Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα μωρομανεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....τι κανετε???τωρα ξυπνησα,εφτιαξα το γαλατακι μου και να 'μαι.....χιχιχιχιχιιχχιιχιχχι

παλι ζεστη εβαλε η μου φαινεται?????????

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εβλεπα σημερα στον υπνο μου οτι με πηρε η μαια τηλεφωνο και μου ειπε οτι τελικα ειναι αγορι......χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ.....φανταζεστεεεεεεεεεεεεε????????

θα πεθανω στο γελιοοοοοοοοοοοο.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

πω πω θα μυρίζει πολύ ΜΩΡΟΥΔΙΛΑ με αυτα!!! χιχιιχιχιιχ:tongue::tongue:
καλημέρα κορίτσια!! τι κάνετε ?? εμενα παλι με ξύπνησαν που γκρέμιζαν από δίπλα!!!!!:mad::-x:-x δόξα το θεό είμαι καλύτερα!!! από συσπάσεις εχθες δεν ειχα τοσες πολλές!

Λενάκι μου!! μία φορά ακόμη από την οθόνη ε??? πω πω παναγίτσα μου!!!!!!!! αν το σκεφτεις πράγματι ανατριχιάζεις!!! ειναι μαγικό!!!!!

Ιωαννάκι σε 1 εβδομάδα πάλι ραντεβού εχεις με τον μικρούλη σου ε???? τυχερούλα!!!!!!

Ρανιακιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!! σε εχω χάσει!!!!!

kαλημερα Αναστασακι μουυυυυυυυ!εισα καλυτερα ε!πολυ χαιρομαι αγαπουλα μου..ετσι ευχομαια πο δω κ περα καλυτερ ανα εισαι!

ειναι μαγικο ναι!αντε να περασει το σαβ/κο να ξεκηνησει η βδομαδα να ρθει η κυριακη~:D:D

ρανιουκο μου καλημεραααααααααααααααααααα....πρεπει να φυγωωωωωωωωωω..σαγαπω πολυυυυυυυ~

φιλακιαααααααααααααααααααααα:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εβλεπα σημερα στον υπνο μου οτι με πηρε η μαια τηλεφωνο και μου ειπε οτι τελικα ειναι αγορι......χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ.....φανταζεστεεεεεεεεεεεεε????????

θα πεθανω στο γελιοοοοοοοοοοοο.....

καλημέρα ρανικάκι!!!!!!!!!! αχαχχαχαχχαχχα καλό! φανταζεσαι?? και να τον λες, μπιζουδένια μου??? πολύ γέλιο!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

kαλημερα Αναστασακι μουυυυυυυυ!εισα καλυτερα ε!πολυ χαιρομαι αγαπουλα μου..ετσι ευχομαια πο δω κ περα καλυτερ ανα εισαι!

ειναι μαγικο ναι!αντε να περασει το σαβ/κο να ξεκηνησει η βδομαδα να ρθει η κυριακη~:D:D

ρανιουκο μου καλημεραααααααααααααααααααα....πρεπει να φυγωωωωωωωωωω..σαγαπω πολυυυυυυυ~

φιλακιαααααααααααααααααααααα:D

πηγαινε πουλακι μου.....μακια πολλαααααααααααααααααααααααα.....

ετσι μου ρχεται να ερθω θεσσαλονικη τη κυριακη να σε δω.......αχχχχχχχχχχχ....ατιμη αποσταση!!!!!!!:D

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα ρανικάκι!!!!!!!!!! αχαχχαχαχχαχχα καλό! φανταζεσαι?? και να τον λες, μπιζουδένια μου??? πολύ γέλιο!!!!!!!!!!!!!!

αχχααχχααχχαχαχχαχαχχα....καλα μιλαμε εχω πεθανει στο γελιο!!!!!!ευτυχως που δεν εχω βγαλει τα καρτελακια απο τα φορμακια που πηρα.....μπορει να χρειαστει να τα παω πισω!!!!!!!

αχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχχαχαχα:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

Καλημέρα Αναστασάκι μου γλυκό! Μπράβο που δεν είχες συσπάσεις εχθές! Αυτό σημαίνει πως δεν ήσουν και πολύ αγχωμένη! Να δεις που σιγά σιγά θα εξαφανιστούν κιόλας!

Η αλήθεια είναι πως χαίρομαι που σε 1 εβδομάδα θα ξαναδώ το παιδάκι μου! Όσο για τις 2 Νοεμβρίου που έχω την β' επιπέδου είναι λίγο μακρυά αλλά μου φτάνει που είναι καλά το μωράκι μου! Άσε που μέχρι τότε θα τρώω κανονικές κλωτσιές! Χαχαχαχαχαχ!!!

