Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα λενάκι!!! μόλις ξύπνησα και είδα τον καιρό, εσένα σκέφτηκα το πιστευεις??????????? χαχχαχαχχαχα:P:p:p

ναι μια χαρα, αν μπορέσω θα πάω να παρακολουθησω την συνάντηση, όλο και κάτι χρήσιμο θα μάθω!;)

ναιιι!!αφου ημουν τοσο γκρινιαρα της τελευταιες μερες που λετε ας δροσισει να μην μας πρηζει

742468m9g2d9dg9a.gif empty.gif

πλακα κανω..αχ Αναστασακι μου μωλης δροσιζει μου αλλαζει τη διαθεση..ειμαι πιο ανεβασμενη ψυχολογικα κεχω περιοστερες δυναμεις οπως σημερα που ηρθα μεχρι τη μαμα με τα ποδια;)

1192464lrz2y0w8ko.gifempty.gif

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι ΕΦακη μου..τι καλα!παντως ο τελευταιος μηνας ειναι πολυ δυσκολος..αφηστε που τελευταια ολο μαλωνουμε με τον αντρα μου!:rolleyes:

και εμεις μαλωνουμε και δεν ειμαι και στο τελευταιο μηνα!!!μιλαμε εχω κατι νευρα!!!και με το παραμικρο κλαιω!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εδω ματινα μου!!!!και εσυ κοντευεις εισαι η επομενη στην λιστα απο οτι θυμαμαι!!!

Αχ εφακη μου ειμαι η επομενη στην λιστα!!!!! Κι εκει που δεν ειχα αγχος για τιποτα τωρα εχω λιγακι για την γεννα λογω του οτι θα αλλαξω γιατρο στα τελειωματα....! Αχχχχχ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναιιι!!αφου ημουν τοσο γκρινιαρα της τελευταιες μερες που λετε ας δροσισει να μην μας πρηζει

742468m9g2d9dg9a.gif empty.gif

πλακα κανω..αχ Αναστασακι μου μωλης δροσιζει μου αλλαζει τη διαθεση..ειμαι πιο ανεβασμενη ψυχολογικα κεχω περιοστερες δυναμεις οπως σημερα που ηρθα μεχρι τη μαμα με τα ποδια;)

1192464lrz2y0w8ko.gifempty.gif

ε μα είχες πρίξει καλή μου!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: χαχαχχαχχαχαχαχα

ναι σίγουρα ανεβαίνει η διάθεση! και εγώ θα κατέβω σε λίγο να πάω να πάρω ένα δωρακι στον μικρό α΄δερφούλη μου και να παω και στον μανάβη... κορίτσια λέω να κάνω φασολάδα σήμερα! μου ήρθε τρελή όρεξη!!!

μηπως ξέρετε τι παίζει με τη δυσκοιλιότητα???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αχ τι ομορφη που ειναι αυτη με το αρκουδακι!!!!!σε ευχαριστω αναστασακι!!!!!!!!!!!

καλημερα λενακι μου!!!!!!!!!!!!!!!καλυτερα ειμαι σημερα μπορω να πω!!!!!!!!

αχ την αλλη βδομαδα ε?τι καλα!!!!!!!!!!!!!!με το καλο παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!και το αγορακι σου τι γλυκες κουβεντουλες που σου ειπε??????αχου τον γλυκα μου!!!!!!!!!!!!!

ποπακη μου πολυ χαιρομαι που σημερα εισαι καλυτερα..κ πολυ χαιρομαι επισης που μπαινεις πιο συχνα κ τα λεμε..οσο κοιμαται η μικρουλα μαλον...;)στην αρχη θα ειναιο πολυ δυσκολο να μπαινουμε συχνα λογικο ειναι..τα αγγελουδακια μας μας εχουν αναγκη αλα μετα επιστρεφουμε δρυμητερες

668904buj3406kha.gifευχαρηστω ποπακη μου ευχομαι να πανε ολα καλα για ολες μας!αχ χθες κ σημερα ειναι τοσο καλουλης..δεν με κουραζει καθολου κ ειναι πολυ τρυφερος..

empty.gif

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αχ εφακη μου ειμαι η επομενη στην λιστα!!!!! Κι εκει που δεν ειχα αγχος για τιποτα τωρα εχω λιγακι για την γεννα λογω του οτι θα αλλαξω γιατρο στα τελειωματα....! Αχχχχχ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

έλα ματινάκι μου!!!! μην στεναχωριέσαι! όλα καλά θα πάνε!!!!!!!!!!!!!!

;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Μου επιτρεπεται να λειψω για λιγο ε???? Πρεπει να κατεβω αγορα να παρω κιμα....μου εχει κατσικωθει να φαω μακαρονια με κιμα!!!!!!!! Θα σκασω ετσι και δεν φαω.....

Α! Ξεχασα να σας πω...χθες στον γιατρο που ζυγιστηκα επαθα σοκ! Εχω φτασει τα 10 κιλα συνολικα που εχω παρει....κι εγω ελεγα οτι απο την τελευταια φορα αντε να εχω παρει αλλο ενα...σχεδον 3 πηρα και δεν τρωω και γλυκα να φανταστειτε! Θα βαλω φερμουαρ!!!!!!!!!!!

