Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

2010 εγραψες:tongue:

χαχαχαχ καλα που το ειδες Αναστασακι μου κ να φανταστεις το διορθωνα τοσην ωρα να ειναι ολα σε μια ευθεια κ να φαινεται ομορφο κ αυτο δεν ειδα τρομαρα μου:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν υποχωρησαν ε!ουφφ τι σπαστικο κ αυτο..:rolleyes:μακαρι να υπηρχε κατι πιο δραστικο κ να σε βοηθουσε:rolleyes:ναι ας ρωτησει ο αντρας σου μπορει κατι να υπαρχει!τι ταλαιπωρεια κ αυτη!

μαλον μπερδευτικε η πεταλουδα..το ειδα στο τικερακι κ την εβαλα στο πινακακι!;)

Αραγε με το Νατασσακι τι να εγινε?ευχομαι παντως να μην ηταν τραχηλιτιδα:rolleyes:

μακάρι λενακι μου γιατι δεν αντεχω αλλο!!!:shock::-(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

7.Popi................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

8.YOTOU...............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!

8.ελενη-25..............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 02/10/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

9.roulaa..................................EΓΚΥΟΣ!( ΠΗΤ 17/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ-ΜΠΕΜΠΑ'

10.mp1979womam..................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 12/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.maril13...............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/01/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

12.anastasaki_melisakι.............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/01/2012)ΜΠΕΜΠΗΣ

13.RANIA80..............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 06/02/2012)'ΜΠΕΜΠΑ'

14.εφακη.................................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18-20/02/2012 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

15.Ιωαννάκι.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 20/02/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

16.Petalouda82........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/05/2012) ?

17.elerinaa..............................ΕΓΚΥΟΣ!(? )

18.matina25.............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

19.nena1984....................

20.sophaki1.....................

21.tatasa.........................

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

μακάρι λενακι μου γιατι δεν αντεχω αλλο!!!:shock::-(

μακαρι ..ολα μαζι σε βρηκαν τωρα!:rolleyes:

εχει ζεστη τωρα αρκετη..εχω σκασει κ βαριεμαι αν κ ειμαι στη μαμα κ η μαμα κραταει τον μικρο κατεβηκαν κατω βολτιτσα κ παλι δεν ξερω εχω μια βαρεμαρα :rolleyes:κ εχω πιαστει κιολας σε αυτη τη καρεκλα..ουφ!με πιασε η γκρινια παλι;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! Για να δουμε.... Μεχρι στιγμης ειδαμε σακο και ειναι νορμαλ. Στις 27 θα παω για καρδια αν ακουστει! Λιγο ανησυχω γιατι δεν εχω συμπτωματα.Μονο λιγη παραπανω νυστα και τσουζουν οι θηλες μου. Τιποτα αλλο και αναρωτιεμαι αν ειναι φυσιολογικο...Εσυ Ελενακι ποτε με το καλο; Εχεις βαρυνει; Αναστασακι κανε υπομονη και μην ταραζεσαι! Τιποτα σοβαρο δεν εχεις! Φανταζομαι οτι αυτα που περιγραφεις συμβαινουν στις εγκυμοσυνες λιγο πολυ.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! Για να δουμε.... Μεχρι στιγμης ειδαμε σακο και ειναι νορμαλ. Στις 27 θα παω για καρδια αν ακουστει! Λιγο ανησυχω γιατι δεν εχω συμπτωματα.Μονο λιγη παραπανω νυστα και τσουζουν οι θηλες μου. Τιποτα αλλο και αναρωτιεμαι αν ειναι φυσιολογικο...Εσυ Ελενακι ποτε με το καλο; Εχεις βαρυνει; Αναστασακι κανε υπομονη και μην ταραζεσαι! Τιποτα σοβαρο δεν εχεις! Φανταζομαι οτι αυτα που περιγραφεις συμβαινουν στις εγκυμοσυνες λιγο πολυ.

πεταλουδίτσα, και εσυ να σκέφτεσαι όσο μπορείς θετικά....(ποια μιλαει τωρα θα μου πεις..) αλλά απ'οτι καταλαβα, το μονο που μπορουμε να κάνουμε είναι να προσεχουμε μόνο....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Η Matina25 και η Elerina επικοινωνουν καθολου; Σε τη φαση βρισκονται; Εγκυουλες δεν ειναι κι αυτες;

δεν πειραζει που δεν εχεις πολα συμπτωματα κ αυτα που εχεις ειναι πολυ καλα;);)ολα καλα θα πανε..μονο θετικες σκεψεις..φυσικα υπαρχει ο φοβος μεσα σου λογικο αλα ευχομαστε ολα καλα να πανε!

