Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Τι εννοει σε ολες??? Και σε δημοσιο?Αν ναι τοτε σωθηκες αναστασακι μου...μακαρι, γιατι να δωσεις του κοσμου τα λεφτα???

όχι για ιδιωτικες κλινικες εννοούσε!! αν ξεγενναει και σε δημοσιο θα παω διαβαλκανικο οπως το λενάκι!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παω σιγα σιγα να ετοιμασω τα ρουχα μας για την βαφτιση!

Θελω να σιδερωσω λιγο το παντελονι του αντρα μου γιατι απο την κρεμαστρα αφηνει σημαδι και φαινεται ασχημο!

Α! Ξεχασα να σας πω και κατι αλλο! Απο αυριο θα ξαναπαμε στο χωριο για σαββατοκυριακο....θα παει ο αντρας μου με τον αδερφο του την κυριακη πρωι πρωι στο χωριο της συνυφαδας μου για να μαζεψουν μηλα! Εχει και η συνυφαδα σοδεια οποτε θα παει ο αντρουλης να βοηθησει κι εκει!

Οποτε κοριτσια θα μπω αυριο να σας χαιρετησω για το διημερο!!!!!!

Φιλακια πολλα προς το παρον!!!!!!

Παω σιγα σιγα να ετοιμασω τα ρουχα μας για την βαφτιση!

Θελω να σιδερωσω λιγο το παντελονι του αντρα μου γιατι απο την κρεμαστρα αφηνει σημαδι και φαινεται ασχημο!

Α! Ξεχασα να σας πω και κατι αλλο! Απο αυριο θα ξαναπαμε στο χωριο για σαββατοκυριακο....θα παει ο αντρας μου με τον αδερφο του την κυριακη πρωι πρωι στο χωριο της συνυφαδας μου για να μαζεψουν μηλα! Εχει και η συνυφαδα σοδεια οποτε θα παει ο αντρουλης να βοηθησει κι εκει!

Οποτε κοριτσια θα μπω αυριο να σας χαιρετησω για το διημερο!!!!!!

Φιλακια πολλα προς το παρον!!!!!!

φιλάκια πολλά ματινα΄κι μουυυ!!!!! και καλά να περάσετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

φιλάκια πολλά ματινα΄κι μουυυ!!!!! και καλά να περάσετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστουμε Αναστασακι μου! Κι εσυ χαλαρα και ηρεμα ετσι????

Φιλακια πολλα και χαδακια στην κοιλουμπιτσα σου!

κοριτσακια μου πηρα τα αποτελσματα απο τις αιματολογικες ολα καλα.πηρα κ τη γιατρο τηλ της ειπα τις τιμες κ μου ειπε ολα καλα κ τελικα θα κανω τις ενεσεις μεχρι 30 σεπτεμβρη μου ειπε να τις κανω καλου κακου η γιατρος απο το παπαγεωργειου!αυταααααααα~;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα αγαπουλες μου....τι κανετε?

εγω δεν εχω και πολυ ορεξη...αυτος ο καιρος με ριχνει πολυ....αμαν πια!!!!

δε μπορει να χιονισει λιγο?????

μπηκα το απογευμα να σας διαβασω αλλα δε προλαβα γιατι ηρθε η μαμα μου!!!!

κανενα νεακι εχουμε?

bg1142822.jpg

princess2.gif

κανενα νεακι εχουμε?

ρανιουκο μου κ μενα με ριχνει πολυ αυτος ο καιρος~!πραγματικα μακαρι να χιονισει φετος!απο αυριο δροσουλα λενε..αντε γιατι δεν α ντεχεται αλο με αυτη τη ζεστη με εχει αγανκτησει!

η μπιζουδενια σου τι κανει?η κοιλιτσα φουσκωσε πιο πολυ;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιαααααα!τι κανετε?κοιμαστε ακομα μαλον..εγω αν κ κοιμηθηκα καλα το βραδυ ξυπνησα το πρωι κατα της 6μιση κ μετα δεν ειχα υπνο αλα με την τηλεοραση ξαναποκοιμηθηκα μεχρη της 8..μετα ξυπνησε ο μικρος μου με γκρινια κ απο τοτε εχω κ νευρα κ μια χαλια διαθεση..σε λιγακι θα ερθει ο μπαμπας μου να μας παρει να παμε στη μαμα μου..

