Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

http://www.welcomebabyhome.com/pregnancy_calender/download_pregnancy_calendar2.htm?gclid=CJj5_OXmpqsCFUW9zAodgXn3zQ

κοιταξτε ενα ωραιο σαιτ....μας δειχνει πως ειναι το μωρακι μας μεσα στη κοιλιτσα!!!!

τελειοοο το σαιτ ρανιουκο μου!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου και καλη εβδομαδα!!!!!τι κανετε?δεν προλαβαινω να σας διαβασω!!!!!

η μπεμπουλα καλα ειναι, μονο που αρχησε τους κολικους!!!!εγω ειμαι καπως ασχημα ψυχολογικα, ελπιζω να μην ειναι καμια επιλοχειος καταθλιψη, ολο κλαιω και αισθανομαι εγκλωβισμενη αλλα δεν θελω να βγω εξω, αφου την θηλαζω την μικρουλα, ανα πασα στιγμη μπορει να ξυπνησει και να θελει να φαει!!!!!νοιωθω αχαριστη που δεν μπορω να χαρω το κοριτσακι μου, ελπιζω να μου φυγει η μελαγχολια στις 40 μερες που θα επανελθουν καπως και οι ορμονες στα φυσιολογικα τους!!!!!σας στεναχωρησα τωρα αλλα ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!!σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!

Ποπακι μου καλοοοοοο!!!!!!!!! Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!!

Αχ ποπακι ολα αυτα που συμβαινουν σε σενα και την μικρουλα ειναι ακρως φυσιολογικα....και κολικους θα εχει και εσυ λογω ορμονων ακομα θα εχεις περιεργη ψυχολογια! Οπως ειπες κι εσυ μετα τις 40 μερες θα ειναι καλυτερα κανε απλα υπομονουλα! Μπραβο σου που καταφερες και την θηλαζεις! Ειναι οτι καλυτερο για την μπεμπουλα σου, συγχαρητηρια μανουλα!!!!!

Κι εγω κοντευω τσουκου τσουκου να παρω αγκαλια τον μπεμπακο μου! Σημερα εχουμε γιατρο στις 6 το απογευμα....το εχω επιθυμησει τοσο πολυ το μπεμπακι μου! Ενα κιλακι και 10 γραμμαρια το ειχαμε αφησει....ποσο να ειναι τωρα αραγε????

Αχ ποπακι μου να δωσεις πολλα πολλα φιλια στην πριγκιπεσα μας! Ρουφηχτα στα μπουτακια της!!!!!!!!!! Και σε σενα στελνω πολλα φιλια και σου ευχομαι γρηγορα να επανελθει η καλη ψυχολογια σου και θα δεις ποσο γρηγορα θα γινει αυτο!

Σ'αγαπω πολυ πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

animated-ball-I-love-you-1.gif

καλημεραααααααα~

Ματινακι μου καλως ηρθατε..τι καλα που περασατε τελεια με τη συνηφαδα σου..κ γω με τη συνηφαδα μου εχουμε τετια σχεση κ ειναι πολυ ωραιαο αυτο!ο μπεμπακος μας τι κανει?;);)

ΠΟπακη μου γλυκοοοοοο τι κανεις?αχ αγαπουλιτσα μου κ για μενα οι 40 μερες ηταν πολυ ασχημες..δεν ημουν καλα ψυχολογικα μια φορα ειχα κλαψει δεν εκλαιγα συνεχεια αλα μεσα μου ημουν χαλια..ειναι απολυτα φυσιολογικο κ θα σου περασει θα το δεις..κ γω ετσι ενιωθα τυψεις κ δεν μπορουσα να βρω τροπο να το αλλαξω ενιωθα οτι ολα ειχαν ααλλαξει δεν μπορουσα ουτε καν στο σπιτι να προσαρμοστω κ οταν εφευγε η μαμα παθαινα κατι..δεν ηθελα να μενω μονη..αχ σε καταλαβαινω αλα θα περασει συντομα θα το δεις!πως ειναι η πριγκιπισσα σου?σου κανει γελακαι στον υπνο της?εσυ πως εισαι..η αναρωση πως παει?

(((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Καλημερα λενιω μου τι κανετε μανουλα και αντρακια??????????

Ο μπεμπακος μου καλα ειναι, συνεχεια κλωτσαει και νιωθω οτι στριμωχνεται παρα πολυ....κουναει περα δωθε ολη την κοιλια! Αχ σημερα εχουμε γιατρο....επιτελους θα δω το μωρακι μου!!!!!!!!!

Εσυ λενιω σε πολυ λιγο θα τον δεις απο πολυ κοντα....στην αγκαλιτσα σου!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο μεγαλος τι λεει? Τον περιμενει πως και πως ε????

Καλημερα λενιω μου τι κανετε μανουλα και αντρακια??????????

