Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ματινακι μου καλο οντως ειμαι μια χαρα πεταω :D:D:D

λυθηκε ενα προβλημα που ισως να ηταν και πολυ πολυ σημαντικο, τωρα μενει η εξεταση του αντρουλη μου(σπερμοδιαγραμα), που ευχομαι και αυτη να ειναι τελεια-σουπερ και να ακολουθησω το δρομο σας αγαπες μου ;););)

εσυ καλο μου ποτε θα πας αν δεις το ανθρωπακι σου?νομιζω εχεις αυχενικη μεσα στην εβδομαδα?

Θα σου δωσω μια συμβουλη και αν θες να την τηρησεις! Καταρχην σας ευχομαι να ειναι ολα καλα και με το σπερμοδιαγραμμα αλλα σε περιπτωση που υπαρχει καποιο προβλημα στο σπερμα μην αγχωθειτε και μην το αφησετε να σας ριξει....ειμαστε παθοντες και γι αυτο στο λεω....εμας μεχρι που μας ειχαν πει οτι υπαρχει πιθανοτητα να χρειαστει αλλος τροπος γονιμοποιησης και οτι αν καποια στιγμη μεινω εγκυος θα ειναι μετα απο παρα πολυ πεδεμα.....οταν τα ακουσαμε ολα αυτα μας κυριευσε το αγχος και η στενοχωρια και το αποτελεσμα ηταν να μεινω εγκυος μολις ξεαγχωθηκα....το σπερμα μας ειχε 35% κινητικοτητα και 2 συνεχομενες φορες μικροβιο και μυκητες....με σωστη θεραπεια εφυγαν ολα και να που τωρα εχω μωρακι στην κοιλιτσα...

Εμεις παμε πρωτα ο Θεος μεθαυριο για την αυχενικη...υπαρχει μεγαλη ανυπομονησια αλλα και αγχος μαζι....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eυχαριστω ποπακι μου να εισαι καλα....ναι μεθαυριο παμε να το δουμε το νινακι μας πρωτα ο Θεος, αντε κι εσεις κοντευεται παλι....καλα εσεις εισαστε ολοκληρες κοπελαρες....τι καλα!!!!!!!!! Ολα τελεια θα ειναι!!!!

Εγω εχω αγωνια και αγχος μαζι....πολυ με αγχωνει αυτος ο υπερηχος...ουφ αντε να ερθει να τελειωνει κι αυτο το μαρτυριο και ευχομαι να ειναι καλα το θαυματακι μας!!!!!

αχ ματινακι μου σε καθε εξεταση αγχος θα υπαρχει!!!!!αλλα χαλαλι, τα μπεμπακια μας ειναι γερα και συντομα θα τα εχουμε αγκαλιτσα!!!!!

μακαρι ποπακι μου!!:D:D:D να ακολουθησουμε συντομα και εγω και ολες οσες προσπαθουμε ;););)

παντως ποσο γρηγορα περναει ο καιρος ε?

ποτε πηγες ανακοινωσες τα ευχαριστα, ποτε πηγες για αυχενικη ποτε ηρθε με το καλο και η β επιπεδου, απιστευτο!!:D:D:D

η νεραιδουλα σου καλα?

πως περναει ο καιρος, δεν λεγεται!!!!!!!!!αχ καλα ειναι η νεραιδουλα!!!!!!σου στελνει φιλακια πολλα!!!!!!!!!και μου λεει να σου πω πως θελει κι αλλα φιλεναδακια-μπεμπακια στο καφε μας!!!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙς!ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΑς?

Λενιω μου αυγνωμη αλλα πηγαινοερχομουν και ξεχαστηκα να σου πω προσωπικη καλημερα...στο συγκεντρωτικο μηνυμα σου μιλησα ομως ενταξει?????

Καλα ειμαι και γω και το σπορακι...μου δειχνει το παρον με τις ληγουριτσες που εχω με το που ξυπναω...Μεθαυριο ειναι η μερα της αυχενικης και ανυπομονουμε να το δουμε....βεβαια υπαρχει και το αγχος...οποτε πλησιαζει ο υπερηχος αρχιζει και το αγχος...τι να κανουμε ειναι μεσα στο προγραμμα ολα!!!!!

