Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! Για να δουμε.... Μεχρι στιγμης ειδαμε σακο και ειναι νορμαλ. Στις 27 θα παω για καρδια αν ακουστει! Λιγο ανησυχω γιατι δεν εχω συμπτωματα.Μονο λιγη παραπανω νυστα και τσουζουν οι θηλες μου. Τιποτα αλλο και αναρωτιεμαι αν ειναι φυσιολογικο...Εσυ Ελενακι ποτε με το καλο; Εχεις βαρυνει; Αναστασακι κανε υπομονη και μην ταραζεσαι! Τιποτα σοβαρο δεν εχεις! Φανταζομαι οτι αυτα που περιγραφεις συμβαινουν στις εγκυμοσυνες λιγο πολυ.

Ελένη μου!!! μην λες αν ακουστεί η καρδούλα!!! θα λες, "θα ακούσουμε την καρδούλα του"!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

πες το και ας φοβασαι, εγώ έτσι έκανα!!! τα λέμε για να τα ακούμμε οι ίδιοι μας!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λενάκι μου αυτή ζέστη δεν υποφέρεται!!! άστα!!!!!!!!!!! μακάρι να δροσίσει!!!! άντε!!!!! ουφφφφφφφ υπομονή!!! τράβηξες όλο το καλοκαίρι εσυ κοριτσάκι μου!!!:rolleyes::rolleyes:

Ιωαννάκι πάλι κρύωσες?? δεν προσέχεις καθόλου?? θα σε μαλώσω!!! τον μπεμπάκο και τα μάτια σου!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λενάκι μου αυτή ζέστη δεν υποφέρεται!!! άστα!!!!!!!!!!! μακάρι να δροσίσει!!!! άντε!!!!! ουφφφφφφφ υπομονή!!! τράβηξες όλο το καλοκαίρι εσυ κοριτσάκι μου!!!:rolleyes::rolleyes:

Ιωαννάκι πάλι κρύωσες?? δεν προσέχεις καθόλου?? θα σε μαλώσω!!! τον μπεμπάκο και τα μάτια σου!!!!

Μάλιστα "μαμά"!!! Χιχιχιχιχ!!!

Μπράβο κουκλίτσα μου που είσαι καλύτερα! Αυτό σημαίνει πως έχεις και καλύτερη ψυχολογία από εχθές!

Διαφημίσεις

Μάλιστα "μαμά"!!! Χιχιχιχιχ!!!

Μπράβο κουκλίτσα μου που είσαι καλύτερα! Αυτό σημαίνει πως έχεις και καλύτερη ψυχολογία από εχθές!

ναι Ιωαννάκι μου έιμαι καλύτερα!!:) αλλά περισσότερο ξάπλα είμαι!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι Ιωαννάκι μου έιμαι καλύτερα!!:) αλλά περισσότερο ξάπλα είμαι!!;)

Δεν πειράζει αγαπούλα μου ας είσαι! Ο μπεμπάκος μας να είναι καλά και κυρίως η ψυχολογία της μανούλας του! Αυτό να ήταν το τελευταίο!

Δεν πειράζει αγαπούλα μου ας είσαι! Ο μπεμπάκος μας να είναι καλά και κυρίως η ψυχολογία της μανούλας του! Αυτό να ήταν το τελευταίο!

μακάρι!!!! αυτό ξανά πες το!!!!:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

http://www.welcomebabyhome.com/pregnancy_calender/download_pregnancy_calendar2.htm?gclid=CJj5_OXmpqsCFUW9zAodgXn3zQ

κοιταξτε ενα ωραιο σαιτ....μας δειχνει πως ειναι το μωρακι μας μεσα στη κοιλιτσα!!!!

γεια σου Ρανιάκι!!!! πως είσαι?? βαρεμάρα ε??? εγώ μόλις ξύπνησα! κοιμήθηκα κανένα 2ωρο και σηκώθηκα λούτσα στον ιδρώτα!!!!!!!ουφφφφ

πολύ ωραίο το σαιτ!!!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?????

