Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αχ χαιρομαι που σου αρεσε η ιδεα μου κ σε βοηθησα..κ γω δυσκολευομαι στα δωρα πολες φορες!παντως το αρωμα ειναι κατι που αρεσει σε ολες κ ειναι παντα πετυχημενο δωρο!;);)

αντε μακαρι Ιωαννακι μου,να δροσισει γιατι δνε παλευεται αλο αυτη η καατασταση νιωθω λες κ μωλης μπηκαμε στον αυγουστο κ οπου να ναι τελειωνει ο σεπτμεβρης:rolleyes::rolleyes:

που λες τωρα σκεφτομαι τι να κανω με τις ενεσεις..η γιατρος που θα με ξεγενησει στο νοσοκομειο μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο κ δεν χρειαζεται τιποτα συμφωνησ εκ ο αλος μαζι της μεχρι που ρωτησαν ενα αλον μεγαλυτερο κ προτεινε ενεσεις..μετα το ειπα στη γιατρο μου κ μου λεει κ γω δεν θα σου εβαζα να κανεις..τι κανω εγω τωρα:rolleyes::rolleyes:

Αχ βρε Λενάκι μου τι να σου πω κι εγώ; Η αλήθεια είναι πως θα άκουγα τον γιατρό που με παρακολουθεί για κάτι τέτοιο! Δεν ξέρω να μη σε πάρω και στο λαιμό μου μωρέ!

Όσο για το άρωμα σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Έσπασα το κεφάλι μου σήμερα να σκέφτομαι μωρέ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια το αλο με την μενεγακη..ασχετο με το θεμα μας αλα χθες ακουσα στις ειδησεις κ τωρ αυτο λενε οτι παιρνει 80.000 ευρω το μηνα κ πηγε κ εκανε τα χαρτια της για το επιδομα των πολυτεκνων 3000 ευρω το μηνα αν δεν κανω λαθος..μα ειναι δυνατον να παιρνει τοσα λεφτα..δεν ειναι κριμα..ο κοσμοσ πειναει κ αυτη χρυσοπληρωνεται ..τοσα λεφτα καθε μηνα αυτη δεν χρειαζεται να ξαναδουλεψει μεχρι κ τα εγγονια της θα ζησουν με αυτα τα λεφτα!πωπωωω..εχω παθει σοκ με το ποσο!:shock:

Αχ Λενιώ μου κι εγώ το άκουσα αυτό! Μα είμαστε με τα καλά μας; Παίρνει σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο και θέλει και επίδομα τρίτεκνης; Αϊ στην ευχή! Αλλά δεν φταίει αυτή φταίμε όλοι εμείς που δεν αντιδρούμε! Τι να πεις;

Αχ Λενιώ μου κι εγώ το άκουσα αυτό! Μα είμαστε με τα καλά μας; Παίρνει σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο και θέλει και επίδομα τρίτεκνης; Αϊ στην ευχή! Αλλά δεν φταίει αυτή φταίμε όλοι εμείς που δεν αντιδρούμε! Τι να πεις;
Αχ βρε Λενάκι μου τι να σου πω κι εγώ; Η αλήθεια είναι πως θα άκουγα τον γιατρό που με παρακολουθεί για κάτι τέτοιο! Δεν ξέρω να μη σε πάρω και στο λαιμό μου μωρέ!

Όσο για το άρωμα σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Έσπασα το κεφάλι μου σήμερα να σκέφτομαι μωρέ!

