Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερουδιαααααααααααααα!τι μου κανετεεεεεεεεε?

Αναστασακι μου σου απαντησα σημερα στο φβ..να μην ανχωνεσαι καθολου ..ολα καλα θα πανε αγαπουλα μου θα το δεις!;);)

κοριτσακια μου μην ζηλεψετε σκεφτομουν να το αναφερω η οχι αλα τρωω κ παλι αυτο το θεικο κρουασαν με μερεντα ..χθες μου ξαανεφερε ο αντρας μου κ τωρα το απολαμβανω το ζεστανα κιολας κ ειναι απολαυση..αχ οσο προσεχα τωρα τελευται τα εχω παρατησει:tongue::tongue:

που ειστε ξυπνηστεεεεεε...απο κυριακη λενε θα δροσισει..μακαρι θεουλη μου γιατι χθες ειχε πολυ ζεστηηηηηηηηηη!:shock::shock::rolleyes:

Καλημερα λενιω μου!!!! Τι κανεις εκτος απο το να τρως κρουασαν πρωι πρωι και εμας να μας τρεχουν τα σαλια???????

Στην εσκασα σημερα ομως....εχω φτιαξει ενα υπεροχο σοκολατοκεικ και σε λιγο θα παω να το τσακισω!!!!!!!!!!

Η μεσουλα πως παει?Καλυτερα μετα απο τον υπνο??? Τα αντρακια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λενιω αλλαξε το μεσαιο τικερακι σου γιατι εχει γινει μια τεραστια εικονα η οποια καμια σχεση με τικερακι δεν εχει....
Καλημερα λενιω μου!!!! Τι κανεις εκτος απο το να τρως κρουασαν πρωι πρωι και εμας να μας τρεχουν τα σαλια???????

Στην εσκασα σημερα ομως....εχω φτιαξει ενα υπεροχο σοκολατοκεικ και σε λιγο θα παω να το τσακισω!!!!!!!!!!

Η μεσουλα πως παει?Καλυτερα μετα απο τον υπνο??? Τα αντρακια?

καλημερααααααααα Ματινακι μουυυυυυυυυυυυυυυυ!

καλα ειμαστεεεεε..ο μικρος μου ακομα κοιμαται το γιαυρι μου..χθες ξενυχτησε ηταν βολτα με τον μπαμπα του..η μεση μου καλα..ο υπνος ετσι κ ετσι πολυ ζεστη ειχε!

εσυ πως εισαι?ο μπεμπακος μου ησυχος για την ωρα..το πρωι ηταν ζωηρουλης τωρα μαλον αποκοιμθηκε;);)

αχ ναι μωρε αυτο το τικερακι το κανει συχνα κ ειναι πολυ σπαστικο:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια και τα μπεμπακια!!! Τι κανετε?

Χθες ανοιξα θεμα στις ευχες για την γιωτουλα μας που γεννησε και δεν μπηκατε να γραψετε.....μονο η μποζακος και η λενιω εχει γραψει!

Για κοπιαστε να ευχηθειτε!!!!!!!!!!!!!!

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=2843

Εμεις σημερα εχουμε βαφτιση....βαφτιζει η συνονοματη φιλεναδα μου το 4ο παιδακι της!!!!!!Εχει 4 και με περναει μονο εναν χρονο....κι εγω ουτε το πρωτο δεν εχω γεννησει ακομα....σουπερ δεν ειναι?Αχ να της ζησουν τα παιδακια της!!!!!!!! Καλα να ειμαστε....και ποτε δεν ειναι αργα!!!!

Αυτα προς το παρον,παω να φαω το κεκακι μου και επανερχομαι!

Σημερα εχω καθαριοτητα κι εγω....και σιδερωμα βεβαια....δεν λειπει απο το μενου!!!!

καλημερααααααααα Ματινακι μουυυυυυυυυυυυυυυυ!

καλα ειμαστεεεεε..ο μικρος μου ακομα κοιμαται το γιαυρι μου..χθες ξενυχτησε ηταν βολτα με τον μπαμπα του..η μεση μου καλα..ο υπνος ετσι κ ετσι πολυ ζεστη ειχε!

