Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερουδιααααααααααααααααααα..τι κρυο ειναι αυτοοοοοοοο!γιουπιιιιιιιιιιιιιι!τα εχω ολα κλειστα σημερα..αερισα κ τα εκλεισα γιατι εχει πολυ ψυχρα..πινω το γαλατακι μου με μπισκοτα;);)

εσεις τι κανετεεεεεεε?χθες σας διαβασα αλα ημουν καπως κ δεν εγραψα..το απογευμα ηρθε κ η συνηφαδα μου με τον μικρο της κ το βραδυ δν αισθανομουν κ πολυ καλα!σαν να ειχα πιεση..δεν ειμαι σιγουρη αλα ημουν χαλια..αυτααααααα!

Ιωαννακι μου γιατι εκλαιγες αγαπουλα μου..ελπιζω να μην ηταν κατι σοβαρο αλα τωρα τσηνε γκυμοσηνη δεν θελουμε κ σοβαρους λογους για να κλαψουμε..

Αναστασακι μου πως εισαι//?

Ρανιουκακο η μπιζουδενια δεν σε αφηνει να κοιμηθεις!η γλυκουλα αρχισε τις τσααχπινιες;);)

Ματινακι μου κ γω φασολαδιτσα σημερα..ξεκηνησε το Αναστασακι κ πηραμε ολες σειρα..μαρεσει πολυ η φασολαδα κ ειδικα καυτερη!;)οσο για τον γιατρο σου μην στεναχωριεσαι..κ μενα η δικια μου που την συμπαθω τοσο πολυ κ μου εχει κανει αρκετες ευκολιες κ γω δεν περημενα στο τελος να μην κανει ουτε εναν συμβιβασμο για τη γεννα..μου ειπε 1.150 ευρω για το νοσοκομειο φαντασου..κ στην κλινικη λιγα παραπανω..θα μου πεις ειναι σχετικα φτηνη με αλους αλα εμεις ουτε τοσα δεν μπορουμε να δωσουμ κ της το ειπα κ δεν μου εκανε καμια συζητηση πανω σε αυτο..δεν το περημενα η αληθεια ειναι..εχω περασει κ 2 αποβολες μαζι της ηξερε οτι ειχα ανχος για τη γεννα γιατι την ειχα πατησει την πρωτη φορα..αλα απο την αλη σκεφτομαι ο καθενας κοιταει το συμφερον του..τι να κανεις..ολα καλα θα μας πανε Ματινακι μου..κ γω βρηκα αυτη τη γιατρο που σας ειπα στο παπαγεωργειου να δδουμε ποσα θα μου παρει ..οσες φορες την συναντησα ηταν μαζι με αλους γιατρους κδ εν μπορεσα να ανφερθω στο οικονομικο μεχρι που την ρωτησα απο το τηλεφωνο..κ μου ειπε μην στεναχωριεσαι καθολου θα τα βρουμε..ειναι πολυ ζεστη κ ευγενικη ..ας ελπισω κ γω λοιπον να τα βρουμε..ε δεν νομιζω να μου ζητησει κανα τεραστιο ποσο..της ειπα οτι ειμαστε δυσκολα τωρα..:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

7.Popi................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

8.YOTOU...............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!

8.ελενη-25..............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 02/10/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

9.roulaa..................................EΓΚΥΟΣ!( ΠΗΤ 17/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ-ΜΠΕΜΠΑ'

10.mp1979womam..................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 12/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.maril13...............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/01/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

12.anastasaki_melisakι.............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/01/2012)ΜΠΕΜΠΗΣ

13.RANIA80..............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 06/02/2012)'ΜΠΕΜΠΑ'

14.εφακη.................................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18-20/02/2012 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

15.Ιωαννάκι.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 20/02/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

16.Petalouda82........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/05/2012) ?

17.elerinaa..............................ΕΓΚΥΟΣ!(? )

18.matina25.............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

19.nena1984....................

20.sophaki1.....................

21.tatasa.........................

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Kαλημερα σας μανουλες και μπεμπακια! Τι κανετε? Εχει μια πουντα σημερα αλλο πραγμα...εχω κλεισει τα παντα γιατι τουρτουριζωωωωω! Και πρεπει να κατεβω και αγορα! Σιγουρα θα φορεσω ζακετα δεν παιζει! Πω πω ξεκινησε το φθινοπωρο για τα καλα.....αυτο ειναι που μου την δινει, η αποτομη αλλαγη! Δεν μπορει να δροσισει λιγο πρεπει να το παει κατευθειαν σε κρυο!!!!!!!!!

