Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Απ'οτι φαινεται ειμαι μονη μου....:-(

Κατεβαινω να παρω τα τρια κουτια μαγνησιο που μου χρωσταει ο φαρμακοποιος , να παρω και την καθιερωμενη ζαμπονοτυροπιτα και επιστρεφω...εχω μια πεινα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδιαααααααααααα!

Ματινακι μου τι κανεις?εγω μωλης τελειωσα δουλειτσες κ ειπα να πω μια καλημερα πριν φυγω στη μαμα..θα ρθει ναμας παρει ο αδερφος μου!κ γω απο χθες εχω πονους περιοδου:rolleyes:αλα εμενα εναξει τωρα λογικο η μητρα ετοιμαζεται ;);)

ζαμπονοτυροπιτα ε..αχ κ γω ακομα δεν εφαγα ειπα να παρω κατι στο δρομο..:tongue:

Ιωαννακι μου ολα καλα θα ειναι αγαπουλα μου..περημενουμε νεα σου:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ματινακι ευχαριστω πολυ για τις ευχες! ναι βιαστικη η μπεμπα 3 εβδομαδες νωριτερα απο την πητ. πηρα 1 εβδομαδα απο τον 9ο.

δεν ειδα το θεμα! θα το δω, απλα εχω πηξει λιγακι, κανουμε αποκληστικο θηλασμο και τρωει καθε 3 ωρες. σημερα πηγαμε γιατρο και μας ειπε ολα τελεια, εχει παρει 300 γραμμαρια μεσα σε 4 μερες! ειναι γλυκα!

θα διαβασω και τα υπολοιπα νεα σας!

φιλακια

αναστασακι, ολα καλα με μπεμπα! εσυ πως πας?

ελενιτσα, ναι ειναι ησυχο το καλο μου! ο πριγκιπας τι λεει???

ρανακι, εφακη τι κανετε???

φιλακια πολλα!!!

Γιωτακι μου ολα καλα!ο πριγκιπας ειναι ετοιμος πιστευω να βγει..τον περημενουμε πως κ πως!μια βδομαδα μου εμεινε:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιαααααααααααα!

Ματινακι μου τι κανεις?εγω μωλης τελειωσα δουλειτσες κ ειπα να πω μια καλημερα πριν φυγω στη μαμα..θα ρθει ναμας παρει ο αδερφος μου!κ γω απο χθες εχω πονους περιοδου:rolleyes:αλα εμενα εναξει τωρα λογικο η μητρα ετοιμαζεται ;);)

ζαμπονοτυροπιτα ε..αχ κ γω ακομα δεν εφαγα ειπα να παρω κατι στο δρομο..:tongue:

Καλημερα λενιω μου...τωρα ειδα οτι μπηκες! Αφου δεν εισασταν μεσα ειπα να παω μια βολτα στο καφε Νοεμβριου στις συναδελφισσες εγκυουλες και ξεχαστηκα!

Α ωραια που πας στην μανουλα σου...κι εγω εχω επιθυμησει πολυ την δικη μου αλλα δουλευει καθημερινα και δεν μπορω να την δω οποτε θελω...τωρα σκεφτομαστε ακομα και την βενζινη για να παμε να δουμε τους γονεις μας...ελεος!!!!!!!!!

Αντε καλα να περαστε στην μανουλιτσα σου!

Αρχισαν τα πονακια ε? Αχ λενιω μου εφτασε η ωρα!! Με το καλοοοοο!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα και από μένα! εχθές τελικά άργησε να με πάρει η γιατρός, της είπα πως αυξηθηκαν οι συσπάσεις, πάνω από 10, και εχθες για παραδειγμα που περιμενα να με παρει τηλ, από της 17.00 που πήρα το χάπι μέχρις τις 21.30 είχα πάνω από 10!! χώρια τις υπόλοιπες που είχα την υπόλοιπη μέρα....

