Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αχ Εφάκι μου κι εγώ! Όχι βέβαια κάθε μέρα αλλά όταν τρώω κατι και κυρίως γλυκό βολτάρει τρελλά! Νιώθω φτερουγίσματα προς το παρόν αλλά νιώθω κάτι! Που να έρθουν και οι γερές κλωτσίτσες! Την Παρασκευή θα πάω να το δω το μικρούλι μου, να δούμε την καρδούλα του αν χωρίστηκε σωστά επειδή έκανα παρακέντιση στην αυχενική! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Προσεύχομαι να είναι καλά το μωράκι μου και όλα τα παιδάκια του κόσμου!

ολα καλα θα πανε ιωαννα μου μην ανησυχεις!!!θα ερθουν και οι κλοτσιες κοντευουν:P:p:p:p

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι ωραίος καιρός είναι αυτός!!!!!!!!!!! χιχιχιιχιχιιχιχι:P:p:p:p:p δροσιά!!!!!!!!!!!!!!!!!

εφάκη, Ιωαννάκι??? τα μπεμπουλίνια άρχισαν να κουνιούντε και να τα νιώθουν οι μανούλες ε?????? με το καλό κορίτσια να έρθουν και οι δυνατές κλωτσιές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι ωραίος καιρός είναι αυτός!!!!!!!!!!! χιχιχιιχιχιιχιχι:P:p:p:p:p δροσιά!!!!!!!!!!!!!!!!!

εφάκη, Ιωαννάκι??? τα μπεμπουλίνια άρχισαν να κουνιούντε και να τα νιώθουν οι μανούλες ε?????? με το καλό κορίτσια να έρθουν και οι δυνατές κλωτσιές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

καλημερα αναστασακι!!!που θα πανε κοντευουν:P:p:p:p

εσυ πως εισαι?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα Αναστασάκι! Πως είσαι; Εγώ η αλήθεια είναι πως πήρα μία ανάσα σήμερα λόγω βροχής και δροσιάς! Είμαι ξύπνια από τις 6 το πρωί, έχω κάνει τόσες δουλειές και τώρα πάω να σιδερώσω! Θα μπω αργότερα που θα είμαι πιο χαλαρή! Φιλάκιαααα!!!

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

γιωτακι μου γλυκο να σου ζησει η μπεμπουλα σου, γερη και τυχερη, μπραβο, ωραια γεννα ειχες, δοξα τον Θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε καλο σαραντισμο να εχετε!!!!!!!!!!!!!!!!

αναστασακι, ιωαννακι, εφακη μακια σας πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!και στα μπεμπακια σας τα γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα ειχε παλι κολικους εχτες, μπλανταξε στο κλαμα!!!!!!!τελευταια στιγμη σκεφτηκα να βαλω κοντα του το πιστολακι για τα μαλλια, λιγο να ζεστανω την κοιλιτσα του και μετα απο τον θορυβο του αποκοιμηθηκε!!!!!!!!!μου το ειπε μια κοπελα στο μαιευτηριο που ειχε κι αλλα παιδακια και πετυχαινε σε εκεινη!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

γιωτακι μου γλυκο να σου ζησει η μπεμπουλα σου, γερη και τυχερη, μπραβο, ωραια γεννα ειχες, δοξα τον Θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε καλο σαραντισμο να εχετε!!!!!!!!!!!!!!!!

αναστασακι, ιωαννακι, εφακη μακια σας πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!και στα μπεμπακια σας τα γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα ειχε παλι κολικους εχτες, μπλανταξε στο κλαμα!!!!!!!τελευταια στιγμη σκεφτηκα να βαλω κοντα του το πιστολακι για τα μαλλια, λιγο να ζεστανω την κοιλιτσα του και μετα απο τον θορυβο του αποκοιμηθηκε!!!!!!!!!μου το ειπε μια κοπελα στο μαιευτηριο που ειχε κι αλλα παιδακια και πετυχαινε σε εκεινη!!!!!!!!!!!!!

