Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημέρα ρανιάκι μου!!!!

σήμερα όμως καλύτερα εεεεεεεεε????????:D:D

το πρόβλημα μου είναι οι συσπάσεις....παρολο που πίνω χάπια συνεχίζω και έχω..... :(

ναι αλλα ο μπεμπουλινος μας ειναι μια χαρα...ετσι δεν ειναι?

προσπαθησε να μην αγχωνεσαι,να ζησεις την εγκυμοσυνη σου γλυκουλα μου.ναι?

καταλαβαινω οτι φοβασαι μη συμβει κατι προωρο αλλα δεν προκειται.....πινεις τα χαπακια σου,προσεχεις οποτε δεν θα γινει ΤΙΠΟΤΑ......;):D:tongue:

χαλαρωσε και ξεκινα να πηγαινεις στα μαγαζια να βλεπεις βιτρινες για το νινακι...οχι μονη σου...με καποια φιλη που εχει τουτου ή με τον αντρουλη σου!!!ετσι θα ξεχαστεις.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι αλλα ο μπεμπουλινος μας ειναι μια χαρα...ετσι δεν ειναι?

προσπαθησε να μην αγχωνεσαι,να ζησεις την εγκυμοσυνη σου γλυκουλα μου.ναι?

καταλαβαινω οτι φοβασαι μη συμβει κατι προωρο αλλα δεν προκειται.....πινεις τα χαπακια σου,προσεχεις οποτε δεν θα γινει ΤΙΠΟΤΑ......;):D:tongue:

χαλαρωσε και ξεκινα να πηγαινεις στα μαγαζια να βλεπεις βιτρινες για το νινακι...οχι μονη σου...με καποια φιλη που εχει τουτου ή με τον αντρουλη σου!!!ετσι θα ξεχαστεις.....

αχ ρανιακι μου το ξέρω ότι δεν πρέπει να αγχώνομαι! μου το ειπε και η γιατρος και τα κορίτσια εδω εχθές... αλλά όταν συνεχίζει αυτό το πράγμα, ο φόβος δεν φευγει από το μυαλό...:-( και η γιατρός που απαγορευσε και τα πολλα σουρτα φερτα!!! ασε!!!!!:mad:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ ρανιακι μου το ξέρω ότι δεν πρέπει να αγχώνομαι! μου το ειπε και η γιατρος και τα κορίτσια εδω εχθές... αλλά όταν συνεχίζει αυτό το πράγμα, ο φόβος δεν φευγει από το μυαλό...:-( και η γιατρός που απαγορευσε και τα πολλα σουρτα φερτα!!! ασε!!!!!:mad:

οταν θα αγχωνεσαι, το μονο που θα σκεφτεσαι ειναι οτι το αγορακι σου ειναι καλα και υγιεστατο....τι μας νοιαζουν λοιπον οι συσπασεις??????αστες να ερχονται....υπαρχουν και κοπελες που ειχαν παθει αποκολησεις σε προχωρημενη εγκυμοσυνη που ειναι πιο επικυνδυνο αναστασακι μου, κι ομως τα πηγαν μια χαρα....απλα στο λεω για να σκεφτεσαι οτι υπαρχουν και χειροτερα και οτι η φυση τα εχει τοσο πολυ προμελετημενα ολα που δεν προκειται να παθεις τιποτα!!!!!

ελα μια αγκαλιτσααααααααα...((((((((((((((((((()))))))))))))))))):D

bg1142822.jpg

princess2.gif

οταν θα αγχωνεσαι, το μονο που θα σκεφτεσαι ειναι οτι το αγορακι σου ειναι καλα και υγιεστατο....τι μας νοιαζουν λοιπον οι συσπασεις??????αστες να ερχονται....υπαρχουν και κοπελες που ειχαν παθει αποκολησεις σε προχωρημενη εγκυμοσυνη που ειναι πιο επικυνδυνο αναστασακι μου, κι ομως τα πηγαν μια χαρα....απλα στο λεω για να σκεφτεσαι οτι υπαρχουν και χειροτερα και οτι η φυση τα εχει τοσο πολυ προμελετημενα ολα που δεν προκειται να παθεις τιποτα!!!!!

