Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Kαλημερααααααααα.........Ρανιακι μου και Τζινακι μου τι κανετε? Οι 3 μας ειμαστε σημερα??????? Οι αλλες που πηγανε καλε τις πλακωσε το παπλωμα??????? Ξυπνηστεεεεεεεεεε.......!!!!!!!1

Ρανιακι μονο που διαβαζω τι εχεις να κανεις κουραζομαι....πω πω ρε κοριτσι καλο κουραγιο ειλικρινα!!!!!!!

Τζινακι μου εμεις μιλουσαμε 2,5 ωρες στο τηλ.χθες.....σημερα τι θα πουμε?????χιχιχιχιχ......

Κι εγω κοριτσια αργησα να ξυπνησω...μολις εφαγα τα δημητριακα μου και βαριεμαι αφανταστα......για πειτε τιποτα εσεις....!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ?

ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΔΟΥΛΕΙΤΣΕς..ΕΚΑΝΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΛΩΣΑ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΜΟΥ Κ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΣΑς ΚΑΛΗΜΕΡΙΣΩ..ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΝΩΡΗΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΘΑ ΗΗΜΟΥΝ..ΕΙΠΑ ΝΑ ΞΕΚΗΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΜΕΤΑ Κ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΣΣΗΜΕΡΙ..ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΑΩ ΠΡΩΙΝΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ Κ ΔΝΕ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙΟΛΑς@..ΠΕΡΙΕΡΓΟ!

ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Κ ΕΓΙΝΕ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙ!ΠΩΠΠΩ!!

ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΠΑΝΑΝΟΥΛΑ...ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΑ ΜΑς!

ΝΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ..ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙΝΑΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ..ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙΑ ΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΑΤΙΜΗ!

ΤΖΙΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙς ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

ΡΑΝΙΟΥΚΟ ΜΟΥΥΥΥ Πς ΕΙΣΑΙ?ΤΕΛΕΙΩΣΕς Κ ΣΥ ΜΕ ΤΙς ΔΟΥΛΕΙΤΣΕς Ε!ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑΑ?ΠΩς ΕΙΣΑΙ?ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΑς?>

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ?

ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΔΟΥΛΕΙΤΣΕς..ΕΚΑΝΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΛΩΣΑ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΜΟΥ Κ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΣΑς ΚΑΛΗΜΕΡΙΣΩ..ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΝΩΡΗΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΘΑ ΗΗΜΟΥΝ..ΕΙΠΑ ΝΑ ΞΕΚΗΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΜΕΤΑ Κ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΣΣΗΜΕΡΙ..ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΑΩ ΠΡΩΙΝΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ Κ ΔΝΕ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙΟΛΑς@..ΠΕΡΙΕΡΓΟ!

ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Κ ΕΓΙΝΕ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙ!ΠΩΠΠΩ!!

ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΠΑΝΑΝΟΥΛΑ...ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΑ ΜΑς!

ΝΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ..ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙΝΑΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ..ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙΑ ΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΑΤΙΜΗ!

ΤΖΙΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙς ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

ΡΑΝΙΟΥΚΟ ΜΟΥΥΥΥ Πς ΕΙΣΑΙ?ΤΕΛΕΙΩΣΕς Κ ΣΥ ΜΕ ΤΙς ΔΟΥΛΕΙΤΣΕς Ε!ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑΑ?ΠΩς ΕΙΣΑΙ?ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΑς?>

Καλημερα Λενιω μου τι κανεις καμαρι μου???? Αντε καλε να φας πρωινουλι θα πειναει το αγορακι σου!!!!!!!

Οι αλλες καλε που πηγανε???? Αφαντες εγιναν με το που μπηκα....καλε γυριστε πισω που πηγατε??????????

ουουουουουουουουου.....ουφφφφφφφφφφ.....γυρισα απο λαικη και περιμενω τον αντρουλη να μου φερει το τουτου να παω σουπερ μαρκετ...

ΜΑΤΙΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΛΕΝΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

τι κανετε αγαπες?

πως μεγαλωνιυν ετσι τα ζουζουνια στη κοιλιτσα......????απιστευτοοοοοοο....

bg1142822.jpg

princess2.gif

ουουουουουουουουου.....ουφφφφφφφφφφ.....γυρισα απο λαικη και περιμενω τον αντρουλη να μου φερει το τουτου να παω σουπερ μαρκετ...

ΜΑΤΙΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΛΕΝΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

τι κανετε αγαπες?

πως μεγαλωνιυν ετσι τα ζουζουνια στη κοιλιτσα......????απιστευτοοοοοοο....

Ρανιακι μουυυυυυυυυυυυυυ........που εισαι καλε? Χαθηκαμεεεεεε.........ολο τρεξιματα εισαι...κατσε και λιγο να χαλαρωσεις νυφουλα θα γινεις σε ενα μηνα σχεδον...πρεπει να εισαι φρεσκαδουρα!!!!!!!!!!

