Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αναστασακι μου θα σεαφησω μοναχουλα για λιγο....παω λαικη να τελειωνω....τα λεμε σε λιγο...μακιαααααααααααααααααααααα

άντε καλά ψώνια ρανιακι μου!!!! ναι θα τα πούμε! και εγω θέλω να κατεβω κάτω λίγο και το σκεφτομαι! μάλλον θα κατεβω όμως!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γυρισαααα....ουφφφφφφφ....τι παλιοζεστη ειναι αυτη?????ευτυχως δεν ειχα πολλα ζαρζαβατικα!!!!

σημερα εχει γαυρο και τσιπουρα με πατατουλες βραστες και κουνουπιδι το μενου.....αποτοξινωσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!χαχαχαχχχαχαχ....

bg1142822.jpg

princess2.gif

γυρισαααα....ουφφφφφφφ....τι παλιοζεστη ειναι αυτη?????ευτυχως δεν ειχα πολλα ζαρζαβατικα!!!!

σημερα εχει γαυρο και τσιπουρα με πατατουλες βραστες και κουνουπιδι το μενου.....αποτοξινωσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!χαχαχαχχχαχαχ....

εσύ πήγες, ήρθες και εγώ ακόμα εδώ...... (με πονάει η κοιλία μου για τουαλέτα και έχω δυσκοιλιότητα!!!!:oops::oops::oops: ) ουφφφφφφ όλα μαζί!!!!!

μμμ ωραιο φαγακι θα κάνεις!!! εγώ φασολάκια θα κάνω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ακουστε τι ομορφο νανουρισμα....

μολις το εβαλα αρχισε να κουνιεται η μπιζουδενια μου.....

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.....

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολύ συναισθηματικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα! Κοριτσάκια τι μου κάνετε; Εγώ εχθές από το τραπέζι της κουμπάρας ξεμπέρδεψα στις 2 και στο μαγαζί που είχαμε πάει είχανε και έναν γάμο και δώστου τραγούδια, δώστου χορό και το κεφάλι μου καζάνι! Είχε και ψύχρα και σήμερα είμαι λίγο χάλια! Θα συνέλθω όμως! Εσείς τι κάνετε;

Λενάκι μου, Αναστασάκι, Ρανιάκι, Ματινάκι μου τι κάνετε;

Καλημέρα! Κοριτσάκια τι μου κάνετε; Εγώ εχθές από το τραπέζι της κουμπάρας ξεμπέρδεψα στις 2 και στο μαγαζί που είχαμε πάει είχανε και έναν γάμο και δώστου τραγούδια, δώστου χορό και το κεφάλι μου καζάνι! Είχε και ψύχρα και σήμερα είμαι λίγο χάλια! Θα συνέλθω όμως! Εσείς τι κάνετε;

Λενάκι μου, Αναστασάκι, Ρανιάκι, Ματινάκι μου τι κάνετε;

καλημερα ιωαννακι γλυκο.....καλα ειμαστε μαμα και κορουλα....χιχιχιχιχιχιχι.....εδω ακουμε τραγουδακια και χοευουμε!!!!!!

ειχατε ψυχρουλα ε??????ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.....να ειχαμε και εδω....!!!!!!:rolleyes:

bg1142822.jpg

princess2.gif

κορίτσια πήγα τουαλετα κ από το ζορισμα ασε που πεταχτυκαν οι αιμοροιδες, από κάτω (ξερετε που) εχει πριστεί!!!! τι να κανω? να παρω τηλ τη γιατρό????????? λέτε να ειναι ανησυχητικό???????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

πήρα τηλ και ειναι σε χειρουργειο. μου ειπαν να παρω σε 2 ωρες!! τι θα κάνω??? εχω αρχισει και κλαίω!!!!

Καλέ τι πράγματα είναι αυτά τώρα; Λογικό είναι! Μην κλαις Αναστασάκι μου κάνεις κακό σον μπεμπούλη σου! Πω πω τώρα! Αν βάλεις ένα πανάκι με δροσερό νεράκι στην περιοχή; Λέω ιδέες τώρα! Δεω έχω αλλά από γνωστούς μου που ξέρω αυτό κάνουν!

πήρα τηλ και ειναι σε χειρουργειο. μου ειπαν να παρω σε 2 ωρες!! τι θα κάνω??? εχω αρχισει και κλαίω!!!!

μπες και κανε γρηγορα ΚΡΥΟ ντουζ....

ασε το νερο να τρεξει ωρα στη περιοχη και θα εισαι σουπερ

μη κλαις αγαπουλα μου....ποποποπο....εισαι πολυ αγχωμενη αναστασακι μου και ολα σου φαινονται βουνο........

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ...ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΙ ΕΓΩ......

bg1142822.jpg

princess2.gif

Έχει δίκιο η Ράνια, ένα κρύο ντους είναι ότι πρέπει! Μην κλαις αγαπούλα μου, μην κλαις! Στεναχωριέται ο μπεμπούλης μας!

μπες και κανε γρηγορα ΚΡΥΟ ντουζ....

ασε το νερο να τρεξει ωρα στη περιοχη και θα εισαι σουπερ

μη κλαις αγαπουλα μου....ποποποπο....εισαι πολυ αγχωμενη αναστασακι μου και ολα σου φαινονται βουνο........

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ...ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΙ ΕΓΩ......

πήρα τηλ κ μου ειπε να κανω πλυσεις με κρυο νερο κ κρυο χαμομηλάκι.κ οτι συμβαινει μερικες φορες από το ζοριζμα... ειχα κανει ηδη με κρυο νερο!!! οι αιμοροιδες πριστηκαν πολυ κ τρομαξα!!

κ πιο πολύ τρόμαξα που πρίστηκα από κάτω... (να μην γινω πιο περιγραφικη!!!!) κ μου ειπε να οριζοντιωθώ:confused::confused:

ακόμα ετσι ειναι...καμια βελτιωση....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...