Παω κι ερχομαι....θα διαβασω μετα τα χθεσινα για να σας γραψω γιατι ακομα δεν εχω προλαβει!!!!!!

Φιλιααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!1

και εμεις μαλωνουμε και δεν ειμαι και στο τελευταιο μηνα!!!μιλαμε εχω κατι νευρα!!!και με το παραμικρο κλαιω!!!!

ασε δεν ξερω τι μας εχει πιασει αλα ειμαστε καπως..κ γω εχω νευρα πολες φορες ..αυτος μου τα δημιουργει βασικα..ουφ ελπιζω να ηρεμισουν τα πραγματα χθες μαλωσαμε παλι κ μετα συζητησαμε κ απο χθες με καλοπιανει αλα εμενα ακομα δεν μου εφυγε ο θυμος!

742480mp87kxcxgu.gifempty.gif

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ υπομονη ματινακι μου το ξερω οτι ειναι δυσκολο να αλλαξεις γιατρο τωρα αλλα τι να κανουμε αμα ειναι αναγκη ολα καλα θα πανε:P:p:p

Μου επιτρεπεται να λειψω για λιγο ε???? Πρεπει να κατεβω αγορα να παρω κιμα....μου εχει κατσικωθει να φαω μακαρονια με κιμα!!!!!!!! Θα σκασω ετσι και δεν φαω.....

Α! Ξεχασα να σας πω...χθες στον γιατρο που ζυγιστηκα επαθα σοκ! Εχω φτασει τα 10 κιλα συνολικα που εχω παρει....κι εγω ελεγα οτι απο την τελευταια φορα αντε να εχω παρει αλλο ενα...σχεδον 3 πηρα και δεν τρωω και γλυκα να φανταστειτε! Θα βαλω φερμουαρ!!!!!!!!!!!

Παω κι ερχομαι....θα διαβασω μετα τα χθεσινα για να σας γραψω γιατι ακομα δεν εχω προλαβει!!!!!!

δεν ειναι πολλα ματινα μου 10 κιλα μωλις γεννησεις αμεσως θα τα χασεις!!!

φιλια!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ε μα είχες πρίξει καλή μου!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: χαχαχχαχχαχαχαχα

ναι σίγουρα ανεβαίνει η διάθεση! και εγώ θα κατέβω σε λίγο να πάω να πάρω ένα δωρακι στον μικρό α΄δερφούλη μου και να παω και στον μανάβη... κορίτσια λέω να κάνω φασολάδα σήμερα! μου ήρθε τρελή όρεξη!!!

μηπως ξέρετε τι παίζει με τη δυσκοιλιότητα???

χαχαχαχχα ε μα ναιιιιι!τωρα ομως ηρεμισα

369855l9dsk5dvxo.gifempty.gif:tongue::tongue:

φασολαδα ε..μμμ μαρεσει πολυ κ ειδικα με το κρυο ταιραζει απολυτα!εγω την κανω κ καυτερη

428298iod3ikrfok.gifempty.gif

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ασε δεν ξερω τι μας εχει πιασει αλα ειμαστε καπως..κ γω εχω νευρα πολες φορες ..αυτος μου τα δημιουργει βασικα..ουφ ελπιζω να ηρεμισουν τα πραγματα χθες μαλωσαμε παλι κ μετα συζητησαμε κ απο χθες με καλοπιανει αλα εμενα ακομα δεν μου εφυγε ο θυμος!

742480mp87kxcxgu.gifempty.gif

τι να πω δεν ξερω νομιζω παντος οτι φταιω και εγω δεν αντεχω με τιποτα και γκρινιαζω συνεχεια αρα λογικο να εχουμε και εντασεις!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

χαχαχαχχα ε μα ναιιιιι!τωρα ομως ηρεμισα

369855l9dsk5dvxo.gifempty.gif:tongue::tongue:

φασολαδα ε..μμμ μαρεσει πολυ κ ειδικα με το κρυο ταιραζει απολυτα!εγω την κανω κ καυτερη

428298iod3ikrfok.gifempty.gif

χαχαχχαχχαχα γελάω με τα emoticons!!!! που τα βρίσκεις???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σου επιτρεπουμε κυρια μαστερ σεφ..325572mxkrwzup2s.gif..10 κιλακια..σιγα το πραγμα..θα φυγουν μπαμ μπαμ..εγω 14 εχω παρει συμφωνα με τη γιατρο μου!γιατι εμενα μου βγαινανε 2 κιλα παραπανω αλα της το ειπα κ ξαναειδαμε τις μετρησεις κ μου λεει οχι 13 εχεις παρει τον προηγουμενο μηνα που ειχα παει τωρα πηγα 14.τα 15 πιστευω να τα φτασω ..μια βδομαδα εμεινε..κ μπορω να πω οτι δεν προσεχω κ πολυ αφηστε που ανοιξε η ορεξη μου για γλυκοempty.gif

835217i5fgp3obak.gifempty.gif

empty.gif

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

χαχαχχαχχαχα γελάω με τα emoticons!!!! που τα βρίσκεις???

http://www.glitter-graphics.com/gallery.php?categoryID=122&page=1

δεν ειναι τελεια..παλια βαζαμε συνεχεια κ ειχε πολυ γελιοοοοοο

ετσι ημμουν πριν λιγες μερες1237365xzk9e6ipis.gifempty.gif

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...