Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

σήμερα το πρωι ζυγίστηκα και εχω βάλει 4 κιλά!! τραβηγματάκια εχω που και που ποτε δεξια ποτε αριστερα!

και πολύ συχνοουρία βρε παιδί μου!!!!!!!! τι θα γίνει αυτο???? σήμερα με το που κατεβηκα απο το σποιτι μεχρι να κανω 30 μετρα που ηταν το μαγαζι που ηθελα, με ειχε πιασει ειδη να θελω τσισα!!!!!:shock::shock::shock:

4 κιλακια..τιποταααααα..φτου φτου:tongue::tongue:το πολυ 11 να παρεις μεχρι τελους το πολυ σου βαζω;);)μια κορμαρα θα εισαι μετα τη γεννα..

αχ αυτη η συχνοουρια σε ταλαιπωρει..να δεις ποσο χαιρομαι που σε αυτη την εγκυμοσηνη δε το περναω αυτο..μονο τα βραδυα ειναιι καπως εντονη αλα αυτο το να βγαινεις απο το σπιτι κ μετα απο λλιγο παλι τουαλετα να θες..πωπωωω πολυ σπαστικοοοοοοοοοοοο:rolleyes::rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

7.Popi................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

8.YOTOU...............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!

8.ελενη-25..............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 02/10/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

9.roulaa..................................EΓΚΥΟΣ!( ΠΗΤ 17/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ-ΜΠΕΜΠΑ'

10.mp1979womam..................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 12/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.maril13...............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/01/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

12.anastasaki_melisakι.............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/01/2012)ΜΠΕΜΠΗΣ

13.RANIA80..............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 06/02/2012)'ΜΠΕΜΠΑ'

14.εφακη.................................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18-20/02/2012 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

15.Ιωαννάκι.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 20/02/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

16.Petalouda82........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/05/2012) ?

17.elerinaa..............................ΕΓΚΥΟΣ!(? )

18.matina25.............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

19.nena1984....................

20.sophaki1.....................

21.tatasa.........................

καλημερουδιαααααααααααααα..τι μου κανετε?εγω καλα..ειμαι ακομα εδω δεν γεννησα:tongue::tongue::tongue:

χθες αφησαμε τον μικρουλη στη μαμα..αυτος ηθελε βασικα κ λεω αντε ας ξεκουραστω λιγο κ γω κ κοιμηθηκα σημερα πολυ καλα..

εχει κ δροσουλα..αφου σκεφτομαι αυριο στη γιατρο τι να βαλω..δεν εχω κ πολες επιλογες τωρα:rolleyes::rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

7.Popi................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

8.YOTOU...............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!

8.ελενη-25..............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 02/10/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

9.roulaa..................................EΓΚΥΟΣ!( ΠΗΤ 17/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ-ΜΠΕΜΠΑ'

10.mp1979womam..................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 12/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.maril13...............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/01/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

12.anastasaki_melisakι.............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/01/2012)ΜΠΕΜΠΗΣ

13.RANIA80..............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 06/02/2012)'ΜΠΕΜΠΑ'

14.εφακη.................................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18-20/02/2012 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

15.Ιωαννάκι.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 20/02/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

16.Petalouda82........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/05/2012) ?

17.elerinaa..............................ΕΓΚΥΟΣ!(? )

18.matina25.............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

19.nena1984....................

20.sophaki1.....................

21.tatasa.........................

καλημερουδιαααααααααααααα..τι μου κανετε?εγω καλα..ειμαι ακομα εδω δεν γεννησα:tongue::tongue::tongue:

χθες αφησαμε τον μικρουλη στη μαμα..αυτος ηθελε βασικα κ λεω αντε ας ξεκουραστω λιγο κ γω κ κοιμηθηκα σημερα πολυ καλα..

