Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

φιλεναδιτσες μου μωλης σας διαβασα :D:Dειμαι τοσο κουρασμενη σημερα..ενα φαγητο εκαν κ ασχοληθηκα με τα πληντυρια κ εξαντληθηκα..αυριο θα κανω λιγες δουλειτσες..δεν θα σκοτωθω κιολας..απο βδομαδα θα ρθει η μαμα να μου κανει μια καλη γενικη για να ειναι ετοιμο κ καθαρο το σπιτι για το ζουζουνακι μου..κοιμησα κ τον μικρο εφαγα κ την φασολαδιτσα μου κ τωρα ειπα να σας πω ενα γεια κ παω να ξαπλωσω γιατι δεν αντεχω;);)

Ματινακι μου το πρωι δεν προλαβαινα να σου μηλισω γκρινιαζεο σκατουλης μου κ ειχα κ τα φασολια στη φωτια ;)κ γω δεν νομιζω να μας παρουν πολα μωρε..το εχω ενα ανχος που μεχρι τωρα δεν καταφερα να της μηλισω για το οικονομικο αλα ετσι οπως μου ειπε απο το τηλ να μην στεναχωριεμαι γιαυτο κ οτι θα τα βρουμε ειμαι καπως ηρεμη..για να δουμε!

αχ Ματινακι μου κ γω λιωνω με το μικρουλη μου οταν μιλαει στην κοιλια μου..φετος τα χριστουγεννα με τα παιδακια μας..εγω με δυοοο ποσο μαρεσειιιιιιι..ανυπομονωωωωωωω:D:D

Ιωαννακι μου τι κανεις?ενιωσες τον μπεμπακο σου..τελειοοοοοοο δεν λες τιποτααααα...δεν θα ξεχασω σε αυτη την εγκυμοσηνη οταν το πρωτοενιωσα πολυ εντονααα..απιστευτο..δεν περιγραφεται με λογια..ξερω πως νιωθεις τωρα:D:D

με το καλο κ για αυριο αγαπουλα μου..ολα καλα θα ειναι ειμαι σιγουρη!

μια βδομαδα μου εμεινε κ δεν το πιστευω..μου εχει φυγει τελειως ο φοβος κ μου φαινεται τοσο περιεργο απλα ανυπομονω παρα πολυυυυ!βεβαια δεν ξερω πως θα ειμαι την κυριακη..:rolleyes::shock::tongue:

Αναστασακι μου τι κανεις αγαπουλα μου?αυτα τα τσιμπηματα κατι μου θυμηζουν..δεν ειμαι κ σιγουρη αλα δεν μου ακουγεται καθολου ανησυχητικο απλα ισως να κουραστηκες λιγο η να μεγαλωνει η μητρα γιαυτο..

κοριτσακια μου θα με συνχωρεσετε αλα παω να ξαπλωσω η μεση μου δεν την παλευει αλο!φιλακια πολλααααααα!

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φιλεναδιτσες μου μωλης σας διαβασα :D:Dειμαι τοσο κουρασμενη σημερα..ενα φαγητο εκαν κ ασχοληθηκα με τα πληντυρια κ εξαντληθηκα..αυριο θα κανω λιγες δουλειτσες..δεν θα σκοτωθω κιολας..απο βδομαδα θα ρθει η μαμα να μου κανει μια καλη γενικη για να ειναι ετοιμο κ καθαρο το σπιτι για το ζουζουνακι μου..κοιμησα κ τον μικρο εφαγα κ την φασολαδιτσα μου κ τωρα ειπα να σας πω ενα γεια κ παω να ξαπλωσω γιατι δεν αντεχω;);)

Ματινακι μου το πρωι δεν προλαβαινα να σου μηλισω γκρινιαζεο σκατουλης μου κ ειχα κ τα φασολια στη φωτια ;)κ γω δεν νομιζω να μας παρουν πολα μωρε..το εχω ενα ανχος που μεχρι τωρα δεν καταφερα να της μηλισω για το οικονομικο αλα ετσι οπως μου ειπε απο το τηλ να μην στεναχωριεμαι γιαυτο κ οτι θα τα βρουμε ειμαι καπως ηρεμη..για να δουμε!