ναι! ναι! κλωτσιες δεν λες τιποτα!! ποτε μου δεν ημουν τοσο ανυπόμονη, οσο τωρα με τα ραντεβου στη γιατρό για να βλέπω το μωράκι μου!!!! εχθες που ξαπλωνα σκεφτομουν πως περυσι τετοιο καιρό παρακαλούσα να μείνω εγκυος!!! κάθε μέρα!!!!!!!!!!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχχααχχααχχαχαχχαχαχχα....καλα μιλαμε εχω πεθανει στο γελιο!!!!!!ευτυχως που δεν εχω βγαλει τα καρτελακια απο τα φορμακια που πηρα.....μπορει να χρειαστει να τα παω πισω!!!!!!!

αχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχχαχαχα:P

χαχχαχα ναι καλά! και θα σε πουν εεεεεεε πόσους μηνες εχει που τα πηρατε???? χαχχαχαχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

στο καλό λενάκι!!! φιλάκιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και εγω σε λίγο θα κατεβω αγορά να πάρω καμια φορμα ακόμη γιατί μόνη μία εχω άνετη οι άλλες με στενευουν την κοιλιά!:shock:

και από βδομαδα θα ειμαι στο χωριο για 1 εβδομαδα, να εχω να φοράω!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

στο καλό λενάκι!!! φιλάκιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και εγω σε λίγο θα κατεβω αγορά να πάρω καμια φορμα ακόμη γιατί μόνη μία εχω άνετη οι άλλες με στενευουν την κοιλιά!:shock:

και από βδομαδα θα ειμαι στο χωριο για 1 εβδομαδα, να εχω να φοράω!!!

αχ κι εγω θελω φορμιτσες για να βγαλω τον χειμωνα...!!!!!!αλλα δεν θελω να ειναι ακριβες

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

ναι! ναι! κλωτσιες δεν λες τιποτα!! ποτε μου δεν ημουν τοσο ανυπόμονη, οσο τωρα με τα ραντεβου στη γιατρό για να βλέπω το μωράκι μου!!!! εχθες που ξαπλωνα σκεφτομουν πως περυσι τετοιο καιρό παρακαλούσα να μείνω εγκυος!!! κάθε μέρα!!!!!!!!!!!!:D

Αχ κι εγώ πέρυσι τέτοιο καιρό πάλευα με χάπια να κάνω ωορρηξία λόγω πολυκυστικών και ο γιατρός μου φώναζε πως δεν φτάνει αυτό και πως πρέπει να χάσω κιλά πρώτα και τελικά είχε δίκιο! Έπρεπε να χάσω 17 κιλά για να μείνω έγκυος! Βέβαια βοήθησε και η σαλπιγγογραφία! Ααααααχχχχ και τώρα έχω το θαυματάκι μου στην κοιλίτσα μου και μεγαλώνει! Ευχαριστώ το Θεό κάθε μέρα γι'αυτό!

αχ κι εγω θελω φορμιτσες για να βγαλω τον χειμωνα...!!!!!!αλλα δεν θελω να ειναι ακριβες

εγω όταν τις φοραω κ ειμαι ορθια, δεν εχω πρόβλημα! ετσι και αυτες που εχω με κάνουν! αλλά το θεμα είμαι πως όταν κάθομαι με στενευουν στην κοιλιά και δεν αντεχω λεπτό!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ κι εγώ πέρυσι τέτοιο καιρό πάλευα με χάπια να κάνω ωορρηξία λόγω πολυκυστικών και ο γιατρός μου φώναζε πως δεν φτάνει αυτό και πως πρέπει να χάσω κιλά πρώτα και τελικά είχε δίκιο! Έπρεπε να χάσω 17 κιλά για να μείνω έγκυος! Βέβαια βοήθησε και η σαλπιγγογραφία! Ααααααχχχχ και τώρα έχω το θαυματάκι μου στην κοιλίτσα μου και μεγαλώνει! Ευχαριστώ το Θεό κάθε μέρα γι'αυτό!

αχ εμείς είχαμε το άγχος μας αυτο ηταν το χειρότερο πιστευω!!!! τωρα όμως!!!:tongue: δόξα το θεό, το όνειρο σιγά σιγά πραγματοποιείτε!!!!!!!!!!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ εμείς είχαμε το άγχος μας αυτο ηταν το χειρότερο πιστευω!!!! τωρα όμως!!!:tongue: δόξα το θεό, το όνειρο σιγά σιγά πραγματοποιείτε!!!!!!!!!!!!!:P

ποσο καιρο κανατε αναστασακι μου ?

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...