Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κου κου κου κου.....τι κανετε κοριτσαρες μου???????

εμεις πριν λιγο μπηκαμε σπιτακι...ειχαμε παει σε μια βαφτιση κατα τις 11.30 και μετα στους γονεις μου για φαι.......το ξεσκισα παλι σημερα.....ουφφφφφφφφ...το ευχαριστηθηκα!!!!!

αλλαξα το username μου γιατι ειχα ξεχασει προ πολλου τους κωδικους μου και σημερα πηγα να μπω με αυτοματη συνδεση αλλα δεν με εβαζε!!!!!

και πολυ καλά έκανες!!!!!!!! και εγω το ξεσκισα σήμερα κορίτσια!!!! :tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

agcgoodmorning33.gif

Καλημερα γλυκες μου φιλεναδιτσες και λουκουμακια μπεμπακια! Τι κανετε??

Χαθηκα λιγο ε????? Ουτε που θυμαμαι ποια μερα μπηκα τελευταια φορα...

Το σαββατο εφυγα απο νωρις το πρωι μαζι με τον αντρα μου που πηγαινε για δουλεια...ηθελα να παω λαικη και δεν ηθελα να ταλαιπωρηθω με το λεωφορειο...εκανα τα ψωνια μου, μετα πηγα στην μανουλα μου να την δω λιγακι συναντησα και την κουμπαρουλα μου και μολις τελειωσε ο αντρουλης μου την δουλεια πηγαμε και πηραμε τα χρωματα για το δωματιο του μπεμπη! Μετα λογω του οτι ημουν ολη μερα στους δρομους φαγαμε και επεσα για υπνο και ξυπνησα 7 το απογευμα....4 ωρες κοιμομουν!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ορεξη μετα για τιποτα! Την κυριακη σηκωθηκαμε νωρις και ξεκινησε ο αντρας μου να βαφει το δωματιο του μπεμπη....τελικα θα κανουμε 2 χρωματα μεν αλλα οχι μισο πανω και μισο κατω! Επειδη στην μερια που θα μπει η κουνια ο τοιχος εχει δοκαρι στην πανω μερια, φαινεται σαν πλαισιο και ειπαμε να κανουμε λαχανι ολους τους τοιχους και το πλαισιο κατω απ'το δοκαρι σιελ!!! Θα ειναι πιο παιχνιδιαρικο ετσι και ειπα αφου θα ειναι σιελ θα βαλω και συννεφακια στο πανω μερος εκτος απο τους ηρωες του θεματος να φαινεται σαν ουρανος!!!!!! Εκανε το πρωτο χερι λαχανι και τωρα εχει μεινει το 2ο χερι και το σιελ και τελειωσαμε!!!!!! Το μεσημερακι ειχα παρεουλα την συνυφαδα μου με τα ανηψια και την αδερφη της! Οι αντρες μας ειχαν παει για τα καθηκοντα τους στην μπαλα οποτε σμιξαμε τις μοναξιες μας και περασαμε σουπερ!!!!!!

Το βραδακι πηγαμε με τον αντρουλη μου για φαγητακι για το καλο της μερας....περασαμε πολυ ωραια αν και ο αντρουλης μου ηταν πολυ κουρασμενος λογω του οτι ηταν διαιτητης σε παιχνιδι μακρυα απο το σπιτι, ειχε ξυπνησει και πρωι για να ξεκινησει το δωματιο του μικρου, αλλα δεν εχω παραπονο...επεμενε να το γιορτασουμε με καποιον τροπο εστω και για λιγο!

Τον λατρευωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παω να σας διαβασω και επανερχομαι!!!!

Διαφημίσεις

Γειά σας και από μένα! Είμαι με 5 ώρες ύπνο όλο το βράδυ, ειχα και την αγωνία για την εξέταση και μόλις γύρισα το μεσημέρι έφαγα και το έριξα στον ύπνο! ΌΟΟΟΛΛΑΑΑ είναι πολύ καλά! Το μωράκι μου μεγαλώνει απόλυτα φυσιολογικά, η καρδούλα του είναι power και γενικότερα είμαστε ολόκληρα παληκάρια καλέ! Γίναμε 230 γρ.:P:p:p:p:p και έχει τάση να γεννηθεί μεγαλούτσικο λέει η γιατρός!! Χιχιχιχιχιχ!!! Ηρέμησα απίστευτα μετά από αυτό! Πηγα και για ψώνια μετά και πήρα 2 παντελονάκια τζιν και 2 πουκαμισάκια! Το ευχαριστήθηκα! Εσείς; Τι κάνετε;

Ιωαννακι μου μπραβο κοριτσαρα μου μια χαρα ο μπεμπουλης σας....τσουπωτος θα σας βγει...θα τρως μπουτακια και μπρατσακια!!!!!!