εσυ πως εισαι?ο μπεμπακος μου ησυχος για την ωρα..το πρωι ηταν ζωηρουλης τωρα μαλον αποκοιμθηκε;);)

αχ ναι μωρε αυτο το τικερακι το κανει συχνα κ ειναι πολυ σπαστικο:rolleyes:

Α πηγανε οι αντρες βολτα????? Τελεια!!!!!!!!!!!

Και ο δικος μου τωρα ειναι ησυχος και πολυ περιεργο μου φαινεται! Καλα ολο το βραδυ δεν σταματησε! Αλλα παλι καλα που δεν εκανε πολυ ζεστη γιατι ματι δεν θα εκλεινα μια με τον μπεμπη μια με την ζεστη!

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια και τα μπεμπακια!!! Τι κανετε?

Χθες ανοιξα θεμα στις ευχες για την γιωτουλα μας που γεννησε και δεν μπηκατε να γραψετε.....μονο η μποζακος και η λενιω εχει γραψει!

Για κοπιαστε να ευχηθειτε!!!!!!!!!!!!!!

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=2843

Εμεις σημερα εχουμε βαφτιση....βαφτιζει η συνονοματη φιλεναδα μου το 4ο παιδακι της!!!!!!Εχει 4 και με περναει μονο εναν χρονο....κι εγω ουτε το πρωτο δεν εχω γεννησει ακομα....σουπερ δεν ειναι?Αχ να της ζησουν τα παιδακια της!!!!!!!! Καλα να ειμαστε....και ποτε δεν ειναι αργα!!!!

Αυτα προς το παρον,παω να φαω το κεκακι μου και επανερχομαι!

Σημερα εχω καθαριοτητα κι εγω....και σιδερωμα βεβαια....δεν λειπει απο το μενου!!!!

δεν πειραζει Ματινακι μου κ συ με το καλο θα την προλαβεις..ας γεννηθει το πρωτο με το καλο κ μετα θα ξαναβαλετε μπρος κ ποιος ξερεις ισως να ειναι κ διδυμα;);)

σοκολατενιο κεικ ειχες πει πιο κατω κ ξεχασανα σχολιασω μιαμ μιαμ..τελειοοο!

αχ εγω τελειωσα χθες με τις δουλειες προχθες μ το σιδερωμα κ δεν ξερω αν θα ξαανβρω κουραγιο να ξανακανω δουλειες..τρεχω πισω απο τον αντρα μου κ ειμαι συνεχεια προσεχε σε παρακαλω ασ κρατησει το σπιτι καθαρο οσο περισοτερο γινεται:tongue:

καλη ορεξη ματινακι μου..πηγαινε να απολαυσεις την δημιουργια σου;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Α πηγανε οι αντρες βολτα????? Τελεια!!!!!!!!!!!

Και ο δικος μου τωρα ειναι ησυχος και πολυ περιεργο μου φαινεται! Καλα ολο το βραδυ δεν σταματησε! Αλλα παλι καλα που δεν εκανε πολυ ζεστη γιατι ματι δεν θα εκλεινα μια με τον μπεμπη μια με την ζεστη!

ναι ναι τον πηρε ο αντρας μου κ πηγανε στο μαγαζι του αδερφου του ηταν κ ο ξαδερφουλης του εκει κ χορτασανε παιχνιδι..εγω εκανα με την ησυχια μου τι ςδουλεις κ ειχα χρονο κ για ξεκουραση μετα:D:D

κ μενα ειναι ησυχος τωρα ο σκατουλης μου..αλα χθες το βραδυ εκανε κατι τεντωματα το γιαυρι μου..ανεβαινε μεχρι το στομαχι πανω πανω ενιωθα το κεφαλακι του κ απο κατω χαμηλα στη κοιλια τα ποδαρακια..ετσι τα ενιωθα εγω!κ λεω λιγο εμεινε ζουζουνακι μου..σε δυο βδομαδες θα βγεις απο κει μεσα..;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

δεν πειραζει Ματινακι μου κ συ με το καλο θα την προλαβεις..ας γεννηθει το πρωτο με το καλο κ μετα θα ξαναβαλετε μπρος κ ποιος ξερεις ισως να ειναι κ διδυμα;);)

σοκολατενιο κεικ ειχες πει πιο κατω κ ξεχασανα σχολιασω μιαμ μιαμ..τελειοοο!

