Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αχ ψυχή μου μπράβο! Είχες μία πάρα πολύ εύκολη γέννα! Ευλογία μεγάλη το μωράκι που έχεις αυτή τη στιγμή! Και πάλι να σου ζήσει και να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη η μπεμπουλα σας!

ρε κοριτσια ευχαριστω πολυ, και ολες τις κοπελες! ξεχασα μεσα στον πανικο των πρωτων ημερων να σας γραψω ευχαριστω! παντως ειναι τελεια!

επισκληριδιο ειχαμε πει να μην κανουμε στην αρχη και θα βλεπαμε πως θα πηγαινε, αλλα δεν προλαβαμε, τωρα αν ποναγα 5 ωρες δεν νομιζω οτι θα αντεχα, ειναι εντονοι οι πονοι, χωρις να θελω να σας τρομαξω, αλλα μολις γεννησεις εισαι μια χαρα και εγω δεν θυμομουν καλα καλα τους πονους!

πρεπει να αλλαξω και τικερακι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσια ευχαριστω πολυ, και ολες τις κοπελες! ξεχασα μεσα στον πανικο των πρωτων ημερων να σας γραψω ευχαριστω! παντως ειναι τελεια!

επισκληριδιο ειχαμε πει να μην κανουμε στην αρχη και θα βλεπαμε πως θα πηγαινε, αλλα δεν προλαβαμε, τωρα αν ποναγα 5 ωρες δεν νομιζω οτι θα αντεχα, ειναι εντονοι οι πονοι, χωρις να θελω να σας τρομαξω, αλλα μολις γεννησεις εισαι μια χαρα και εγω δεν θυμομουν καλα καλα τους πονους!

πρεπει να αλλαξω και τικερακι!

πως τα πας με την μπέμπα????:P:p ναι αλλαξε το τικεράκι!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΚΑΛΕ!!!!ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ????ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ....Κ ΤΙ ΝΑ ΔΩ???ΟΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!!!!!!ΧΑΡΗΚΑ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!!ΣΕ ΟΣΕΣ ΗΔΗ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.....

ΕΛΕΝΑΚΙΙΙΙ....ΜΕΤΡΑΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ Ε????ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ???ΕΙΣΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΝΟΥΛΑ???ΚΑΛΕ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ???

ΡΑΝΙΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ!!!

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΟΟΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΣΑΣ...ΟΧΙ ΒΛΑΚΕΙΟΥΛΕΣ...ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ (ΕΕΕ...ΔΛΔ ΕΧΕΤΕ...)ΔΙΠΛΗ ΕΥΘΥΝΗ!!

ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ??....ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΜΗΝΩΝ Κ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ..ΓΕΛΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ....Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΟΟΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΩΣ ΤΙΣ 7-7.30!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΝΙΩΘΩ Κ ΠΕΡΝΑΩ...Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ....ΓΙ'ΑΥΤΟ ΖΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΛΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ Κ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΑΚΙ Κ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ....ΛΙΩΝΩ ΣΑΣ ΛΕΩ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΧΑΡΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ...ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ...ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥΥΥ!!!ΧΑΔΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ Κ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΚΑΛΕ!!!!ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ????ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ....Κ ΤΙ ΝΑ ΔΩ???ΟΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!!!!!!ΧΑΡΗΚΑ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!!ΣΕ ΟΣΕΣ ΗΔΗ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.....

ΕΛΕΝΑΚΙΙΙΙ....ΜΕΤΡΑΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ Ε????ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΟΟΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΣΑΣ...ΟΧΙ ΒΛΑΚΕΙΟΥΛΕΣ...ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ (ΕΕΕ...ΔΛΔ ΕΧΕΤΕ...)ΔΙΠΛΗ ΕΥΘΥΝΗ!!

ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ??....ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΜΗΝΩΝ Κ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ..ΓΕΛΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ....Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΟΟΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΩΣ ΤΙΣ 7-7.30!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΝΙΩΘΩ Κ ΠΕΡΝΑΩ...Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ....ΓΙ'ΑΥΤΟ ΖΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΛΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ Κ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΑΚΙ Κ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ....ΛΙΩΝΩ ΣΑΣ ΛΕΩ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΧΑΡΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ...ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ...ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥΥΥ!!!ΧΑΔΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ Κ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Σε ευχαριστούμε πολύ!!! και εσύ να χαίρεσαι τον μπεμπάκο σου!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Σε ευχαριστούμε πολύ!!! και εσύ να χαίρεσαι τον μπεμπάκο σου!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Αναστασια μου...με το καλο ευχομαι...τι περιμενεις μπεμπουλη ή μπεμπουλα???

Το πρωτο να υποθεσω???Ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη....

Το αγγελουδι σου, σου δινει αρκετες κλωτσιτσες??χαχαχαχαχ!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!

τι κανετε? εμεις μια χαρα!

λοιπον ακουστε λεπτομεριες για την γεννα!

1,20 το βραδυ με πιανει πονος σαν να θελω τουαλετα, σηκωνομαι, παω, τιποτα! 2,20 με πιανει παλι πονος στην κοιλια αλλα με συνοδεια πονου μεσης εντονος! ξυπναω τον αντρα μου, και ξαναπαω τουαλετα, εκει φυγαν τα πρωτα νερα. 2,30 σπασαν τα νερα και ετοιμαζομαστε για το ιασω.

3 φευγουμε, 3,15 ειμαστε ιασω, 4,15 γεννησα! εντονοι πονοι αλλα οντως δεν τους θυμαμαι, σαν σε ονειρο! ουτε ραμματα ουτε επισκληριδιο. και τωρα εχω τον θησαυρο μου και κοιμαται ησυχα ησυχα!

Καλως την Γιωτουλα μας! Τι κανεις μανουλα????Η μπεμπουλα καλα????Και παλι να σας ζησει να ειναι γερη και τυχερη!!!!!!

Πολυ ευκολη γεννα μπραβο καμαρι μου δεν ταλαιπωρηθηκες! Δεν μας τρομαζεις καθολου, για γεννα θα παμε οχι για αναψυχη εννοειται οτι θα πονεσουμε....αλλη περισσοτερο αλλη λιγοτερο! Το θεμα ειναι να πανε ολα καλα!!!!!

Ρε γιωτουλα μου συγνωμη κιολας αλλα η μπεμπα βιαστηκε λιγο ή μου φαινεται???? Βεβαια αυτο που εχει σημασια ειναι οτι ειναι καλα και ας ηρθε πιο νωρις! Σου εχουμε ανοιξει θεμα στις ευχες το ειδες????

Τζινακι μουυυυυυυυ!!!!!!!!! Χρονια και ζαμανια ρε κοριτσαρα...αλλα χαλαλι στον μπεμπακο σου που σου τρωει ολο τον χρονο! Ειναι ενας γλυκας....οι φωτο στο φεις φοβερες...!!!!!!!!!!!!Μεγαλωσατε καλε πολυυυυυυ!!!!!!!! Ησυχουλης ειναι μπραβο του!!!!!!

Πραγματι η στιγμη που βαζουν το μωρο πανω σου με το που γεννιεται πρεπει να ειναι η καλυτερη!!!! Αχ....ανυπομονωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!

Περιμενουμε το λενιω μας τωρα και μετα ειναι η σειρα μου!!! Οι περισσοτερες ειμαστε εγκυες απιστευτο???? Θυμασαι τις συζητησεις και αγχη που ειχαμε? Τωρα περιμενουμε τα μωρακια μας....εγω τουλαχιστον ακομα δεν μπορω να το πιστεψω!!!!!!!

Τζινακι μου σε φιλω γλυκα και οποτε εχεις χρονο να μπαινεις να τα λεμε...!

Πολλα ρουφηχτα φιλακια στον παιδαρο σου!!!!!!!!!!!

Αναστασια μου...με το καλο ευχομαι...τι περιμενεις μπεμπουλη ή μπεμπουλα???