να εχετε μια ομορφη μερα αν δεν τα πουμε..φιλακια πολλααααα;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιαααααα!τι κανετε?κοιμαστε ακομα μαλον..εγω αν κ κοιμηθηκα καλα το βραδυ ξυπνησα το πρωι κατα της 6μιση κ μετα δεν ειχα υπνο αλα με την τηλεοραση ξαναποκοιμηθηκα μεχρη της 8..μετα ξυπνησε ο μικρος μου με γκρινια κ απο τοτε εχω κ νευρα κ μια χαλια διαθεση..σε λιγακι θα ερθει ο μπαμπας μου να μας παρει να παμε στη μαμα μου..

λενάκι μου καλημέρα!!!! τώρα θα πας στη μανούλα σου και θα είσαι καλύτερα !! ναι?????:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!! τι κάνετε??? εγώ δεν ξύπνησα καλά!:-(

είχα παλι συσπασεις πρωι πρωι και γυρνουσα μια απο το ενα πλευρο μια παο το άλλο......ουφφφφφ έχω κουραστεί........

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου πηρα τα αποτελσματα απο τις αιματολογικες ολα καλα.πηρα κ τη γιατρο τηλ της ειπα τις τιμες κ μου ειπε ολα καλα κ τελικα θα κανω τις ενεσεις μεχρι 30 σεπτεμβρη μου ειπε να τις κανω καλου κακου η γιατρος απο το παπαγεωργειου!αυταααααααα~;);)

αχχχ πολύ ωραία!!!! τέλεια με τις εξετάσεις!!! (τα κρουασανακια τα φαγαμε μετα εξάλλου ε?????:tongue::tongue::tongue:) αντε να κάνεις και τις ενεσουλες και να ξεμπερδευεις λενάκι μου!!!!

κανενα νεακι εχουμε?

θα πέσει η θερμοκρασία ρανιούκο!!!!!:D:Dχαδακια στην κοιλίτσα σου!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχχχ πολύ ωραία!!!! τέλεια με τις εξετάσεις!!! (τα κρουασανακια τα φαγαμε μετα εξάλλου ε?????:tongue::tongue::tongue:) αντε να κάνεις και τις ενεσουλες και να ξεμπερδευεις λενάκι μου!!!!

θα πέσει η θερμοκρασία ρανιούκο!!!!!:D:Dχαδακια στην κοιλίτσα σου!!!!!

αναστασακι μου καλημερααααααα....χιλια συγνωμη που δεν σου απαντησα χθες....ημουν ψιλοσκατα....:mad:...αλλα ειχε ερθει και η μαμα μου και δεν προλαβα!!!!!!

τι εγινε στο γιατρο?τι σου ειπε και εισαι αναστατωμενη?????

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερα γλυκουλα μου....σημερα κοιμηθηκαμε ολες πιο καλα!!!!

αχ θα πας στη μανουλα σου και νιωσεις καλυτερα...θα πειτε και καμια κουβεντουλα και θα περασει και η ωρα!!!!

αχ υπομονη αγαπουλα μου!!!!!σε λιγες μερες ερχεται ο θησαυρος σας....:D

bg1142822.jpg

princess2.gif

αναστασακι μου καλημερααααααα....χιλια συγνωμη που δεν σου απαντησα χθες....ημουν ψιλοσκατα....:mad:...αλλα ειχε ερθει και η μαμα μου και δεν προλαβα!!!!!!

τι εγινε στο γιατρο?τι σου ειπε και εισαι αναστατωμενη?????

καλημέρα ρανιάκι μου!!!!

σήμερα όμως καλύτερα εεεεεεεεε????????:D:D

το πρόβλημα μου είναι οι συσπάσεις....παρολο που πίνω χάπια συνεχίζω και έχω..... :(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...