Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Έλα μου ντε!!! καλα πες αν τυχω το τζόκερ θα σου δωσω και μπερμπυαρ!!! χαχαχαχαχαχαα

κλωτσάει μωρέ αλλά όχι πολύ!!!:( δεν ξέρω και ΄πιο είναι το κανονικό βασικά!! εχθες πάντως το αισθανόμουν να κλωτσαει πολύ χαμηλά! λες και θα εβγαινε απο κατω!:shock:

Δεν προκειται να το κερδισουμε αλλα λεμε τωρα....!!!!!!!!!

Να ξερεις οτι οι ζυγοι μηνες ειναι και αυτοι που πρεπει να προσεχουμε περισσοτερο...ο 6ος ειναι ζυγος οπως και ο 8ος που ειμαι εγω! Το μωρο το νιωθεις χαμηλα γιατι εχει χωρο ακομα να κανει μακροβουτια! Οταν μεγαλωσει ακομα λιγο δεν θα μπορει να κανει κινησεις οποτε τωρα το εκμεταλλευεται! Ετσι γινεται σε ολες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εννοείτε! δεν είναι μόνο το κόστος του γιατρού! αλλά και της κλινικης που είναι άλλα τόσαααα!!! αυτό δεν το σκέφτηκε?? τι να πεις τώρα! χεστα και αστα!!! να γίνει η δουλεια σου και μην σε νοιάζει τίποτα!!!!;)

Αυτο ξαναπες το! Το μονο που θελω η γυναικα ειναι να γεννησω και μετα να παω σπιτι μας με τους 2 μου αντρες! Γιατι αυτο πρεπει να το πληρωνουμε χρυσο?????????

Δεν προκειται να το κερδισουμε αλλα λεμε τωρα....!!!!!!!!!

Να ξερεις οτι οι ζυγοι μηνες ειναι και αυτοι που πρεπει να προσεχουμε περισσοτερο...ο 6ος ειναι ζυγος οπως και ο 8ος που ειμαι εγω! Το μωρο το νιωθεις χαμηλα γιατι εχει χωρο ακομα να κανει μακροβουτια! Οταν μεγαλωσει ακομα λιγο δεν θα μπορει να κανει κινησεις οποτε τωρα το εκμεταλλευεται! Ετσι γινεται σε ολες!!!

τι εννοείς να προσέχουμε περισσότερο??????????:shock::shock:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αυτο ξαναπες το! Το μονο που θελω η γυναικα ειναι να γεννησω και μετα να παω σπιτι μας με τους 2 μου αντρες! Γιατι αυτο πρεπει να το πληρωνουμε χρυσο?????????

αχ τι ωραια που ακούστηκε αυτο?????????? με τους 2 αντρες μου!!!!!!!!!!!! αχ τρέλα είναι!!!!!!!!!!!!!

Ασχετο θελω νακανω πατατες λεμονατες στο φουρνο με φιλετο κοτοπουλο που εχω, επειδη ειμαι ασχετη με το κρεας, πως να το κάνω?? χωρια η μαζί???:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Να μην κουραζομαστε! Και οταν νιωθουμε κουραση να ξεκουραζομαστε αμεσα!

αχ ναι!!! να περασει για μενα και ο 6ος μήνας με το καλό και μετα θα είμαι πιο ηρεμη!!!!!:P:p άσε που νιώθω πιο ηρεμη τωρα που αποφασισαμε να μη βαψουμε ολο το σπίτι!!! ουφφφ!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ τι ωραια που ακούστηκε αυτο?????????? με τους 2 αντρες μου!!!!!!!!!!!! αχ τρέλα είναι!!!!!!!!!!!!!

Ασχετο θελω νακανω πατατες λεμονατες στο φουρνο με φιλετο κοτοπουλο που εχω, επειδη ειμαι ασχετη με το κρεας, πως να το κάνω?? χωρια η μαζί???:confused:

Φιλετο απο μπουτι ή στηθος????

στηθος!!!!:P

Εγω το βραζω λιγο το στηθος οταν ειναι να το βαλω φουρνο γιατι ειναι λιγο στυφο και σκληρο! Βεβαια εμενα μου δινει η πεθερα κοτοπουλα χωριατικα τα οποια ειναι ετσι κι αλλιως πιο σκληρο το κρεας τους! Βασικα βαλ'τα μαζι θα εχουν περισσοτερη νοστιμια και οι πατατες!

Διαφημίσεις

Εγω το βραζω λιγο το στηθος οταν ειναι να το βαλω φουρνο γιατι ειναι λιγο στυφο και σκληρο! Βεβαια εμενα μου δινει η πεθερα κοτοπουλα χωριατικα τα οποια ειναι ετσι κι αλλιως πιο σκληρο το κρεας τους! Βασικα βαλ'τα μαζι θα εχουν περισσοτερη νοστιμια και οι πατατες!

επειδη αργουν οι πατατες, λες να ξεραθει αυτό???:shock:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εγω φασολαδιτσα σημερα....ζηλεψα!!!!!!!

Παω αναστασακι μου να κανω καμια δουλιτσα τωρα που ειναι ακομα νωρις και μετα θα ξαναμπω!

εγώ μαλλον αυριο!;) οκ! φιλάκια! κατα της 12 θα ερθει ο επιπλοποιος, μετα θα μπω και εγώ!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...