ελα μια αγκαλιτσααααααααα...((((((((((((((((((()))))))))))))))))):D

έχεις δίκιο ρανιούκο μου γλυκό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

και τώρα που μεγαλώνει κιόλας έχω αρχίσει να νιώθω τις κινήσεις του πιο έντονες και καμια φορα είναι σαν να με κλωτσαει στην κύστη!!!!!:tongue::tongue:

η μπιζουδένια χορευει σήμερα??????????????:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

έχεις δίκιο ρανιούκο μου γλυκό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

και τώρα που μεγαλώνει κιόλας έχω αρχίσει να νιώθω τις κινήσεις του πιο έντονες και καμια φορα είναι σαν να με κλωτσαει στην κύστη!!!!!:tongue::tongue:

η μπιζουδένια χορευει σήμερα??????????????:P:p:p

χαχαχχαχαχαχαχαχχα......ακομα κοιμαται το μπιζουδακι μου μωλεεεε....

αχχχχχχχχχχ...μακαρι να κοιμαται ετσι κι οταν θα γεννηθει!!!!

αλλα οπου να ναι θα αρχισει...συνηθως οταν τρωω κατι...τσουπ...ξεκιναει!!!!!!!

σκεφτομαι να παω στη mother care μια βολτιτσα.....αλλα βαριεμαι κιολας μονη μου!!!!ουφφφφφφφφ.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

χαχαχχαχαχαχαχαχχα......ακομα κοιμαται το μπιζουδακι μου μωλεεεε....

αχχχχχχχχχχ...μακαρι να κοιμαται ετσι κι οταν θα γεννηθει!!!!

αλλα οπου να ναι θα αρχισει...συνηθως οταν τρωω κατι...τσουπ...ξεκιναει!!!!!!!

σκεφτομαι να παω στη mother care μια βολτιτσα.....αλλα βαριεμαι κιολας μονη μου!!!!ουφφφφφφφφ.....

αχ την κουκλίτσα μας!!! καλα περίμενε μερικες βδομαδες ακόμα και θα δεις!!!! στα mothercare ε???? τι θέλεις να πάρεις??????? και εγώ θα πήγαινα άνετα....... και΄μένω και κέντρο-κέντρο!!! φαντάσου!!!!!!!!!:mad:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ την κουκλίτσα μας!!! καλα περίμενε μερικες βδομαδες ακόμα και θα δεις!!!! στα mothercare ε???? τι θέλεις να πάρεις??????? και εγώ θα πήγαινα άνετα....... και΄μένω και κέντρο-κέντρο!!! φαντάσου!!!!!!!!!:mad:

ακομα δεν θα παρω τιποτα...δεν εχω και λεφτα εξαλλου για τετοια ψωνια!!!!θα περιμενω να πληρωθω πρωτα!!!!χαχαχαχαχχαχα....τελη σεπτεμβρη..χιχχιχιχιχ...

απλα να πηγαινα μια βολτα...ετσι...απλα για να ονειρευτω το δωματιακι της!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

ακομα δεν θα παρω τιποτα...δεν εχω και λεφτα εξαλλου για τετοια ψωνια!!!!θα περιμενω να πληρωθω πρωτα!!!!χαχαχαχαχχαχα....τελη σεπτεμβρη..χιχχιχιχιχ...

απλα να πηγαινα μια βολτα...ετσι...απλα για να ονειρευτω το δωματιακι της!!!!

Μας βλέπω να πηγαίνουμε και να τα παίρνουμε όλα μαζί και να πληρώνουμε ένα καρό λεφτα!!!!!!!!!!!! χιιχιχιχιιχιχι:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

άντε κερνάμε και τσουρέκι τερκενλη!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tsoureki+Terkenli+04.jpg

ποποποποποποποποπο....τι ειναι αυτο το πραγμα παναγια μουουουουουουοουυ???????

μολις εφαγα ενα τοστακι με μαυρο ψωμι....:-(:rolleyes:

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...