εχει κ δροσουλα..αφου σκεφτομαι αυριο στη γιατρο τι να βαλω..δεν εχω κ πολες επιλογες τωρα:rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα Λενάκι μου! Ευχαριστήθηκες ύπνο έτσι; Πραγματικά αυτές τις μέρες που δρόσισε η αλήθεια είναι πως κι εγώ κοιμάμαι πολύ καλύτερα! Κυρίως από την Παρασκευή και μετά που μου έφυγε το άγχος! Αύριο το τελευταίο ραντεβού στη γιατρό;

Αχ Λενάκι σε μία εβδομάδα ο μπέμπης θα είναι στην αγκαλίτσα σου!

Καλημέρα Λενάκι μου! Ευχαριστήθηκες ύπνο έτσι; Πραγματικά αυτές τις μέρες που δρόσισε η αλήθεια είναι πως κι εγώ κοιμάμαι πολύ καλύτερα! Κυρίως από την Παρασκευή και μετά που μου έφυγε το άγχος! Αύριο το τελευταίο ραντεβού στη γιατρό;

καλημερα Ιωαννακι μου!πως εισαι?ο μπεμπακος μας?

ναι κοιμηθηκα πολυ καλα!επιτελους φυγαν οι πολες ζεστες..καιρος ηταν βασικα;);)

ηρεμισες αγαπουλα μου..λογικο ειναι..παει κ αυτο..ολα καλα απο δω κ περα:D:D

αυριο ναι το τελευταιο..θα παω να δει την τομη μου κ το μωρακι να δουεμ κ ποσα κιλα πηγε κ μετα τελος την κυριακη θα τον εχω αγκαλια μου..μου φαινεται σαν ονειρο..ποτε φτασαμε στο τελος..τελικα περναει γρηγορα ο καιρος..κ αυτη η βδομαδα θα κυλισει πολυ γρηγορα πιοστευω..:shock::shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!! εγώ δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου!! ανα μια ωρα σηκωνομουν για τουαλέτα! εκανα το λάθος και ηπια πολύ νερο παλι!!!!:mad::-x:-x τωρα ο αντρας μου μου εφερε τυροπιτουλα και γάλα κακάο!!!! μιαμ μια μιαμ!!! θα μπω να σας διαβασω σε λίγο!! φιλάκια!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!! εγώ δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου!! ανα μια ωρα σηκωνομουν για τουαλέτα! εκανα το λάθος και ηπια πολύ νερο παλι!!!!:mad::-x:-x τωρα ο αντρας μου μου εφερε τυροπιτουλα και γάλα κακάο!!!! μιαμ μια μιαμ!!! θα μπω να σας διαβασω σε λίγο!! φιλάκια!!!!!!!!!!!

καλημερα Αναστασακι μουυυυυυυ!κ γω αποφευγω το πολυ νερο το βραδυ;);)

κ μενα χθες ο αντρας μου εφερε τυροπιτουλες απο το μαγαζι του αδερφου του κ σημερα εφαγα μαζι με γαλατακι;);)

καλη ορεξη αγαπουλα μου!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Αναστασακι μουυυυυυυ!κ γω αποφευγω το πολυ νερο το βραδυ;);)

κ μενα χθες ο αντρας μου εφερε τυροπιτουλες απο το μαγαζι του αδερφου του κ σημερα εφαγα μαζι με γαλατακι;);)

καλη ορεξη αγαπουλα μου!:D

αχ τα τσάκισα!!! και το γάλα κακάο με τρελανίνει αν και το αποφευγω!!!!:tongue:

κοιμήθηκες καλά ε? μια χαρα μπράβο! τουλάχιστον να εισαι όσο μπορείς πιο ξεκο΄ραστει αυτη την εβδομαδα γιατι ο πριγκιπας ο μικρός θα χρειαστει πολύ από την ενεργεια σου!!!!!;););)

για σενα μου φαίνεται οτι περασε πολύ γρηγορα ο καιρός, για μένα δεν περναει καθόλου:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα Ιωαννάκι!! και εσεις μια χαρα κοιμηθηκατε βλέπω ε??? μπράβο!!!!:D:D το ευχαριστηθηκε και ο μπεμπάκος!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ τα τσάκισα!!! και το γάλα κακάο με τρελανίνει αν και το αποφευγω!!!!:tongue:

κοιμήθηκες καλά ε? μια χαρα μπράβο! τουλάχιστον να εισαι όσο μπορείς πιο ξεκο΄ραστει αυτη την εβδομαδα γιατι ο πριγκιπας ο μικρός θα χρειαστει πολύ από την ενεργεια σου!!!!!;););)

για σενα μου φαίνεται οτι περασε πολύ γρηγορα ο καιρός, για μένα δεν περναει καθόλου:tongue::tongue:

κ μενα μαρεσει πολυ το κακαο αλα παντα μου φερνει καουρες:rolleyes::rolleyes:

ναι αυτη τη βδομαδα πρεπει να κρατησω δυναμεις;);)

ετσι ειναι τις περιοστερες φορες η εγκυμοσηνη μιας αλης περναει πιο γρηγορα στα ματια σου αν κ μενα μου φανηκε οτι περασε αρκετα γρηγορα αυτη η εγκυμοσηνη η πρωτη μου ηταν ατελειωτη ασε..

εχεις ακουσει αυτο το τραγουδι Αναστασακι μου..εχει πολυ πλακα!

ΦΕΤΑ ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥ:tongue::tongue::tongue:ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κ μενα μαρεσει πολυ το κακαο αλα παντα μου φερνει καουρες:rolleyes::rolleyes:

ναι αυτη τη βδομαδα πρεπει να κρατησω δυναμεις;);)

ετσι ειναι τις περιοστερες φορες η εγκυμοσηνη μιας αλης περναει πιο γρηγορα στα ματια σου αν κ μενα μου φανηκε οτι περασε αρκετα γρηγορα αυτη η εγκυμοσηνη η πρωτη μου ηταν ατελειωτη ασε..

εχεις ακουσει αυτο το τραγουδι Αναστασακι μου..εχει πολυ πλακα!

ΦΕΤΑ ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥ:tongue::tongue::tongue:ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ

όντως, τόσες φίλες μου που μείναν εγκυες και γεννησαν και ξαναγενησαν μου φανηκε πως περασε πολυ γρηγορα ο καιρός...!!!!!! χχαχαχχα πλακα εχει το τραγουδάκι!!!!

το ματινακι που ειναι????:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

όντως, τόσες φίλες μου που μείναν εγκυες και γεννησαν και ξαναγενησαν μου φανηκε πως περασε πολυ γρηγορα ο καιρός...!!!!!! χχαχαχχα πλακα εχει το τραγουδάκι!!!!

το ματινακι που ειναι????:confused:

εντομεταξυ εχω και εγω καουρες τωρα!!! δεν ξερω απο τι ειναι ! μηπως απο την κουρου???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κου κου κου κου.....τι κανετε κοριτσαρες μου???????

εμεις πριν λιγο μπηκαμε σπιτακι...ειχαμε παει σε μια βαφτιση κατα τις 11.30 και μετα στους γονεις μου για φαι.......το ξεσκισα παλι σημερα.....ουφφφφφφφφ...το ευχαριστηθηκα!!!!!

αλλαξα το username μου γιατι ειχα ξεχασει προ πολλου τους κωδικους μου και σημερα πηγα να μπω με αυτοματη συνδεση αλλα δεν με εβαζε!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Βρε κορίτσια μου γεννήθηκε μία απορία! Σε ποιά εβδομάδα κάνατε την β' επιπέδου; Με έχει να την κάνω στις 23 εβδομάδες και 2 ημέρες! Μήπως είναι πολύ αργά; :confused::confused::confused:

Μπααα!!! Μάλλον είσαι έγκυος!

χαχχαχαχχαχ καλόοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! λές?????????:tongue::tongue::tongue:

εγω την β'επιπέδου την εκανα 21 και 5 μερες νομιζω.. αλλα δεν ειναι πολύ 23 εβδ. θα το δεις και καλύτερα!!!!:P:p:p

κορίτσια εμείς ηρθαμε στο χωριό!! θα τα πούμε αυριο! φιλακια πολλα!!!!!!!! καληνύχταααααααααααααααααααααααααααααααααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...