Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν σας πρόλαβα ε?????????

Καλημερα αναστασακι μου! Εφτιαξα ενα τοστακι και μεχρι να το φαω ηρθα να σας διαβασω μεχρι να αρχισω δουλειες!

Πως εισαι σημερα κοριτσακι μου καλυτερα???????

Επιτέλους λίγη δροσιά!!!!!!!!!!! εγω δεν κοιμηθηκα και πολυ καλα σημερα... ξυπνουσα συνεχεια μες στο βραδυ, μια για τουαλετα, μια απο τις συσπάσεις... ουφφφφφφφφφφφφφφφ:(:(

ποπάκι μου! υπομονή κοριτσάκι μου! συμφωνω με τα κοριτσια , αν και δεν το εχω ζήσει το συναίσθημα, από αυτα που ακούω, έτσι συμβαίνει τις περισσότερες φορές!!!!! σε λίγο καιρό θα είσαι σούπερ!!!

Ματινάκι! πολυ χαίρομαι που πέρασες όμορφα και περνας κάθε φορα που πηγαινεις...!!!:D

Λενάκι! δροσια δροσια δροσια!!!!!!!!!!:P κοντευεις να παρεις αγκαλια το ζουζουνάκι σου!!! να δεις το μουτρακι του!!!! αχ κορίτσια αυτο σκευτομαι και λιώνω!!!!!!:D:D:D

σημερα εχω ραντεβου το μεσσημερι με τον ομοιοπαθητικό μου!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα αναστασακι μου! Εφτιαξα ενα τοστακι και μεχρι να το φαω ηρθα να σας διαβασω μεχρι να αρχισω δουλειες!

Πως εισαι σημερα κοριτσακι μου καλυτερα???????

ναι από εκείνο το θέμα είμα καλύτερα, δόξα το θεό!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι από εκείνο το θέμα είμα καλύτερα, δόξα το θεό!!!!

Πολυ ωραια,επιτελους ηρεμισες!

Στον ομοιοπαθητικο τι κανεις??? Δε εχω ιδεα απο ομοιοπαθητικη!!!!!

Εγω σημερα θα δω τον μπεμπακο μου! Το λεω και το ξαναλεω...εχω μεγαλη αγωνια και ανυπομονησια!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Πολυ ωραια,επιτελους ηρεμισες!

Στον ομοιοπαθητικο τι κανεις??? Δε εχω ιδεα απο ομοιοπαθητικη!!!!!

Εγω σημερα θα δω τον μπεμπακο μου! Το λεω και το ξαναλεω...εχω μεγαλη αγωνια και ανυπομονησια!!!!!!!!!!!

ΑΑΑΑΧΧΧΧΧ ναι!! το διάβασα πριν!!!!!!!!!! με το καλό αγαπούλα μου να τον δείτε!!!! χιχιχιχιχιιχ πόσο θα έχει μεγαλώσει ε????????????

πόσο καιρό έχεις να τον δείς????

στον ομοιοπαθητικό είχα προτοπάει για τα άγχοι που είχα.... (που δεν έμενα και έγκυος, και άλλα....) και τώρα θα του αναφερω ξανα όλα αυτα μπας και κανουμε κατι για το αγχος που εχω γιατι δεν την παλευω...... θα του πω τα χαπια που παίρνω, όλα δηλαδή.. και εννοειτε πως θα το αναφερω και στη γιατρό μου το απογευμα, αλλά δεν νομιζω να υπαρχει πρόβλημα..εξάλου είναι όλα φυτικά.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ετσι ακριβως ειναι Ματινουλι μου!

καλο μαγειρεμα..κ γω σε λιγο θα ξεκηνησω..λεω μοσχαρακι κοκινιστο με ρυζακι να κανω!;)\φιλακια πολλαααααααααααααα:D[/b][/color]

μιαμ μιαμ !! ωραίο φαγάκι!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Εγώ πολύ χάλια ψυχολογικά! Φεύγει η αδερφή μου με τα παιδιά και τον άντρα της για Ελβετία και έχω ρίξει το κλάμα του αιώνα! Περισσότερο με πονάει για τα ανήψια μου! Εγώ τα μεγάλωσα! Σαν δικά μου παιδιά τα έχω!:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Ποπάκι μου γλυκό από ότι θυμάμαι από την αδερφή μου είχε ακριβώς τα ίδια και μάλιστα με βοήθεια από τη μαμά μου και από εμένα! Κουράγιο αγαπούλα μου θα περάσει! Το καλό είναι πως σε γεμίζει χαρά η μπεμπούλα σου!

Λενάκι μου δρόσισεεεεεε!!!! Από αύριο καλύτερα είπανε! Μακάρι γιατί κι εγώ μία το συνάχι, μία η ζέστη από τις 5 το πρωί είμαι ξύπνια!