Βγαινω για λιγο να παω σουπερ και επιστρεφω....!!!!! Φιλακιααααα....

λενακι μου καλημερα!!!!!!!!!!!!γλυκουλα μου, μην ανησυχεις, πολλα μπεμπακια δεν δινουν και καθε μερα το παρον!!!!!!η ξαδερφη μου ηταν στον μηνα της και ολο ειχε αγχος γιατι δεν ενοιωθε την μπεμπουλα της και στους υπερηχους δεν ηταν πολυ ζωηρη αλλα τωρα που ειναι 1 ετους την εχει τρελανει, ετσι λενε, ησυχο μπεμπακι στην κοιλιτσα αλλα ζωηρο οταν βγει!!!!!!!!εγω την νοιωθω καθημερινα εστω και απο λιγο!!!!να μην αγχωνεσαι καρδουλα μου!!!!!!!φαε λιγη σοκολατιτσα και ξαπλωσε να ηρεμησεις και να δεις πως θα το νοιωσεις!!!!!!!

ποπιτσακι μου γλυκο τι ωραια που την νιωθεις ..οι κλωτστιτσες ειναι ολα τα λεφτα απλα εγω πιστευα οτι στο δευτερο παιδια θα το αισθανομουν πιο πολυ κ πιο νωρης..κανα δυο μερες το ειχα αισθανθει τοσο εντονα ..ημουν τοσο χρουμενη κ τωρα κατι ψιλα πιστευω αυτο ειναι αλα ειναι τοσο αχνο..κ η μαμα αυτο μου λεει μην ανχωνεσαι λεει ειναι ησυχο το μωρακι σου γιαυτο μαλον ολα καλα θα ειναι!μακαρι παναγια μου!λες να μου βγει ζωηρουλικο εξω απο την κοιλιτσα το γιαυρι μου!αχ μωρε το ζουζουνακι μου ξαπλωνω κ παρακαλω για μαι κινηση να ηρεμισω χθες οτ βραδυ κατι αισθανθηκα κ λεω αυτο θα ειναι για να ηρεμισω απο μονη μου!η σοκολατα εχω ακουσιε κ εδω δει τι κανει..για να δουμε αν θα κανει τιποτα κ στν περιπτωση μου γιατι η αληθεια ειναι οτι σε αυτη την εγκυμοσηνη τα γλυκα δεν με τραβαν καθολου πολυ λιγο καπου καπου κ μερικες φορες η η γλυκιτιτα απο την ζαχαρη μου φερνει μια καουρα..μια ασχημη αιθσηση..ντοινγκκκκκκ:shock::shock:

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))χαδακια στην ομορφη ζουζουνιτσα σου!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Λενιω μου αυγνωμη αλλα πηγαινοερχομουν και ξεχαστηκα να σου πω προσωπικη καλημερα...στο συγκεντρωτικο μηνυμα σου μιλησα ομως ενταξει?????

Καλα ειμαι και γω και το σπορακι...μου δειχνει το παρον με τις ληγουριτσες που εχω με το που ξυπναω...Μεθαυριο ειναι η μερα της αυχενικης και ανυπομονουμε να το δουμε....βεβαια υπαρχει και το αγχος...οποτε πλησιαζει ο υπερηχος αρχιζει και το αγχος...τι να κανουμε ειναι μεσα στο προγραμμα ολα!!!!!

Βγαινω για λιγο να παω σουπερ και επιστρεφω....!!!!! Φιλακιααααα....

Καλημερα κοριτσακια και καλη εβδομαδα!!!!!!!

Νενακι μου χαρηκα πολυ που η εξεταση βγηκε καλη!!!

Λενιω μου ωραια περασατε χθες μπραβο και του χρονου με τα μπουμπουκακια μας αγκαλιτσα!!!!!!

Ποπακι μου τι κανεις????Η πριγκιπεσα σου καλα??????

Τα αλλα κοριτσακια μου τι κανουν???????

