Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Παω επιτελους να κανω δουλειες! Το καθυστερουσα τοση ωρα γιατι βαριομουν φοβερα αλλα πρεπει να τις κανω γιατι μεσημεριασε!!!!!!!!

Τα λεμε παλι σε λιγο!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επιτέλους λίγη δροσιά!!!!!!!!!!! εγω δεν κοιμηθηκα και πολυ καλα σημερα... ξυπνουσα συνεχεια μες στο βραδυ, μια για τουαλετα, μια απο τις συσπάσεις... ουφφφφφφφφφφφφφφφ:(:(

ποπάκι μου! υπομονή κοριτσάκι μου! συμφωνω με τα κοριτσια , αν και δεν το εχω ζήσει το συναίσθημα, από αυτα που ακούω, έτσι συμβαίνει τις περισσότερες φορές!!!!! σε λίγο καιρό θα είσαι σούπερ!!!

Ματινάκι! πολυ χαίρομαι που πέρασες όμορφα και περνας κάθε φορα που πηγαινεις...!!!:D

Λενάκι! δροσια δροσια δροσια!!!!!!!!!!:P κοντευεις να παρεις αγκαλια το ζουζουνάκι σου!!! να δεις το μουτρακι του!!!! αχ κορίτσια αυτο σκευτομαι και λιώνω!!!!!!:D:D:D

σημερα εχω ραντεβου το μεσσημερι με τον ομοιοπαθητικό μου!!!:P:p

Αναστασακι μου σου στελνω την αργοπορημενη καλημερα μου!τι κανεις αγαπουλα μου..πολυ καλυτερα σε 'ακουω΄' κ χαιρομαι γιαυτο;);)

σε ομοιοπαθητηκο εχω παει κ γω πιο παλια..ειχα βγαλει κατι εξανθηματα που ηταν κ καλα απο ανχος αν θυμαμαι καλα παντως μου εδωσε χαπια κ γενικα αισθανομουν πολυ καλα ψυχολογικα..ενιωθα οτι ειχε αλλαξει προς το καλυτερο ο χαρακτηρας μου ενιωθα πιο δυναμικη..

δροσουλα ναιιιιιιιιιιιιιιιι!απο αυριο με ζακετουλααααααα..μακαριιιιιιιιιιιιιιι:tongue::tongue:

αχ αυτο το μουτρακι ναι θελω να το δω..ανυπομονω να ακουσω το πρωτο του κλαμα..δεν ξερω αν ακουγομαι υπερβολικη αλα ακομη δεν το πιστευω οτι θα το ζησω αυτο σε πολυ λιγο!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Φεύγουνε μόνιμα και δεν θελω ούτε να φανταστώ πως θα είμαι τη μέρα που θα φεύγουν! Έχω πάει στην Ελβετία αρκετές φορές, έχω το κουμπαρούλι μου εκεί, είναι μία χώρα πολύ όμορφη και χαίρεσαι να ζεις και να μεγαλώνεις παιδιά αλλά για τα ανήψια μου πονάω! Βέβαια η αδερφή μου είπε πως για τη γεννηση του μπέμπη θα είναι εδώ αλλά και πάλι η στεναχώρια δεν φεύγει!

Θα στείλω ένα mail και θα τους ρωτήσω αν στέλνουν Ελλάδα τις παραγγελίες τους! Ελπίζω να μου απαντήσουν σύντομα!

Ιωαννακι μου αργοπορημενη καλημερα κ σε σενα;);)

πολυ ασχημο να φευγουν κοντινα σου προσωπα καπου μακρια κ ειδικα για μονιμα..εμενα οταν ειχε φυγει ο αδερφος μου Γερμανια ετσι αισθανομουν..τελικα δεν καθησε πολυ καιρο επεστρεψε κ εχει βρει εδω δουλεια τωρα κ τον εχω κοντα μου..βεβαια ετσι οπως εχουνγ ινειε τα πραγματα εδω ολοι σκεφτομαστε να παμε καπου καλυτερα αλα ασχημο πραγμα η ξενιτια:(

πως ειναι ο μπεμπακος σου..νιωθεις καθολου κινησεις;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Παω επιτελους να κανω δουλειες! Το καθυστερουσα τοση ωρα γιατι βαριομουν φοβερα αλλα πρεπει να τις κανω γιατι μεσημεριασε!!!!!!!!

Τα λεμε παλι σε λιγο!!!!!!!!!