αχ εγω τελειωσα χθες με τις δουλειες προχθες μ το σιδερωμα κ δεν ξερω αν θα ξαανβρω κουραγιο να ξανακανω δουλειες..τρεχω πισω απο τον αντρα μου κ ειμαι συνεχεια προσεχε σε παρακαλω ασ κρατησει το σπιτι καθαρο οσο περισοτερο γινεται:tongue:

καλη ορεξη ματινακι μου..πηγαινε να απολαυσεις την δημιουργια σου;);)

Αχ αυτες οι δουλειες....ενω μου αρεσει πολυ το αποτελεσμα οταν ειναι καθαρο το σπιτι και μοσχομυριζει, βαριεμαι αφανταστα καποιες φορες! Και μου την λεει ο αντρας μου γιατι ειναι πολυ ψειρας και τα θελει ολα στην εντελεια! Οταν τον γνωρισα εμενε μονος του σε 120 τετραγωνικα και οποτε και να ερχομουν(καθε μερα δηλαδη) το ειχε πεντακαθαρο! Η μαμα του στο χωριο δεν ευκαιρουσε να ερχεται συχνα...μια φορα τον μηνα! Αλλα ο αντρας μου κανει ολες τις δουλειες οταν χρειαστει! Στην μαγειρικη να δεις! Πριν που δουλευα κι εγω, επειδη σχολαγε πιο νωρις απο μενα, εβρισκα εγω ετοιμο φαγητο...καθοταν και μαγειρευε μετα την δουλεια! Βεβαια οταν δεν ειχε φαγητο γιατι συνηθως μαγειρευα απο το βραδυ! Αλλα αρκετες φορες ειχε τυχει να μην εχω μαγειρεψει! Δεν ειχε κανενα προβλημα για το φαι! Το μονο που θελει παση θυσια ειναι να ειναι το σπιτι καθαρο και συμμαζεμενο....εχει τρελα...κι εγω βαρεμαρα καποιες φορες!!!!!!!!

Παω να φαω λενιω μου κι επανερχομαι!!!!!!

Καλημέρα! Τι κάνετε; Βρε Αναστασάκι μου γιατί κουκλίτσα μου αγχώθηκες; Ο μπέμπαρος είναι μια χαρούλα! Γιατί; Οι συσπάσεις είναι απόλυτα φυσιολογικές στην εγκυμοσύνη. Τόσες γυναίκες έχουν και δεν αγχώνονται! Και η αδερφή μου είχε από τον 4ο μηνα και στα 2 παιδιά της και δεν πήρε ούτε φάρμακο ούτε τίποτα! Αν έχεις καλή ψυχολογία θα δεις και μόνη σου πως θα μειωθούν!

Βρε Ματινακι πρωί πρωί με τις σοκολατόπιτες! Τι μου κάνεις τώρα;:tongue::tongue::tongue:

Λενάκι μου καλημέρα! Τι κάνεις; Ο μπεμπάκος κλωτσάει;

Εγώ μόλις έσβησα τα ρεβυθάκια μου και σε λίγο θα πάω να πάρω το δώρο στην κουμπάρα μου που γιορτάζει αύριο, μην με πάρει και η ζέστη!

Αχ αυτες οι δουλειες....ενω μου αρεσει πολυ το αποτελεσμα οταν ειναι καθαρο το σπιτι και μοσχομυριζει, βαριεμαι αφανταστα καποιες φορες! Και μου την λεει ο αντρας μου γιατι ειναι πολυ ψειρας και τα θελει ολα στην εντελεια! Οταν τον γνωρισα εμενε μονος του σε 120 τετραγωνικα και οποτε και να ερχομουν(καθε μερα δηλαδη) το ειχε πεντακαθαρο! Η μαμα του στο χωριο δεν ευκαιρουσε να ερχεται συχνα...μια φορα τον μηνα! Αλλα ο αντρας μου κανει ολες τις δουλειες οταν χρειαστει! Στην μαγειρικη να δεις! Πριν που δουλευα κι εγω, επειδη σχολαγε πιο νωρις απο μενα, εβρισκα εγω ετοιμο φαγητο...καθοταν και μαγειρευε μετα την δουλεια! Βεβαια οταν δεν ειχε φαγητο γιατι συνηθως μαγειρευα απο το βραδυ! Αλλα αρκετες φορες ειχε τυχει να μην εχω μαγειρεψει! Δεν ειχε κανενα προβλημα για το φαι! Το μονο που θελει παση θυσια ειναι να ειναι το σπιτι καθαρο και συμμαζεμενο....εχει τρελα...κι εγω βαρεμαρα καποιες φορες!!!!!!!!

