Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αναστασακι μου καλο μπηκα στα κελφτα ο γιοκας μου κανει κακουλινια στη τουαλετα κ ειπα να μπω λιγο να δω τι γινεται!σημερα δροσισε δνε μπορουμε να πουμε κ απο αυριο θα πεσει ακομα πιο πολυ η θερμοκρασια κ πολυ χαιρομαι γιαυτο!:D:D

η ομοιπαθητηκη εχει βοηθησει πολους ανθρωπους κ η κουμπαρα μου χρονια εκανε θεραπεια..αφου ειναι κ γνωστος σας μια χαρα;);)

την αλη βδομαδα γενναωωωωωωωωωω;););):D:D:D:tongue::tongue:

σημερα πηρα τηλ τη γιατρο μου κ τη ρωτησα αν μπορω να βαψω τα μαλια μου κ μου ειπε ναι..οποτε θα κλεισω ραντεβου μια απο αυτες τις μερες να ρθει η φιλη μου που ειναι κομωτρια να μου τα βαψει..να σουλουπωθω λιγακι:tongue:με το καλο Αναστσακι μου κ στον 9ο..λιγο σας εμεινε κ σας..ολες κοντευουμε;);)

παω τωρα γιατι ο μικρος αν δει τν υπολογιστη θα θελει να κατσει κ ηδη το πρωι εκατσε λιγακι κ δεν θελω;)φιλακιαααααααααα

αχχχχχ λενακι μου!!!! πάει γεννας αυτό ηταν!!!!!!!!!!!!!!! με εναν πόνο που λένε!! αχχχχχχ καλέεεεεεεεεεε γεννας!!! πω πω δεν το πιστευω!!!!!!!!!!:P:p:p:p εφτασε ο καιρός!! κ μετα από λίγο και το ματινακι!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κου κου κου......ζουζουνιτσες μουουουουοουυ....εγραψα πριν και κολλησε το ρημαδι και δεν εσταλη το μυν μου.....ουφφφφφφφφφφφφ......αυτο μου ελειπε τωρα...να χαλασει ο υπολογιστης!!!!!!

αχ βαριεμαι να τα ξαναγραφω......

πειτε κανενα νεακι......

λενιω μυοουυουουουουοουυου....ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....γενναςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.......αχ τι συγκινηση παλι θα εχουμε???????

αναστασακι μου αντε με το καλο μεχρι τον 9ο κουκλαρα μου.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

κου κου κου......ζουζουνιτσες μουουουουοουυ....εγραψα πριν και κολλησε το ρημαδι και δεν εσταλη το μυν μου.....ουφφφφφφφφφφφφ......αυτο μου ελειπε τωρα...να χαλασει ο υπολογιστης!!!!!!

αχ βαριεμαι να τα ξαναγραφω......

πειτε κανενα νεακι......

λενιω μυοουυουουουουοουυου....ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....γενναςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.......αχ τι συγκινηση παλι θα εχουμε???????

αναστασακι μου αντε με το καλο μεχρι τον 9ο κουκλαρα μου.....

ρανιακι μου!! σε ευχαριστω κουκλάρα μου!!!!! και εσυ με το καλό!!!!!!!!! τι νεο?? η πεταλουδιτσα ειναι εγκυος!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ ναι μωρε το διαβασα και το εγραψα πριν αλλα κολλησε και δεν τη πηρε την απαντηση.....ουφφφφφφφφφφφφφφ....

πεταλουδιτσα με το καλο σου ευχομαι ....να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

αχ ναι μωρε το διαβασα και το εγραψα πριν αλλα κολλησε και δεν τη πηρε την απαντηση.....ουφφφφφφφφφφφφφφ....

πεταλουδιτσα με το καλο σου ευχομαι ....να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!!!

πως είσαι εσύ ρανιάκι μου??? εμένα πριν από λίγο με πηραν τηλ από τα prenatal, είχα αφησει τα στοιχεια μου οταν πηγα να πάρω τη ζωνη για το αυτοκίνητο, και μου ειπαν για τη συναντηση που εχουμε με μια μαια την πεμπτη 22 του μήνα, και αν μπορεσω θα πάω...;);)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

πως είσαι εσύ ρανιάκι μου??? εμένα πριν από λίγο με πηραν τηλ από τα prenatal, είχα αφησει τα στοιχεια μου οταν πηγα να πάρω τη ζωνη για το αυτοκίνητο, και μου ειπαν για τη συναντηση που εχουμε με μια μαια την πεμπτη 22 του μήνα, και αν μπορεσω θα πάω...;);)

αχχχ....ετσι κι ετσι ειμαι....με ολα αυτα που ακουω για τη κριση και για χρεωκοπια...δε ξερω τι να πω....ο θεος ας μας βοηθησει!!!!!