Εγω μια χαρα ειμαι αλλα ο αντρουλης μου δεν ηταν καθολου καλα...τον επιασε το αυχενικο του και ξερνοβολαγε ολο το απογευμα....ενω περασαμε πολυ ωραια στους γονεις μου μετα του βγηκε ξινο....σημερα ειναι καλυτερα ευτυχως!!!!!!

Τι αλλα νεα εσεις????

Ματινακι μου το διαβασα αγπουλα μου!δεν πειραζει!:tongue:

καταλαβαινω απολυτα το ανχος σου ..εγω μπορω να πω οτι τωρα στο δευτερο ειμαι περισοτερο ανχωμενη απ'οτι στο πρωτο γιατι ξερω περισοτερα πραγματα κ φοβαμαι!ευχομαι κ πιστευω να ειναι ολα καλα στην αυχενικη ματινακι μου!το μπεμπακι σας να ειναι γερο κ δυνατο κ θα ειναι το αγγελουδακι σας με την βοηθεια του θεου οπως κ ολα τα αγγελουδακια του κοσμου!

περαστικα στον αντρουλη σου!:(

καλα ψωνια..φιλακια πολλααααααα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και κα καλη εβδομαδα φιλεναδακια μου!τι κανετε?

περαστικα ματινακι μου για τον καλο σου

ελενακι μου μην ανυσηχεις, το μπεμπακι ειναι μια χαρα, απλως κοιμαται για να μην σε ενοχλει καρδουλα μου

ποπακι μου αντε με το καλο και η β επιπεδου, θα ειναι τελεια!!

καλε με 3 εγκυμονουσες συνομιλω, λετε να ειμαι η επομενη?

τα μπεμπακια σας καλα?

νενακι μου γλυκο μακαρι να εισαι η επομενη κ ολα τα κοριτσακια να παρουν σειρα..να μας μπει ετσι ο μηνας!μακαρι παναγιτσα μου!:D:D

τι κανεις?τωρα που βγηκαν κ οι εξετασεις τελεις τι ωραια αλη ψυχολογια!

καθαρισες με την κοκκινη!

:confused:

λες να κοιμαται το ζουζουνι μου τις περισσοτερες ωρες~;)!το σκατουλικο!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

νενακι μου γλυκο μακαρι να εισαι η επομενη κ ολα τα κοριτσακια να παρουν σειρα..να μας μπει ετσι ο μηνας!μακαρι παναγιτσα μου!:D:D

τι κανεις?τωρα που βγηκαν κ οι εξετασεις τελεις τι ωραια αλη ψυχολογια!

καθαρισες με την κοκκινη!

:confused:

λες να κοιμαται το ζουζουνι μου τις περισσοτερες ωρες~;)!το σκατουλικο!:tongue:

αχ ελενακι μου μακαρι!!!

αυτα τα τηλεφωνα πηραν φωτια :D:D:D

καθαρισα ναι και απο σημερα λεμε να ξαναρχισουμε τις επαφες...

εννοειται οτι κοιμαται ο μικρουλης σου, ξερει οτι η μανουλα του εχει πολλες δουλεις και δεν θελει να την ενοχλει:D:D:D ειμαι σιγουρη πως κοιμαται!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

δεν προλαβα να χαιρετησω και την ματινουλα και το ποπακι μας :(:(:(

ματινακι μου καλα ψωνια, με το καλο για μεθαυριο με την αυχενικη που θα ειναι τελεια!!ειναι απολυτως φυσιολογικο το αγχος που νιωθεις, αλλα να δεις που ολα θα ειναι υπεροχα ;););)

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε?????

Οι εγκυούλες μας τι κάνουνε??

Δεν μπαίνω πολύ συχνά γιατί έχω εργάτες στο σπίτι και γίνετε τις τρελής όλη την ημέρς...

Συγχαρητήρια ματινάκι για την εγκυμοσύνη σου, σου εύχομαι τα καλύτερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, καλό μήνα να έχουμε!!!!

Αγαπώ πολύ τον Μάη, παντρεύτηκα και βάπτισα και το παιδί μου αυτό το μήνα!!!! Επίσης τρελαίνομαι για την άνοιξη (που κάποτε υπήρχε :-()

Τι κάνετε κοριτσάρες μου;;; γιατί τόση ησυχία;;;;

Εμείς καλά, σχολείο και δουλειά πρώτη μέρα σήμερα...δύσκολη η προσαρμογή...ο μικρός δυσκολεύτηκε...και εγώ να πω την αλήθεια...

