μου..ανυπομονωωω:Dμωλης γυρησω θα βαψω το μαλι μου κ πιο αργα θα μπω να σας πω τα νεα μου;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

σημερα στης 5¨30 εχω ραντεβου κ στη γιατρο..για να δουμε ποσα κιλα πηγε ο μικρουλης μου..ανυπομονωωω:Dμωλης γυρησω θα βαψω το μαλι μου κ πιο αργα θα μπω να σας πω τα νεα μου;)

αχ τους ψωνισες πραγματακια ε????:P:p:p τι καλά!!!!!! αντε να βαψεις κ το μαλλί να ανανεωθείς!!!! κ μετα να μπεις να μας γραψεις ε??????:tongue:

εγω σημερα μεχρι στιγμης πολύ καλά!! αχ ανυπομονώ να ερθουν τα ρουχαλακια που του πήρα!!!!:P θα τα χαζευω όλη την ώρα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ρανιακιιι!!! τι κανεις?????????? τωρα σχόλασες???????

τι κανεις αναστασακι μου??????

καλα ειμαστε....ειχα βαλει τραγουδακια στο μπιζουδακι μου!!!!!

αχχχχχχχχχ...ανυπομονω αυριο να παμε να το δουμε......

το λενιω μας πηγε γιατρο εεεεεεεε?????αντε να γυρισει ναμας πει τα νεα...

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

γεια σας κοριτσια, εχω το μπιζουδακι αγκαλια και σας γραφω, σε λιγο παμε για γαλα.

τι κανετε???

καλά είμαι ρανιακι μου!!!! με το καλό να πάτε να δείτε το κοριτσάκι σας αγάπη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ναι το λενάκι σήμερα έιχε ραντεβού και μετα θα έκανε το μαλλάκι της!! αν προλάβει θα μπει να μας πεί!!! λετε να έγινε τίποτα απρόοπτο και να έχουμε ευχάριστα???????????????:P:p:p

γεια σας κοριτσια, εχω το μπιζουδακι αγκαλια και σας γραφω, σε λιγο παμε για γαλα.

τι κανετε???

γεια σου γιωτάκι!!!!!! αχου μωρέ την έχεις αγκαλίτσα ε???? να τις δώσεις πολλά φιλάκια και αγκαλίτσες!!!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλά είμαι ρανιακι μου!!!! με το καλό να πάτε να δείτε το κοριτσάκι σας αγάπη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ναι το λενάκι σήμερα έιχε ραντεβού και μετα θα έκανε το μαλλάκι της!! αν προλάβει θα μπει να μας πεί!!! λετε να έγινε τίποτα απρόοπτο και να έχουμε ευχάριστα???????????????:P:p:p

γεια σου γιωτάκι!!!!!! αχου μωρέ την έχεις αγκαλίτσα ε???? να τις δώσεις πολλά φιλάκια και αγκαλίτσες!!!!!:tongue::tongue:

ναι το κοριτσακι μου, την εχω ρουφηξει!!! πως πας?

τι εγινε η ελενιτσα??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...