Μεγεια και τα ρουχαλακια του!!!!!!

παρήγγειλα κάτι οικολογικά ρουχαλάκια από το ιντερνετ ! λίγο ακριβούτσικα αλλά είναι το πρωτο του δωρακι!! και δεν μπορω να βγω τωρα στην αγορά και θα σκάσω!! θέλω κάτι να χαζευω!!!:P:p

αυτα ειναι τα εσωρουχακια! 3τμχ! (τα εχω δει ανοιχτα απο κατάλογο!)

product_detailed_image_691_196.jpg

και οι σαλιάρες!!

product_detailed_image_705_178.jpg

Αναστασακι μου τι τελεια εσωρουχακια και σαλιαριτσες????? Πω πω πολυ μου αρεσουν! Μεγεια λοιπον και με το καλο να τα φορεσει!!!!!! Οι συσπασεις βλεπω ελλατωθηκαν...μπραβο οσο εισαι ηρεμη θα ελλατωνονται!

Αντε με το καλο και τα επιπλακια τωρα!

Βρε κορίτσια θυμάστε που πριν από 1 μήνα περίπου είχα το λαιμό μου! Μου έμεινε ένας βήχας άλλο πράγμα! Μία απορία! Εισπνοές με ευκάλυπτο μπορώ να κάνω;:confused::confused::confused:

Ιωαννακι μου μπραβο κοριτσαρα μου μια χαρα ο μπεμπουλης σας....τσουπωτος θα σας βγει...θα τρως μπουτακια και μπρατσακια!!!!!!

Μεγεια και τα ρουχαλακια του!!!!!!

Καλημέρα Ματινάκι μου! Τι κάνεις; Ξεκινήσατε το δωμάτιο του μπεμπάκου; Μπράβο! Με το καλό να τον υποδεχτείτε! Είχες παρεούλα το Σαβ/κο; Τι καλά! Εγώ μοναχούλα μου! Δεν πειράζει, κάποιες στιγμές το θέλω κιόλας!

ματιναραααααααααααααα....τι κανετε μανουλα και μπεμπακος????

εμεις καλα ειμαστε....κλωτσαμε συνεχεια και πιο δυνατα μερα με τη μερα!!!!!ειναι μια τρελλα το μπιζουδακι μου...δε σου κρυβω βεβαια οτι καποιες φορες τρωω φλασιες ''πανικου''...για το αν θα καταφερουμε να τη μεγαλωσουμε....τι θα γινει μολις τη φερουμε στο σπιτι μας,...αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ....απο τη μια χεζομαι απο τη χαρα μου και απο την αλλη τρεμωωωωωωω........

Ρανιακι μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!! Καλα ειμαστε χαρα μου....εσεις γυναικες τι κανετε? Κλωτσαει το γυναικακι σου????? Εεεεεε...ειπαμε δεν θελουμε αλλους αντρες....να εχουμε και καμια γυναικα στην παρεα...πως θα κανουμε παιχνιδι αλλιως??????

Αυτες τις φλασιες που τρως και γω τις τρωω κατα καιρους γιατι ειμαι και ανεργη μην το ξεχναμε αυτο...οσο εχετε τις δουλειες σας να κανετε τον σταυρο σας να συνεχισετε να τις εχετε γιατι ειναι δυσκολα τα πραγματα! Υγεια πανω απ'ολα βεβαια αλλα θελουμε να εχουμε τα απαραιτητα για τα παιδια μας αλλα ουτε αυτα δεν μας αφηνουν να εχουμε! Τεσπα ας σκεφτουμε θετικα για να ερθουν και θετικα...μην ειμαστε μεσα στην μουντρουχια!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ματινάκι μου! Τι κάνεις; Ξεκινήσατε το δωμάτιο του μπεμπάκου; Μπράβο! Με το καλό να τον υποδεχτείτε! Είχες παρεούλα το Σαβ/κο; Τι καλά! Εγώ μοναχούλα μου! Δεν πειράζει, κάποιες στιγμές το θέλω κιόλας!