Μεγαλωνουν δεν λες τιποτα......εμεις παμε για την αυχενικη την τεταρτη και ακομα δεν εχω καταλαβει πως περασε ο καιρος απο την μερα που εκανα το τεστ!!!!!!! Θα το δεις και εσυ γρηγορα μην σκας....ερχεται και θα σας τρελανει!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου παω να ετοιμαστω γιατι σχολαει νωρις ο αντρουλης σημερα και θα ερθει να με παρει να παμε για ψωνια! Θα τα πουμε αργοτερα πιστευω!!!!!!!

Σας φιλω ολες και σας στελνω τις πιο σφιχτες αγκαλιτσες!!!!!

babies_51%20baby%20and%20teddy%20bear%20hug%20animated.gif

Καλησπέρα!!!!!

τι κάνετε κοριτσάρες μου όμορφες;;;;

Φιλάκια πολλά και στα εγκυούλια μας διπλά!!!!!

Ματινάκι μου με το καλό η αυχενική!!!! Όλα θα είναι τελεια!!! Χαδάκια!!!!

Ματινάκι25 με το καλό ν' ακούσετε το πιο γλυκό τικ-τακ της ζωής σου!!!!

Ποπάκη, Λενιώ χαδάκια στη μπανανούλα και στο κρεμμυδάκι μας!!!!

Νενάκι μου τι κάνεις;;; δεν πτοούμαστε έτσι;;; τι παιχνίδια σου κάνει η άτιμη;;;; (((((((((((((((((()))))))))))))))))))

Ρανιούκο μου!!!!! ψοφια θα είσαι το μεσημέρι!!!!!καλό κουράγιο!!!!!

Τζινάκι μου χαίρομαι που δεν άντεξες μακριά μας!!!!

Μάκια και αγκαλίτσες πολλές

κοριτσια καλημεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι μου κανετε????????εμεις εχουμε ερθει ενα διημερο με ενα φιλικο μας ζευγαρι για σαββατοκυριακο στα Τρικαλα Κορινθιας.ειπαμε να ξεφυγουμε λιγο απο την καθημερινοτητα και απο τα προβληματα.εδω ο καιρος ειναι συννεφιασμενος και ετοιμος για βροχη.

Ελενακι μου,απο οτι διαβασα παμε για το 2ο αγορακι!!!!!

με το καλο!!!!!

Ματινακι μου,θα πας για ψωνια?????????την Τεταρτη παμε για την αυχενικη???????ποτε περασε ο καιρος????λες να δειτε και το φυλο???????τελειααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

θα τα πουμε απο βδομαδα ενα μεσημερι για καφε.δεν μπορεσα αυτες τις μερες γιατι ημουν χαλια γιατι με ειχε πιασει το στομαχι και το εντερο και ημουν χαλια!!!!!!!!ειναι απο τις πολλες χαρες που εχω περασε αυτο το μηνα!!!!!!!!μα εχω τοσες χαρες....!!!!!τι να πω.....!!!!!!

φουλιτσα μου,με πηρε χθες την Παρασκευη τηλ η ξαδερφη και μου ειπε να συναντηθουμε οι 4 για να μιλησουμε.για να πουμε τι?????????????????????δεν το εχω καταλαβει ακομα...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσακια μου,σας αφηνω τωρα και θα τα πουμε.

σας φιλωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλακια πολλα!!!!!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

line_line_typew12_beg_d_typew7_time_1091246400_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Καλησπέρα!!!!!

Νενάκι μου τι κάνεις;;; δεν πτοούμαστε έτσι;;; τι παιχνίδια σου κάνει η άτιμη;;;; (((((((((((((((((()))))))))))))))))))

Σοφακι μου,κοριτσακι μου,καλημεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!τι κανεις?????????????φιλακια πολλα!!!!!!!!

line_line_typew12_beg_d_typew7_time_1091246400_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδουλες μουουουουουουουουου.....

τι κου κανετε????σας πλακωσε το στρωματακι?????χιχιχιιχι

εγω ξυπνησα με τις κοτες,εκανα το ξεσκονισμα μου και το σκουπισμα μου, σε λιγο θα παω λαικη και μετα σουπερ μαρκετ......ουφφφφφ....κουραστηκα στην ιδεα και μονο......

Ρανιακι μου,κοριτσακι μου,καλημερααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εισαι μια χαρωπη νοικοκυρα??????????μπραβο σου!!!!!!!!!!!!!!!τρεχεις με τον γαμο??????????ελα και τον φαγαμε τον γαιδαρο!!!!!!!!!!!

τι αλλα νεα???????φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!

