Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Σήμερα πήγα στον αιματολόγο και μου είπε την εξής κουβέντα. Ξέρουμε όλοι οι γιατροί που εμπλεκόμαστε με την υπογονιμότητα πως μιλάτε μεταξύ σας και καλά κάνετε, με το να μοιράζεστε τα άγχη σας μεταξύ σας είναι ανακουφιστικό και λυτρωτικό. Μιλήστε κορίτσια μεταξύ σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε αυτό που βιώνετε και να δώσετε μια κανονικότητα σε όλο αυτό.
      Μεταξύ μας θα πούμε για εξετάσεις, φάρμακα, συναισθήματα σαν κάτι απόλυτα φυσικό γιατί το βιώνουμε όλες. Είναι σαφώς μεγάλο στήριγμα να έχετε έστω έναν άνθρωπο πέραν του συντρόφου που να μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε όλο αυτό αλλά όσες δεν έχετε μην ανησυχείτε, είμαστε όλες εδώ! ❤️

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

prwtomagiatika-stefania.jpg

Καλημερα κοριτσακια μου! Καλο μηνα να εχουμε!!!!!!!!!!!!!!

Εχετε ξεχυθει στην εξοχη για να μαζεψετε λουλουδακια για το μαγιατικο στεφανι?????????

Εμεις σε λιγο θα ετοιμαστουμε και θα παμε στην μανουλιτσα μου να ψησουμε μπριζολιτσες και να μαζεψουμε λουλουδακια απο τον κηπο για να πιασουμε τον Μαη.....δεν ξερω αν θα φτιαξουμε στεφανι αλλα τον Μαη θα τον πιασουμε!!!!!!!!!

Σας φιλω γλυκα ολες και σας ευχομαι να περασετε μια πολυ καλη πρωτομαγια με τους αγαπημενους σας!!!!!!!!

καλο μηνα αγαπες μουουουουουουουουο.....να ειναι ενας ομορφος μηνας με υγεια και τυχη.......

ματινακι μουουουοουου....αντε πηγαινε να πιασεις τον μαηηηηηηη........θα τα πουμε μετα!!!!μακια σε ολες σαςςςςςςςςςςςςςςς.......(((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

κοριτσουδιααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!ευχομαι ο μαιος να φερει την ανοιξη επιτελους με πολυ ηλιο στον ουρανο και στις καρδιες μας!!!!!!!!!!!!πολλα φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

kalo mina agapes mou!!

makari o maios na einai o pio gourlis minas gia oles mas!!

matinaki mou ti teleio stafanaki kremases sto topik mas :D:D:D

kai emeis kala perasame an kai mas ta xalase o kairos, alla ama exeis kali parea..;););)

telika h eksetash mou htan teleia!!!

mallon steilate poly thetiki energeia kai epiase filenadistes moy, euxaristw!!!

sas filw oles glika glika :D kai sas agapw poly poly;);)

ta leme ayrio filakia..kai (((((((())))))))))

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

καλημερουδια κοριτσαρες μου!!!!!!!!!!!!καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!!νενακι χαρηκα πολυ που ειναι καλη η εξεταση σου, μπραβο κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!μακια μακια πολλα φιλεναδουλες μου!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕΕ!ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕΕΕΕΕΕ!

ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!ΜΕ ΠΟΛΕς ΕΥΧΑΡΗΣΤΕς ΕΙΔΗΣΕΙς!

ΝΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΣΟΥ ΒΓΗΚΑΝΕ ΤΕΛΕΙΕς!ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!ΧΘΕς Ο ΚΑΙΡΟς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΑΛΑ ΔΕΝ ΜΑς ΧΑΛΑΣΕ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗς ΘΕΙΑς ΜΟΥ Κ ΨΗΣΑΜΕ Κ ΦΑΓΑΜΕ ΕΙΠΙΑΜΕ Κ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑς Κ ΕΤΣΙ ΠΕΡΑΣΕΕ ΟΜΟΡΦΑ Η ΜΕΡΑ!;)

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙς!ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΑς?

ΡΑΝΙΟΥΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙς ΑΓΑΠΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ?;)

ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΩς ΕΙΣΑΙ?ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΜΑς!:D:D

ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟς ΜΟΥ ΜΑΛΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟς ΤΕΛΙΚΑ!ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕς ΝΑ ΕΝΙΩΣΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΤΙς ΚΙΝΗΣΕΙς ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΙΑ Κ ΑΡΧΗΖΩ Κ ΑΝΗΣΥΧΩ Κ ΠΑΛΙ..ΛΕΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ 18 ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΛΟ Κ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ..ΟΥΦΦ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΧς ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ..ΕΣΥ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΘΥΜΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕΡΕς Κ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΣΟΥΝ Κ ΠΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ Κ ΚΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩς ΝΙΩΩΘ ΑΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΤΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΔΝΕ ΕΙΜΑΙ Κ ΣΙΓΟΥΡΗ!:rolleyes::rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕΕ!ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕΕΕΕΕΕ!

ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!ΜΕ ΠΟΛΕς ΕΥΧΑΡΗΣΤΕς ΕΙΔΗΣΕΙς!

ΝΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΣΟΥ ΒΓΗΚΑΝΕ ΤΕΛΕΙΕς!ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!ΧΘΕς Ο ΚΑΙΡΟς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΑΛΑ ΔΕΝ ΜΑς ΧΑΛΑΣΕ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗς ΘΕΙΑς ΜΟΥ Κ ΨΗΣΑΜΕ Κ ΦΑΓΑΜΕ ΕΙΠΙΑΜΕ Κ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑς Κ ΕΤΣΙ ΠΕΡΑΣΕΕ ΟΜΟΡΦΑ Η ΜΕΡΑ!;)

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙς!ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΑς?

ΡΑΝΙΟΥΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙς ΑΓΑΠΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ?;)

ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΩς ΕΙΣΑΙ?ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΜΑς!:D:D

ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟς ΜΟΥ ΜΑΛΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟς ΤΕΛΙΚΑ!ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕς ΝΑ ΕΝΙΩΣΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΤΙς ΚΙΝΗΣΕΙς ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΙΑ Κ ΑΡΧΗΖΩ Κ ΑΝΗΣΥΧΩ Κ ΠΑΛΙ..ΛΕΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ 18 ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΛΟ Κ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ..ΟΥΦΦ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΧς ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ..ΕΣΥ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΘΥΜΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕΡΕς Κ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΣΟΥΝ Κ ΠΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ Κ ΚΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩς ΝΙΩΩΘ ΑΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΤΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΔΝΕ ΕΙΜΑΙ Κ ΣΙΓΟΥΡΗ!:rolleyes::rolleyes:

λενακι μου καλημερα!!!!!!!!!!!!γλυκουλα μου, μην ανησυχεις, πολλα μπεμπακια δεν δινουν και καθε μερα το παρον!!!!!!η ξαδερφη μου ηταν στον μηνα της και ολο ειχε αγχος γιατι δεν ενοιωθε την μπεμπουλα της και στους υπερηχους δεν ηταν πολυ ζωηρη αλλα τωρα που ειναι 1 ετους την εχει τρελανει, ετσι λενε, ησυχο μπεμπακι στην κοιλιτσα αλλα ζωηρο οταν βγει!!!!!!!!εγω την νοιωθω καθημερινα εστω και απο λιγο!!!!να μην αγχωνεσαι καρδουλα μου!!!!!!!φαε λιγη σοκολατιτσα και ξαπλωσε να ηρεμησεις και να δεις πως θα το νοιωσεις!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημερα κοριτσακια και καλη εβδομαδα!!!!!!!

Νενακι μου χαρηκα πολυ που η εξεταση βγηκε καλη!!!

Λενιω μου ωραια περασατε χθες μπραβο και του χρονου με τα μπουμπουκακια μας αγκαλιτσα!!!!!!

Ποπακι μου τι κανεις????Η πριγκιπεσα σου καλα??????

Τα αλλα κοριτσακια μου τι κανουν???????

Εγω μια χαρα ειμαι αλλα ο αντρουλης μου δεν ηταν καθολου καλα...τον επιασε το αυχενικο του και ξερνοβολαγε ολο το απογευμα....ενω περασαμε πολυ ωραια στους γονεις μου μετα του βγηκε ξινο....σημερα ειναι καλυτερα ευτυχως!!!!!!

Τι αλλα νεα εσεις????

Καλημερα κοριτσακια και καλη εβδομαδα!!!!!!!

Νενακι μου χαρηκα πολυ που η εξεταση βγηκε καλη!!!

Λενιω μου ωραια περασατε χθες μπραβο και του χρονου με τα μπουμπουκακια μας αγκαλιτσα!!!!!!

Ποπακι μου τι κανεις????Η πριγκιπεσα σου καλα??????