αχ Ματινακι μου κ γω λιωνω με το μικρουλη μου οταν μιλαει στην κοιλια μου..φετος τα χριστουγεννα με τα παιδακια μας..εγω με δυοοο ποσο μαρεσειιιιιιι..ανυπομονωωωωωωω:D:D

Ιωαννακι μου τι κανεις?ενιωσες τον μπεμπακο σου..τελειοοοοοοο δεν λες τιποτααααα...δεν θα ξεχασω σε αυτη την εγκυμοσηνη οταν το πρωτοενιωσα πολυ εντονααα..απιστευτο..δεν περιγραφεται με λογια..ξερω πως νιωθεις τωρα:D:D

με το καλο κ για αυριο αγαπουλα μου..ολα καλα θα ειναι ειμαι σιγουρη!

μια βδομαδα μου εμεινε κ δεν το πιστευω..μου εχει φυγει τελειως ο φοβος κ μου φαινεται τοσο περιεργο απλα ανυπομονω παρα πολυυυυ!βεβαια δεν ξερω πως θα ειμαι την κυριακη..:rolleyes::shock::tongue:

Αναστασακι μου τι κανεις αγαπουλα μου?αυτα τα τσιμπηματα κατι μου θυμηζουν..δεν ειμαι κ σιγουρη αλα δεν μου ακουγεται καθολου ανησυχητικο απλα ισως να κουραστηκες λιγο η να μεγαλωνει η μητρα γιαυτο..

κοριτσακια μου θα με συνχωρεσετε αλα παω να ξαπλωσω η μεση μου δεν την παλευει αλο!φιλακια πολλααααααα!

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

πήγαινε ελενακι μου!! καλή ξεκούραση! εγω σκεφτομαι να παρω τηλ την γιατρό μου το απόγευμα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τελικά το αποφάσισα θα πάρω τηλ την γιατρό ου το απόγευμα για να μου λύσει τις απορίες που έχω!!!! κάθε φορά που είναι να παρω τηλ. το σκεφτομαι από την προηγούμενη μέρα.... αλλά τώρα δεν το σκέφτομαι και καθόλου !!! τα έχω πάρει!!!!! να φροντίζει στο κάτω κάτω να μην μου μένουν απορίες!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Τι έγινε κουκλίτσα μου; Ένιωσες κάτι περίεργο; Γιατί νευρίασες;

να, για αυτα τα τσιμπηματακια απο κατω που ελεγα, τις συσπάσεις που συνεχίζω να εχω.... εχθες το βραδυ για μια στιγμη ετσι όπως ξάπλωνα ενιωσα ενα ψιλοπόνακι στην κοιλιά όπως της περιόδου...

και τα εχω πάρει !!!!! γιατι πας εκει τα λες, και δεν μου τα διευκρινιζει!!!! ενταξει πρωταρα είμαι!!! που να ξέρω από συσπάσεις και πόσο σοβαρές είναι!!!:mad: από τη μια μου λεει οτι ειναι υπουλες και μπορει να οδηγησουν σε προωρο τοκετο αν δεν το καταλαβουμε για να το αντιμετωπίσουμε, και από την άλλη τι??? να παίζω άνετη??? και να το σκέφτομαι να την πάρω τηλ για να την ρωτησω καποια πράγματα που τα εχω ξαναρωτησει???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

να, για αυτα τα τσιμπηματακια απο κατω που ελεγα, τις συσπάσεις που συνεχίζω να εχω.... εχθες το βραδυ για μια στιγμη ετσι όπως ξάπλωνα ενιωσα ενα ψιλοπόνακι στην κοιλιά όπως της περιόδου...

και τα εχω πάρει !!!!! γιατι πας εκει τα λες, και δεν μου τα διευκρινιζει!!!! ενταξει πρωταρα είμαι!!! που να ξέρω από συσπάσεις και πόσο σοβαρές είναι!!!:mad: από τη μια μου λεει οτι ειναι υπουλες και μπορει να οδηγησουν σε προωρο τοκετο αν δεν το καταλαβουμε για να το αντιμετωπίσουμε, και από την άλλη τι??? να παίζω άνετη??? και να το σκέφτομαι να την πάρω τηλ για να την ρωτησω καποια πράγματα που τα εχω ξαναρωτησει???