Νενάκι μου μπράβο που είναι πολύ καλή η εξετασούλα σου!!! και του αντρούλη σου καλή θα είναι...καλές προσπάθειες;)

Ποπάκη, Λενιώ μου τι κάνετε;;;; η νεραιδούλα και ο μπομπιράκος μας;;;; Λενιώ μου μην ανησυχείς αγαπούλα, δε δίνουν κάθε μέρα το παρόν...σε λίγο καιρό όμως δε θ' ανησυχείς....ο μεγαλος σου;;;

Ματινάκι μου με το καλό να πας την Τετάρτη και να είναι όλα τελεια να ησυχάσεις...

Ρανιούκο μου τι κάνεις;;;;

Μακια πολλά και χαδάκια στα εγκυούλια μας!!!!

φιλεναδουλες μουουουουουουουουυ........

κουκουκουκουκου....

τι κανετεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????

μακια σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.........

μπειτε να πιουμε καφεδακο....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Καλησπέρα, καλό μήνα να έχουμε!!!!

Αγαπώ πολύ τον Μάη, παντρεύτηκα και βάπτισα και το παιδί μου αυτό το μήνα!!!! Επίσης τρελαίνομαι για την άνοιξη (που κάποτε υπήρχε :-()

Τι κάνετε κοριτσάρες μου;;; γιατί τόση ησυχία;;;;

Εμείς καλά, σχολείο και δουλειά πρώτη μέρα σήμερα...δύσκολη η προσαρμογή...ο μικρός δυσκολεύτηκε...και εγώ να πω την αλήθεια...

Νενάκι μου μπράβο που είναι πολύ καλή η εξετασούλα σου!!! και του αντρούλη σου καλή θα είναι...καλές προσπάθειες;)

Ποπάκη, Λενιώ μου τι κάνετε;;;; η νεραιδούλα και ο μπομπιράκος μας;;;; Λενιώ μου μην ανησυχείς αγαπούλα, δε δίνουν κάθε μέρα το παρόν...σε λίγο καιρό όμως δε θ' ανησυχείς....ο μεγαλος σου;;;

Ματινάκι μου με το καλό να πας την Τετάρτη και να είναι όλα τελεια να ησυχάσεις...

Ρανιούκο μου τι κάνεις;;;;

Μακια πολλά και χαδάκια στα εγκυούλια μας!!!!

σοφακι μουουουουοοουουου.......αρχισατε σχολειο σημερα ε?????

αχχχχχχχχχχ......θυμαμαι πως ενιωθα οταν ξεκινουσε το σχολειο μετα απο διακοπες...ειχα εναν ενθουσιασμο που θα εβλεπα τους φιλους μου αλλα και μια ξενεραααααααααααααααααααα.......απαπαπαπαπαπαπ.......

το ξανθουλι μας δυσκολευτηκε εεεε??????ενα γλυκο φιλι να του δωσεις....:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

1.ria...!!!.......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula....................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

4.gina_cfu......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/06/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

5.Katerina_s...................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA.............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25.....................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.elerinaa.....................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

11.mp1979womam.........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/11/2011)????????

12.roulaa........................EΓΚΥΟΣ!(?)

13.matina25....................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

14.maril13......................03/05/2011

15.nena1984..................07/05/2011

16.sophaki1....................26/05/2011

17.RANIA80...................ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΛΙ!!!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλησπεραααααα!

ΣΟΦΑΚΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙς ΑΓΑΠΟΥΛΑ/?ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Ε!ΒΑΡΕΜΑΡΑΑΑ Ε!:(Κ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗς ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕς ΜΕΡΕς ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Κ ΧΑΛΑΡΩΣΗς~;)

(((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙς?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

ΡΑΝΙΟΥΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ ΤΑ ΛΕΜΕ Κ ΜΕΣΩ ΦΒΒΒ!;);)

( (((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...