Το πρωτο να υποθεσω???Ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη....

Το αγγελουδι σου, σου δινει αρκετες κλωτσιτσες??χαχαχαχαχ!!!!:tongue:

σε ευχαριστώ πολύ τζινάκι να είσαι καλά!! ναι είναι το πρωτο και είναι αγοράκι:tongue:!!!!

εχθες δεν σταματησε καθόλου τις κλωτσίτσες... σήμερα έιναι πιο ήρεμος, μάλλον επειδη και η μαμα δεν κάθεται στα αυγά της!;) χιχιιχιχιχι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ματινάκι!!! εφαγες τα μακαρονάκια σου????:tongue:

Αναστασακι μουυυυυυυ!!!!!!!!!! Τα εσκισα οχι απλα τα εφαγα....μου εχει ανοιξει πολυ η ορεξη και δεν ξερω ποσα κιλα θα βαλω τωρα στα τελειωματα....!!!!!!

Εσεις μαμα και γιος τι κανετε???????

Αναστασακι μουυυυυυυ!!!!!!!!!! Τα εσκισα οχι απλα τα εφαγα....μου εχει ανοιξει πολυ η ορεξη και δεν ξερω ποσα κιλα θα βαλω τωρα στα τελειωματα....!!!!!!

Εσεις μαμα και γιος τι κανετε???????

εγώ μαγείρεψα, και έβαλα σκουπα στο σπίτι και λίγο με πόνεσε η μέση.....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κουκλαρεςςςςςςςςςςςςςς......επιτελους δροσουλααααααααααα....χιχιχιχιχιχιχ

εχει βεβαια λιγο κουφοβραση αλλα παλευεται!!!!!

τι μου κανετε????εμεις πηγαμε σε μια βιοτεχνια να δουμε τιμες και σχεδια για κουνια,καροτσι και συρταριερα....αχχχχχχχχ....ηταν τελειαααααα....αλλα δε θα ψωνισουμε ακομα!!!πιο μετα μπας και μαζεψουμε κανενα φραγκο!!!!χιχιχιιιχ...

ΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ γλυκοοοοοοοο......πως εισαι αγαπουλα μου?εχει κολικους η πριγκιπισσα μας????θα ειναι για λιγο καιρο απ'οτι ακουω και απο αλλες μαμαδες....σ'αγαπω πολυ!!!!

ΛΕΝΙΩ ΜΟΥ ησακουσθηκαν οι προσευχες σου....χαχαχαχα....εχουμε δροσια πλεον....μπηκε επισημα και το φθινοπωρο!!!!!!ο ζουζουνος μας τι κανει????τη παλευει αλλο εκει μεσα ή μπα??????

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ γιατι δε βαζεις το πισινο σου κατω χριστιανη μου...??????μετα θα λες ...αχχχ...κοριτσιαααααα εβγαλα κατι καφε.....κουφια η ωρα παναγιτσα μου!!!!χαχαχαχαχχα...πλακα σου κανω ναι?????ειναι ηρεμο σημερα το παληκαρακι μας????χαδακια πολλα στη κοιλιτσα!!!!!

ΜΑΤΙΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι κανεις αγαπουλα μου?ετσι ο γιατρουλης σου ε?????

να εριχνε τη τιμη αν στενοχωρηθηκε τοσο...αντε μωρε....εχε χαρη που εχουμε την αναγκη τους!!!!!εσυ να μην μου αγχωνεσαι καθολου γλυκουλα μου...υπαρχουν γιατροι που αναλαμβανουν και τελευταια στιγμη...ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν!!!!!και επισης για να ξερεις δεν ειστε υποχρεωμενοι να πληρωσετε τον γιατρο στο δημοσιο...τον πληρωνουμε ηδη με τις κρατησεις μας....ολους δηλαδη στο δημοσιο!!!!να δωσετε μονο αν εσεις το θελετε!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ερχεται ο ΜΠΕΜΠΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.....χιχιχιιχχι...