καλημερα ποπακι ,γλυκια μανουλιτσα!!!ωραιο το κολπακι με το πιστολακι πρωτη φορα το ακουω!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημέρα ποπάκι!! αχου μωρέ το καημενούλη! απ'ολες τις τις κοπέλες που γεννάνε πάντως αυτό ακούω! τον πρώτο καιρό υποφέρουν τα μωράκια από τους κολικούς!!! βρήκες κόλπο δηλαδή ε?? θερμοφόρα για μωράκια λες να κάνει δουλειά???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα Αναστασάκι! Πως είσαι; Εγώ η αλήθεια είναι πως πήρα μία ανάσα σήμερα λόγω βροχής και δροσιάς! Είμαι ξύπνια από τις 6 το πρωί, έχω κάνει τόσες δουλειές και τώρα πάω να σιδερώσω! Θα μπω αργότερα που θα είμαι πιο χαλαρή! Φιλάκιαααα!!!
καλημερα αναστασακι!!!που θα πανε κοντευουν:P:p:p:p

εσυ πως εισαι?

καλύτερα είμαι κορίτσια! δόξα το θεό!!! Ιωαννάκι φορτσάτη σε βλέπω σήμερα!!!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα ποπακι ,γλυκια μανουλιτσα!!!ωραιο το κολπακι με το πιστολακι πρωτη φορα το ακουω!!!!
καλημέρα ποπάκι!! αχου μωρέ το καημενούλη! απ'ολες τις τις κοπέλες που γεννάνε πάντως αυτό ακούω! τον πρώτο καιρό υποφέρουν τα μωράκια από τους κολικούς!!! βρήκες κόλπο δηλαδή ε?? θερμοφόρα για μωράκια λες να κάνει δουλειά???

ναι ναι, κι ομως πιανει το κολπο!!!!!!!!!θελει να ειναι ζεστη η κοιλιτσα του για να λειτουργησει σωστα το εντερακι του!!!!!!θερμοφορα για μωρακια δεν εχω δει αλλα λογικα κανει!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημερα ποπακι μου γλυκοοοοοοο!!!!!!!!! Τι κανετε μανουλα και πριγκιπεσα??? Ταλαιπωρειται λιγο με τους κολικους ε? Υπομονη ποπακι μου θα περασει ειναι ο πρωτος καιρος ετσι....αυτο με το πιστολακι πρωτη φορα το ακουω....ωραιο κολπακι!!!!! Αφου επιασε θα το εφαρμοσω κι εγω αν εχει ο μπεμπης κολικους....

Μακια πολλα σε σενα και στο πωπουλι της πριγκιπεσας!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα ποπακι μου γλυκοοοοοοο!!!!!!!!! Τι κανετε μανουλα και πριγκιπεσα??? Ταλαιπωρειται λιγο με τους κολικους ε? Υπομονη ποπακι μου θα περασει ειναι ο πρωτος καιρος ετσι....αυτο με το πιστολακι πρωτη φορα το ακουω....ωραιο κολπακι!!!!! Αφου επιασε θα το εφαρμοσω κι εγω αν εχει ο μπεμπης κολικους....

Μακια πολλα σε σενα και στο πωπουλι της πριγκιπεσας!!!!!!!!!!!!!

καλημερα ματινακι μου!!!!!!!!!αχ πολυ κλαμα το καημενουλι!!!!!!!!παντως και η θερμοφορα πιανει που ειπε και το αναστασακι, με πηρε τηλ.πριν λιγο ο αντρας μου που ρωτησε εναν συναδελφο του που εχει παιδακι, το ηρεμουσε με θερμοφορα παιδικη!!!!!!παντως το πιστολακι επιασε μια χαρα χτες, κριμα που δεν το σκεφτηκα λιγο πιο νωρις, δεν θα εκλαιγε τοσο!!!!!δεν πειραζει σημερα θα της το βαλω αμεσως οταν την πιασει!!!!!!

τι κανεις εσυ γλυκουλα μου?το μπεμπακι σου το ομορφο?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ναι ναι, κι ομως πιανει το κολπο!!!!!!!!!θελει να ειναι ζεστη η κοιλιτσα του για να λειτουργησει σωστα το εντερακι του!!!!!!θερμοφορα για μωρακια δεν εχω δει αλλα λογικα κανει!!!!!!!!!!!!!

