Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσακια μου καλημεραααααααα!!!!!προσπαθω να σας γραψω απο το πρωι αλλα με τον κοσμο που εχουμε στο γραφειο με τις δηλωσεις δεν μπορουσα!!!!!!!!!!!!!χαμοςςςςςςςςς!!!!!!τι κανετε εσεις γλυκουλινες μου?αντε επιτελους παρασκευη!!!!!!!!!!

Καλημέρα ποπακη μου!!!! πολλή δουλίτσα για σενα απο δω και πέρα, θα κουράζουν μανούλα και πεπονάκι:-(.

Παρασκευή!!!!! να ξεκουραστείτε λίγο...

Χαδάκια στη νεραϊδούλα μας!!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου καλημεραααααααα!!!!!προσπαθω να σας γραψω απο το πρωι αλλα με τον κοσμο που εχουμε στο γραφειο με τις δηλωσεις δεν μπορουσα!!!!!!!!!!!!!χαμοςςςςςςςςς!!!!!!τι κανετε εσεις γλυκουλινες μου?αντε επιτελους παρασκευη!!!!!!!!!!

Καλημέρα ποπακη μου!!!! πολλή δουλίτσα για σενα απο δω και πέρα, θα κουράζουν μανούλα και πεπονάκι:-(.

Παρασκευή!!!!! να ξεκουραστείτε λίγο...

Χαδάκια στη νεραϊδούλα μας!!!!!:D:D:D

καλημερα κοριτσια! σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! κ γω να ευχηθω στις εγκυουλες να εχουν τελειομηνη εγκυμοσυνη κ καλη λευτερια!

κ στις υπολοιπες κοπελες να ερθει το μωρακι τους συντομα εκει που δε το περιμενουν να τους κανει την εκπληξη!:P

σας ευχαριστω που με βαλατε στο ομορφο πινακακι! αχ δεν πιστευα με τπτ οτι θα ημουν με τις εγκυουλες πριν το καλοκαιρι!

καλημερα κοριτσια! σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! κ γω να ευχηθω στις εγκυουλες να εχουν τελειομηνη εγκυμοσυνη κ καλη λευτερια!

κ στις υπολοιπες κοπελες να ερθει το μωρακι τους συντομα εκει που δε το περιμενουν να τους κανει την εκπληξη!:P

σας ευχαριστω που με βαλατε στο ομορφο πινακακι! αχ δεν πιστευα με τπτ οτι θα ημουν με τις εγκυουλες πριν το καλοκαιρι!

καλημερα Ματινακι μου!ευχαρηστουμε κ μεις για τα καλα σου λογια!

ηταν η καλυτερη εκπληξη αυτο το μωρακι!πως εισαι γλυκουλα μου?πως νιωθεις εκτος απο τρισευτηχησμενη!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

1.ria...!!!.......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula....................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

4.gina_cfu......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/06/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

5.Katerina_s...................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA.............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25.....................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.elerinaa.....................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

11.mp1979womam.........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/11/2011)????????

12.roulaa........................EΓΚΥΟΣ!(?)

13.matina25....................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

14.maril13......................03/05/2011

15.nena1984..................07/05/2011

16.sophaki1....................26/05/2011

17.RANIA80...................ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΛΙ!!!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Ματινάκι μου συγχαρητηρια και πάλι, μια τελειόμηνη και όμορφη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και ένα γερό μωράκι!!!!!!

Ευχαριστούμε για τις ευχές!!!!

Φιλάκια πολλά και (((((((((((((()))))))))))))

καλημερα Ματινακι μου!ευχαρηστουμε κ μεις για τα καλα σου λογια!

ηταν η καλυτερη εκπληξη αυτο το μωρακι!πως εισαι γλυκουλα μου?πως νιωθεις εκτος απο τρισευτηχησμενη!;);)

εκτος απο τρισευτυχισμενη τπτ αλλο ελενακι! φοβαμαι μην εγινε κανα λαθος:rolleyes: τη δευτερα θα παμε γιατρο τα υπολογισε κ μαλλον θα ακουσουμε καρδουλα! τοτε θα το δω κ το πιστεψω!:D

Ματινάκι μου συγχαρητηρια και πάλι, μια τελειόμηνη και όμορφη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και ένα γερό μωράκι!!!!!!

Ευχαριστούμε για τις ευχές!!!!

Φιλάκια πολλά και (((((((((((((()))))))))))))

σ'ευχαριστω σοφακι να χαιρεσαι τους αντρες σ! με το καλο να ερθει κ το καινουριο μελος της οικογενειας σας!:D

αχ ελενακι τωρα προσεξα στο πινακακι οτι εχεις αγορακι παλι! :D τι ωραια θα εχει παρειτσα το αγορακι σ! του το ειπες οτι θα εχει αδελφο να κανουν μαζι σκανταλιες?:P να τα χαιρεσαι τα αντρακια σ!