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ πως εισαι ματακια μου??????κι εσυ δε βαζεις πισινο κατω εεεεεε???

αααααααα.....θα σε μαλωσωωωωωω!!!!!ο πονος παντως ισως ειναι το εντερο σου!!!!!μακια πολλα...

ΤΖΙΝΑΚΙ ΜΟΥΟΥΟΟΥΥΟΥΟΥΟΥΟΥΥ.....πως ειστε αγαπουλα μου??????μεγαλωνει ο μπεμπουλινος πολυ....χιχιχιχιχιχι....ειναι τρομακτικη η ομοιοτητα που εχει με τον μπαμπακα του!!!!!ηθελα να ηξερα τι εκανες εκεινη τη μερα????τι??????φιλακια πολλααααααα...αν και τα λεμε στο φεις!!!!

ΕΦΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις αγαπουλα ????το μωρακι μας καλα?????αρχισε να κλωτσαει εεεεεε??????αχχχχχχχχχ.....απιστευτο ποσο γρηγορα περναει ο καιρος...μακια πολλα!!!!

ουφφφφφφφφφφ.....δε ξεχασα καμια εεεεε?????

τι αλλα νεα?????αντεεεεεε....να γινει το φαι μου να το κατασπαραξωωωωωωωω.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

μια δροσεςρη σχεδον ψυχρη καλημερα απο την θεσσαλονικη:D:D:D:D:D:D

εχει κρυο το πιστευετεεεεεεε!βρεχειιιιιιιιιιι πολυ μαρεσειιιιιιιιιιιιιι!αν κ με ξυπνησε νωρης σημερα ο μικρουλης μου δεμ πειραζει εκανα ζεστο καφεδακι κ τον απολαμβανω..

τι κανετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?

Τζινουλι μουυυυυυυυυυυυυυ τι κανειςςςςςςςςς?ο γιοκας σου ειναι ενας γλυκας..κ ησυχο μωρακι ε..αχ μωρε ο τζουτζουκος να του δωσεις πολα φιλακια!ξεκηνησες δουελιτσα ε?δυσκολα τωρα να αφηνεις το αγγελουδακι σου αλα τι να κανεις..;);)((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

Ρανιουκακο μουυυυυυυυυυυυυυ οι προσευχες μου ησακουσθηκαν..γιουπιιιιιιιιιι!σκεπαστηκα κιολας κ το ευχαρηστηθηκα αν κ δνε κοιμηθηκα κ πολυ καλα αλα μονο που ειχε δροσουλα φτανει;)εσυ πως εισαι αγαπουλα μου..κανετε ευρευνα αγορας ..καλα κανετε..μαακαρι να βρειτε καλα κ οικονομικα πραγμταα;);)

Ματινουλι μουυυυυ ανοιξε η ορεξη ναι!κ μενα τωρα στο τελος παρα πολυ!

Αναστασακι μου με προσοχη τις δουλειτσες ναι!χθες ζωηρουλης ο μπεμπουλης..ετσι να ειναι για να εισαι ηρεμη κ συ..αυτη τη στιγμη εχω μια συσπασηηηηηηηηηηηη..με πονο στη μεσηηηη κ στον αυχενααααα..νιωθω το κεφαλι μου καπως..πωπωωωωω..πολυ εντονη..ουφφφφφφ~αντε να φτασουμε με το καλο στης 2 οκτωμβρη..ουφφ περασε ..καλε ηταν πολυ εντονη..εξω μπουμπουνιζει κ μαρεσει!θα βρεξει παλι!

Γιωτακι μουυυυ ολα καλα πηγαν κ πολυ γρηγορα..εχεις τωρα πια την ζουοζυνα σου σπιτι ζεστη κ ασφαλη!κ ειναι κ ησυχη ναι?τι ωραιαα!;)

Ιωαννακι μου κ σημερα με φλις θα κοιμηθηκες ειμαι σιγουρη..τελεια δνε ειναιιιιιι!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...