αχ ματινακι μου σημερα με το ζορι κουβαλαω το σωμα μου..πριν λιγο κοιμησα τον μικρο κ εφαγα..εγινε πολυ νοστιμο το φαγακι μου!τωρα ξεκουραση ελπιζω να κοιμηθει αρκετη ωριτσα να χαλαρωσω λιγακι αν κ σημερα ειναι πολυ καλος ο σκατουλης μου δεν ειχαμε γκρινιες:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ιωαννακι μου αργοπορημενη καλημερα κ σε σενα;);)

πολυ ασχημο να φευγουν κοντινα σου προσωπα καπου μακρια κ ειδικα για μονιμα..εμενα οταν ειχε φυγει ο αδερφος μου Γερμανια ετσι αισθανομουν..τελικα δεν καθησε πολυ καιρο επεστρεψε κ εχει βρει εδω δουλεια τωρα κ τον εχω κοντα μου..βεβαια ετσι οπως εχουνγ ινειε τα πραγματα εδω ολοι σκεφτομαστε να παμε καπου καλυτερα αλα ασχημο πραγμα η ξενιτια:(

πως ειναι ο μπεμπακος σου..νιωθεις καθολου κινησεις;);)

Τι κάνεις Λενάκι μου; Η αλήθεια είναι πως στεναχωριέμαι αλλά το καλό είναι πως έχω τη δυνατότητα να πηαίνω συχνά και να τους βλέπω! Από την άλλη δεν πάνε στην Ουγκάντα αλλά στην Ελβετία οπότε ξέρω πως θα ζουνε καλά! Όσο για τον μπεμπάκο ναι τον νιώθω σήμερα αρκετά! Μάλλον του αρέσει από τη δεξιά πλευρά της κοιλίτσας μου!!!! Περιμένω πως και πως την Παρασκευή να πάω στη γιατρό και να βεβαιωθώ πως είναι όλα καλά!!!

Διαφημίσεις

Τι κάνεις Λενάκι μου; Η αλήθεια είναι πως στεναχωριέμαι αλλά το καλό είναι πως έχω τη δυνατότητα να πηαίνω συχνά και να τους βλέπω! Από την άλλη δεν πάνε στην Ουγκάντα αλλά στην Ελβετία οπότε ξέρω πως θα ζουνε καλά! Όσο για τον μπεμπάκο ναι τον νιώθω σήμερα αρκετά! Μάλλον του αρέσει από τη δεξιά πλευρά της κοιλίτσας μου!!!! Περιμένω πως και πως την Παρασκευή να πάω στη γιατρό και να βεβαιωθώ πως είναι όά καλά!!!

καλα ειμαι Ιωαννακι μου..οταν δεν εχει ζεστη ειμαι πολυ καλα ψυχολογικα..;)

ετσι ειναι ξερεις οτι θα ειναι καλυτερα εκει αν δυσκολευονται εδω που τωρα πια εχουν γινει πολυ δυσκολα τα πραγματα.. κα φου θα μπορεις κ να πηγαινες να τους βλεπεις τι καλα~!

τον αισθανεσαι σημερα πολυ τον μπεμπακο σου ε!τι ωραια κ αυτη ειναι μονο η αρχη..που να αρχησουν κ οι κλωτσιτσες..εμενα αυτη τη στιγμη λες κ προσπαθει ναβγει απο την κοιλια..τεντωνεται τοσο πολυ..νιωθω να με πιεζει κ απο πανω κοντα στο στομαχι κ απο κατω..εφαγα πριν λιγο κ μαλον ααπολαμβανει το φαγητο σαν την μαμα του λιχουδης;)ξερεις τι θα ετρωγα τωρα,..εδω κ μερες το θελω..τριγωνααααα μμμμ!

trigona134.jpg

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλα ειμαι Ιωαννακι μου..οταν δεν εχει ζεστη ειμαι πολυ καλα ψυχολογικα..;)

ετσι ειναι ξερεις οτι θα ειναι καλυτερα εκει αν δυσκολευονται εδω που τωρα πια εχουν γινει πολυ δυσκολα τα πραγματα.. κα φου θα μπορεις κ να πηγαινες να τους βλεπεις τι καλα~!

