Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ναι φυσικά τα πολλά είναι άχρηστα..Εγώ πήρα 10 φορμάκια , τα 2 απο 0-3 και τα υπόλοιπα απο 3-6 κι ας είναι μεγάλα:rolleyes:

Πάντως όταν δεν έχω όρεξη η με πιάνουνε τα ψυχολογικά μου ανοίγω την ντουλαπίτσα τα χαζεύω και αμέσως νιώθω ανεβασμένη!!!

όντως!!!!:P:p από εμμετους πως πας????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όντως!!!!:P:p από εμμετους πως πας????

Ελαττώθηκαν αλλα δεν σταμάτησαν..Το κρέας με πειράζει εκτός απο το κοτόπουλο, μόνο αυτό του αρέσει του μικρού!!

Εσύ βάρυνες Αναστασάκι??Έχεις τίποτα τραβήγματα??

Ελαττώθηκαν αλλα δεν σταμάτησαν..Το κρέας με πειράζει εκτός απο το κοτόπουλο, μόνο αυτό του αρέσει του μικρού!!

Εσύ βάρυνες Αναστασάκι??Έχεις τίποτα τραβήγματα??

σήμερα το πρωι ζυγίστηκα και εχω βάλει 4 κιλά!! τραβηγματάκια εχω που και που ποτε δεξια ποτε αριστερα!

και πολύ συχνοουρία βρε παιδί μου!!!!!!!! τι θα γίνει αυτο???? σήμερα με το που κατεβηκα απο το σποιτι μεχρι να κανω 30 μετρα που ηταν το μαγαζι που ηθελα, με ειχε πιασει ειδη να θελω τσισα!!!!!:shock::shock::shock:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σήμερα το πρωι ζυγίστηκα και εχω βάλει 4 κιλά!! τραβηγματάκια εχω που και που ποτε δεξια ποτε αριστερα!

και πολύ συχνοουρία βρε παιδί μου!!!!!!!! τι θα γίνει αυτο???? σήμερα με το που κατεβηκα απο το σποιτι μεχρι να κανω 30 μετρα που ηταν το μαγαζι που ηθελα, με ειχε πιασει ειδη να θελω τσισα!!!!!:shock::shock::shock:

εσυ εχεις τραβηγματα?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

4 κιλααααααααααααα?????μονο???????

ααααααααααααααα....εγω ειμαι για σκοτωμα....εχω παρει 7.....

αχ θα γινω μπουλντοζααααααααααααααααααααααααα.....:shock:

bg1142822.jpg

princess2.gif

4 κιλααααααααααααα?????μονο???????

ααααααααααααααα....εγω ειμαι για σκοτωμα....εχω παρει 7.....

αχ θα γινω μπουλντοζααααααααααααααααααααααααα.....:shock:

κοιμήθηκες ρανιάκι μου????????:P:p καλά έκανες!!! εμένα ο άντρας μου από το πρωι ακόμα δεν ηρθε! τώρα ερχεται!:D

κοίτα ανεβοκατεβαινω! δεν ξερω πως γίνεται, πριν 3 μέρες ημουν 59... :rolleyes: αλλά ετσι οπως ξεκινησα να τρωω....

αχ με τρελαινει η συζητηση για τα μωρουδιακά ψώνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εσυ μου ειπες αν ψωνισες τίποτα??:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοιμήθηκες ρανιάκι μου????????:P:p καλά έκανες!!! εμένα ο άντρας μου από το πρωι ακόμα δεν ηρθε! τώρα ερχεται!:D

κοίτα ανεβοκατεβαινω! δεν ξερω πως γίνεται, πριν 3 μέρες ημουν 59... :rolleyes: αλλά ετσι οπως ξεκινησα να τρωω....

αχ με τρελαινει η συζητηση για τα μωρουδιακά ψώνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εσυ μου ειπες αν ψωνισες τίποτα??:P:p

πηρα 3 φορμακια-εσωρουχα για μεσα στο σπιτι να μην την εχω τσιτσιδι....χαχαχαχαχαχα....ενα σκουφακι, γαντακια και πατουμενα σετ.....χαχαχαχχχαχαχ....

αλλα ειπαμε θα τα κρατησω με τα καρτελακια μεχρι τη τριτη που εχω την β-επιπεδου μηπως και εχει βγαλει τσουτσου....χιχιχιχιχιιχιχ.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

πηρα 3 φορμακια-εσωρουχα για μεσα στο σπιτι να μην την εχω τσιτσιδι....χαχαχαχαχαχα....ενα σκουφακι, γαντακια και πατουμενα σετ.....χαχαχαχχχαχαχ....

αλλα ειπαμε θα τα κρατησω με τα καρτελακια μεχρι τη τριτη που εχω την β-επιπεδου μηπως και εχει βγαλει τσουτσου....χιχιχιχιχιιχιχ.....