Καλημερα Ιωαννα μου καλα ειμαι εσυ??????

Ευχαριστουμε χαρα μου και εσεις με το καλο να τον υποδεχτειτε!!!!!!

Εγω βασικα απο τοτε που απολυθηκα τα πρωινα ειμαι μονη μου...εχω ψιλοβαρεθει να σου πω την αληθεια οποτε θελω παρεουλα....!!!!

Θα παω αγορα και οταν επιστρεψω θα συνεχισω να σας διαβαζω και να απαντησω σε ολες!

Φιλια προς το παρον!

Υ.Γ. Οσο για τον ευκαλυπτο δεν νομιζω οτι σου κανει κακο....ισα ισα που ειναι το μονο ακινδυνο!!!!!!!!!!!

καλημερούδιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κάνετε???????? οω πω!! τι κρύο ήταν αυτό το βραδυ?????????????????:shock::shock::shock: εβαλες μακριμανικες πιζαμες και απο πανω μια πικε, μετα κρυωνα και εριξα και μαλλινη!!!!! κατα τα άλλα καλά!!!!!!!!!!! περιμένω μήπως μου ερθουν σήμερα αυτα που παρηγγειλα αλλιώς αυριο!!

ματινάκι μου! τι καλά ξεκινήσατε το δωμάτιο ε??? μπράβο!!:P:p μόλις τελειώσετε θα ερθουν και τα επιπλάκια???? αχ πολύ χαίρομαι!!!!!!!!!!!!

να σου πω την αλήθεια που δεν εμπαινες, λεω θα πήγε χωριο:D:D:D:D!!

Ιωαννάκι! και εγω δεν νομιζω να ειναι επικυνδυνο!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα Ιωαννα μου καλα ειμαι εσυ??????

Ευχαριστουμε χαρα μου και εσεις με το καλο να τον υποδεχτειτε!!!!!!

Εγω βασικα απο τοτε που απολυθηκα τα πρωινα ειμαι μονη μου...εχω ψιλοβαρεθει να σου πω την αληθεια οποτε θελω παρεουλα....!!!!

Θα παω αγορα και οταν επιστρεψω θα συνεχισω να σας διαβαζω και να απαντησω σε ολες!

Φιλια προς το παρον!

Υ.Γ. Οσο για τον ευκαλυπτο δεν νομιζω οτι σου κανει κακο....ισα ισα που ειναι το μονο ακινδυνο!!!!!!!!!!!

Ξέρω βρε Ματινάκι μου είναι δύσκολο όταν δεν έχεις δουλειά! Αλλά ας σκεφτόμαστε θετικά! Κι εμείς 1 χρόνο τώρα εκεί που είχαμε κάνει τον προγραμματισμό μας και φτιάξαμε το σπίτι και όλα τα υπόλοιπα, ξαφνικά μπαίνουν τα μέτρα, αναγκάζεται ο αντρούλης μου να βγει στη σύνταξη (ευτυχώς είχε συμπληρώσει) και εκεί που αλλιώς τα υπολογίζαμε αλλιώς μας ήρθανε! Δε βαριέσαι την υγεία μας να έχουμε!

καλημερούδιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κάνετε???????? οω πω!! τι κρύο ήταν αυτό το βραδυ?????????????????:shock::shock::shock: εβαλες μακριμανικες πιζαμες και απο πανω μια πικε, μετα κρυωνα και εριξα και μαλλινη!!!!! κατα τα άλλα καλά!!!!!!!!!!! περιμένω μήπως μου ερθουν σήμερα αυτα που παρηγγειλα αλλιώς αυριο!!

ματινάκι μου! τι καλά ξεκινήσατε το δωμάτιο ε??? μπράβο!!:P:p μόλις τελειώσετε θα ερθουν και τα επιπλάκια???? αχ πολύ χαίρομαι!!!!!!!!!!!!

να σου πω την αλήθεια που δεν εμπαινες, λεω θα πήγε χωριο:D:D:D:D!!

Ιωαννάκι! και εγω δεν νομιζω να ειναι επικυνδυνο!!!

Ευχαριστήθηκες ύπνο κυρία μου; Μπράβο! Που είναι το χωριό σου καλέ; Στην Πίνδο; Πάντως η δροσιά είναι το κάτι άλλο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...