Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κορίτσια, εχω μια απορία, (μπορει να την εχω ξαναγραψει, δεν θυμάμαι:rolleyes:)

τον τραχηλο τον βλέπει ο γιατρός στον καθιερωμένο υπέρηχο????:confused::confused::confused: δεν μου εχει πει κάτι γι'αυτο ρωτάω! μηπως το εχει δει και ειναι ολα καλα γι'αυτο δεν ανεφερε τιποτα..........

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλωστοοοοοο....

ετοιμα τα μακαρονακια με το κιμα....μιαμ μιαμ μιαμ...κι εχω μια πειναααααααααααααααα!!!!!!!!!:P

αχ θα ηθελα και εγω τωρα μακαρόνια με κιμά!!!!!!!!! αχ βρε ρανιακι τι μου κάνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek::-o:-o

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλωστοοοοοο....

ετοιμα τα μακαρονακια με το κιμα....μιαμ μιαμ μιαμ...κι εχω μια πειναααααααααααααααα!!!!!!!!!:P

Μακαρόνια με κιμά ακούω! Μμμμμμμ αύριο θα φτιάξω, Ράνια μου έδωσες ιδέα! Κι εγώ σήμερα έφτιαξα σοφρίτο και θα τηγανίσω πατατούλες! Έχω τόσο καιρό να φάω που δεν βλέπω την ώρα!

Αναστασάκι μου δεν ξέρω αν τον βλέπει στον καθιερωμένο υπέρηχο αλλά εκεί που κάνεις την β' επιπέδου σίγουρα τον βλέπουν! Εμένα εχθές η γιατρός μου ανέφερε πως είναι κλειστός και το γράφει και το χαρτί! Διάβασε τα χαρτιά από την β' επιπέδου! Τι σου κόλλησε;;;;;;

Μακαρόνια με κιμά ακούω! Μμμμμμμ αύριο θα φτιάξω, Ράνια μου έδωσες ιδέα! Κι εγώ σήμερα έφτιαξα σοφρίτο και θα τηγανίσω πατατούλες! Έχω τόσο καιρό να φάω που δεν βλέπω την ώρα!

Αναστασάκι μου δεν ξέρω αν τον βλέπει στον καθιερωμένο υπέρηχο αλλά εκεί που κάνεις την β' επιπέδου σίγουρα τον βλέπουν! Εμένα εχθές η γιατρός μου ανέφερε πως είναι κλειστός και το γράφει και το χαρτί! Διάβασε τα χαρτιά από την β' επιπέδου! Τι σου κόλλησε;;;;;;

μου κόλησε η απορία! κατσε να παω να τα διαβασω!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λοιπον λέει: Τράχηλος/Δέρμα

Αυχενική πτυχή 3,9mm

ετσι ακριβως το γραφει:confused: αυτο ειναι?????:confused:

Ναι βρε αυτό είναι και είναι φυσιολογικότατο και γι'αυτό δεν σου ανέφερε τίποτα! Μην αγχώνεσαι! Αν δουν κάτι ανησυχητικό έννοια σου θα μας το πούνε! Αφού δεν σου το ανέφερε είναι όλα κανονικά! Αααααχχχχ δεν κάθεσαι φρόνιμα!

Ναι βρε αυτό είναι και είναι φυσιολογικότατο και γι'αυτό δεν σου ανέφερε τίποτα! Μην αγχώνεσαι! Αν δουν κάτι ανησυχητικό έννοια σου θα μας το πούνε! Αφού δεν σου το ανέφερε είναι όλα κανονικά! Αααααχχχχ δεν κάθεσαι φρόνιμα!

εσενα πως το γραφει????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes: μηπως αυτο που λεει αυχενικη πτυχη δεν ειναι ο τραχηλος????????:confused: το ξέρω οτι γίνομαι κουραστική!:cool:

(εχω κολησει μηπως δεν μου το εχει δει καν!!)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

εσενα πως το γραφει????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes: μηπως αυτο που λεει αυχενικη πτυχη δεν ειναι ο τραχηλος????????:confused: το ξέρω οτι γίνομαι κουραστική!:cool:

(εχω κολησει μηπως δεν μου το εχει δει καν!!)

Εγώ βρε Αναστασάκι μου δεν έχω κάνει β' επιπέδου ακόμη αλλά η εξέταση αυτή που έκανα εχθές αφορούσε τις κοιλότητες της καρδιάς! Αυτό που γράφει το δικό μου το χαρτί είναι τράχηλος: μακρύς και κλειστός! ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην είδε τον τράχηλό σου! Όταν κάτι δεν παρουσιάζει κάποια ανωμαλία για ποιό λόγο να μπουν στη διαδικασία να σου το αναφέρουν; Δε μου λες; Μίλησες με κανέναν και σου έβαλε ιδέες; Γιατί πρέπει ντε και καλά κάτι να έχεις; Ααααααααααα θα τσιρίξω!!!

Είσαι μία χαρά και το μωράκι στην κοιλίτσα σου μεγαλώνει τόσο καλά και τόσο φυσιολογικά που θα τα σκέφτεσαι βρε Αναστασάκι μου σε λίγους μήνες και θα γελάς! ΗΡΕΜΗΣΕ!!!!!

λοιπον λέει: Τράχηλος/Δέρμα

Αυχενική πτυχή 3,9mm

ετσι ακριβως το γραφει:confused: αυτο ειναι?????:confused:

Α και το αυχενική πτυχή είναι το υγρό στον αυχένα! Το υγρό αυξάνεται όσο μεγαλώνει και το μωράκι μας! Το όριο είναι 6mm και το δικό σου 3,9! Τέλειο είναι και αυτό!

άρα δεν μου τον μετρησε τον τραχηλο!!!!:mad::-x

η αληθεια ειναι οτι το διαβασα σε καποια φόρουμ!!!! τελος παντων! τι να πω!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε???

Εγώ σήμερα ξεκουράζομαι γιατι πονάει λίγο η κοιλίτσα μου όταν πηγαίνω τουαλέτα αρχίσαμε τα ζόρικα σιγα σιγά χιχι...:P

Λενάκι μου κουκλίτσα μου μετράμε αντίστροφα ε???Αχ σε έχω έννοια αντε μια βδομαδούλα έμεινε και θα τον πάρεις αγκαλίτσα σου τον μικρο..:P

Τα υπόλοιπα μωρουδάκια τι κάνουνε μεγαλώνουνε???:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...