Ο μπεμπακος μου καλα ειναι, συνεχεια κλωτσαει και νιωθω οτι στριμωχνεται παρα πολυ....κουναει περα δωθε ολη την κοιλια! Αχ σημερα εχουμε γιατρο....επιτελους θα δω το μωρακι μου!!!!!!!!!

Εσυ λενιω σε πολυ λιγο θα τον δεις απο πολυ κοντα....στην αγκαλιτσα σου!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο μεγαλος τι λεει? Τον περιμενει πως και πως ε????

Ματινουλι μου τι ωραιαα που θα τον διετε σημερα..οσο ναναι ο χωρος του μειωνεται μωρε..ο γλυκουλης ομως καταφερνει κ κανει τις κολοτουμπες του ναι!;);)

.εγω αυτη τη βδομαδα θα παω για τελυταια φορα στη γιατρο μου θελει να δει κ την τομη μου κ μετα θα τον αντικρυω τελος!τι μου εμεινε τιποτα..πολυ λιγο ακομα απιστυετο μου φαινεται!;):D:D

ο μικρος ναι τον περημενει..ολο αγκαλιτσες κ φιλακια κανει στην κοιλιτσα κ πολες φορες του μηλαει για διαφορα..ασπουμε αν ειναι να παμε καπου παει στη κοιλια μου κ λεει τωρα θα φαμε κ θα παμε βολτα ναι?τον ρωταει κιολας.. η μια φορα του ελεγε θα παιζουμε μαζι κ αθα τον κανω αγκαλιτσα κ διαφορα τετια κ λιωνω..πιστευω θα ειναι πολυ τρυφερος μαζι του;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ματινακι μου, λενακι μου σας ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!μακαρι να κρατησει για 40 μερες!!!!!προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη!!!!!!δοξα τον Θεο που την θηλαζω!!!!!!!ειναι που απο την αρχη τα κανω ολα μονη μου, δεν με βοηθησε ουτε μανουλα ουτε πεθερουλα, κανεις, ο αντρουλης μου ειναι συνεχεια διπλα μου και με στηριζει!!!!!!ολα καλα θα πανε, ειμαι σιγουρη, απλα χρειαζεται χρονος προσαρμογης φανταζομαι!!!!!!!!

αντε με το καλο ματινακι μου, ο μπεμπακος σου θα πηρε κι αλλα γραμμαρια, ολοκληρο παλικαρακι θα ειναι τωρα!!!!!!!!!!!!!

λενακι μου γλυκο, κοντευεις κι εσυ!!!!!!!!!σε σκεφτομαι που θα εχεις και τον αλλο σου τον γιοκα να φροντιζεις και λεω εγω με ενα εχω και παραπονο!!!!!!!αχ θα τα καταφερουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!παλι κλαιω, τι θα γινει, τοσο δακρυ δεν εχω ριξει ποτε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!υπομονη, θα μου περασει!!!!!!!!!!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Ματινουλι μου τι ωραιαα που θα τον διετε σημερα..οσο ναναι ο χωρος του μειωνεται μωρε..ο γλυκουλης ομως καταφερνει κ κανει τις κολοτουμπες του ναι!;);)

.εγω αυτη τη βδομαδα θα παω για τελυταια φορα στη γιατρο μου θελει να δει κ την τομη μου κ μετα θα τον αντικρυω τελος!τι μου εμεινε τιποτα..πολυ λιγο ακομα απιστυετο μου φαινεται!;):D:D

ο μικρος ναι τον περημενει..ολο αγκαλιτσες κ φιλακια κανει στην κοιλιτσα κ πολες φορες του μηλαει για διαφορα..ασπουμε αν ειναι να παμε καπου παει στη κοιλια μου κ λεει τωρα θα φαμε κ θα παμε βολτα ναι?τον ρωταει κιολας.. η μια φορα του ελεγε θα παιζουμε μαζι κ αθα τον κανω αγκαλιτσα κ διαφορα τετια κ λιωνω..πιστευω θα ειναι πολυ τρυφερος μαζι του;)

Αχ μωρε το μικρουλακι....τι καλουλακι που ειναι! Πολυ θα τον αγαπαει! Ετσι μου κανει στην κοιλια εμενα ο ανηψιος! Μου σηκωνει την μπλουζα τον φωναζει μπεμπη και μετα φυλαει την κοιλια μου! Μου ερχεται να βαλω τα κλαματα οταν το κανει και το κανει και συχνα! Το σκατακι ειναι μονο 1μιση χρονων!

Ναι λενιω μου εμεινε ελαχιστος χρονος....τελος ερχεται ο μπεμπακος σου! Πολυ συγκινουμαι λενιω μου....φτανουμε στο ονειρο εσυ για δευτερη φορα και ολες οι αλλες για πρωτη....ειναι καταπληκτικο!!!!!!!