χαχχαχαχαχχαχα !!!!!!!!!!!!!!!!! αχ τρελα δεν είναι???? μην τα βγαλεις μωρε τα καρτελάκια ετσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να τα πλύνεις από τωρα....;);)

από τη μεθεπόμενη εβδομαδα αν μπορεσουμε λέμε να πάμε για τα έπιπλα.... και όλο και κανενα ψιλοπραμα θα προσθεσω!!!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχχαχαχαχχαχα !!!!!!!!!!!!!!!!! αχ τρελα δεν είναι???? μην τα βγαλεις μωρε τα καρτελάκια ετσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να τα πλύνεις από τωρα....;);)

από τη μεθεπόμενη εβδομαδα αν μπορεσουμε λέμε να πάμε για τα έπιπλα.... και όλο και κανενα ψιλοπραμα θα προσθεσω!!!!;)

αχ τελεια αναστασακι μου.....εμεις πηγαμε ριξαμε μια ματια για κουνια,καροτσι και αλλαξιερα....τωρα θα ξαναπαω με τη μαμα μου γιατι θελει να τη παρει εκεινη τη κουνια και μαλλον θα παμε μετα την β-επιπεδου!!!!!!!

αλλα σκεφτομαι να τη παρω απο τωρα ή να τη παραγγειλω απλα και οταν θα μπω στον 8ο να τους παρω να μου τη φερουν?

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

αναστασακι μου παω για μπανακι και ν αετοιμαστω γιατι θα βγουμε για φαγητο με τους κουμπαρους μας.....συγνωμη που σ'αφηνω..

μακια πολλαααααααααααααααααααααααααααα

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

αχ τελεια αναστασακι μου.....εμεις πηγαμε ριξαμε μια ματια για κουνια,καροτσι και αλλαξιερα....τωρα θα ξαναπαω με τη μαμα μου γιατι θελει να τη παρει εκεινη τη κουνια και μαλλον θα παμε μετα την β-επιπεδου!!!!!!!

αλλα σκεφτομαι να τη παρω απο τωρα ή να τη παραγγειλω απλα και οταν θα μπω στον 8ο να τους παρω να μου τη φερουν?

εγώ έτσι σκέυτομαι να κάνω.. μόλις μπούμε με το καλό στον 8ο να μας τα φέρουν...! που αν γινουν και παραγγελιά για εκει το κόβω ούτως η αλλος! να ξερεις μεσολαβουν και τα χριστουγεννα και οι γιορτες που εχουν αργουν τα περισσότερα τότε.... να μην το αφησεις για πολύ!

αλαξιέρα εγω δεν σκέφτομαι να πάρω...:rolleyes::rolleyes: και εχω και ενδιασμους αν παρω καροτσι 3 σε 1 ωστε να εχω και το πορτ μπεμπε για να κοιμαται το μωρο τους πρωτους 2-3 μηνες κοντα μου (γιατι δεν χωραει η κουνια) η να παρω ξεχωριστα καλαθούνα...:rolleyes::rolleyes: δεν ξερω τι ειναι καλυτερο...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αναστασακι μου παω για μπανακι και ν αετοιμαστω γιατι θα βγουμε για φαγητο με τους κουμπαρους μας.....συγνωμη που σ'αφηνω..

μακια πολλαααααααααααααααααααααααααααα

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

καλά να περάσετε Ρανιάκι μου!!!!!!! θα τα πούμε αυριο !!! φιλάκιαααααα

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πηγαινε πουλακι μου.....μακια πολλαααααααααααααααααααααααα.....

ετσι μου ρχεται να ερθω θεσσαλονικη τη κυριακη να σε δω.......αχχχχχχχχχχχ....ατιμη αποσταση!!!!!!!:D

ρανιουκακο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ το ξερω αγαπουλα μου οτι αν ειμασταν κοντα θα ερχοσουν..ειμαι σιγουρη γιαυτο..κ θα χαιρομουν τοσο πολυυυυυυυυυ!

σαγαπω πολυ φιλεναδιτσα μουυυυυυυυυυυυυυ

((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):D:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε???

Εγώ σήμερα ξεκουράζομαι γιατι πονάει λίγο η κοιλίτσα μου όταν πηγαίνω τουαλέτα αρχίσαμε τα ζόρικα σιγα σιγά χιχι...:P

Λενάκι μου κουκλίτσα μου μετράμε αντίστροφα ε???Αχ σε έχω έννοια αντε μια βδομαδούλα έμεινε και θα τον πάρεις αγκαλίτσα σου τον μικρο..:P

Τα υπόλοιπα μωρουδάκια τι κάνουνε μεγαλώνουνε???:tongue:

Μαρακι μουυυυυυ τι κανεις αγαπουλα μου?αρχησαν τα ζορικα ε!ο μπεμπακος μας πως ειναι..ζωηρουλης?:D

μετραμε αντιστροφα πιααααα..δεν το πιστευωωωωωω:D:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...