κατα τ'αλλα καλα....κουνιεται και το μπιζουδακι μου και με κανει να ελπιζω!!!!!!!:rolleyes:

bg1142822.jpg

princess2.gif

παω ν αξαπλωσω αναστασακι μου....μολις εφαγα και ειμαι καπως....μακιαααααααα...τα λεμε μετα....

καλή ξεκούραση ρανιακι μου!!! και μην τα σκεφτεσαι αυτά!!! υγεια να εχουμε και όλα καλα θα πάνε!!!!!!!!!!!!:P:p φιλάκιαααααααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλή ξεκούραση ρανιακι μου!!! και μην τα σκεφτεσαι αυτά!!! υγεια να εχουμε και όλα καλα θα πάνε!!!!!!!!!!!!:P:p φιλάκιαααααααα

κοριτσακια μου γεννησα στις 14/09 στις 4,15 το πρωι! γρηγορη γεννα ολα πηγαν καλα, και η μπεμπα 2750. γυρισαμε εχτες στο σπιτι. ειναι μια γλυκα και πολυ ησυχο μωρακι. θηλαζουμε περιπου ανα 4 ωρες!

δεν εχω διαβασει νεα σας, αν μπορειτε γραψτε μου κανα νεο συγκεντρωτικα! τι κανετε????

κοριτσακια μου γεννησα στις 14/09 στις 4,15 το πρωι! γρηγορη γεννα ολα πηγαν καλα, και η μπεμπα 2750. γυρισαμε εχτες στο σπιτι. ειναι μια γλυκα και πολυ ησυχο μωρακι. θηλαζουμε περιπου ανα 4 ωρες!

δεν εχω διαβασει νεα σας, αν μπορειτε γραψτε μου κανα νεο συγκεντρωτικα! τι κανετε????

γιωτάκι το διαβασαμε που το εγραψες στις μανουλες οκτωβριου!

να σου ζήσει γλυκιά μου!!!:P:p τι καλά που είχες εύκολη γέννα, και απ'οτι διάβασα χωρίς επισκληρηδιο ε??????? πως ήταν???????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια ιωαννα!!!να πιουμε το καφεδακι αλλα εδω δεν δροσισε!!!!:-(

Ααααχχχ Εφάκι μου σε καταλαβαίνω! Που θα πάει; Θα έρθει η δροσούλα και εκεί! Έχετε πολύ ζέστη; Εσύ πως πας; Είσαι καλά; Το μωράκι μας τι κάνει;

Ααααχχχ Εφάκι μου σε καταλαβαίνω! Που θα πάει; Θα έρθει η δροσούλα και εκεί! Έχετε πολύ ζέστη; Εσύ πως πας; Είσαι καλά; Το μωράκι μας τι κάνει;

την μερα η ζεστη ειναι αφορητη το βαρδι κατι γινετε!!!θα ερθει και η δροσια που θα παει!!!εγω ειμαι καλα ερχισα να νοιωθω και το μικρουλι μου και πεταω στα συννεφα!!!!εσυ πως εισαι?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

την μερα η ζεστη ειναι αφορητη το βαρδι κατι γινετε!!!θα ερθει και η δροσια που θα παει!!!εγω ειμαι καλα ερχισα να νοιωθω και το μικρουλι μου και πεταω στα συννεφα!!!!εσυ πως εισαι?

Αχ Εφάκι μου κι εγώ! Όχι βέβαια κάθε μέρα αλλά όταν τρώω κατι και κυρίως γλυκό βολτάρει τρελλά! Νιώθω φτερουγίσματα προς το παρόν αλλά νιώθω κάτι! Που να έρθουν και οι γερές κλωτσίτσες! Την Παρασκευή θα πάω να το δω το μικρούλι μου, να δούμε την καρδούλα του αν χωρίστηκε σωστά επειδή έκανα παρακέντιση στην αυχενική! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Προσεύχομαι να είναι καλά το μωράκι μου και όλα τα παιδάκια του κόσμου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...