Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ;);)

Ο ΑΝΤΡΑς ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕς ΣΗΜΕΡΑ Κ ΕΤΣΙ ΔΝΕ ΠΗΓΑ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΑΠΛΑ ΞΑΠΛΩΝΑ Κ ΚΑΘΗΣΑ ΕΞΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ..ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΑΛΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΞΑΑΝΑΞΕΚΗΝΗΣΑΝ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩς ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΗΣΕΙ ΤΟΚΕΤΟς ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΜΩς ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΡΟς ΤΑ ΚΕΙ..ΞΕΡΩ ΓΩ..ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙς ΑΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΡΧΗΣΕΙ Ο ΤΟΚΕΤΟς ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΗΔΗ..ΘΑ ΔΟΥΜΕ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΧΩΜΜΕΝΗ ..ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΗ Κ ΠΕΡΗΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ;);)

ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

ουφφφφφφφφφφφφφφ......σε ειχα τοσο εννοια βρε λενιω μου....ολα καλα εεε?????μπραβο κοριτσακι μου!!!!!

αντε ξεκουρασου....σ'αγαπω πολυ....:D

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παρήγγειλα κάτι οικολογικά ρουχαλάκια από το ιντερνετ ! λίγο ακριβούτσικα αλλά είναι το πρωτο του δωρακι!! και δεν μπορω να βγω τωρα στην αγορά και θα σκάσω!! θέλω κάτι να χαζευω!!!:P:p

αυτα ειναι τα εσωρουχακια! 3τμχ! (τα εχω δει ανοιχτα απο κατάλογο!)

product_detailed_image_691_196.jpg

και οι σαλιάρες!!

product_detailed_image_705_178.jpg

ειναι τελειαααααααααααααα.....μεγια σας αναστασακι μου....θα του πηγαινουν πολυ του πριγκιπα σου!!!!!!:D

bg1142822.jpg

princess2.gif

Γειά σας και από μένα! Είμαι με 5 ώρες ύπνο όλο το βράδυ, ειχα και την αγωνία για την εξέταση και μόλις γύρισα το μεσημέρι έφαγα και το έριξα στον ύπνο! ΌΟΟΟΛΛΑΑΑ είναι πολύ καλά! Το μωράκι μου μεγαλώνει απόλυτα φυσιολογικά, η καρδούλα του είναι power και γενικότερα είμαστε ολόκληρα παληκάρια καλέ! Γίναμε 230 γρ.:P:p:p:p:p και έχει τάση να γεννηθεί μεγαλούτσικο λέει η γιατρός!! Χιχιχιχιχιχ!!! Ηρέμησα απίστευτα μετά από αυτό! Πηγα και για ψώνια μετά και πήρα 2 παντελονάκια τζιν και 2 πουκαμισάκια! Το ευχαριστήθηκα! Εσείς; Τι κάνετε;

μπραβο ιωαννακι μουουουυουουουουου...ολα τελειααααααααααα...παει κι αυτο!!!!!ηρεμια απο δω και μπρος ναι?????

αντε με το καλο και η β-επιπεδου...εγω παω τη τριτη....;)

bg1142822.jpg

princess2.gif

ναι αποκληστικος θηλασμος, θελει υπομονη κ επιμονη την 1η μερα, μετα ολα τα αλλα ερχονται μονα τους :tongue:

γιωτουλα τι κανεις κουκλαρα μου????????

πολλα μπραβο για τον αποκλειστικο θηλασμο....συγχαρητηριααααααααα!!!!!ετσι να συνεχισετε!!!!μεγαλωσε το μπουμπουκι σας εεεεεε????Φτου φτου σκορδα!!!!!!:D

bg1142822.jpg

princess2.gif

[

Ρανιακι μουυυυυυ.....καλο μου πατριωτακι και μπεμπακι λουκουμακι τι κανετε????????????????? Αντε αγαπη μου κοντευει η Τριτη που θα δεις το θαυματακι σου! Με το καλοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ματιναραααααααααααααα....τι κανετε μανουλα και μπεμπακος????

εμεις καλα ειμαστε....κλωτσαμε συνεχεια και πιο δυνατα μερα με τη μερα!!!!!ειναι μια τρελλα το μπιζουδακι μου...δε σου κρυβω βεβαια οτι καποιες φορες τρωω φλασιες ''πανικου''...για το αν θα καταφερουμε να τη μεγαλωσουμε....τι θα γινει μολις τη φερουμε στο σπιτι μας,...αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ....απο τη μια χεζομαι απο τη χαρα μου και απο την αλλη τρεμωωωωωωω........