Λενιω πηρες φορα ε? Θες να ερθουν τα Χριστουγεννα ακομα δεν μπηκε το φθινοπωρο????? Βασικα και μενα μου αρεσουν πολυ σαν γιορτη και φετος πρωτα ο Θεος θα εχουμε και το παιδακι μας αγκαλιτσα! Εσυ δευτερομανουλα θα εχεις 2 παιδακια!!!!!!!!!!! Τωρα που το θυμηθηκα, ρε συ Λενιω τι ωραια λογακια σου ειπε το αντρακι σου? Αχ...λιωνω!!!!!!!!

Οσο για το δημοσιο εχεις δικιο...ποσο να παρει πια ο γιατρος? Παντως καμια σχεση με τα λεφτα που θα διναμε στο ιδιωτικο μαζι με τον γιατρο!

Χθες εστειλα ενα μηνυμα σε μια φιλη μου μαια να μου πει κι αυτη μηπως ξερει κανεναν γιατρο σε δημοσιο και σε καμια ωρα θα την παρω τηλ. να μου πει,γιατι θα ερθει για σ/κ αλλα δεν ξερω αν μπορεσουμε να βρεθουμε απο κοντα...εμεις τον τελευταιο καιρο παμε συνεχεια στο χωριο!

Οι αλλες που εισαστε καλε? Ακομα νανι????

Kαλημερα σας μανουλες και μπεμπακια! Τι κανετε? Εχει μια πουντα σημερα αλλο πραγμα...εχω κλεισει τα παντα γιατι τουρτουριζωωωωω! Και πρεπει να κατεβω και αγορα! Σιγουρα θα φορεσω ζακετα δεν παιζει! Πω πω ξεκινησε το φθινοπωρο για τα καλα.....αυτο ειναι που μου την δινει, η αποτομη αλλαγη! Δεν μπορει να δροσισει λιγο πρεπει να το παει κατευθειαν σε κρυο!!!!!!!!!

Λενιω πηρες φορα ε? Θες να ερθουν τα Χριστουγεννα ακομα δεν μπηκε το φθινοπωρο????? Βασικα και μενα μου αρεσουν πολυ σαν γιορτη και φετος πρωτα ο Θεος θα εχουμε και το παιδακι μας αγκαλιτσα! Εσυ δευτερομανουλα θα εχεις 2 παιδακια!!!!!!!!!!! Τωρα που το θυμηθηκα, ρε συ Λενιω τι ωραια λογακια σου ειπε το αντρακι σου? Αχ...λιωνω!!!!!!!!

Οσο για το δημοσιο εχεις δικιο...ποσο να παρει πια ο γιατρος? Παντως καμια σχεση με τα λεφτα που θα διναμε στο ιδιωτικο μαζι με τον γιατρο!

Χθες εστειλα ενα μηνυμα σε μια φιλη μου μαια να μου πει κι αυτη μηπως ξερει κανεναν γιατρο σε δημοσιο και σε καμια ωρα θα την παρω τηλ. να μου πει,γιατι θα ερθει για σ/κ αλλα δεν ξερω αν μπορεσουμε να βρεθουμε απο κοντα...εμεις τον τελευταιο καιρο παμε συνεχεια στο χωριο!

Οι αλλες που εισαστε καλε? Ακομα νανι????

Mατινουλι μου καλημερουδια..δεν προλαβαινω να σου γραψω..γκρινιαζει ο μικρουλης μου κ εχω ξεκηνησει την φασολαδα..θα μπω λιγο αργοτερα..φιλακια πολλαααααααααααααααααααα:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Mατινουλι μου καλημερουδια..δεν προλαβαινω να σου γραψω..γκρινιαζει ο μικρουλης μου κ εχω ξεκηνησει την φασολαδα..θα μπω λιγο αργοτερα..φιλακια πολλαααααααααααααααααααα:D:D

Και γω παω να ντυθω για να κατεβω αγορα....θα τα πουμε αργοτερα!!!!!!!

Φιλιααααααααα!!!!!!!!!!

καλημέρα και από μένα!! ΄πω πω!!!! δεν ηθελα να σηκωθω απο το κρεβατι!!!!!! φορουσα μακριες πιτζαμες!! του αντρα μου !! χιχχιιχιχιιχι και μη σας πω οτι κρυωσα κιολας λίγο!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερούδιαααα!!! Τι κάνετε; Εγώ σήμερα είμαι καλύτερα!

