Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

συγνώμη κορίτσια μιλούσα στο τηλ.! λενάκι φιλάκια πολλά!! τα λέμε!!!!!

πεταλουδίτσα, και εσύ ετσι εισαι? βραχος θετικης σκέψης????

Sorry, κι εγω βγηκα χθες γιατι για την ωρα μοιραζομαστε με τον αντρα μου τον υπολογιστη και μια σηκωνομαι-μια καθομαι!

Ειμαι βραχος θετικης σκεψης! Μην το συζητας καθολου!!! Ό,τι επιπλοκη γνωριζω την βαζω εστω για λιγο στο νου μου και αγχωνομαι... Το ξεπερναω βεβαια, αλλα για καποια ωρα με χαλαει.... Ειδικα μετα την παλινδρομη που ειχα!!! Δε θα ελεγα οτι ειμαι αισιοδοξη! Κι εσυ τα ιδια Αναστασακι; Πως ηταν η εγκυμοσυνη ως τωρα;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ θα τρελλαθώ! Η πεταλουδίτσα μας είναι εγκυούλι; ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Μπράβο κουκλίτσα μου! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου μία ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Όλα καλά θα πάνε κοπέλα μου! Όσο για τα συμπτώματα κι εγώ ακόμη και τώρα που μπαίνω στον 5ο το μόνο που έχω είναι νευράκια και κλάμματα! Αχ τι καλά! Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Αναστασάκι μου είσαι καλύτερα; Μπράβο!

Λενάκι; Βαρεμάρα ε;;;;; Εγώ να δείτε! Πολύ ζέστη και δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καθόλου!

Ναι,Ιωαννα μου!Ειμαι (παλι) εγκυος! Το λαχταρουσαμε ολο το καλοκαιρι και τελικα εγινε τελος Αυγουστου! Μακαρι να προχωρησει αυτη τη φορα! Αν οχι, σιγουρα θελει ψαξιμο!!

Κι εσυ 5 μηνων,ε; Θυμασαι που αγχωνοσουν κι εσυ;; Εκανες θεραπεια στις σαλπιγγες ή τελικα δεν ηταν τιποτα; Τελεια! Και ακομη πιο τελεια που δεν εχεις συμπτωματα!:eek:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλημερουδιαααααααα!τι κανετεεεεεεε?

χθες ειχε ανυποφωρη ζεστη..δεν κοιμηθηκα καλα..κατα της 6 πια σηκωθηκα κ ηρθα στο σαλονι κ ξαπλωσα με τον ανεμιστηρα να με φυσαει..σημερα εχει συνεφια αλα δεν θα λεγα οτι εχει κ πολυ δροσουλα..αμαν πια αυτη η ζεστη αμαν δηλαδη δεν την αντεχω αλο τουλαχιστον τα βραδυα να ειχε δροσια ελεος πια!ουφφφφφ!

αυτααααα!ειπια το καφεδακι μου κ λιγο αργοτερα θα παμε παλι στην μανουλα μου..εσεις ?;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα,Ελενιτσα! Οντως η ζεστη ειναι ανυποφορη... Εχουμε ανοιχτο κλιματιστικο στη σαλοκουζινα και ερχεται και μεσα στο υπνοδωματιο οσο χρειαζεται ολη τη νυχτα κι ετσι κοιμομαστε σκεπασμενοι με πικε κουβερτουλα.Αλλιως δε βγαινει... Ολο το καλοκαιρι ετσι ειμαστε.. Ποσο μαλλον εσυ που εισαι και φουσκωμενη τωρα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα,Ελενιτσα! Οντως η ζεστη ειναι ανυποφορη... Εχουμε ανοιχτο κλιματιστικο στη σαλοκουζινα και ερχεται και μεσα στο υπνοδωματιο οσο χρειαζεται ολη τη νυχτα κι ετσι κοιμομαστε σκεπασμενοι με πικε κουβερτουλα.Αλλιως δε βγαινει... Ολο το καλοκαιρι ετσι ειμαστε.. Ποσο μαλλον εσυ που εισαι και φουσκωμενη τωρα!