Αναστασάκι μου γλυκό μπράβο σου που είσαι καλύτερα! Θετική σκέψη από εδώ και πέρα και θα δεις πως όλα καλά θα πάνε!

Ματινάκι μου καλό δεν είχα δει εκείνη τη δημοσίευση για το αγγλικό το mothercare! Θα το ψάξω λίγο αλλά εγώ δεν θα έχω πρόβλημα γιατί έχω φίλο στην Αγγλία που μπορεί να μου τα στείλει ταχυδρομικώς Ελλάδα! Πάντως θα το ψάξω γιατί η συνυφάδα μου τα είχε παραγγείλει πριν από 2,5 χρόνια περίπου! Πάντως θα ενημερώσω μόλις βρω άκρη!

ρε κορίτσια να σας ρωτησω και κάτι άλλο??? είχατε καθόλου υγρα???? ξέχασα να το αναφερω στη γιατρό μου.... αλλες φορες ειναι διαφανα και αλλες όχι τελειως διαφανα... αλλα αοσμα.:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ρε κορίτσια να σας ρωτησω και κάτι άλλο??? είχατε καθόλου υγρα???? ξέχασα να το αναφερω στη γιατρό μου.... αλλες φορες ειναι διαφανα και αλλες όχι τελειως διαφανα... αλλα αοσμα.:rolleyes::rolleyes:

Ναι Αναστασάκι μου! Ακριβώς όπως το περιγράφεις! Αλλά είναι απόλυτα φυσιολογικό! Όλες οι γυναίκες λίγο ως πολύ έχουν!

Διαφημίσεις

Ναι Αναστασάκι μου! Ακριβώς όπως το περιγράφεις! Αλλά είναι απόλυτα φυσιολογικό! Όλες οι γυναίκες λίγο ως πολύ έχουν!

καλημέρα Ιωαννάκι!!!!!! τι να σου πω κοριτσακι μου καταλαβαίνω την στεναχωρια σου!! και εγω το ιδιο θα ενιωθα!!!!! αν είναι όμωε για το καλό τους, τι να κάτσουν να κάνουν εδω?????:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΑΑΑΑΧΧΧΧΧ ναι!! το διάβασα πριν!!!!!!!!!! με το καλό αγαπούλα μου να τον δείτε!!!! χιχιχιχιχιιχ πόσο θα έχει μεγαλώσει ε????????????

πόσο καιρό έχεις να τον δείς????

στον ομοιοπαθητικό είχα προτοπάει για τα άγχοι που είχα.... (που δεν έμενα και έγκυος, και άλλα....) και τώρα θα του αναφερω ξανα όλα αυτα μπας και κανουμε κατι για το αγχος που εχω γιατι δεν την παλευω...... θα του πω τα χαπια που παίρνω, όλα δηλαδή.. και εννοειτε πως θα το αναφερω και στη γιατρό μου το απογευμα, αλλά δεν νομιζω να υπαρχει πρόβλημα..εξάλου είναι όλα φυτικά.

Ευχαριστω αναστασακι μου! Εχω να τον δω εναν μηνα ακριβως! Θα εχει μεγαλωσει πολυ το μαναρακι μου τωρα αν φανταστουμε οτι παιρνει πολυ περισσοτερο βαρος απο τον 7ο και μετα απ'οτι πριν! Για να δουμε...βεβαια αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι να ειναι καλα και να μην εχουμε προβληματα!

Ωστε σε βοηθησε ο ομοιοπαθητικος να αποβαλλεις το αγχος ε? Μπραβο....δεν το ηξερα οτι ειναι τοσο βοηθητικη η ομοιοπαθητικη....κατι ειχα ακουστα αλλα δεν εχω κανει ποτε! Η αληθεια ειναι οτι ουτε φαρμακα δεν παιρνω μονο σε βαρυ κρυωμα....γενικα τα αποφευγω...προσπαθω να επιβαλλω στον εαυτο μου οτι ειμαι καλα....δεν ειναι ομοιοπαθητικη αυτο ετσι? Τεσπα...

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Εγώ πολύ χάλια ψυχολογικά! Φεύγει η αδερφή μου με τα παιδιά και τον άντρα της για Ελβετία και έχω ρίξει το κλάμα του αιώνα! Περισσότερο με πονάει για τα ανήψια μου! Εγώ τα μεγάλωσα! Σαν δικά μου παιδιά τα έχω!:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Ποπάκι μου γλυκό από ότι θυμάμαι από την αδερφή μου είχε ακριβώς τα ίδια και μάλιστα με βοήθεια από τη μαμά μου και από εμένα! Κουράγιο αγαπούλα μου θα περάσει! Το καλό είναι πως σε γεμίζει χαρά η μπεμπούλα σου!