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααα!τι κανετεεεεεεεε?

εγω μωλης εκανα καφεδακι κ τον πινω μαζι με ψωμακι με φιλαδελφια..μμ νοστιμοοο:tongue::tongue:

Ιωαννακι μου καρδουλα μου καλημερουδια τι κανεις?>πολυ χαρηκα χθες με τα νεακια σου..ολα καλα ο μπεμπης μεγαλωνει φυσιολογικα κ ολα πανε καλα δοξα το θεο!;);)

Αναστασακι μου μεγαι τα ρουχαλακια του πριγκιπα σου!ειναι πολυ ομορφα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ουφφφφφφφφφφφφφφ......σε ειχα τοσο εννοια βρε λενιω μου....ολα καλα εεε?????μπραβο κοριτσακι μου!!!!!

αντε ξεκουρασου....σ'αγαπω πολυ....:D

κ γω σαγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))):D:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημεραααααααααααααα!τι κανετεεεεεεεε?

εγω μωλης εκανα καφεδακι κ τον πινω μαζι με ψωμακι με φιλαδελφια..μμ νοστιμοοο:tongue::tongue:

Ιωαννακι μου καρδουλα μου καλημερουδια τι κανεις?>πολυ χαρηκα χθες με τα νεακια σου..ολα καλα ο μπεμπης μεγαλωνει φυσιολογικα κ ολα πανε καλα δοξα το θεο!;);)

Αναστασακι μου μεγαι τα ρουχαλακια του πριγκιπα σου!ειναι πολυ ομορφα!;);)

Καλημέρα Λενάκι μου! Τι κάνεις; Κάτι διάβασα εχθές για πονάκια; Πως είσαι σήμερα; Πω πωωωω σε 1 εβδομάδα θα έχεις τον μπέμπη αγκαλίτσα! Άντε αγαπούλα μου με το καλό!

Πάντως το πιστεύεις πως από εχθές ηρέμησα πάρα πολύ; Την Παρασκευή τώρα θα πάω στο γιατρό και θα ξαναδώ το μανάρι μου! Είναι απίστευτο το πόσο πολύ μεγαλώνουν τα παιδάκια μας! Αυτό συζητούσα εχθές με τον αντρούλη μου! Βλέπαμε τους πρώτους υπέρηχους που κάναμε και που ήμασταν τόοοοσο ενθουσιασμένοι και έδειχναν ένα σποράκι και τίποτε άλλο! Και τώρα ολόκληρο μωρό! Αχ Λενάκι μου συγκινούμαι και μλονο που το σκέφτομαι!

Καλημέρα Λενάκι μου! Τι κάνεις; Κάτι διάβασα εχθές για πονάκια; Πως είσαι σήμερα; Πω πωωωω σε 1 εβδομάδα θα έχεις τον μπέμπη αγκαλίτσα! Άντε αγαπούλα μου με το καλό!

Πάντως το πιστεύεις πως από εχθές ηρέμησα πάρα πολύ; Την Παρασκευή τώρα θα πάω στο γιατρό και θα ξαναδώ το μανάρι μου! Είναι απίστευτο το πόσο πολύ μεγαλώνουν τα παιδάκια μας! Αυτό συζητούσα εχθές με τον αντρούλη μου! Βλέπαμε τους πρώτους υπέρηχους που κάναμε και που ήμασταν τόοοοσο ενθουσιασμένοι και έδειχναν ένα σποράκι και τίποτε άλλο! Και τώρα ολόκληρο μωρό! Αχ Λενάκι μου συγκινούμαι και μλονο που το σκέφτομαι!

Ιωαννακι μου καλο μεγαλωνουν τοσο γρηγορα η αληθεια ειναι κ γινονται ολοκληρα μωρακια μεχρι να τα παρουμε αγκαλιτσα..ειναι πολυ συγκηνητικο!τα θαυματακια μας!εγω σημερα ειμαι καλα..απο χθες το βραδυ μου σταματησαν οι πονοι ..σημερα ακομα δεν ενιωσα μονο τις συσπασεις πουε εχω..μια βδομαδα μου εμεινε μονο..μου ειναι απιστευτο..σημερα τελειωσα κ την βαλιτσ αεπιτελους..κατι ψιλα μου μεινανε της τελευταιας στιγμης κ τελος!αχ ανυπομονωωωωωω!κ μεις χθες με τη μανουλα μου σηζητουσαμε κ συγκηνηθηκαμε που πλησιαζει εκεινη η ωρα!

