Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε??? Μολις εκατσα...τρεχω απ'το πρωι! Πηγα λαικη και μετα για καφε με το Ρενακι και μολις ξεπροβοδισα τον αντρουλη που παει να παιξει μπαλα!Διαιτησια δηλαδη! Δεν εχω φαει τιποτα ακομα...ειπα να μπω να σας πω ενα γεια και μετα να παω να φαω κανενα τοστακι! Δεν εχω πολυ ορεξη σημερα!

Αναστασακι μου δεν ξερω να σε συμβουλεψω καθολου για τις αιμοροιδες! Δεν μου εχει τυχει ποτε αλλα επειδη εχει ο μπαμπας μου ξερω οτι ειναι αρκετα επωδυνο! Κατι αλοιφες εβαζε οι οποιες ειναι και πανακριβες αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται να βαλεις τωρα στην εγκυμοσυνη! Αχ κοριτσακι μου ποσο σε νιωθω...απο το ενα στο αλλο...υπομονη καμαρι μου δεν ξερω τι αλλο να σου πω! Μονο εσυ ξερεις πως νιωθεις τωρα!!!!

Αχ....στενοχωρηθηκα τωρα που ειναι ετσι το αναστασακι μας!

Και ειχα ορεξουλα να σας πω πως περασαμε χθες στα βαφτισια!Αλλη φορα!

Παω να φαω και θα επανελθω....ο μπεμπης εχει λυσαξει της πεινας...!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε??? Μολις εκατσα...τρεχω απ'το πρωι! Πηγα λαικη και μετα για καφε με το Ρενακι και μολις ξεπροβοδισα τον αντρουλη που παει να παιξει μπαλα!Διαιτησια δηλαδη! Δεν εχω φαει τιποτα ακομα...ειπα να μπω να σας πω ενα γεια και μετα να παω να φαω κανενα τοστακι! Δεν εχω πολυ ορεξη σημερα!

Αναστασακι μου δεν ξερω να σε συμβουλεψω καθολου για τις αιμοροιδες! Δεν μου εχει τυχει ποτε αλλα επειδη εχει ο μπαμπας μου ξερω οτι ειναι αρκετα επωδυνο! Κατι αλοιφες εβαζε οι οποιες ειναι και πανακριβες αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται να βαλεις τωρα στην εγκυμοσυνη! Αχ κοριτσακι μου ποσο σε νιωθω...απο το ενα στο αλλο...υπομονη καμαρι μου δεν ξερω τι αλλο να σου πω! Μονο εσυ ξερεις πως νιωθεις τωρα!!!!

Αχ....στενοχωρηθηκα τωρα που ειναι ετσι το αναστασακι μας!

Και ειχα ορεξουλα να σας πω πως περασαμε χθες στα βαφτισια!Αλλη φορα!

Παω να φαω και θα επανελθω....ο μπεμπης εχει λυσαξει της πεινας...!!!!!!

ματινακι μου γλυκο τι κανεις????? το προβλημα μου δεν ειναι μονο αυτο... πρηστηκα και από κάτω... ολύ περιεργο πραμα......:-(:sad:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασακι μου στεναχωρεθηκα τωρα μην κλαις αγαπουλα μου κ γω δεν ξερω τι πρεπει να κανεις με τις αιμοραιδες αλα αφου σε συμβουλεψαν κρυο ντουζακι σιγουρα θα κανει δουλεια..ευχομαι να εισαι καλυτερα τωρα..αυτο που πρηστηκες απο κατω το παθαινουμε στην εκγυμοσηνη να ειμαι πιο πρησμενο εκει κατω εκτος κ αν εχεις κ κιρσους οπω εβγαλα κ γω σε αυτην την εγκυμοσηνη..αλα το καταλαβαινω κ οπτικα κ μμε το χερι οτι υπαρχουν κιρσοι κ γενικα ολη η περιοχη ειναι πρησμενη..για κοιτα με ενα καθρευτακι αν βλεπεις τιποτα σαν φλεβες εντονες:confused:

Ματινακι,Ρανιουκο,Ιωαννακι τι κανετε?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Γεια σας, κοριτσακια! Χαθηκαμε.... Περασε ενα καλοκαιρι προσπαθειας, διακοπων και περισυλλογης! Και τωρα ξανα προς τη δοξα τραβαμε....:D Ελπιζω να ειστε ολες καλα!Γεννησε το Ποπακι,ε; Αντε με το καλο και οι υπολοιπες!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας, κοριτσακια! Χαθηκαμε.... Περασε ενα καλοκαιρι προσπαθειας, διακοπων και περισυλλογης! Και τωρα ξανα προς τη δοξα τραβαμε....:D Ελπιζω να ειστε ολες καλα!Γεννησε το Ποπακι,ε; Αντε με το καλο και οι υπολοιπες!

