Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

τι να πω δεν ξερω νομιζω παντος οτι φταιω και εγω δεν αντεχω με τιποτα και γκρινιαζω συνεχεια αρα λογικο να εχουμε και εντασεις!!!!

ναι κ γω εχω γινει γκρινιαρα αλα δεν βλεπω κ κατανοηση απο την αλη πλευρα γιαυτο κ φτανουμε να μαλωνουμε..τι να πεις..που θα παει θα ερθουν κκαλυτερες μερες

1630112znu7d452ip.gifempty.gif

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.glitter-graphics.com/gallery.php?categoryID=122&page=1

δεν ειναι τελεια..παλια βαζαμε συνεχεια κ ειχε πολυ γελιοοοοοο

ετσι ημμουν πριν λιγες μερες1237365xzk9e6ipis.gifempty.gif

πως τα βαζουμε???:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

πατας πανω σε αυτο που σου αρεσει το μαρκαρεις να γινε μπλε μετα δεξι κλικ αντιγραφη κ επικοληση εδω στα μηνυματα;);)1169464t92rbdh56c.gifempty.gif

κάτι δεν κάνω σωστά....:rolleyes::rolleyes: τα λέμε μετά λενάκι μου!! κατεβαίνω και εγώ λίγο!!! φιλάκια!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλύτερα είμαι κορίτσια! δόξα το θεό!!! Ιωαννάκι φορτσάτη σε βλέπω σήμερα!!!:tongue:

Ναι Αναστασάκι μου πολύ φορτσάτη, τόσο που εκεί που σιδέρωνα με έπιασε ένας πονος χαμηλά στην κοιλιά και με ισοπέδωσε! Πολύς πόνος όμως! Δεν πήρα τον γιατρό, απλά σταμάτησα το σίδερο και ξάπλωσα! Σκεπάστηκα με την κουβερτούλα και τώρα είμαι καλύτερα! Θα έρθει το απόγευμα η μαμά μου να συνεχίσει το υπόλοιπο!

Καλημερα λενιω...με ξεχασες ε? Θα κλαιωωωωω.......:cry:

Λενάκι μου δρόσισεεεεεεεεεεε επιτέλους! Πήρα ουβερτούλα φλις εχθές το βράδυ πάντως αλλά μάλλον ψιλοκρύωσα! Εκεί που σιδέρωνα πόνος στην κιλιά! Δόξα το Θεό είμαι καλύτερα!

Αχ το μαναράκι μου τι κουβέντες σου είπε; Λιώνωωωωωω!!!! Τι γλυκό παιδάκι!

Την άλλη βδομάδα γλυκούλα μου θα έχεις αγκαλιά τον πρίγκηπά σου! Μας βλέπω πάλι να κλαίμε! Από χαρά και συγκίνηση εννοείται!

Τα χάπια που παίρνω πρέπει να φερνουν παρενέργειες δεν εξηγείται αλλιώς!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ μου τι κάνεις; Ο μπέμπαρος; Τι σας είπε ο γιατρός εχθές; Μεγαλώσατε;;;;;;;;;;;;;

Ναι Αναστασάκι μου πολύ φορτσάτη, τόσο που εκεί που σιδέρωνα με έπιασε ένας πονος χαμηλά στην κοιλιά και με ισοπέδωσε! Πολύς πόνος όμως! Δεν πήρα τον γιατρό, απλά σταμάτησα το σίδερο και ξάπλωσα! Σκεπάστηκα με την κουβερτούλα και τώρα είμαι καλύτερα! Θα έρθει το απόγευμα η μαμά μου να συνεχίσει το υπόλοιπο!

καλημέρα Ιωαννάκι μου!!!! ε και εσύ μάλλον το παράκανες βρε γλυκιά μου!!!!

τι πόνος ήταν????? μήπως πρέπει να πάρεις τον γιατρό σου??

