Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ηρθα κ γωωωωωωω~πριν λιγο κοιμησα τον ζουζουνο μου ..ειχε ερθει κ η φιλη μου για καφεδακι κατσαμε τα ειπαμε το ευχαρηστηθηκα..μου εφερ κ ενα γεμιστο τσουρεκι απο τερκενλη αλα δεν δοκιμσα ακοαμ γιατιι εχω κατι καουυρες απο το κρουασν αλο πραγμα..ακομα να συνελθω κ ειδικα αν ειναι κ αδειο το στομαχι χειροτερα..ειχα κατεβει τελικα κ στο σουπερ με τα χιλια ζορια κ πηρα μερικα πραγματακια..οπως λουκανικα γαλοπουλας με μακαρονακια εκανα τελικα..εφαγε κ ο μικρος μου κ αυτα..τωρα τρωω κ γω μακαρονακια!

Ιωαννακι μου ειλικρινα τοσο ποσο μισω αυτη τη ζεστη δεν μπορεις να φανταστεις..με χει κουρασει ψυχολογικα πια\!

ξεμπερδεψες κ με το δωρακι τι καλα!:D

Μαρακι μου πως εισαι αγαπουλα μου..ολα καλα?ευχομαι σημερα ν αμην κανεις εμετο..ας περασει κ μαι μερα χωρης να ταλαιπωρηθεις;);)

Αναστασακι μου πως εισαι?ο μπεμπακος κλωτσαει??να σου φτιαχνει την διαθεση κ να σου λεει μανουλα ειμαι εδω κ ολα πανε καλα μην ανχωνεσαι;);):D

Ματινακι μου σημερα θυνηθηκες τα παλια σαν τον βεγκο τρεχεις απο το πρωι;):tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθα κ γωωωωωωω~πριν λιγο κοιμησα τον ζουζουνο μου ..ειχε ερθει κ η φιλη μου για καφεδακι κατσαμε τα ειπαμε το ευχαρηστηθηκα..μου εφερ κ ενα γεμιστο τσουρεκι απο τερκενλη αλα δεν δοκιμσα ακοαμ γιατιι εχω κατι καουυρες απο το κρουασν αλο πραγμα..ακομα να συνελθω κ ειδικα αν ειναι κ αδειο το στομαχι χειροτερα..ειχα κατεβει τελικα κ στο σουπερ με τα χιλια ζορια κ πηρα μερικα πραγματακια..οπως λουκανικα γαλοπουλας με μακαρονακια εκανα τελικα..εφαγε κ ο μικρος μου κ αυτα..τωρα τρωω κ γω μακαρονακια!

Ιωαννακι μου ειλικρινα τοσο ποσο μισω αυτη τη ζεστη δεν μπορεις να φανταστεις..με χει κουρασει ψυχολογικα πια\!

ξεμπερδεψες κ με το δωρακι τι καλα!:D

Μαρακι μου πως εισαι αγαπουλα μου..ολα καλα?ευχομαι σημερα ν αμην κανεις εμετο..ας περασει κ μαι μερα χωρης να ταλαιπωρηθεις;);)

Αναστασακι μου πως εισαι?ο μπεμπακος κλωτσαει??να σου φτιαχνει την διαθεση κ να σου λεει μανουλα ειμαι εδω κ ολα πανε καλα μην ανχωνεσαι;);):D

Ματινακι μου σημερα θυνηθηκες τα παλια σαν τον βεγκο τρεχεις απο το πρωι;):tongue:

Λενάκι μου!!! καλή σου όρεξη!!!!! ναι ευτυχώς κλωτσάει το μωρουδελι μου και νιωθω καλύτερα!!!!!!!!!!!!!! τι καλά που ηρθε η φιλεναδιτσα σου για καφεδάκι!!!! :D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λενάκι μου!!! καλή σου όρεξη!!!!! ναι ευτυχώς κλωτσάει το μωρουδελι μου και νιωθω καλύτερα!!!!!!!!!!!!!! τι καλά που ηρθε η φιλεναδιτσα σου για καφεδάκι!!!! :D:D