ναι έχει με λούτρινη επένδυση είναι!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια και τα μπεμπακια σας!!!!!!!!!!

Δεν σας εχω διαβασει καθολου....θα σας πω τα νεα απο τον γιατρο και μετα θα παω να σας διαβασω!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιναμε 1750γρ.......μεγαλωσαμε!!!!!!!!!!!!!!!! Ολα καλα μας ειπε ο γιατρος απο θεμα αναπτυξης και καρδιας! Το αμνυακο πολυ καλο, ο πλακουντας επισης πολυ καλος και μετα απο τον υπερηχο ηρθε η ωρα της συζητησης για το δημοσιο!!!!!!!!!! Δεν ξεγενναει σε δημοσιο νοσοκομειο τελικα και εμεις του ειπαμε οτι δεν μπορουμε να ανταπεξελθουμε στα εξοδα της ιδιωτικης κλινικης οποτε μαλλον θα πρεπει να παω σε δημοσιο γιατρο για γεννα! Κοριτσια με το που το ειπε ο αντρας μου ο γιατρος αλλαξε χρωμα! Στενοχωρηθηκε γιατι η αληθεια ειναι οτι εχουμε πολυ καλη σχεση και δεν το περιμενε....βεβαια δεν γινεται αυτο απο θεμα γιατρου αλλα απο θεμα οικονομικου! Μας ειπε οτι η κλινικη εδω στην Κορινθο τελος του μηνα ενδεχεται να κλεισει οποτε ακομα χειροτερα γιατι μετα ξεγενναει στο Γαια και στο Ιασω που χρειαζονται περισσοτερα λεφτα! Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καταλαβει τι καταλαβε ο γιατρος, γιατι μου ειπε οτι αυτο θα το συζητησουμε τον επομενο μηνα....αρα θα ξαναπαω και σ'αυτον αλλα ηδη σημερα θα τηλεφωνησω σε 3 γιατρους που μουν εχουν συστησει για να ειμαι καλυμμενη! Το θεμα ειναι οτι μας ειπε οτι οι γιατροι του δημοσιου δεν αναλαμβανουν την γεννα...απλα οταν θα ερθει η ωρα θα παω στο νοσοκομειο που εχω επιλεξει να γεννησω και θα με ξεγεννησει ο γιατρος που θα εχει βαρδια εκεινη την μερα....ο οποιος μπορει αν ειναι και επικουρος και οχι εμπειρος γιατρος! Αυτο δεν ισχυει βεβαια γιατι κι αλλες το εχουν κανει και στον γιατρο που πηγαν στο δημοσιο για να τις παρακολουθει μεχρι τελους τις ξεγεννησε κιολας!

Εν παδη περιπτωση εμας μας εδειξε χθες οτι στενοχωρηθηκε αρκετα αλλα κοριτσια τι να κανουμε? Το μωρο σκεφτομαστε περισσοτερο που θα πρεπει να εχει τα απαραιτητα μετα την γεννηση του! Αυτο με ενδιαφερει και τιποτε αλλο....πρωτα η υγεια του εννοειται!

Αυτα...παω να σας διαβασω!

καλημερα ματινακι μου!!!!!!!!!αχ πολυ κλαμα το καημενουλι!!!!!!!!παντως και η θερμοφορα πιανει που ειπε και το αναστασακι, με πηρε τηλ.πριν λιγο ο αντρας μου που ρωτησε εναν συναδελφο του που εχει παιδακι, το ηρεμουσε με θερμοφορα παιδικη!!!!!!παντως το πιστολακι επιασε μια χαρα χτες, κριμα που δεν το σκεφτηκα λιγο πιο νωρις, δεν θα εκλαιγε τοσο!!!!!δεν πειραζει σημερα θα της το βαλω αμεσως οταν την πιασει!!!!!!

τι κανεις εσυ γλυκουλα μου?το μπεμπακι σου το ομορφο?