Λενάκι μου δρόσισεεεεεε!!!! Από αύριο καλύτερα είπανε! Μακάρι γιατί κι εγώ μία το συνάχι, μία η ζέστη από τις 5 το πρωί είμαι ξύπνια!

Αναστασάκι μου γλυκό μπράβο σου που είσαι καλύτερα! Θετική σκέψη από εδώ και πέρα και θα δεις πως όλα καλά θα πάνε!

Ματινάκι μου καλό δεν είχα δει εκείνη τη δημοσίευση για το αγγλικό το mothercare! Θα το ψάξω λίγο αλλά εγώ δεν θα έχω πρόβλημα γιατί έχω φίλο στην Αγγλία που μπορεί να μου τα στείλει ταχυδρομικώς Ελλάδα! Πάντως θα το ψάξω γιατί η συνυφάδα μου τα είχε παραγγείλει πριν από 2,5 χρόνια περίπου! Πάντως θα ενημερώσω μόλις βρω άκρη!

Καλημερα Ιωαννακι μου τι κανεις????

Φευγουν για Ελβετια μονιμα???????? Αν ναι εχεις δικιο να στενοχωριεσαι...εμεις ειχαμε παει σε ενα αποχαιρετιστηριο παρτυ ενος φιλικου μας ζευγαριου γιατι φευγουν για Αυστραλια και ειχαμε πολλες συγκινησεις...φανταζομαι εσυ που ειναι και αδερφη σου!

Παντως απο την μια τους "ζηλευω" γιατι θα περασουν πολυ καλυτερα απ'οτι εδω! Και η Αυστραλια και η Ελβετια ειναι απο τις χωρες που εχουν φοβερη σειρα και αξιοκρατεια....επισης εχουν κρατος οτι και να λεμε! Εμεις εδω δεν εχουμε τιποτα....ουτε νομους ουτε σειρα ουτε αξιοκρατεια! Εν παση περιπτωση ομως δεν παυει να ειναι στεναχωρο γεγονος απο την αλλη γιατι αποχωριζεσαι τους ανθρωπους που αγαπας....και ειδικα οταν δεν ειναι δικη σου αποφαση αυτο δεν μπορεις ευκολα να το δεχτεις! Εγω ευχομαι να ειναι καλα και να περνανε ακομα καλυτερα!

Οσο για το αγγλικο σαϊτ της Mothercare πριν 2,5 χρονια μπορουσες να κανεις παραγγελια το ξερω...απο κει και υστερα κοπηκε! Παντως για ρωτα να ξερουμε αν μπορεις!!!!!!

Καλημερα Ιωαννακι μου τι κανεις????

Φευγουν για Ελβετια μονιμα???????? Αν ναι εχεις δικιο να στενοχωριεσαι...εμεις ειχαμε παει σε ενα αποχαιρετιστηριο παρτυ ενος φιλικου μας ζευγαριου γιατι φευγουν για Αυστραλια και ειχαμε πολλες συγκινησεις...φανταζομαι εσυ που ειναι και αδερφη σου!

Παντως απο την μια τους "ζηλευω" γιατι θα περασουν πολυ καλυτερα απ'οτι εδω! Και η Αυστραλια και η Ελβετια ειναι απο τις χωρες που εχουν φοβερη σειρα και αξιοκρατεια....επισης εχουν κρατος οτι και να λεμε! Εμεις εδω δεν εχουμε τιποτα....ουτε νομους ουτε σειρα ουτε αξιοκρατεια! Εν παση περιπτωση ομως δεν παυει να ειναι στεναχωρο γεγονος απο την αλλη γιατι αποχωριζεσαι τους ανθρωπους που αγαπας....και ειδικα οταν δεν ειναι δικη σου αποφαση αυτο δεν μπορεις ευκολα να το δεχτεις! Εγω ευχομαι να ειναι καλα και να περνανε ακομα καλυτερα!

Οσο για το αγγλικο σαϊτ της Mothercare πριν 2,5 χρονια μπορουσες να κανεις παραγγελια το ξερω...απο κει και υστερα κοπηκε! Παντως για ρωτα να ξερουμε αν μπορεις!!!!!!

Φεύγουνε μόνιμα και δεν θελω ούτε να φανταστώ πως θα είμαι τη μέρα που θα φεύγουν! Έχω πάει στην Ελβετία αρκετές φορές, έχω το κουμπαρούλι μου εκεί, είναι μία χώρα πολύ όμορφη και χαίρεσαι να ζεις και να μεγαλώνεις παιδιά αλλά για τα ανήψια μου πονάω! Βέβαια η αδερφή μου είπε πως για τη γεννηση του μπέμπη θα είναι εδώ αλλά και πάλι η στεναχώρια δεν φεύγει!

Θα στείλω ένα mail και θα τους ρωτήσω αν στέλνουν Ελλάδα τις παραγγελίες τους! Ελπίζω να μου απαντήσουν σύντομα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...