παρασκευη παλι θα το δειτε τι καλα..εγω δευετρα τελευταια φορα μεσα απο οθονη κ μετα απο κονταicon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Ιωαννακι μου καλο μεγαλωνουν τοσο γρηγορα η αληθεια ειναι κ γινονται ολοκληρα μωρακια μεχρι να τα παρουμε αγκαλιτσα..ειναι πολυ συγκηνητικο!τα θαυματακια μας!εγω σημερα ειμαι καλα..απο χθες το βραδυ μου σταματησαν οι πονοι ..σημερα ακομα δεν ενιωσα μονο τις συσπασεις πουε εχω..μια βδομαδα μου εμεινε μονο..μου ειναι απιστευτο..σημερα τελειωσα κ την βαλιτσ αεπιτελους..κατι ψιλα μου μεινανε της τελευταιας στιγμης κ τελος!αχ ανυπομονωωωωωω!κ μεις χθες με τη μανουλα μου σηζητουσαμε κ συγκηνηθηκαμε που πλησιαζει εκεινη η ωρα!

παρασκευη παλι θα το δειτε τι καλα..εγω δευετρα τελευταια φορα μεσα απο οθονη κ μετα απο κονταicon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Πραγματικά Λενάκι μου είναι απίστευτο! Θα το δεις τη Δευτέρα για τελευταία φορά μέσα από τον υπέρηχο! Μετά "ΑΓΚΑΛΙΤΣΑΑΑΑΑ"!!!!

Πραγματικά Λενάκι μου είναι απίστευτο! Θα το δεις τη Δευτέρα για τελευταία φορά μέσα από τον υπέρηχο! Μετά "ΑΓΚΑΛΙΤΣΑΑΑΑΑ"!!!!

ναι ναιιιιιιιιιιιι!μου εμεινε να παρω κρεμουλες κ αφρουλουτρα για το μπανακι του..να μην ξεχαστω..ανυπομονω να το φερω σπιτι!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα κορίτσια!! τι κάνετε ?? εμενα παλι με ξύπνησαν που γκρέμιζαν από δίπλα!!!!!:mad::-x:-x δόξα το θεό είμαι καλύτερα!!! από συσπάσεις εχθες δεν ειχα τοσες πολλές!

Λενάκι μου!! μία φορά ακόμη από την οθόνη ε??? πω πω παναγίτσα μου!!!!!!!! αν το σκεφτεις πράγματι ανατριχιάζεις!!! ειναι μαγικό!!!!!

Ιωαννάκι σε 1 εβδομάδα πάλι ραντεβού εχεις με τον μικρούλη σου ε???? τυχερούλα!!!!!!

Ρανιακιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!! σε εχω χάσει!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι ναιιιιιιιιιιιι!μου εμεινε να παρω κρεμουλες κ αφρουλουτρα για το μπανακι του..να μην ξεχαστω..ανυπομονω να το φερω σπιτι!:D:D

πω πω θα μυρίζει πολύ ΜΩΡΟΥΔΙΛΑ με αυτα!!! χιχιιχιχιιχ:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα κορίτσια!! τι κάνετε ?? εμενα παλι με ξύπνησαν που γκρέμιζαν από δίπλα!!!!!:mad::-x:-x δόξα το θεό είμαι καλύτερα!!! από συσπάσεις εχθες δεν ειχα τοσες πολλές!

Λενάκι μου!! μία φορά ακόμη από την οθόνη ε??? πω πω παναγίτσα μου!!!!!!!! αν το σκεφτεις πράγματι ανατριχιάζεις!!! ειναι μαγικό!!!!!

Ιωαννάκι σε 1 εβδομάδα πάλι ραντεβού εχεις με τον μικρούλη σου ε???? τυχερούλα!!!!!!

Ρανιακιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!! σε εχω χάσει!!!!!

Καλημέρα Αναστασάκι μου γλυκό! Μπράβο που δεν είχες συσπάσεις εχθές! Αυτό σημαίνει πως δεν ήσουν και πολύ αγχωμένη! Να δεις που σιγά σιγά θα εξαφανιστούν κιόλας!

Η αλήθεια είναι πως χαίρομαι που σε 1 εβδομάδα θα ξαναδώ το παιδάκι μου! Όσο για τις 2 Νοεμβρίου που έχω την β' επιπέδου είναι λίγο μακρυά αλλά μου φτάνει που είναι καλά το μωράκι μου! Άσε που μέχρι τότε θα τρώω κανονικές κλωτσιές! Χαχαχαχαχαχ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...