μου είπε να το αυξησω, να το κάνω μισο ανα 4ωρο και να το παρακολουθω, αν πάλι κάνω πάνω από 15 να πάω να με βάλει σε καρδιοτοκογράφο και μετα μπορεί να χρειαστεί λέει να το πάρω ενδοφλέβια για να ηρεμήσουμε την μήτρα...:rolleyes: της είπα και για τα τσιμπηματάκια και μου είπε αυτο που μας ενδιαφερει ειναι να μην αυξανοντε οι συσπάσεις!! αυτά! έβαλα το φαι να γίνετε, θα το σβήσω και θα ξαπλώσω!!!

το πιστευετε οτι μετα που μίλησα μαζί της, άντε να έιχα μονο μία???:shock::shock::shock:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερουδιαααααααααααα!

λενάκι λίιιιγεςςςςςς μερούλες μείνανε........

0002037B.gif

Καλημερα κοριτσαρες και μπεμπουλινια! Τι κανετε???? Χαθηκα χθες....ειχα σιδερο αρκετο και το απογευματακι πηγαμε για καφεδακι με τος κουμπαρους μας!

Αναστασακι μου γιατι τοσο αγχος καρδουλα μου? Διαβασα γι'αυτα τα τσιμπηματακια που εχεις χαμηλα αλλα ολο ξεχνιομουν και δεν σου απαντουσα! Εγω οταν ημουν στον 4ο μηνα πηγαινοντας στον 5ο ειχα πονακια χαμηλα σαν περιοδου...οταν το ειπα στον γιατρο με ρωτησε αν ειναι σαν τσιμπηματακια απο μονος του! Του ειπα λοιπον οτι πονουσα εν παση περιπτωση και μου ειπε επι λεξη:Και που εισαι ακομα....ειναι κατι φυσιολογικο! Εκτος απο το λενιω μας εδω, οι περισσοτερες ειμαστε πρωταρες δεν σημαινει οτι θα πρεπει να γινομαστε χαλια καθε μερα με το παραμικρο....βγαλε απο το μυαλο σου τις κακες σκεψεις και φαντασου το μωρακι σου μεσα στην κοιλιτσα τι ωραια που κολυμπαει και οτι θα γεννηθει μια χαρα και στην ωρα του! Τωρα εχει μεγαλωσει το μπεμπε και σιγα σιγα θα ξεχωριζεις τις συσπασεις απο τις κινησεις του μωρου! Α! Και κατι αλλο αναστασακι μου: ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ματινούκο μου !! καμια φφορά η αλήθεια μπερδευομαι! και από άλλες κοπέλες που διαβαζω,που εχουν συσπασεις τις μπερδευουν με το μωρό! π.χ. ενώ νιώθω την ενόχληση της σύσπασης, πιάνω την κοιλιά μου και νιωθω ενα μπαλακι μαζεμενο στην μια πλευρα...:rolleyes: μακάρι να περάσει ο καιρός και όλα να πάνε καλά!!!!!:P

Καλημέρα! Κοιμάστε ακόμη; Εγώ ξύπνησα, έκανα το μπανάκι μου και σε λίγο φεύγω για τη γιατρό! Ουφ έχω μία αγωνία! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να είναι γερό το μωράκι μου! Μόλις γυρίσω από Λάρισα θα μπω να σας πω τα νεάκια μου! Φιλάκιαααα!!!

Ιωαννάκι !!! καλά αποτελέσματα να έχεις!!! που θα έχεις!!! περιμένουμε νέα σου!!!!!!!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα και από μένα! εχθές τελικά άργησε να με πάρει η γιατρός, της είπα πως αυξηθηκαν οι συσπάσεις, πάνω από 10, και εχθες για παραδειγμα που περιμενα να με παρει τηλ, από της 17.00 που πήρα το χάπι μέχρις τις 21.30 είχα πάνω από 10!! χώρια τις υπόλοιπες που είχα την υπόλοιπη μέρα....