ματινακι μου, λενακι μου σας ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!μακαρι να κρατησει για 40 μερες!!!!!προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη!!!!!!δοξα τον Θεο που την θηλαζω!!!!!!!ειναι που απο την αρχη τα κανω ολα μονη μου, δεν με βοηθησε ουτε μανουλα ουτε πεθερουλα, κανεις, ο αντρουλης μου ειναι συνεχεια διπλα μου και με στηριζει!!!!!!ολα καλα θα πανε, ειμαι σιγουρη, απλα χρειαζεται χρονος προσαρμογης φανταζομαι!!!!!!!!

αντε με το καλο ματινακι μου, ο μπεμπακος σου θα πηρε κι αλλα γραμμαρια, ολοκληρο παλικαρακι θα ειναι τωρα!!!!!!!!!!!!!

λενακι μου γλυκο, κοντευεις κι εσυ!!!!!!!!!σε σκεφτομαι που θα εχεις και τον αλλο σου τον γιοκα να φροντιζεις και λεω εγω με ενα εχω και παραπονο!!!!!!!αχ θα τα καταφερουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!παλι κλαιω, τι θα γινει, τοσο δακρυ δεν εχω ριξει ποτε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!υπομονη, θα μου περασει!!!!!!!!!!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Μπραβο σου καμαρι μου με κανεις πολυ περηφανη!!!!!! Η ψυχολογια θα φτιαξει μην μου αγχωνεσαι! Εγω πιστευω οτι οταν θα αρχισω να κλαιω δεν θα σταματαω με τιποτα....ολα παιζουν ρολο μεγαλη χαρα γι'αυτο το θαυμα που κρατας, οι ορμονες και η αγωνια αν τα κανεις ολα οπως πρεπει! Τις εχουμε αυτες τις ανησυχιες εμεις οι γυναικες!!!!!!!!! Σου στελνω την πιο μεγαλη αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ποπακι μου τι καλα που εχεις τον αντρα σου κοντα να σε στηριζει κ να σε βοηθαει ειναι πολυ σημαντικο αυτο..χρειαζεται χρονος σιγουρα..θα περασει συντομα θα το δεις~μπραβο σου που θηλαζεις κ την μικρουλα..μην κλαισ αλο αγαπουλα μου..εμεις ειμαστε εδω παντως κ οταν βρισκεις χρονο να μας μηλας για να αισθανεσαι καλυτερα ναι γλυκουλινα μου!σαγαπω πολυυυυυυ~((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))

κοντευω κ γω ποπακη μου ναι!εχω αγωνια κ ανυπομονησια..την αανρωση φοβαμαι..ευχομαι να μην με βασανισει πολυ η αναρωση μετα την καισαρικη :rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αχ μωρε το μικρουλακι....τι καλουλακι που ειναι! Πολυ θα τον αγαπαει! Ετσι μου κανει στην κοιλια εμενα ο ανηψιος! Μου σηκωνει την μπλουζα τον φωναζει μπεμπη και μετα φυλαει την κοιλια μου! Μου ερχεται να βαλω τα κλαματα οταν το κανει και το κανει και συχνα! Το σκατακι ειναι μονο 1μιση χρονων!

Ναι λενιω μου εμεινε ελαχιστος χρονος....τελος ερχεται ο μπεμπακος σου! Πολυ συγκινουμαι λενιω μου....φτανουμε στο ονειρο εσυ για δευτερη φορα και ολες οι αλλες για πρωτη....ειναι καταπληκτικο!!!!!!!

αχ Ματινακι μου κ γω συγκηνουμε πολυ..τελειωνει το μαγικο ταξιδι της εγκυμοσηνης κ αρχιζει ενα αλο μετα~

τι γλυκας που ειναι ο ανηψουλης σου κ ειναι κ τοσο μικρουλης!ειναι πολυ συγκηνητικο που κατι καταλαβαινουν κ αυτα κ δειχνουν τοση αγαπη σε ενα μωρακι που ειναι μεσα στη κοιλιτσα!

σημερα δροσισε κοριτσια τι καλα!απο αυριο θα πεσει πιο πολυ η θερμοκρασια..ευτυχως θεουλη μου!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ Ματινακι μου κ γω συγκηνουμε πολυ..τελειωνει το μαγικο ταξιδι της εγκυμοσηνης κ αρχιζει ενα αλο μετα~

τι γλυκας που ειναι ο ανηψουλης σου κ ειναι κ τοσο μικρουλης!ειναι πολυ συγκηνητικο που κατι καταλαβαινουν κ αυτα κ δειχνουν τοση αγαπη σε ενα μωρακι που ειναι μεσα στη κοιλιτσα!

σημερα δροσισε κοριτσια τι καλα!απο αυριο θα πεσει πιο πολυ η θερμοκρασια..ευτυχως θεουλη μου!