εγώ γυρισα πριν από λίγο.! πήρα παππουτσάκια δώρο τελικά στον αδερφούλη μου!!:D θα του αρέσουν πολύ είμαι σίγουρη!! πάω και στο μανάβικο και έλεος! ούτε καρότα είχε, ούτε σέλινο.... και δεν πήγα σουπερ μάρκετ γιατί ένιωθα ήδη κουρασμένη! θα πάω το απογευμα όταν γυρίσει ο άντρας μου μαζί του!;) τώρα σκέφτομαι να μαγειρέψω πλιγούρι με στήος κοτόπουλο...

δεν έχω ξανα κάνει αλλά να δούμε..:)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα Ιωαννάκι μου!!!! ε και εσύ μάλλον το παράκανες βρε γλυκιά μου!!!!

τι πόνος ήταν????? μήπως πρέπει να πάρεις τον γιατρό σου??

εγώ γυρισα πριν από λίγο.! πήρα παππουτσάκια δώρο τελικά στον αδερφούλη μου!!:D θα του αρέσουν πολύ είμαι σίγουρη!! πάω και στο μανάβικο και έλεος! ούτε καρότα είχε, ούτε σέλινο.... και δεν πήγα σουπερ μάρκετ γιατί ένιωθα ήδη κουρασμένη! θα πάω το απογευμα όταν γυρίσει ο άντρας μου μαζί του!;) τώρα σκέφτομαι να μαγειρέψω πλιγούρι με στήος κοτόπουλο...

δεν έχω ξανα κάνει αλλά να δούμε..:)

Δεν έχω ιδέα τι πόνος ήτανε αλλά τωρα είμαι καλά! Με μέτρο από σήμερα οι δουλειές γιατί η αλήθεια είναι φοβήθηκα!

Δεν έχω μαγειρέψει ποτέ πληγούρι! Είναι δύσκολο;

Α κι εσύ με μέτρο το περπάτημα και οι βόλτες έτσι;

945076uyzon4w470.gif

γεια σας κοριτσακια!

τι κανετε? εμεις μια χαρα!

λοιπον ακουστε λεπτομεριες για την γεννα!

1,20 το βραδυ με πιανει πονος σαν να θελω τουαλετα, σηκωνομαι, παω, τιποτα! 2,20 με πιανει παλι πονος στην κοιλια αλλα με συνοδεια πονου μεσης εντονος! ξυπναω τον αντρα μου, και ξαναπαω τουαλετα, εκει φυγαν τα πρωτα νερα. 2,30 σπασαν τα νερα και ετοιμαζομαστε για το ιασω.

3 φευγουμε, 3,15 ειμαστε ιασω, 4,15 γεννησα! εντονοι πονοι αλλα οντως δεν τους θυμαμαι, σαν σε ονειρο! ουτε ραμματα ουτε επισκληριδιο. και τωρα εχω τον θησαυρο μου και κοιμαται ησυχα ησυχα!

γεια σας κοριτσακια!

1,20 το βραδυ με πιανει πονος σαν να θελω τουαλετα, σηκωνομαι, παω, τιποτα! 2,20 με πιανει παλι πονος στην κοιλια αλλα με συνοδεια πονου μεσης εντονος! ξυπναω τον αντρα μου, και ξαναπαω τουαλετα, εκει φυγαν τα πρωτα νερα. 2,30 σπασαν τα νερα και ετοιμαζομαστε για το ιασω.

3 φευγουμε, 3,15 ειμαστε ιασω, 4,15 γεννησα! εντονοι πονοι αλλα οντως δεν τους θυμαμαι, σαν σε ονειρο! ουτε ραμματα ουτε επισκληριδιο. και τωρα εχω τον θησαυρο μου και κοιμαται ησυχα ησυχα!

αχ γιωτάκι!!!! όντως πολύ εύκολη γέννα!!!! μπράβο!!!!!!!!!! γρήγορα γέννησες πάντως??? δικη σου απόφαση ηταν να μην κάνεις επισκληρίδιο??? και δεν χρειαστηκαν και ραματα ε?????? ΤΕΛΕΙΑ!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σας κοριτσακια!

Αχ ψυχή μου μπράβο! Είχες μία πάρα πολύ εύκολη γέννα! Ευλογία μεγάλη το μωράκι που έχεις αυτή τη στιγμή! Και πάλι να σου ζήσει και να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη η μπεμπουλα σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...