Σοφακι μου,κοριτσακι μου,καλημεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!τι κανεις?????????????φιλακια πολλα!!!!!!!!

Καλά είμαι ρενάκι μου, καλά κανατε να ξεφύγετε λίγο, ν' αλλάξετε παραστάσεις!!!!

Το στομαχάκι σου από την καλοπέραση είναι αυτό το μήνα!!!!

Αλήθεια να πείτε τι;;;;; να τα ξαναθυμηθείς όλα και να γίνεις χειρότερα;;;;

γιατί δε σας αφήνουν ήσυχους;;;;

Φιλάκια και σφιχτή σγκαλίτσα (((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

κοριτσια καλημεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι μου κανετε????????εμεις εχουμε ερθει ενα διημερο με ενα φιλικο μας ζευγαρι για σαββατοκυριακο στα Τρικαλα Κορινθιας.ειπαμε να ξεφυγουμε λιγο απο την καθημερινοτητα και απο τα προβληματα.εδω ο καιρος ειναι συννεφιασμενος και ετοιμος για βροχη.

Ελενακι μου,απο οτι διαβασα παμε για το 2ο αγορακι!!!!!

με το καλο!!!!!

Ματινακι μου,θα πας για ψωνια?????????την Τεταρτη παμε για την αυχενικη???????ποτε περασε ο καιρος????λες να δειτε και το φυλο???????τελειααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

θα τα πουμε απο βδομαδα ενα μεσημερι για καφε.δεν μπορεσα αυτες τις μερες γιατι ημουν χαλια γιατι με ειχε πιασει το στομαχι και το εντερο και ημουν χαλια!!!!!!!!ειναι απο τις πολλες χαρες που εχω περασε αυτο το μηνα!!!!!!!!μα εχω τοσες χαρες....!!!!!τι να πω.....!!!!!!

φουλιτσα μου,με πηρε χθες την Παρασκευη τηλ η ξαδερφη και μου ειπε να συναντηθουμε οι 4 για να μιλησουμε.για να πουμε τι?????????????????????δεν το εχω καταλαβει ακομα...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσακια μου,σας αφηνω τωρα και θα τα πουμε.

σας φιλωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλακια πολλα!!!!!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

Ρενουλι μου τι κανεις καλε χαθηκαμε...!!!!! Και εγω δεν ημουν στις καλυτερες μου αυτη την εβδομαδα...ειχα θεμα με την δυσκοιλιοτητα και η διαθεση δεν ηταν και στα καλυτερα της! Εχουμε χαθει η αληθεια ειναι!

Πολυ καλα κανατε και φυγατε 2ημερακι θα σας κανει καλο! Η ξαδερφη τι θελει αραγε? Μηπως θελει να σου πει τα καθεκαστα του προκομενου?Μπορει να εινα συνδιασμος συζητησεων και να σου πει να βαλετε παλι μπροστα την εξωσωματικη....λες?

Εμεις ναι φτασαμε στην αυχενικη κοριτσακι μου περναει ο καιρος γρηγορα και ουτε που το καταλαβαμε! Η αληθεια ειναι οτι μονο οταν το βλεπουμε στον υπερηχο καταλαβαινουμε προς το παρον οτι υπαρχει μωρο στην κοιλιτσα....σε λιγουλακι θα αρχισει και να κλωτσαει οποτε κατι θα καταλαβαινω! Οσο για το φυλο δεν ξερω πιθανολογω οτι θα ειναι νωρις ακομα να φανει....δεν ξερω θα δουμε την τεταρτη πρωτα ο Θεος αν και αυτο που μας ενδιαφερει μονο ειναι να ειναι γερο....ειτε ειναι αγορι ειτε ειναι κοριτσι η ιδια ευτυχια ειναι!

Α! Την τριτη μπαινει για καισαρικη τελικα η συνυφαδα! Δεν ξερω αν θα παω ομως γιατι δεν ειναι μονο μαιευτικη κλινικη αλλα ιδιωτικο νοσοκομειο και φοβαμαι μην κολλησω τιποτα...δεν ειμαστε για τετοια τωρα!

Αυτα κοριτσακι....περιμενω νεοτερα στον καφε οποτε μπορεσεις!!!!!!!

Καλησπέρα!!!!!

Σοφακι μου τι κανεις κοριτσαρα μου????

Ευχαριστω για την ευχη σου! Ανυπομονω να το ξαναδω το μωρακι μας αλλα και το αγχος εχει φτασει στο κοκκινο! Ο Θεος ας ειναι βοηθος!!!!

Τα αλλα κοριτσακια μου τι κανουν?????

Σαββατο σημερα και χαθηκαμε παλι ως γνωστον ε?????

Μαλλον θα παω και γω να ξαπλωσω καμια ωριτσα και θα ξαναμπω αργοτερα!

Φιλακια πολλα σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...