πεταλουδα καλως μας ξαναρθες..ευχαρηστουμε πολυ;)

εισαι εγκυουλαα..:P.συνχαρητηριααααα!

ευχομαι μια τελειομηνη ηρεμη εγκυμοσηνη!

να σε βαλουμε κ στο πινακακι!για πες πητ;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

πεταλουδα καλως μας ξαναρθες..ευχαρηστουμε πολυ;)

εισαι εγκυουλαα..:P.συνχαρητηριααααα!

ευχομαι μια τελειομηνη ηρεμη εγκυμοσηνη!

να σε βαλουμε κ στο πινακακι!για πες πητ;);)

Ηρθα κι εγω παλι!! Η αληθεια ειναι οτι ολο το καλοκαιρι ειχα πολλα νευρααα!! Το παραμικρο με ενοχλουσε... Ειμαι παλι εγκυος και ας ελπισουμε αυτη τη φορα να προχωρησει κανονικα! 18 Νοεμβριου μου εδωσαν...πρωτα ο θεος!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ηρθα κι εγω παλι!! Η αληθεια ειναι οτι ολο το καλοκαιρι ειχα πολλα νευρααα!! Το παραμικρο με ενοχλουσε... Ειμαι παλι εγκυος και ας ελπισουμε αυτη τη φορα να προχωρησει κανονικα! 18 Νοεμβριου μου εδωσαν...πρωτα ο θεος!

αυτη τη φορα ευχομαι κ γω ολα καλα να πανε κ θα πανε με τη βοηθεια του θεου!

σημασια εχει οτι εμεινες εγκυος τωρα κ εισαι πιο ηρεμη ασχετα που το ανχος υπαρχει στην αρχη αλα η χαρα κ ο ενθουσιασμος υπερυσχυουν;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Λενάκι μου γλυκό σε ετχαριστώ πολύ!! κοιταξα με το καθρευτακι και δεν ειδα τιποτα κιρσους...(θυμομουν που μου το'χες πει..;)) απλά είναι πρησμένο εκεί... μετα την τουαλέτα... ασε τις τύψεις που ενιωθα μηπως εκανα κακό στο μωρο μου με το σφηξιμο.... η μηπως εκανα καμια διαστολη.....:-(:-(

και η αλοιφη που μου εδωσε για τις αιμοροιδες δεν μου κανει τιποτα!!!!!

Πεταλουδίτσα συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!!σου ευχομαι με το καλόοοοοοοο!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λενάκι μου γλυκό σε ετχαριστώ πολύ!! κοιταξα με το καθρευτακι και δεν ειδα τιποτα κιρσους...(θυμομουν που μου το'χες πει..;)) απλά είναι πρησμένο εκεί... μετα την τουαλέτα... ασε τις τύψεις που ενιωθα μηπως εκανα κακό στο μωρο μου με το σφηξιμο.... η μηπως εκανα καμια διαστολη.....:-(:-(

και η αλοιφη που μου εδωσε για τις αιμοροιδες δεν μου κανει τιποτα!!!!!

Πεταλουδίτσα συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!!σου ευχομαι με το καλόοοοοοοο!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

ΣΕ 'ακουω΄πολυ καλυτερα τωρα Αναστασακι μου..πως εισαι?

αφου δεν εχεις τιποτα τοτε απλα πρηστηκες κ απο την εγκυμοσηνη αλα κ επειδη ζοριστηκες αυτο πρηστηκε ακομα πιο πολυ..δεν ειναι τιποτα το ανησυχητικο:wink::wink:καλυτερεψαν τωρα οι αιμοραιδες:confused:

δεν θα εκανες κακο μην το σκεφτεσαι καπου καπου ολες ζοριζομαστε δεν πιστευω να παθαινουν τιποτα τα μωρακια μας!απλα τωρα θα ξερεις οτι αν σου ξανασυμβει δεν θα ανχωθεις τοσο πολυ θα κανεις αυτα που πρεπει κ πολυ υπομονη :wink::wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αυτη τη φορα ευχομαι κ γω ολα καλα να πανε κ θα πανε με τη βοηθεια του θεου!