Τα αλλα κοριτσακια μου τι κανουν???????

Εγω μια χαρα ειμαι αλλα ο αντρουλης μου δεν ηταν καθολου καλα...τον επιασε το αυχενικο του και ξερνοβολαγε ολο το απογευμα....ενω περασαμε πολυ ωραια στους γονεις μου μετα του βγηκε ξινο....σημερα ειναι καλυτερα ευτυχως!!!!!!

Τι αλλα νεα εσεις????

καλημερα ματινακι!!!!!!!!!!!εισαι καλα?κοντευει η μερα για να δειτε ξανα το μπεμπακι σας!!!!περαστικα στον αντρουλη σου!!!!!!εγω καλα ειμαι!!!!!και η ζουζουνα μου!!!!!την πεμπτη παμε για β-επιπεδου μαλλον!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και κα καλη εβδομαδα φιλεναδακια μου!τι κανετε?

περαστικα ματινακι μου για τον καλο σου

ελενακι μου μην ανυσηχεις, το μπεμπακι ειναι μια χαρα, απλως κοιμαται για να μην σε ενοχλει καρδουλα μου

ποπακι μου αντε με το καλο και η β επιπεδου, θα ειναι τελεια!!

καλε με 3 εγκυμονουσες συνομιλω, λετε να ειμαι η επομενη?

τα μπεμπακια σας καλα?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

ελενακι μου μην ανυσηχεις, το μπεμπακι ειναι μια χαρα, απλως κοιμαται για να μην σε ενοχλει καρδουλα μου

τα μπεμπακια σας καλα?

γεια σου νενακι!!!!!!θα εισαι η επομενη, εννοειται!!!!!χαχαχαχα!!!!!τι καλα!!!!!!!μακαρι!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα ματινακι!!!!!!!!!!!εισαι καλα?κοντευει η μερα για να δειτε ξανα το μπεμπακι σας!!!!περαστικα στον αντρουλη σου!!!!!!εγω καλα ειμαι!!!!!και η ζουζουνα μου!!!!!την πεμπτη παμε για β-επιπεδου μαλλον!!!!!!

Eυχαριστω ποπακι μου να εισαι καλα....ναι μεθαυριο παμε να το δουμε το νινακι μας πρωτα ο Θεος, αντε κι εσεις κοντευεται παλι....καλα εσεις εισαστε ολοκληρες κοπελαρες....τι καλα!!!!!!!!! Ολα τελεια θα ειναι!!!!

Εγω εχω αγωνια και αγχος μαζι....πολυ με αγχωνει αυτος ο υπερηχος...ουφ αντε να ερθει να τελειωνει κι αυτο το μαρτυριο και ευχομαι να ειναι καλα το θαυματακι μας!!!!!

τα μπεμπακια σας καλα?

Γεια σου κοριτσι....Ευχαριστω πολυ για τα περαστικα!!!!

Εσυ τι κανεις????

Αλλα τι ρωταω? Μια χαρα θα εισαι αφου τα αποτελεσματα της εξετασης ηταν καλα ολα τελεια λοιπον!!!!!!!

μακαρι ποπακι μου!!:D:D:D να ακολουθησουμε συντομα και εγω και ολες οσες προσπαθουμε ;););)

παντως ποσο γρηγορα περναει ο καιρος ε?

ποτε πηγες ανακοινωσες τα ευχαριστα, ποτε πηγες για αυχενικη ποτε ηρθε με το καλο και η β επιπεδου, απιστευτο!!:D:D:D

η νεραιδουλα σου καλα?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Γεια σου κοριτσι....Ευχαριστω πολυ για τα περαστικα!!!!

Εσυ τι κανεις????

Αλλα τι ρωταω? Μια χαρα θα εισαι αφου τα αποτελεσματα της εξετασης ηταν καλα ολα τελεια λοιπον!!!!!!!

ματινακι μου καλο οντως ειμαι μια χαρα πεταω :D:D:D

λυθηκε ενα προβλημα που ισως να ηταν και πολυ πολυ σημαντικο, τωρα μενει η εξεταση του αντρουλη μου(σπερμοδιαγραμα), που ευχομαι και αυτη να ειναι τελεια-σουπερ και να ακολουθησω το δρομο σας αγαπες μου ;););)

εσυ καλο μου ποτε θα πας αν δεις το ανθρωπακι σου?νομιζω εχεις αυχενικη μεσα στην εβδομαδα?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...