αχ Ματινακι μου δυσκολα απο τη μια αν ειναι ετσι ο αντρας γιατι δεν μπορεις να κανεις τα στραβα ματια καμια φορα η οσα βλεπει η πεθερα..εμενα ετσι κ ετσι..καπιες φορες κ μενα μπορει να σχολιασει κατι αλα νευριαζω..οσοσ για το φαι πολυ σπανια να κανει κατι..καμια ομελετα ισως η πατατουλες..ευκολα πραγματα..

κ μενα μαρεσει το αποτελεσμα μετα τις δουλεεις..αλα πιος τι ς κανει τωρα ειδικα με την κοιλουμπα κ τη ζεστη..

καλη ορεξη Ματινακι μου τα λεμε σε λιγο;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι κάνετε; Βρε Αναστασάκι μου γιατί κουκλίτσα μου αγχώθηκες; Ο μπέμπαρος είναι μια χαρούλα! Γιατί; Οι συσπάσεις είναι απόλυτα φυσιολογικές στην εγκυμοσύνη. Τόσες γυναίκες έχουν και δεν αγχώνονται! Και η αδερφή μου είχε από τον 4ο μηνα και στα 2 παιδιά της και δεν πήρε ούτε φάρμακο ούτε τίποτα! Αν έχεις καλή ψυχολογία θα δεις και μόνη σου πως θα μειωθούν!

Βρε Ματινακι πρωί πρωί με τις σοκολατόπιτες! Τι μου κάνεις τώρα;:tongue::tongue::tongue:

Εγώ μόλις έσβησα τα ρεβυθάκια μου και σε λίγο θα πάω να πάρω το δώρο στην κουμπάρα μου που γιορτάζει αύριο, μην με πάρει και η ζέστη!

καλημερΑ Ιωαννακι ..τι κανεις?ρεβυθια ε//πολυ μαρεσουν!

ο μπεμπακος μου καλα ειναι..πριν λιγο ξυπνησε κ ο μεγαλυτερος κ εφαγε τα δημητριακα του κ τωρα κοιταει παιδικα..εγω σκεφτομαι τι να μαγειρεψω ..δεν εχω ψωνισει κ τιποτα κ βαριεμαι νακατεβω..καμια μακαροναδα λεω..ο μικρος τρελενεται για μακαρονακια εγω παλι καθολου:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κορίτσια δεν ξέρω τι να σας πω, αγχώθηκα πάρα πολύ! αυτό που μου είπε η γιατρός είναι να εχω σωματική και ψυχική ηρεμία.... (πολύ εύκολα τα λέει )

τώρα θα κάτσω και θα σημειωνω τις ωρες που εχω και θα αυξομειωνω τα χάπια... τι να κάνω?? ουφφφφ μήπως εμένα μ'αρέσει να είμαι μέσα στο άγχος???? εσύ λενάκι όταν είχες συσπάσεις στον μήνα που είμαι πέτρωνε όλη η κοιλιά??΄ή μόνο χαμηλά????

/ματινάκι το ξέρω πως έχεις δίκιο για το άγχος....... προσπαθώ!! και μου ανέφερε και το θέμα με το περπάτημα που μου είχες πει και εσύ, πως να μην το παρακάνω... ότι μόνο κακό μπορεί να κάνει τώρα........

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχααχαχα!! και ο δικός μου τα ίδια!!!και τώρα ακόμα αν δει κάτι κάθεται και το συμμαζέυει αυτός, βέβαια τώρα και να θέλει δεν μπορεί να μου πει τίποτα....;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μμμμ ρεβυθάκια ε??? ωραία!!!! δεν νομίζω πως είναι και απόλυτα φυσιολογικές βρε Ιωαννάκι μου οι συσπάσεις... με μισό γιουτοοπαρ ανά 6ωρο, και πάλι γυρω στις 10 συσπασεις τη μέρα...:-(:-(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...