Καλα ειμαστε ποπακι μου δοξα τον Θεο! Χθες πηγαμε στον γιατρο....εχω γραψει παραπανω τα νεα....Ολα μια χαρα μας ειπε! Εχουμε θεμα ομως με την γεννα...με ολα αυτα που γινονται με τα οικονομικα μετρα δεν μπορουμε να ανταπεξελθουμε οικονομικα σε ιδιωτικη και θα παω σε δημοσιο!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια και τα μπεμπακια σας!!!!!!!!!!

Δεν σας εχω διαβασει καθολου....θα σας πω τα νεα απο τον γιατρο και μετα θα παω να σας διαβασω!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιναμε 1750γρ.......μεγαλωσαμε!!!!!!!!!!!!!!!! Ολα καλα μας ειπε ο γιατρος απο θεμα αναπτυξης και καρδιας! Το αμνυακο πολυ καλο, ο πλακουντας επισης πολυ καλος και μετα απο τον υπερηχο ηρθε η ωρα της συζητησης για το δημοσιο!!!!!!!!!! Δεν ξεγενναει σε δημοσιο νοσοκομειο τελικα και εμεις του ειπαμε οτι δεν μπορουμε να ανταπεξελθουμε στα εξοδα της ιδιωτικης κλινικης οποτε μαλλον θα πρεπει να παω σε δημοσιο γιατρο για γεννα! Κοριτσια με το που το ειπε ο αντρας μου ο γιατρος αλλαξε χρωμα! Στενοχωρηθηκε γιατι η αληθεια ειναι οτι εχουμε πολυ καλη σχεση και δεν το περιμενε....βεβαια δεν γινεται αυτο απο θεμα γιατρου αλλα απο θεμα οικονομικου! Μας ειπε οτι η κλινικη εδω στην Κορινθο τελος του μηνα ενδεχεται να κλεισει οποτε ακομα χειροτερα γιατι μετα ξεγενναει στο Γαια και στο Ιασω που χρειαζονται περισσοτερα λεφτα! Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καταλαβει τι καταλαβε ο γιατρος, γιατι μου ειπε οτι αυτο θα το συζητησουμε τον επομενο μηνα....αρα θα ξαναπαω και σ'αυτον αλλα ηδη σημερα θα τηλεφωνησω σε 3 γιατρους που μουν εχουν συστησει για να ειμαι καλυμμενη! Το θεμα ειναι οτι μας ειπε οτι οι γιατροι του δημοσιου δεν αναλαμβανουν την γεννα...απλα οταν θα ερθει η ωρα θα παω στο νοσοκομειο που εχω επιλεξει να γεννησω και θα με ξεγεννησει ο γιατρος που θα εχει βαρδια εκεινη την μερα....ο οποιος μπορει αν ειναι και επικουρος και οχι εμπειρος γιατρος! Αυτο δεν ισχυει βεβαια γιατι κι αλλες το εχουν κανει και στον γιατρο που πηγαν στο δημοσιο για αν τις παρακολουθει μεχρι τελους τις ξεγεννησε κιολας!

Εν παδη περιπτωση εμας μας εδειξε χθες οτι στενοχωρηθηκε αρκετα αλλα κοριτσια τι να κανουμε? Το μωρο σκεφτομαστε περισσοτερο που θα πρεπει να εχει τα απαριατητα μετα την γεννηση του! Αυτο με ενδιαφερει και τιποτε αλλο....πρωτα η υγεια του εννοειται!

Αυτα...παω να σας διαβασω!

καλημέρα ματινάκι! μια χαρά ο μπεμπουλίνος μας!!!:P:p:p:pχεχεχεχχεχεχε!!!! μεγάλωσε το σποράκι!!!! ψάξε εσύ καλού κακού να βρεις γιατρό σε δημόσιο, και πάνε και σε αυτον που σου ειπε για ακομη μια εξέταση τον άλλο μήνα...:rolleyes:

στο κάτω κάτω αν στεναχωρέθηκε τόσο πολύ ας κατεβάσει την τιμή... (αλλά πόσο ε???) εσείς του ξεκαθαρίσατε πως έχουν ερθει τα πράγματα και από εκεί και πέρα κάνε ότι καλύτερο μπορείς για το μωρό σου!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...