μου είπε να το αυξησω, να το κάνω μισο ανα 4ωρο και να το παρακολουθω, αν πάλι κάνω πάνω από 15 να πάω να με βάλει σε καρδιοτοκογράφο και μετα μπορεί να χρειαστεί λέει να το πάρω ενδοφλέβια για να ηρεμήσουμε την μήτρα...:rolleyes: της είπα και για τα τσιμπηματάκια και μου είπε αυτο που μας ενδιαφερει ειναι να μην αυξανοντε οι συσπάσεις!! αυτά! έβαλα το φαι να γίνετε, θα το σβήσω και θα ξαπλώσω!!!

το πιστευετε οτι μετα που μίλησα μαζί της, άντε να έιχα μονο μία???:shock::shock::shock:

Αναστασακι μουυυυυυυ! Καλο μου ειδες οτι οσο αγχωνεσαι εσυ αυξανονται και οι συσπασεις? Οταν σε πηρε η γιατρος ηρεμισες και τσουπ τελος οι συσπασεις! Ματακια μου πραγματικα θελω να ηρεμισεις και να σκεφτεσαι θετικα για τον μπεμπακο και μονο! Ειναι και οι κινησεις του μωρου...να ρωτησω κατι? Αν τις περισσοτερες φορες που νομιζεις οτι ειναι συσπασεις τελικα ειναι ο μπεμπης, κανει να παιρνεις τοσο συχνα το φαρμακο? Το ρωτησες αυτο?

Αναστασακι μουυυυυυυ! Καλο μου ειδες οτι οσο αγχωνεσαι εσυ αυξανονται και οι συσπασεις? Οταν σε πηρε η γιατρος ηρεμισες και τσουπ τελος οι συσπασεις! Ματακια μου πραγματικα θελω να ηρεμισεις και να σκεφτεσαι θετικα για τον μπεμπακο και μονο! Ειναι και οι κινησεις του μωρου...να ρωτησω κατι? Αν τις περισσοτερες φορες που νομιζεις οτι ειναι συσπασεις τελικα ειναι ο μπεμπης, κανει να παιρνεις τοσο συχνα το φαρμακο? Το ρωτησες αυτο?

Μπα σίγουρα δεν είναι ο μπέμπης τις περισσότερες φορές πετρώνει ολόκληρη η κοιλιά και το καταλαβαίνω...:rolleyes: τωρα που μεγαλώνει και η κοιλίτσα είναι και πιο σκληρή ή μου φαίνεται?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Aναστασακι μου ειχες τοσες πολες ε?αχ λες να τις προκαλεις απο το ανχος σου..παντως ελπιζω να μην χρειαστει να σε βαλουν μεσα..για να δουμε τωρα που αυξηθηκε η δοση..παντως τελειως δεν νομιζω να σταματησουν..εμενα κ με τα χαπαι δεν σταματησαν ποτε απλα δεν προκαλειται τοκετος..

Ματινακι μου με κανεις κ ζηλεψα κ πηρα κ γω μια ζαμπονοκασεροπιτα με κακαο παρακαλω μην χασω καμια θερμιδα;);)

εγω κοριτσια απο χθες εχω [πονους περιοδου οπως σας ειπα..κ τωρα τους νιωθω συχνα κ λιγο πιο εντονα..αχ λετε να με πιασει τιποτα νωρητερα..πηρα κ την γιατρο μου κ εκλεισα ραντεβου για την δευτερα να με δει..:rolleyes:αλα αν συνεχιστουν κ νιωσω οτι κατι παει να γινει θα παω σημερα μωλης σχολασει ο αντρας μου μηπως κ εχω διαστολη:shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Aναστασακι μου ειχες τοσες πολες ε?αχ λες να τις προκαλεις απο το ανχος σου..παντως ελπιζω να μην χρειαστει να σε βαλουν μεσα..για να δουμε τωρα που αυξηθηκε η δοση..παντως τελειως δεν νομιζω να σταματησουν..εμενα κ με τα χαπαι δεν σταματησαν ποτε απλα δεν προκαλειται τοκετος..