Λενάκι μου φασολαδίτσα; Εχθές είχα και να σου πω την αλήθεια την ευχαριστήθηκα! Σήμερα πάλι έφτιαξα κοτόπουλο σουπίτσα! Τρελαίνομαι για σούπες βρε! Λενάκι μου μία εβδομάδα έμεινε βρε! Αααααχχχ φτάνουν οι μέρες!

Ματινάκι μου εσύ πως είσαι; Κάτι διάβασα εχθές για το γιατρό σου αλλά ήμουν πολύ χάλια και δεν έγραψα τίποτα! Μα καλά κι αυτός να μην κόψει τίποτα από την αμοιβή του; Δεν πειράζει αγαπούλα μου όλα καλά θα πάνε! Θα το δεις! Άλλωστε στις ιδιωτικές κλινικές κούφια η ώρα δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν! Όλα για το καλό του μπέμπη σας!

καλημέρα και από μένα!! ΄πω πω!!!! δεν ηθελα να σηκωθω απο το κρεβατι!!!!!! φορουσα μακριες πιτζαμες!! του αντρα μου !! χιχχιιχιχιιχι και μη σας πω οτι κρυωσα κιολας λίγο!!!!

Καλημέρα! Αναστασάκι μου κι εγώ το πρωί που ξύπνησα κουκουλώθηκα καλά καλά με την κουβερτούλα και δεν μπορούσα να σηκωθώ! Έφαγα εν τω μεταξύ μία σοκολατίνα εχθές το βράδυ και ο μπέμπης άρχιζε να φτερουγίζει μέσα στην κοιλίτσα μου! Ο άντρας μου νευρίασε γιατί λέει ζηλεύει που το καταλαβαίνω μόνο εγώ το μωρό! Χαχαχαχαχα σα μικρό παιδάκι κάνει!

Καλημέρα! Αναστασάκι μου κι εγώ το πρωί που ξύπνησα κουκουλώθηκα καλά καλά με την κουβερτούλα και δεν μπορούσα να σηκωθώ! Έφαγα εν τω μεταξύ μία σοκολατίνα εχθές το βράδυ και ο μπέμπης άρχιζε να φτερουγίζει μέσα στην κοιλίτσα μου! Ο άντρας μου νευρίασε γιατί λέει ζηλεύει που το καταλαβαίνω μόνο εγώ το μωρό! Χαχαχαχαχα σα μικρό παιδάκι κάνει!

καλημέρα Ιωαννάκι! μπράβο κοριτσάκι μου που είσαι καλύτερα!!! και εγώ εχθες μετα το μεσσημέρι ημουν χάλια με αυτες τις συσπάσεις με ειχε πιασει πάλι μια ανασφαλεια!!! και απο εκεινη την ωρα όλο και κάτι ένιωθα!:cool: και με είχε πάρει πολύ από κάτω!

μετα μπήκα για ένα μπανακι και σκεφτόμουν και λέω, τοσο καιρό παρακαλούσα να μείνω έγκυος και τωρα δεν μπορω να το χαρώ! αι στο καλό! ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ είπα μετά!!!!;);)

σοκολατίνα ε?? και μενα μου φεραν αχθες γλυκά κόλαση!! το ενα ειναι σαν κρυο μπραουνις... και αν βαλω απο πανο παγωτο.. ειναι.... αχχχχχχχχ:tongue::tongue:

εντομεταξυ νιωθω που και που κατι σαν τσιμπηματακια απο κατω! δεν τα νιώθει καμιά σας?? και πριν καιρό τα είχα ξανα νιώσει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα Ιωαννάκι! μπράβο κοριτσάκι μου που είσαι καλύτερα!!! και εγώ εχθες μετα το μεσσημέρι ημουν χάλια με αυτες τις συσπάσεις με ειχε πιασει πάλι μια ανασφαλεια!!! και απο εκεινη την ωρα όλο και κάτι ένιωθα!:cool: και με είχε πάρει πολύ από κάτω!