Για τα πονάκια περιόδου αυτό που μπορώ να πω είναι πως μερικές κοπέλες έχουν μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης και είναι και φυσιολογικό! Τα τσιμπηματάκια όπως είπε και το Ελενάκι μας είναι από τη μήτρα που μεγαλώνει! Τώρα για τις συσπάσεις αμάν και αυτή η γιατρός σου πια! Τι πρόωρο τοκετό και μαλακίες; Είπαμε είναι φυσιολογικό! Αλλά εσύ παίρνεις φάρμακα έτσι δεν είναι Αναστασάκι μου; Άρα αυτό το γλιτώνεις! Αλλά δεν λες σε μία κοπέλα που περιμένει το πρώτο παιδάκι της ότι οι συσπάσεις οδηγούν σε πρόωρο τοκετό! Συμβαίνουν σε τόοοοσες κοπέλες και νομίζω σου το ξαναείπα πως είχε και η αδερφή μου και στα 2 παιδιά της και δεν πήρε ούτε χάπι ούτε τίποτα! Απλά της έλεγε ο γιατρός πως είναι φυσιολογικό και πως χρειάζεται να ξεκουράζεται! Μην στεναχωριέσαι και κυρίως μην αγχώνεσαι!

Για τα πονάκια περιόδου αυτό που μπορώ να πω είναι πως μερικές κοπέλες έχουν μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης και είναι και φυσιολογικό! Τα τσιμπηματάκια όπως είπε και το Ελενάκι μας είναι από τη μήτρα που μεγαλώνει! Τώρα για τις συσπάσεις αμάν και αυτή η γιατρός σου πια! Τι πρόωρο τοκετό και μαλακίες; Είπαμε είναι φυσιολογικό! Αλλά εσύ παίρνεις φάρμακα έτσι δεν είναι Αναστασάκι μου; Άρα αυτό το γλιτώνεις! Αλλά δεν λες σε μία κοπέλα που περιμένει το πρώτο παιδάκι της ότι οι συσπάσεις οδηγούν σε πρόωρο τοκετό! Συμβαίνουν σε τόοοοσες κοπέλες και νομίζω σου το ξαναείπα πως είχε και η αδερφή μου και στα 2 παιδιά της και δεν πήρε ούτε χάπι ούτε τίποτα! Απλά της έλεγε ο γιατρός πως είναι φυσιολογικό και πως χρειάζεται να ξεκουράζεται! Μην στεναχωριέσαι και κυρίως μην αγχώνεσαι!

ξεκίνησε με μισό ανα 8ωρο, μετα μισό ανα 6ωρο και τωρα πήρα τηλ και μου ειπε η γραματεας οτι εξεταζει και θα με παρει στο κινητο η ιδια! και της ειπα αυτηνης για τις συσπασεις και μου ειπε μάλλον θα στα ανεβασει...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ξεκίνησε με μισό ανα 8ωρο, μετα μισό ανα 6ωρο και τωρα πήρα τηλ και μου ειπε η γραματεας οτι εξεταζει και θα με παρει στο κινητο η ιδια! και της ειπα αυτηνης για τις συσπασεις και μου ειπε μάλλον θα στα ανεβασει...

Εσύ να ακούς τη γιατρό σου και όχι τη γραμματέα! Έλα τώρα κοίτα να ευχαριστηθείς αυτό που ζεις! Πόσες φορές θα το ζήσεις στη ζωή σου; Θες να θυμάσαι πως την πιο όμορφη περίοδο της ζωής σου την πέρασες μέσα στο άγχος; Θα μαλώσω! Το λέω να το ακούω κι εγώ γιατί δεν πάω πίσω! Σε καταλαβαίνω αλλά τελικά δεν αξίζει!

τι κανετε κοριτσακια μου??????

ουφφφφφφφφφφφ....πολυ βαρεμαρα σημερα........

ρανιουκοοοοοοοοοοο~καλααααα!εσυυ?

κ γω ψιλοβαριεμαι..ο αντρας μου πηρε τον μικρο βολτα για να με ξεκουρασει κ δεν ξερω τι να κανω:tongue:η μπιζουδενια μας τι κανει?:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ρανιουκοοοοοοοοοοο~καλααααα!εσυυ?

κ γω ψιλοβαριεμαι..ο αντρας μου πηρε τον μικρο βολτα για να με ξεκουρασει κ δεν ξερω τι να κανω:tongue:η μπιζουδενια μας τι κανει?:D

καλα ειναι το καμαρι μου....χορευει σχεδον συνεχεια!!!!τη τριτη παμε για β-επιπεδου και να τη δουμε...μακαρι ολα να ειναι καλα!!!!!!

περιμενω πως και πως!!!!!:P

ουφφφφφ....μολις εφαγα και βαρυνα.....:confused:

bg1142822.jpg

princess2.gif

Καλως την Γιωτουλα μας! Τι κανεις μανουλα????Η μπεμπουλα καλα????Και παλι να σας ζησει να ειναι γερη και τυχερη!!!!!!