σημασια εχει οτι εμεινες εγκυος τωρα κ εισαι πιο ηρεμη ασχετα που το ανχος υπαρχει στην αρχη αλα η χαρα κ ο ενθουσιασμος υπερυσχυουν;)

18 νοεμβριου..αχ γιατι κολισα τωρα ..ειναι σωστη η πητ γιατι δεν μου βγαινει..:rolleyes:ισως κ να κολισε το μυαλο μου τωρα:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ΣΕ 'ακουω΄πολυ καλυτερα τωρα Αναστασακι μου..πως εισαι?

αφου δεν εχεις τιποτα τοτε απλα πρηστηκες κ απο την εγκυμοσηνη αλα κ επειδη ζοριστηκες αυτο πρηστηκε ακομα πιο πολυ..δεν ειναι τιποτα το ανησυχητικο:wink::wink:καλυτερεψαν τωρα οι αιμοραιδες:confused:

δεν θα εκανες κακο μην το σκεφτεσαι καπου καπου ολες ζοριζομαστε δεν πιστευω να παθαινουν τιποτα τα μωρακια μας!απλα τωρα θα ξερεις οτι αν σου ξανασυμβει δεν θα ανχωθεις τοσο πολυ θα κανεις αυτα που πρεπει κ πολυ υπομονη :wink::wink:

δεν υποχωρησαν ακόμα..... σκεφτομαι να πω τον αντρα μου να μου φερει αλλη αλοιφη από το φαρμακειο, απλά να ρωτησει αν κανει για εγκυμοσυνη... η γιατρος μ μου ειπε οτι ειναι μονο αυτη, αλλά τόσες κοπέλες χρησιμοποιουν διάφορες αλλες.....

18 νοεμβριου..αχ γιατι κολισα τωρα ..ειναι σωστη η πητ γιατι δεν μου βγαινει..:rolleyes:ισως κ να κολισε το μυαλο μου τωρα:confused:

κ εμενα δεν μου βγαινει....:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

7.Popi................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

8.YOTOU...............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!

8.ελενη-25..............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 02/10/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

9.roulaa..................................EΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 17/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ-ΜΠΕΜΠΑ'

10.mp1979womam..................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 12/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.maril13...............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 10/01/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

12.anastasaki_melisakι.............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/01/2012)ΜΠΕΜΠΗΣ

13.RANIA80..............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 06/02/2012)'ΜΠΕΜΠΑ'

14.εφακη.................................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18-20/02/2012 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

15.Ιωαννάκι.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 20/02/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

16.Petalouda82........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/05/2010) ?

17.elerinaa..............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

18.matina25.............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

19.nena1984....................

20.sophaki1.....................

21.tatasa.........................

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

δεν υποχωρησαν ακόμα..... σκεφτομαι να πω τον αντρα μου να μου φερει αλλη αλοιφη από το φαρμακειο, απλά να ρωτησει αν κανει για εγκυμοσυνη... η γιατρος μ μου ειπε οτι ειναι μονο αυτη, αλλά τόσες κοπέλες χρησιμοποιουν διάφορες αλλες.....

κ εμενα δεν μου βγαινει....:confused:

δεν υποχωρησαν ε!ουφφ τι σπαστικο κ αυτο..:rolleyes:μακαρι να υπηρχε κατι πιο δραστικο κ να σε βοηθουσε:rolleyes:ναι ας ρωτησει ο αντρας σου μπορει κατι να υπαρχει!τι ταλαιπωρεια κ αυτη!

μαλον μπερδευτικε η πεταλουδα..το ειδα στο τικερακι κ την εβαλα στο πινακακι!;)

Αραγε με το Νατασσακι τι να εγινε?ευχομαι παντως να μην ηταν τραχηλιτιδα:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

7.Popi................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

8.YOTOU...............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!

8.ελενη-25..............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 02/10/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

9.roulaa..................................EΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 17/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ-ΜΠΕΜΠΑ'

10.mp1979womam..................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 12/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.maril13...............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 10/01/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

12.anastasaki_melisakι.............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/01/2012)ΜΠΕΜΠΗΣ

13.RANIA80..............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 06/02/2012)'ΜΠΕΜΠΑ'

14.εφακη.................................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18-20/02/2012 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

15.Ιωαννάκι.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 20/02/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

16.Petalouda82........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/05/2010) ?

17.elerinaa..............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

18.matina25.............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

19.nena1984....................

20.sophaki1.....................

21.tatasa.........................

2010 εγραψες:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...