τον αισθανεσαι σημερα πολυ τον μπεμπακο σου ε!τι ωραια κ αυτη ειναι μονο η αρχη..που να αρχησουν κ οι κλωτσιτσες..εμενα αυτη τη στιγμη λες κ προσπαθει ναβγει απο την κοιλια..τεντωνεται τοσο πολυ..νιωθω να με πιεζει κ απο πανω κοντα στο στομαχι κ απο κατω..εφαγα πριν λιγο κ μαλον ααπολαμβανει το φαγητο σαν την μαμα του λιχουδης;)ξερεις τι θα ετρωγα τωρα,..εδω κ μερες το θελω..τριγωνααααα μμμμ!

trigona134.jpg

Αχ Λενάκι μου πόσες μέρες λαχταράω κι εγώ ένα γλυκό ότι να'ναι δεν με πειράζει, αλλά με αυτά και με εκείνα ούτε που έφαγα! Σήμερα όμως θα πάρω και θα το φάω το βραδάκι βλέποντας λίγο τηλεόραση!

Αγαπούλα μου δροσίζει από αύριο τι καλά! Τεντώνεται ο μπεμπάκος ε; Λίγο έμεινε, σε 13 μερούλες θα τον έχεις αγκαλίτσα! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!

Αχ Λενάκι μου πόσες μέρες λαχταράω κι εγώ ένα γλυκό ότι να'ναι δεν με πειράζει, αλλά με αυτά και με εκείνα ούτε που έφαγα! Σήμερα όμως θα πάρω και θα το φάω το βραδάκι βλέποντας λίγο τηλεόραση!

Αγαπούλα μου δροσίζει από αύριο τι καλά! Τεντώνεται ο μπεμπάκος ε; Λίγο έμεινε, σε 13 μερούλες θα τον έχεις αγκαλίτσα! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!

εδω κ λιγες μερες με χει πιασει ενα πραγμα με τα γλυκα θελω συνεχεια κατι γλυκο!κ γω ισως να παω να παρω σημερα..αν σχολασει νωρης ο αντρας μου θα ερθει η ξαδερφη μου με τον αντρα της κ την μπουμπουκα της οποτε θα παω να παρω!

απο αυριο ναι δροσουλα επιτελουςςςςςςςςς!

αχ 13 μερουλες ειναιιι!δεν τις μετραω ετσι ξερεις τι κανω απλα ακυρωνω μερικες μερες οπως ασπουμε αυτη τη βδομαδα που ηδη ξεκηνησε εγω μεσα στο μυαλο μου την εχω ακυρωσει λες κ τελειωσε κ μετραω μια ολοκληρη βδομαδα..αυτη παει ξεκηνησε θα φυγει οπου να ναι κ θα μεινει μια ολοκληρη:tongue::tongue::D:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Λενάκι μου σε αφήνω πάω να ξαπλώσω λίγο γιατί με πόνεσε η μέση μου στην καρέκλα όλη την ώρα! Φιλάκια και θα τα πούμε το απογευματάκι!!!

να πας Ιωαννακι μου..;)κ γω εχω πιαστει θα παω να ξαπλωσω σε λιγακι..καλη ξεκουραση..φιλακια πολααααααααααααα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αναστασακι μου σου στελνω την αργοπορημενη καλημερα μου!τι κανεις αγαπουλα μου..πολυ καλυτερα σε 'ακουω΄' κ χαιρομαι γιαυτο;);)

σε ομοιοπαθητηκο εχω παει κ γω πιο παλια..ειχα βγαλει κατι εξανθηματα που ηταν κ καλα απο ανχος αν θυμαμαι καλα παντως μου εδωσε χαπια κ γενικα αισθανομουν πολυ καλα ψυχολογικα..ενιωθα οτι ειχε αλλαξει προς το καλυτερο ο χαρακτηρας μου ενιωθα πιο δυναμικη..

δροσουλα ναιιιιιιιιιιιιιιιι!απο αυριο με ζακετουλααααααα..μακαριιιιιιιιιιιιιιι:tongue::tongue:

αχ αυτο το μουτρακι ναι θελω να το δω..ανυπομονω να ακουσω το πρωτο του κλαμα..δεν ξερω αν ακουγομαι υπερβολικη αλα ακομη δεν το πιστευω οτι θα το ζησω αυτο σε πολυ λιγο!:D:D