καλημερα Ελενη μου..ασε ασε εχω αγανακτησει πια!κ δεν ξερω γιατι αλα δε θελω να ανψω κλιματσιτικο κ να τα κλεισω ολα με πιανει μια δυσφορια ενα ψυχοπλακωμα οτι να ναι~απο σημερα ειπαν θα πεσει η θερμοκρασια κ θα δροσισει για να δουμε:rolleyes:

εσυ πως εισαι?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα Ελενη μου..ασε ασε εχω αγανακτησει πια!κ δεν ξερω γιατι αλα δε θελω να ανψω κλιματσιτικο κ να τα κλεισω ολα με πιανει μια δυσφορια ενα ψυχοπλακωμα οτι να ναι~απο σημερα ειπαν θα πεσει η θερμοκρασια κ θα δροσισει για να δουμε:rolleyes:

εσυ πως εισαι?

Καταλαβαινω... Κανε υπομονη τοτε και σιγουρα θα δροσισει! Τελειωνει κι ο Σεπτεμβρης, δεν μπορει!

Εγω καλα, μια χαρα... Δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο, αλλα ειμαι καλα!:shock: Την προηγουμενη φορα ημουν καπως χειροτερα.Οχι οτι μου βγηκε σε καλο βεβαια....

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καταλαβαινω... Κανε υπομονη τοτε και σιγουρα θα δροσισει! Τελειωνει κι ο Σεπτεμβρης, δεν μπορει!

Εγω καλα, μια χαρα... Δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο, αλλα ειμαι καλα!:shock: Την προηγουμενη φορα ημουν καπως χειροτερα.Οχι οτι μου βγηκε σε καλο βεβαια....

που θα παει θα δροσισει αν κ ειπανε οτι μεχρι κ νοεμβρη θα εχουμε ζεστες μερες..ελπιζω οχι σαν κ αυτες!:shock:

χαιρομαι που εισαι καλα!μην σκεφτεσαι τα συμπτωματα..αν υπαρχουν η οχι..το μωρακι σου μεγαλωνει ..ειναι πιο δικαριτικο;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

που θα παει θα δροσισει αν κ ειπανε οτι μεχρι κ νοεμβρη θα εχουμε ζεστες μερες..ελπιζω οχι σαν κ αυτες!:shock:

χαιρομαι που εισαι καλα!μην σκεφτεσαι τα συμπτωματα..αν υπαρχουν η οχι..το μωρακι σου μεγαλωνει ..ειναι πιο δικαριτικο;)

Χεχε,λες;Να ειναι διακριτικο και ησυχο; Μακαρι Παναγιτσα μου!:D Αντε, εσυ τερματιζεις!! Κι εγω καισαρικη θα επιδιωξω να κανω οταν ερθει η ωρα πρωτα ο Θεος!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Χεχε,λες;Να ειναι διακριτικο και ησυχο; Μακαρι Παναγιτσα μου!:D Αντε, εσυ τερματιζεις!! Κι εγω καισαρικη θα επιδιωξω να κανω οταν ερθει η ωρα πρωτα ο Θεος!

αυτη τη φορα ολα καλα θα πανε..το μωρακι σου θα φτασει να γινει καρπουζακι κ να γεννηθει με το καλο;)

καισαρικη ε?γιατι φοβασαι το φυσιοολογικο?

εγω ναι σε δυο βδομαδες..περημενω πως κ πως εκεινη τη μερα;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Πεταλουδίτσα μου καλημέρα!!!! Το πόσο χάρηκα για την εγκυμοσύνη σου πραγματικά δεν μπορώ να σου το περιγράψω! Θα δεις πως όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά! Λογικό είναι να αγχώνεσαι βρε! Θα το δεις! Κι εγώ μπαίνω στον 5ο σε λίγες μέρες! Η αλήθεια είναι πως μετά την σαλπιγγογραφία έμεινα έγκυος, οπότε όποια κοπέλα το σκέφτεται ας το κάνει! Εύχομαι κοπέλα μου όλα να σου πάνε καλά (που θα σου πάνε) και έννοια σου! Εμείς είμαστε εδώ για να σε ξε-αγχώνουμε τους επόμενους 8 μήνες!

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααααα!τι κανετεεεεεεε?