αχ ελενακι τωρα προσεξα στο πινακακι οτι εχεις αγορακι παλι! :D τι ωραια θα εχει παρειτσα το αγορακι σ! του το ειπες οτι θα εχει αδελφο να κανουν μαζι σκανταλιες?:P να τα χαιρεσαι τα αντρακια σ!
εκτος απο τρισευτυχισμενη τπτ αλλο ελενακι! φοβαμαι μην εγινε κανα λαθος:rolleyes: τη δευτερα θα παμε γιατρο τα υπολογισε κ μαλλον θα ακουσουμε καρδουλα! τοτε θα το δω κ το πιστεψω!:D

σε καταλαβαινω ελενακι μου!μακαρι να ακουσετε κ καρδουλιτσα!στην αρχη κ μεχρι το δευτερο τριμηνο μην σου πω ειναι απιστευτο θα κανεις πολυ καιρο να το πιστεψεις ακομα κ οταν γεννησεις δεν το πιστευεις οτι αυτο το γλυκο κ ομορφο αγγελουδακ ειναι δικο σου!εγω εκανα πολυ καιρο να το συνηδητοποιησω!;);)

ευχαρηστω αγαπουλα μου..αγορομανα τελικα!;);)ναι του τοπα τωρα κατα ποσο το καταλαβε δεν ξερω..ξερει παντως οτι εδω νινακι στην κοιλιτσ ακ ερχεται κ κανει αγκαλιτσα κ φιλακι μου δεινει στην κοιλια απο μονος του κ μου λεει μαμα εκανα αγκαλιτσα το νινι ο γλυκουλης μου!:D:D

θα περημενουμε πως κ πως την δευτερα να μας πεις τα νεακια σου;)

φιλακια πολλααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

πολυ ησυχια σημερα στον καφεδακο μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ματινακι με το καλο καρδουλα μου την δευτερα στον γιατρο!!!!!!!!!!

λενιω μου αλλαξε το τικερακι, εγινε ολοκληρο παιδακι!!!!!!!!!!!!!!;)

αχ επιτελους σ/κ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καληνυχτα ζουζουνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

τι κανουν οι φιλες μου? αργα σημερα μπηκα αλλα λογο παρασκευης σουρτουκευω :D

ελενακι μου καλο πως εισαι?αλλαξε το σχεδιακι σου μωρακι εγινε, γιουπι!!!!τι κανουν οι γιοι σου?;)

ποπακι μου γλυκο τι κανεις?αντε σ/κ να χαλαρωσεις και να ξεκουραστεις.. πως ειναι το νεραιδακι μας?

ματινακι μου?ολα καλα καλη μου? το σπορακι σου?

ματινακι25 με το καλο την δευτερα να ακουσεις καρδουλα, γλυκεια μου:D:D

σοφακι μου?τι κανεις αγαπη μου?ολα καλα?

ρανιουκο μου?πως εισαι γλυκεια μου?

νατασακι μου?που εισαι καρδουλα μου?καιρο εχουμε να τα πουμε!

τζινακι το ποσο χαρηκα που δεν αντεξες μακρυα μας και ξαναμπηκες δεν λεγεται!!:D:D:D

εγω σημερα εκανα κατι εξετασεις και περιμενω αποτελεσματα την δευτερα, κατι για το θυροειδη!:(:(:( ευχομαι να μου στειλει λιγη θετικη ενεργεια γιατι την εχω αναγκη..

ηρθε κιολας 9 ολοκληρες μερες νωριτερα :mad::mad::mad:

βαλτε με στο τελειο πινακι με πολλα ????????????

ποια μονο ο καλος θεουλης ξερει μονο ποτε θα αδιαθετησω, εγω εχω χασει και τα αυγα και τα πασχαλια μαζι!!

καλο βραδυ σε ολες

σας αγαπω πολυ-πολυ

φιλακια και ((((((((((((())))))))))))))

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλημερα φιλεναδουλες μουουουουουουουουου.....

τι κου κανετε????σας πλακωσε το στρωματακι?????χιχιχιιχι

εγω ξυπνησα με τις κοτες,εκανα το ξεσκονισμα μου και το σκουπισμα μου, σε λιγο θα παω λαικη και μετα σουπερ μαρκετ......ουφφφφφ....κουραστηκα στην ιδεα και μονο......

bg1142822.jpg

princess2.gif

kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaa ti m kanete ola kala ????

raniouko m pws eisai koritsaki m kale eleos ola auta exeis na kaneis kourastika egw xxiixixiix pws eisai kardoula m ola kala??? apo oti eides den antexa kai poli makria sas xixxixixi kai xanaeirtha !!!!!

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaa ti m kanete ola kala ????

raniouko m pws eisai koritsaki m kale eleos ola auta exeis na kaneis kourastika egw xxiixixiix pws eisai kardoula m ola kala??? apo oti eides den antexa kai poli makria sas xixxixixi kai xanaeirtha !!!!!

τζινακι μουουουοουουυ....καλωςηρθες παλι.......ο δολοφονος γυρναει παντα στο τοπο του εγκληματος εεεεεε??????χαχαχαχααχαχαχ

καλα ειμαι αγαπουλα....ετοιμαζομαι για λαικη....

εσυ τι μου κανεις?:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...