ευχαρηστωωωωω:D:D

ναι ειχαμε καιρο να τα πουμε..παντρευεταο τον οκτωμβρη αλα δυστηχως δεν θα μπορεσω να παω λογω οτι δεν θα χω σαραντησει καν!να ναι καλα αυτη που ερχετε καπου καπου κ τα λεμε αλιως αν εξαρτιοταν απο μενα δεν θα βλεπομασταν καθολου..οταν παντρευεσαι κ κανεις κ παιδια χανεσαι αν υπαρχει κ αποσταση στη μεση αστα να πανε:rolleyes:

κλωτσαει το ζουζουνακι ε!ειδες τι καλα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ευχαρηστωωωωω:D:D

ναι ειχαμε καιρο να τα πουμε..παντρευεταο τον οκτωμβρη αλα δυστηχως δεν θα μπορεσω να παω λογω οτι δεν θα χω σαραντησει καν!να ναι καλα αυτη που ερχετε καπου καπου κ τα λεμε αλιως αν εξαρτιοταν απο μενα δεν θα βλεπομασταν καθολου..οταν παντρευεσαι κ κανεις κ παιδια χανεσαι αν υπαρχει κ αποσταση στη μεση αστα να πανε:rolleyes:

κλωτσαει το ζουζουνακι ε!ειδες τι καλα!;);)

ναι το γιαβρί μου!!!:tongue::tongue: και εγώ εδώ μονη απότο πρωί, δεν έχω ούτε δουλειές να κάνω, εχω φαγητό από εχθές, και μιλούσα με μια φίλη στο φβ!

και το απογευμα μπορεί να ερθει και ένας φίλος για καφέ!!

ναι η αλήθεια αν εχεις οικογένεια υπάρχει και η απόσταση, χάνεσαι....:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ναι το γιαβρί μου!!!:tongue::tongue: και εγώ εδώ μονη απότο πρωί, δεν έχω ούτε δουλειές να κάνω, εχω φαγητό από εχθές, και μιλούσα με μια φίλη στο φβ!

και το απογευμα μπορεί να ερθει και ένας φίλος για καφέ!!

ναι η αλήθεια αν εχεις οικογένεια υπάρχει και η απόσταση, χάνεσαι....:rolleyes:

έχεις παραγγείλει τίποτα από ξένο site???

ετσι ειναι Αναστασακι μου..:rolleyes:

οχι δεν εχω παραγγειλει τιποτα..τι σκεφτεσαι να παραγγειλεις?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ετσι ειναι Αναστασακι μου..:rolleyes:

οχι δεν εχω παραγγειλει τιποτα..τι σκεφτεσαι να παραγγειλεις?

έβλεπα σε κάτι ξενα σαιτ ειχε κάποια προιοντα πολύ ποιο φθηνα, όπως αποστειρωτες...

άσχετο!!!!! μαθήματα ανώδυνου τοκετού γνωρίζει καμιά, πως να ενημερωθώ?????:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

έβλεπα σε κάτι ξενα σαιτ ειχε κάποια προιοντα πολύ ποιο φθηνα, όπως αποστειρωτες...

άσχετο!!!!! μαθήματα ανώδυνου τοκετού γνωρίζει καμιά, πως να ενημερωθώ?????:rolleyes:

ναι απο το ιντερνετ ειναι πιο φθηνα..

αχ δεν ξερω Αναστασακι μου δεν εκανα ποτε!πιστευω στο ιντερνετ ολο κ κατι θα εχει!:rolleyes::rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι απο το ιντερνετ ειναι πιο φθηνα..

αχ δεν ξερω Αναστασακι μου δεν εκανα ποτε!πιστευω στο ιντερνετ ολο κ κατι θα εχει!:rolleyes::rolleyes:

ναι το σκευτομαι. αλλά αν είναι με κάρτα πιστωτικη να δωσεις on line τον αριθμό δεν τα εμπιστευομαι....

λέω να κάνω κάποια μαθηματα ανωδυνου αν βολεψει....:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

τιποταα;);)ετσι φαινεται οτι εχεις ακομα ελα ομως που περναει ο καιρος γρηγορα;);):shock::shock:

αχ μακάρι παναγίτσα να περάσει ο καιρός χωρίς απρόοπτα!!!!!

δεν θυμαμαι αν σε ρωτησε βρε λενακι μου, εσενα οταν το μωρο μαζευετα στην μια πλευρα, νιώθεις κάτι σαν τραβηγμα, όπως στην συσπαση περίπου????:confused::confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...