Εμεις γυρισαμε χθες το απογευμα απο το χωριο!Για ακομη μια φορα περασα πολυ ωραια με την συνυφαδα και τα ανηψακια! Ειμαστε τρελες και οι δυο και εχουμε ταιριαξει ταμαμ! Αφου φευγοντας παντα με ρωταει "ποτε θα ξαναρθετε?" Και ακομα δεν εχουμε φυγει....χιχιχιχι!!!!!

Αναστασακι μου χαιρομαι πολυ που εισαι εστω καλυτερα αν οχι τελειως καλα...μακαρι σημερα ομως να εισαι τελειως καλα! Χαδακια στον μπεμπακο!

Ρανιακι μου τι κανεις πατριωτακι μου???? Η μπουμπου σου τι κανει?????Πολυ ωραιο σαϊτ βρηκες! Αχ τωρα που κοντευω για το ντοπλερ ετσι θα το δουμε το ζουζουνι μας! Τρισδιαστατο αλλα μπορει και τετραδιαστατο!!!!! Περιμενω πως και πως!!!!!!!!!

Λενιω μου τι κανουν τα αντρακια σου??? Αντε κοντευουν να δουν το ενα το αλλο!!!!!!!!!!!!!!! Τι καλα..........!!!!!!!!!

Ιωαννακι μου τι κανεις? Ο παιδαρος καλα??? Σε ρωτησα κατι σε προηγουμενες σελιδες αλλα μαλλον δεν το ειδες! Αν θες ρωτα την κοπελα που παρηγγειλε απο το mothercare Αγγλιας ποτε παρηγγελε γιατι ειχα ακουσει οτι καποια στιγμη δεν στελνανε Ελλαδα...ειχαν μπλοκαρει τις παραγγελιες! Αν μπορουμε παλι, να παραγγειλουμε!!!!!!!

Ελενη Πεταλουδα εγω δεν σου λεω να μην εχεις αγχος...θα εχεις σιγουρα, απλα σκεψου οτι οτιδηποτε συμβαινει στους αλλους δεν ειναι απαραιτητο να συμβει και σε σενα! Ολα καλα θα πανε!

καλημερα κοριτσακια μου και καλη εβδομαδα!!!!!τι κανετε?δεν προλαβαινω να σας διαβασω!!!!!

η μπεμπουλα καλα ειναι, μονο που αρχησε τους κολικους!!!!εγω ειμαι καπως ασχημα ψυχολογικα, ελπιζω να μην ειναι καμια επιλοχειος καταθλιψη, ολο κλαιω και αισθανομαι εγκλωβισμενη αλλα δεν θελω να βγω εξω, αφου την θηλαζω την μικρουλα, ανα πασα στιγμη μπορει να ξυπνησει και να θελει να φαει!!!!!νοιωθω αχαριστη που δεν μπορω να χαρω το κοριτσακι μου, ελπιζω να μου φυγει η μελαγχολια στις 40 μερες που θα επανελθουν καπως και οι ορμονες στα φυσιολογικα τους!!!!!σας στεναχωρησα τωρα αλλα ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!!σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημεραααααααα~

Ματινακι μου καλως ηρθατε..τι καλα που περασατε τελεια με τη συνηφαδα σου..κ γω με τη συνηφαδα μου εχουμε τετια σχεση κ ειναι πολυ ωραιαο αυτο!ο μπεμπακος μας τι κανει?;);)

ΠΟπακη μου γλυκοοοοοο τι κανεις?αχ αγαπουλιτσα μου κ για μενα οι 40 μερες ηταν πολυ ασχημες..δεν ημουν καλα ψυχολογικα μια φορα ειχα κλαψει δεν εκλαιγα συνεχεια αλα μεσα μου ημουν χαλια..ειναι απολυτα φυσιολογικο κ θα σου περασει θα το δεις..κ γω ετσι ενιωθα τυψεις κ δεν μπορουσα να βρω τροπο να το αλλαξω ενιωθα οτι ολα ειχαν ααλλαξει δεν μπορουσα ουτε καν στο σπιτι να προσαρμοστω κ οταν εφευγε η μαμα παθαινα κατι..δεν ηθελα να μενω μονη..αχ σε καταλαβαινω αλα θα περασει συντομα θα το δεις!πως ειναι η πριγκιπισσα σου?σου κανει γελακαι στον υπνο της?εσυ πως εισαι..η αναρωση πως παει?

(((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...