Πολυ ευκολη γεννα μπραβο καμαρι μου δεν ταλαιπωρηθηκες! Δεν μας τρομαζεις καθολου, για γεννα θα παμε οχι για αναψυχη εννοειται οτι θα πονεσουμε....αλλη περισσοτερο αλλη λιγοτερο! Το θεμα ειναι να πανε ολα καλα!!!!!

Ρε γιωτουλα μου συγνωμη κιολας αλλα η μπεμπα βιαστηκε λιγο ή μου φαινεται???? Βεβαια αυτο που εχει σημασια ειναι οτι ειναι καλα και ας ηρθε πιο νωρις! Σου εχουμε ανοιξει θεμα στις ευχες το ειδες????

ματινακι ευχαριστω πολυ για τις ευχες! ναι βιαστικη η μπεμπα 3 εβδομαδες νωριτερα απο την πητ. πηρα 1 εβδομαδα απο τον 9ο.

δεν ειδα το θεμα! θα το δω, απλα εχω πηξει λιγακι, κανουμε αποκληστικο θηλασμο και τρωει καθε 3 ωρες. σημερα πηγαμε γιατρο και μας ειπε ολα τελεια, εχει παρει 300 γραμμαρια μεσα σε 4 μερες! ειναι γλυκα!

θα διαβασω και τα υπολοιπα νεα σας!

φιλακια

αναστασακι, ολα καλα με μπεμπα! εσυ πως πας?

ελενιτσα, ναι ειναι ησυχο το καλο μου! ο πριγκιπας τι λεει???

ρανακι, εφακη τι κανετε???

φιλακια πολλα!!!

Καλημέρα! Κοιμάστε ακόμη; Εγώ ξύπνησα, έκανα το μπανάκι μου και σε λίγο φεύγω για τη γιατρό! Ουφ έχω μία αγωνία! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να είναι γερό το μωράκι μου! Μόλις γυρίσω από Λάρισα θα μπω να σας πω τα νεάκια μου! Φιλάκιαααα!!!

0002037B.gif

Καλημερα κοριτσαρες και μπεμπουλινια! Τι κανετε???? Χαθηκα χθες....ειχα σιδερο αρκετο και το απογευματακι πηγαμε για καφεδακι με τος κουμπαρους μας!

Αναστασακι μου γιατι τοσο αγχος καρδουλα μου? Διαβασα γι'αυτα τα τσιμπηματακια που εχεις χαμηλα αλλα ολο ξεχνιομουν και δεν σου απαντουσα! Εγω οταν ημουν στον 4ο μηνα πηγαινοντας στον 5ο ειχα πονακια χαμηλα σαν περιοδου...οταν το ειπα στον γιατρο με ρωτησε αν ειναι σαν τσιμπηματακια απο μονος του! Του ειπα λοιπον οτι πονουσα εν παση περιπτωση και μου ειπε επι λεξη:Και που εισαι ακομα....ειναι κατι φυσιολογικο! Εκτος απο το λενιω μας εδω, οι περισσοτερες ειμαστε πρωταρες δεν σημαινει οτι θα πρεπει να γινομαστε χαλια καθε μερα με το παραμικρο....βγαλε απο το μυαλο σου τις κακες σκεψεις και φαντασου το μωρακι σου μεσα στην κοιλιτσα τι ωραια που κολυμπαει και οτι θα γεννηθει μια χαρα και στην ωρα του! Τωρα εχει μεγαλωσει το μπεμπε και σιγα σιγα θα ξεχωριζεις τις συσπασεις απο τις κινησεις του μωρου! Α! Και κατι αλλο αναστασακι μου: ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι μου με το καλο να δεις το μπεμπουλινι σου...περιμενουμε νεακια!

Ρανιακι μουυυυυυ.....καλο μου πατριωτακι και μπεμπακι λουκουμακι τι κανετε????????????????? Αντε αγαπη μου κοντευει η Τριτη που θα δεις το θαυματακι σου! Με το καλοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λενιω μου??????????? Ετοιμασου ο μπεμπης ερχεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιωτουλα μου μια χαρα η μπουμπουδενια σου ησυχουλα!!! Και αποκλειστικος θηλασμος ουαου συγχαρητηρια καμαρι μου! Μεγαλωνετε γρηγορα μπραβο!

Δες τις ευχουλες μας συγκεντρωτικα αν και οταν ανοιξα το θεμα και το δημοσιευσα στο καφε μας δεν ειχαν δει ολες την δημοσιευση...φιλακια και χαδακια στην μπομπου σου!

Οι υπολοιπες που χαθηκανε καλε????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...