Ετσι ειναι λενιω μου! Η εγκυμοσυνη ειναι ενα θαυμα και οταν γεννιεται το μωρο ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στον κοσμο,κατι ασυληπτο το οποιο δεν βρισκω λεξη για να το χαρακτηρισω!! Μεχρι να γεννηθει δεν καταλαβαινεις πολλα αλλα φανταζομαι το μετα δεν εχει καμια σχεση ακομα και με τα συναισθηματα της εγκυμοσυνης....ανυπομονωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ετσι ειναι λενιω μου! Η εγκυμοσυνη ειναι ενα θαυμα και οταν γεννιεται το μωρο ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στον κοσμο,κατι ασυληπτο το οποιο δεν βρισκω λεξη για να το χαρακτηρισω!! Μεχρι να γεννηθει δεν καταλαβαινεις πολλα αλλα φανταζομαι το μετα δεν εχει καμια σχεση ακομα και με τα συναισθηματα της εγκυμοσυνης....ανυπομονωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

στην πρωτη εγκυμοσηνη επειδη ολα ειναι πρωτογνορα δεν μπορεις να το συνηδητοποιησεις καλα καλα αλα οταν γεννιεται νιωθεις ολη αυτη την απεραντη αγαπη γιαυτο το μωρο κ το αγαπας καθε μερα ολο κπιο πολυ ..μετα στην δευτερη εγκυμοσηνη παρολο που το εχεις ξαναζησει για μενα ειναι παλι ο ιδιος ενθουσιασμος οπως κ την πρωτη φορα απαλ εισαι πιο συνηδητοποιημ,ενη κ ξερεις τι ακριβως θ ζησεις κ πια θα ειναι τα συναισθηματα σου γιαυτο το πλασματακι!αχ κ γω ανυπομονω τοσο πολυυυυυυ!ελπιζω να περασουν γρηγορα οι βδομαδες..βασικα μια ολοκληρη κ μια μιση;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Παω να φαω τιποτις και μετα να βαλω πλυντηριακια...θα τα πουμε πιο μετα!!!!

Φιλιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

καλη ορεξη Ματινακι μου..εγω εφαγα τα δημητριακα μου κ πριν λιγο απλωσα κ ενα πληντυριο με τηνβοηθεια του μικρουλη μου!

φιλακια πολλαααααααα!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

στην πρωτη εγκυμοσηνη επειδη ολα ειναι πρωτογνορα δεν μπορεις να το συνηδητοποιησεις καλα καλα αλα οταν γεννιεται νιωθεις ολη αυτη την απεραντη αγαπη γιαυτο το μωρο κ το αγαπας καθε μερα ολο κπιο πολυ ..μετα στην δευτερη εγκυμοσηνη παρολο που το εχεις ξαναζησει για μενα ειναι παλι ο ιδιος ενθουσιασμος οπως κ την πρωτη φορα απαλ εισαι πιο συνηδητοποιημ,ενη κ ξερεις τι ακριβως θ ζησεις κ πια θα ειναι τα συναισθηματα σου γιαυτο το πλασματακι!αχ κ γω ανυπομονω τοσο πολυυυυυυ!ελπιζω να περασουν γρηγορα οι βδομαδες..βασικα μια ολοκληρη κ μια μιση;)

Μαζι γραφαμε λενιω μου! Ετσι ειναι δικιο εχεις! Οσα παιδια και να κανεις το ιδιο αισθανεσαι απλα στο πρωτο ειναι ολα πρωτογνωρα εννοειται! Το ιδιο μου εχει πει και μια φιλη μου που εχει 4!!!!!! Ζωη να εχουν!!!

Παω γιατι εχω και μαγειρεμα σημερα και δεν θελω να βιαζομαι...αλλωστε δεν μπορω και να κανω γρηγορες κινησεις πια!

Ελπιζω οταν τελειωσω να σας προλαβω!!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!

Μαζι γραφαμε λενιω μου! Ετσι ειναι δικιο εχεις! Οσα παιδια και να κανεις το ιδιο αισθανεσαι απλα στο πρωτο ειναι ολα πρωτογνωρα εννοειται! Το ιδιο μου εχει πει και μια φιλη μου που εχει 4!!!!!! Ζωη να εχουν!!!

Παω γιατι εχω και μαγειρεμα σημερα και δεν θελω να βιαζομαι...αλλωστε δεν μπορω και να κανω γρηγορες κινησεις πια!

Ελπιζω οταν τελειωσω να σας προλαβω!!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!

ετσι ακριβως ειναι Ματινουλι μου!

καλο μαγειρεμα..κ γω σε λιγο θα ξεκηνησω..λεω μοσχαρακι κοκινιστο με ρυζακι να κανω!;)\φιλακια πολλαααααααααααααα:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...