εγω 2 οκτωμβρη μπαινω για καισαρικη..σε δυο βδομαδες:D:Dεχω βαρυνει ναι κ δυσκολευομαι κ με τις συσπασεις αλα λιγο μο εμεινε..αν δροσιζε κ λιγο καλα θα ηταν:rolleyes:

η ελερινα κ η ματινα εχουν χαθει..οπως βλεπεις κ στο πινακακι δεν εχουμε νεα τους..ασ ελπισουμε να πηγαν καλα οι εγκυμοσυνες τους:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσακια μου δυστηχως σας αφηνω γιατι πιαστηκα..παω να ξαπλωσω να δω τηλεοραση ..αν βρω τιποτα να δω γιατι δεν εχει κ τιποτα:rolleyes:

φιλακια πολλααααααααα~;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

πεταλουδίτσα, και εσυ να σκέφτεσαι όσο μπορείς θετικά....(ποια μιλαει τωρα θα μου πεις..) αλλά απ'οτι καταλαβα, το μονο που μπορουμε να κάνουμε είναι να προσεχουμε μόνο....

Ετσι!!Αστα να πανε...Κι εγω οολο θετικες σκεψεις ειμαι...:shock:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου δυστηχως σας αφηνω γιατι πιαστηκα..παω να ξαπλωσω να δω τηλεοραση ..αν βρω τιποτα να δω γιατι δεν εχει κ τιποτα:rolleyes:

φιλακια πολλααααααααα~;)

Φιλακια!Τα λεμε παλι!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Φιλακια!Τα λεμε παλι!

συγνώμη κορίτσια μιλούσα στο τηλ.! λενάκι φιλάκια πολλά!! τα λέμε!!!!!

πεταλουδίτσα, και εσύ ετσι εισαι? βραχος θετικης σκέψης????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ θα τρελλαθώ! Η πεταλουδίτσα μας είναι εγκυούλι; ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Μπράβο κουκλίτσα μου! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου μία ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Όλα καλά θα πάνε κοπέλα μου! Όσο για τα συμπτώματα κι εγώ ακόμη και τώρα που μπαίνω στον 5ο το μόνο που έχω είναι νευράκια και κλάμματα! Αχ τι καλά! Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Αναστασάκι μου είσαι καλύτερα; Μπράβο!

Λενάκι; Βαρεμάρα ε;;;;; Εγώ να δείτε! Πολύ ζέστη και δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καθόλου!

Κοριτσακια μου μολις ξυπνησα! Εριξα εναν υπνο αλλο πραγμα...ενιωθα πολυ αδυναμια και ξαπλωσα...αμεσως πρεπει να κοιμηθηκα!

Αναστασακι μου μαλλον εισαι καλυτερα ψυχολογικα! Μακαρι να υποχωρησει και το πρηξιμο και οτι αλλο σε ενοχλει γρηγορα!!!!! Παντως απο το σφηξιμο δεν παθαινει τιποτα το μωρακι σου μην ανησυχεις γι αυτο....μια χαρα ειναι ο παιδαρος!!!!!!!

Λενιω μου τι κανεις? Δεν μιλησαμε καθολου σημερα...να ξεκουραζεσαι καμαρι μου γιατι κοντευεις ετσι κι αλλιως μη μου ταλαιπωρεισαι για να εχεις δυναμεις γαι μετα την γεννα!!!!!!!

Ιωαννακι μου καλο τι κανει το μπουμπουκακι σου??? Χδακια στην κοιλιτσα!!!

Μπηκα να σας πω οτι θα τα πουμε απο δευτερα τωρα γιατι σε λιγο θα φυγουμε να παμε σε ενα φιλικο ζευγαρι που κανουν αποχαιρετιστηριο παρτυ...φευγουν για Αυστραλια και θα παμε να τους χαιρετισουμε!!!!!!Μετα κατευθειαν χωριο.....

Να πω και τα χρονια μου πολλα στο Σοφακι μας!!!!!!!

Σοφακι μου χρονια σου πολλα οτι επιθυμεις, να σε χαιρεται η οικογενεια σου και να την χαιρεσαι κι εσυ! Αντε και δευτερομανουλα συντομα!!!!!!!!!

Αυτα κοριτσακια μου! Σας φιλω γλυκα και θα ξαναμπω απο δευτερα....

Καλο σαββατοκυριακο να εχετε!

Φιλακια και χαδακια στις κοιλουμπιτσες σας!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...