Λενούκο!!! ναι είμαι πολύ καλύτερα!!!! βέβαια αγχώθηκα πάλι λίγο γιατί και το βραδυ ξυπνούσα από τις συσπάσεις, αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά!!!:rolleyes::rolleyes: είμαι σίγουρη πως θα με βοηθήσει η ομοιοπαθητική!!! και το καλό είναι πως δεν έχει καμία μα καμια παρενέργια!! και ο γιατρός είναι οικογενειακός φίλος και του έχω πολύ εμπιστοσύνη!! και η μαμα μου οταν ηταν εγκυος σε μενα είχε κάνει θεραπεία!:D

αχ λένε θα πέσει η θερμοκρασία απο σήμερα που ήδη δρόσισε, αλλά είδα ότι ξανα ανεβαινει....:shock::shock::shock:

και δεν ακούγεσαι καθόοοοοοοοοοολου υπερβολική!!!!!!!!!!!!!!! ποια δεν ανυπομονη να ακούσει το πρώτο του κλάμα και να δει το προσωπάκι του???????????????:P:p:p αχχχχχχ κοντευεις και δεν το πιστευω!!!!!!

Σήμερα μπήκαμε στον 6ο!!!! καλό μας μήνα!!!!!!:P:p:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

βασικά τωρα που το σκέφτομαι αφού μου το βγαλανε 3 μέρες μεγαλυτερο, 3 μέρες πίσω δεν πάω??? δηλαδη ενω στην αρχη μου ειπε ΠΗΤ 18/01, να το κάνω 15/01???? (καλα θα μου πεις δεν κολλαω στις 3 μέρες αλλά ετσι...;))

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

βασικά τωρα που το σκέφτομαι αφού μου το βγαλανε 3 μέρες μεγαλυτερο, 3 μέρες πίσω δεν πάω??? δηλαδη ενω στην αρχη μου ειπε ΠΗΤ 18/01, να το κάνω 15/01???? (καλα θα μου πεις δεν κολλαω στις 3 μέρες αλλά ετσι...;))
Λενούκο!!! ναι είμαι πολύ καλύτερα!!!! βέβαια αγχώθηκα πάλι λίγο γιατί και το βραδυ ξυπνούσα από τις συσπάσεις, αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά!!!:rolleyes::rolleyes: είμαι σίγουρη πως θα με βοηθήσει η ομοιοπαθητική!!! και το καλό είναι πως δεν έχει καμία μα καμια παρενέργια!! και ο γιατρός είναι οικογενειακός φίλος και του έχω πολύ εμπιστοσύνη!! και η μαμα μου οταν ηταν εγκυος σε μενα είχε κάνει θεραπεία!:D

αχ λένε θα πέσει η θερμοκρασία απο σήμερα που ήδη δρόσισε, αλλά είδα ότι ξανα ανεβαινει....:shock::shock::shock:

και δεν ακούγεσαι καθόοοοοοοοοοολου υπερβολική!!!!!!!!!!!!!!! ποια δεν ανυπομονη να ακούσει το πρώτο του κλάμα και να δει το προσωπάκι του???????????????:P:p:p αχχχχχχ κοντευεις και δεν το πιστευω!!!!!!

Σήμερα μπήκαμε στον 6ο!!!! καλό μας μήνα!!!!!!:P:p:p:p

Αναστασακι μου καλο μπηκα στα κελφτα ο γιοκας μου κανει κακουλινια στη τουαλετα κ ειπα να μπω λιγο να δω τι γινεται!σημερα δροσισε δνε μπορουμε να πουμε κ απο αυριο θα πεσει ακομα πιο πολυ η θερμοκρασια κ πολυ χαιρομαι γιαυτο!:D:D

η ομοιπαθητηκη εχει βοηθησει πολους ανθρωπους κ η κουμπαρα μου χρονια εκανε θεραπεια..αφου ειναι κ γνωστος σας μια χαρα;);)

την αλη βδομαδα γενναωωωωωωωωωω;););):D:D:D:tongue::tongue:

σημερα πηρα τηλ τη γιατρο μου κ τη ρωτησα αν μπορω να βαψω τα μαλια μου κ μου ειπε ναι..οποτε θα κλεισω ραντεβου μια απο αυτες τις μερες να ρθει η φιλη μου που ειναι κομωτρια να μου τα βαψει..να σουλουπωθω λιγακι:tongue:με το καλο Αναστσακι μου κ στον 9ο..λιγο σας εμεινε κ σας..ολες κοντευουμε;);)

παω τωρα γιατι ο μικρος αν δει τν υπολογιστη θα θελει να κατσει κ ηδη το πρωι εκατσε λιγακι κ δεν θελω;)φιλακιαααααααααα

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...