κ γω αυτο σκεφτομαι Ιωαννακι μου..3 γιατρορι συμφωνησαν κ μεσα σε αυτους κ αυτη που με παρακολουθει..ειμαι σε διλημα τωρα:rolleyes:

μα ειναι δυνατον ..πεστα βρε Ιωαννα μου τοσα λεφτα καθε μηνα φανταζεσαι..κ υπαρχει κοσμος που δεν εχει να φαει ..γιαυτο κ θα χρεωκοπησει η ελλαδα..αν μοιραζει τα λεφτα της σε καθε ξανθια που λεει δυο χαζομαρες στη τηλεοραση:rolleyes::rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κ γω αυτο σκεφτομαι Ιωαννακι μου..3 γιατρορι συμφωνησαν κ μεσα σε αυτους κ αυτη που με παρακολουθει..ειμαι σε διλημα τωρα:rolleyes:

μα ειναι δυνατον ..πεστα βρε Ιωαννα μου τοσα λεφτα καθε μηνα φανταζεσαι..κ υπαρχει κοσμος που δεν εχει να φαει ..γιαυτο κ θα χρεωκοπησει η ελλαδα..αν μοιραζει τα λεφτα της σε καθε ξανθια που λεει δυο χαζομαρες στη τηλεοραση:rolleyes::rolleyes:

Πέστα χρυσόστομη! Αφού λέει όταν άρχισε να πέφτει οικονομικά το Dubai αγόρασε στα παιδιά της από ένα διαμέρισμα εκεί για να έχουν να πορεύονται! Και να φανταστείς πως υπάρχουν οικογένειες με παιδιά που δεν έχουν ένα κεραμμύδι δικό τους!

Πάντως να ακούσεις το γιατρό σου! Δεν μπορεί κάτι παραπάνω θα ξέρει και αυτός και οι άλλοι που σου είπανε πως δεν χρειάζεται να κάνεις ενέσεις! Αλλάμ και πάλι να μη σε πάρω στο λαιμό μου! Αν του έχεις εμπιστοσύνη τότε δεν το συζητώ!

Το μεσημέρι που ξάπλωσα ένιωσα στον αφαλό μου ένα φτερούγισμα! Στιγμιαίο τελείως αλλά το ένιωσα! Λες;;;;;;

Πέστα χρυσόστομη! Αφού λέει όταν άρχισε να πέφτει οικονομικά το Dubai αγόρασε στα παιδιά της από ένα διαμέρισμα εκεί για να έχουν να πορεύονται! Και να φανταστείς πως υπάρχουν οικογένειες με παιδιά που δεν έχουν ένα κεραμμύδι δικό τους!

Πάντως να ακούσεις το γιατρό σου! Δεν μπορεί κάτι παραπάνω θα ξέρει και αυτός και οι άλλοι που σου είπανε πως δεν χρειάζεται να κάνεις ενέσεις! Αλλάμ και πάλι να μη σε πάρω στο λαιμό μου! Αν του έχεις εμπιστοσύνη τότε δεν το συζητώ!

Το μεσημέρι που ξάπλωσα ένιωσα στον αφαλό μου ένα φτερούγισμα! Στιγμιαίο τελείως αλλά το ένιωσα! Λες;;;;;;

ελεος..ελεος δηλαδη..τετια ακουμε κ νευριαζουμε αλα οπως λες δεν μπορεις να κανεις τιποτα..

το σκεφτομαι Ιωαννα μου ,,θα την ξαναρωτησω,,θα την παρω τηλ κ θα της το πω..

αυτο ηταν Ιωαννακι μου..το ζουζουνακι σου..αλωστε τωαρ πια τα φτερουγισματα εχουν ξεκηνησει τωρα εισαι στην αναμονη για κλωτσιτσα;);):D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ελεος..ελεος δηλαδη..τετια ακουμε κ νευριαζουμε αλα οπως λες δεν μπορεις να κανεις τιποτα..

το σκεφτομαι Ιωαννα μου ,,θα την ξαναρωτησω,,θα την παρω τηλ κ θα της το πω..