μετα μπήκα για ένα μπανακι και σκεφτόμουν και λέω, τοσο καιρό παρακαλούσα να μείνω έγκυος και τωρα δεν μπορω να το χαρώ! αι στο καλό! ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ είπα μετά!!!!;);)

σοκολατίνα ε?? και μενα μου φεραν αχθες γλυκά κόλαση!! το ενα ειναι σαν κρυο μπραουνις... και αν βαλω απο πανο παγωτο.. ειναι.... αχχχχχχχχ:tongue::tongue:

εντομεταξυ νιωθω που και που κατι σαν τσιμπηματακια απο κατω! δεν τα νιώθει καμιά σας?? και πριν καιρό τα είχα ξανα νιώσει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Έτσι κι εγώ βρε Αναστασάκι! Αγχώνομαι για αύριο που θα πάω στο γιατρό να δούμε την καρδούλα του (ένα μίνι β' επιπέδου είπε πως είναι) αλλά μετά λέω αμάν! Παρακαλούσα το Θεό να κάνω ένα παιδάκι και τώρα τι; Δεν ευχαριστιέμαι την εγκυμοσύνη μου! Οπότε προσπαθώ να τα βλέπω καλά τα πράγματα γιατί όπως και να το κάνουμε η ψυχολογία μας επηρρεάζει άμεσα τα μωράκια μας! Τώρα όσο για τα τσιμπηματάκια δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι το ανησυχητικό! Δεν έχουμε όλες τα ίδια συμπτώματα! Εμένα όλες οι κοπέλες που έχουν παιδάκια μου λέγανε πως με το που θα ξεκινήσω σίδηρο θα είμαι δυσκοίλια! Σιγά! Εδώ και 1 μήνα και κάτι που παίρνω δεν είδα καμία διαφορά!

Έτσι κι εγώ βρε Αναστασάκι! Αγχώνομαι για αύριο που θα πάω στο γιατρό να δούμε την καρδούλα του (ένα μίνι β' επιπέδου είπε πως είναι) αλλά μετά λέω αμάν! Παρακαλούσα το Θεό να κάνω ένα παιδάκι και τώρα τι; Δεν ευχαριστιέμαι την εγκυμοσύνη μου! Οπότε προσπαθώ να τα βλέπω καλά τα πράγματα γιατί όπως και να το κάνουμε η ψυχολογία μας επηρρεάζει άμεσα τα μωράκια μας! Τώρα όσο για τα τσιμπηματάκια δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι το ανησυχητικό! Δεν έχουμε όλες τα ίδια συμπτώματα! Εμένα όλες οι κοπέλες που έχουν παιδάκια μου λέγανε πως με το που θα ξεκινήσω σίδηρο θα είμαι δυσκοίλια! Σιγά! Εδώ και 1 μήνα και κάτι που παίρνω δεν είδα καμία διαφορά!

αχ! όσο αυτό για το σίδηρο, πονεμένη ιστορία!!! άστο!!!!!!!!:rolleyes:

έτσι είναι, τα λέω τώρα για να τα εμπεδώσω κιόλας....!;) μακάρι όλα να πάνε καλά και να μας φύγει το άγχος!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ! όσο αυτό για το σίδηρο, πονεμένη ιστορία!!! άστο!!!!!!!!:rolleyes:

έτσι είναι, τα λέω τώρα για να τα εμπεδώσω κιόλας....!;) μακάρι όλα να πάνε καλά και να μας φύγει το άγχος!!!!

Όλα καλά θα μας πάνε! Θα έχουμε τα μωράκια μας αγκαλίτσα σε λίγους μήνες και εκεί να δεις άγχος μετά! Αυτό δεν είναι τίποτα! Από την αδερφή μου πάντως αυτό βλέπω!

Κορίτσια μόλις ένιωσα την πιο έντονη κίνηση του μπέμπη μου! Θα τρελλαθώωωωωωωωωωω!!!!:P:p:p:p:p:p:p Τι χαρά είναι αυτή;;;; Ήτανε τέλειοοοο!!! Μου έφερε η πεθερά μου ένα κουτί σοκολατάκια λάκτα φράουλα και έφαγα 2 και μετά από 10 λεπτά τσουπ! Το κατάλαβα! Πω πωωωωωω φοβερόοοο!!!

Κορίτσια μόλις ένιωσα την πιο έντονη κίνηση του μπέμπη μου! Θα τρελλαθώωωωωωωωωωω!!!!:P:p:p:p:p:p:p Τι χαρά είναι αυτή;;;; Ήτανε τέλειοοοο!!! Μου έφερε η πεθερά μου ένα κουτί σοκολατάκια λάκτα φράουλα και έφαγα 2 και μετά από 10 λεπτά τσουπ! Το κατάλαβα! Πω πωωωωωω φοβερόοοο!!!

είδες Ιωαννάκι???????????:P:p:p :P δεν είναι μαγικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????

(αλλά μην το παρακάνεις και με τις σοκολάτες εεε???? χιχιιχιχιιχι:tongue::tongue:)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...