Ματινακι μου με κανεις κ ζηλεψα κ πηρα κ γω μια ζαμπονοκασεροπιτα με κακαο παρακαλω μην χασω καμια θερμιδα;);)

εγω κοριτσια απο χθες εχω [πονους περιοδου οπως σας ειπα..κ τωρα τους νιωθω συχνα κ λιγο πιο εντονα..αχ λετε να με πιασει τιποτα νωρητερα..πηρα κ την γιατρο μου κ εκλεισα ραντεβου για την δευτερα να με δει..:rolleyes:αλα αν συνεχιστουν κ νιωσω οτι κατι παει να γινει θα παω σημερα μωλης σχολασει ο αντρας μου μηπως κ εχω διαστολη:shock:

αχ λενάκι μου να πας! να πας!! και μην φοβάσαι ε!!!! έφτασες στο τέρμα ετσι και αλλιώς!!!!!:tongue:

ναι είχα πολλές!!!! να δούμε τωρα πως θα παει.... οταν νιωθω μια ενοχληση την πιανω την κοιλια μου για να δω αν ειναι συσπαση... δεν ξερω αν πρεπει ακομα... μήπως δεν πρεπει???:confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ λενάκι μου να πας! να πας!! και μην φοβάσαι ε!!!! έφτασες στο τέρμα ετσι και αλλιώς!!!!!:tongue:

ναι είχα πολλές!!!! να δούμε τωρα πως θα παει.... οταν νιωθω μια ενοχληση την πιανω την κοιλια μου για να δω αν ειναι συσπαση... δεν ξερω αν πρεπει ακομα... μήπως δεν πρεπει???:confused::confused:

ναι Αναστασακι μου εφτασα στο τελος πια..για να δουμε πως θα εξελιχθει η μερα:rolleyes:

τι αν πρεπει?να πιανεις την κοιλια σου"?πιστευω πως καταλαβαινεις καθε συσπαση οσο να ναι νιωθεις κ μια δυσφορια εκεινη την ωρα..ευχομαι να ελαττωθουν..εμενα ο πονος γιατι νιωθω οτι γινεται πιο εντονος τωρα:rolleyes:

τι να κανω σκεφτομαι..θα περημενω λιγο ακομα να περασει η ωρα κ αν ειναι να παω η σε εφημερευον η στη γιατρο μου..:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι Αναστασακι μου εφτασα στο τελος πια..για να δουμε πως θα εξελιχθει η μερα:rolleyes:

τι αν πρεπει?να πιανεις την κοιλια σου"?πιστευω πως καταλαβαινεις καθε συσπαση οσο να ναι νιωθεις κ μια δυσφορια εκεινη την ωρα..ευχομαι να ελαττωθουν..εμενα ο πονος γιατι νιωθω οτι γινεται πιο εντονος τωρα:rolleyes:

τι να κανω σκεφτομαι..θα περημενω λιγο ακομα να περασει η ωρα κ αν ειναι να παω η σε εφημερευον η στη γιατρο μου..:confused:

ναι εχω διαβασει πως αν εχεις συσπασεις δεν κανει να χαιδευεις συνεχεια την κοιλιά.. και εγω οταν νιωθω συμπτωματα συσπασης την παταω ελαφρα...

αχχχχχχχ λενάκι μου !! όλα καλα ευχομαι να πάνε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ελενιτσα πως εισαι? να πας σε εφημερευον η παρε το γιατρο σου τηλ αν συνεχιστουν οι πονοι και οι συσπασεις. και ευχομαι ολα καλα. παντως στην 37 εβδομαδα μια χαρα εισαι... δεν χρειαζεται να ανησυχεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...