χθες ειχε ανυποφωρη ζεστη..δεν κοιμηθηκα καλα..κατα της 6 πια σηκωθηκα κ ηρθα στο σαλονι κ ξαπλωσα με τον ανεμιστηρα να με φυσαει..σημερα εχει συνεφια αλα δεν θα λεγα οτι εχει κ πολυ δροσουλα..αμαν πια αυτη η ζεστη αμαν δηλαδη δεν την αντεχω αλο τουλαχιστον τα βραδυα να ειχε δροσια ελεος πια!ουφφφφφ!

αυτααααα!ειπια το καφεδακι μου κ λιγο αργοτερα θα παμε παλι στην μανουλα μου..εσεις ?;)

Λενάκι μου καλημέρα και σε σένα! Τι κάνεις; Δυσκολεύτηκες στον ύπνο; Κάνε κουράγιο αγαπούλα μου από αύριο το βράδυ δροσίζει! Έχω γίνει ένα με τα σάιτ στο ίντερνετ για τον καιρό! Εμένα με πήρε ένα συνάχι άλλο πράγμα! Την άρπαξα την Παρασκευή το βράδυ στο τραπέζι της κουμπάρας! Είχε λίγο ψυχρούλα (υγρασία δηλαδή) και δεν είχα ένα ζακετάκι οπότε την άρπαξα εκεί! Που θα πάει; Θα περάσει! Ο μπεμπουλίνος μου να είναι καλά! Ο δικός σου Λενάκι μου;

αυτη τη φορα ολα καλα θα πανε..το μωρακι σου θα φτασει να γινει καρπουζακι κ να γεννηθει με το καλο;)

καισαρικη ε?γιατι φοβασαι το φυσιοολογικο?

εγω ναι σε δυο βδομαδες..περημενω πως κ πως εκεινη τη μερα;)

Ναι το φοβαμαι και γενικα ειναι μια εμπειρια που δε θελω να ζησω!! Σε ολη την εγκυμοσυνη θα το εχω αγχος!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Πεταλουδίτσα μου καλημέρα!!!! Το πόσο χάρηκα για την εγκυμοσύνη σου πραγματικά δεν μπορώ να σου το περιγράψω! Θα δεις πως όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά! Λογικό είναι να αγχώνεσαι βρε! Θα το δεις! Κι εγώ μπαίνω στον 5ο σε λίγες μέρες! Η αλήθεια είναι πως μετά την σαλπιγγογραφία έμεινα έγκυος, οπότε όποια κοπέλα το σκέφτεται ας το κάνει! Εύχομαι κοπέλα μου όλα να σου πάνε καλά (που θα σου πάνε) και έννοια σου! Εμείς είμαστε εδώ για να σε ξε-αγχώνουμε τους επόμενους 8 μήνες!

Σευχαριστω πολυ που χαρηκες για μενα!Σιγουρα θα χρειαστω ξε-αγχωτικες τεχνικες απο εσας!:rolleyes: Κι εγω χαρηκα πολυ για σενα!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Λενάκι μου καλημέρα και σε σένα! Τι κάνεις; Δυσκολεύτηκες στον ύπνο; Κάνε κουράγιο αγαπούλα μου από αύριο το βράδυ δροσίζει! Έχω γίνει ένα με τα σάιτ στο ίντερνετ για τον καιρό! Εμένα με πήρε ένα συνάχι άλλο πράγμα! Την άρπαξα την Παρασκευή το βράδυ στο τραπέζι της κουμπάρας! Είχε λίγο ψυχρούλα (υγρασία δηλαδή) και δεν είχα ένα ζακετάκι οπότε την άρπαξα εκεί! Που θα πάει; Θα περάσει! Ο μπεμπουλίνος μου να είναι καλά! Ο δικός σου Λενάκι μου;

καλημερα Ιωαννακι μου καλα ειμαι αν κ δεν κοιμηθηκα καλα!

χααχχαα ολη μερα κοιτας τον καιρο ε κ γω οπου τον πετυχω κοιταω να δω αν δουμε καμια ασπρη μερα επιτελους!

κρυωσες παλι ε..αχ να προσεχεις Ιωαννακι μου..περαστικουλια σου!ετσι τα μπεμπουλινια μας να ειναι καλα!

κ ο δικος μου καλα ειναι..σημερα καπως ησυχος!

Ιωαννακι μου ηρθε ο μπαμπας να μας παρει..παωωωωωωω..φιλακια πολλαααααααααααααααααααααα!icon_wink.gificon_wink.gif

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Εχεις facebook?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...