αυτο ηταν Ιωαννακι μου..το ζουζουνακι σου..αλωστε τωαρ πια τα φτερουγισματα εχουν ξεκηνησει τωρα εισαι στην αναμονη για κλωτσιτσα;);):D:D

Για να είμαι ειλικρινής Λενάκι μου δεν ενθουσιάζομαι! Αν δεν την νιώσω για καλά δεν θα το πιστέψω! Πάντως δεν τα νιώθω συχνά τα φτερουγίσματα, είναι φυσιολογικό;;;;;

Για να είμαι ειλικρινής Λενάκι μου δεν ενθουσιάζομαι! Αν δεν την νιώσω για καλά δεν θα το πιστέψω! Πάντως δεν τα νιώθω συχνά τα φτερουγίσματα, είναι φυσιολογικό;;;;;

ναι ειναι..στην αρχη οταν ξεκηνησουν αυτα τα φτερουγισματα υπαρχουν μερε που δεν αισθανεσαι τιποτα..αλα ειναι ολα καλα απλα μαλον παιζει ρολο η θεση του μωρου!;)

το Αναστασακι μας τωρα απολαμβανει τον μπεμπακο της!εγω θα παω την αλη βδομαδα:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι ειναι..στην αρχη οταν ξεκηνησουν αυτα τα φτερουγισματα υπαρχουν μερε που δεν αισθανεσαι τιποτα..αλα ειναι ολα καλα απλα μαλον παιζει ρολο η θεση του μωρου!;)

το Αναστασακι μας τωρα απολαμβανει τον μπεμπακο της!εγω θα παω την αλη βδομαδα:D:D

Κι εγώ την άλλη Παρασκευή στις 23 θα πάω! Ανυπομονώ να το δω να κουναει χεράκια, ποδαράκια! Αχ θα τρελλαθώ δεν χορταίνω να το βλέπω! Θα κάνω ένα μίνι β' επιπέδου να δούμε την καρδούλα του αν χωρίστηκε σωστά! Λόγω παρακέντισης πρέπει να γίνει, τυπικό είναι από ότι κατάλαβα αλλά δεν πειράζει για το παιδάκι μου τα πάντα! Βγήκαν και οι άλλες εξετάσεις από την παρακέντιση και είναι όλες καλές! Φυσιολογικότατες μου είπανε! Πραγματικά δεν βλέπω την ώρα!

Κι εγώ την άλλη Παρασκευή στις 23 θα πάω! Ανυπομονώ να το δω να κουναει χεράκια, ποδαράκια! Αχ θα τρελλαθώ δεν χορταίνω να το βλέπω! Θα κάνω ένα μίνι β' επιπέδου να δούμε την καρδούλα του αν χωρίστηκε σωστά! Λόγω παρακέντισης πρέπει να γίνει, τυπικό είναι από ότι κατάλαβα αλλά δεν πειράζει για το παιδάκι μου τα πάντα! Βγήκαν και οι άλλες εξετάσεις από την παρακέντιση και είναι όλες καλές! Φυσιολογικότατες μου είπανε! Πραγματικά δεν βλέπω την ώρα!

αχ ναι ειναι απολαυση να το βλεπεις να κανει διαφορα μεσα στη κοιλιτσα..πολυ χαιρομαι Ιωαννακι μου που βγηκαν καλες οι εξετασεις..ολα καλα!κ η καρδουλιτσα του θα ειναι φυσιολογικη ..να περασει κ αυτη η εξεταση να φυγουν ολα τα ανχη!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ιωαννακι μου καλο παω να ξαπλωσω γιατι εχει πιαστει η μεση μου!

αν μπορεσω θα ξαναμπω αργοτερα να διαβασω κ τα νεακια της Αναστασιας μας..φιλακια πολλααααα!

εχω μια πεινα τωραααααα:rolleyes:εφαγα κατα της 1 κ απο τοτε μονο ενα μηλο πριν μια ωριτσα που εφαγα κ τωρα ηρθε η ωρα του τσιμπολογηματος αλα δεν εχω κ τιποτα οποτε νηστικο αρκουδι σημερα:rolleyes::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Ιωαννακι μου καλο παω να ξαπλωσω γιατι εχει πιαστει η μεση μου!

αν μπορεσω θα ξαναμπω αργοτερα να διαβασω κ τα νεακια της Αναστασιας μας..φιλακια πολλααααα!

εχω μια πεινα τωραααααα:rolleyes:εφαγα κατα της 1 κ απο τοτε μονο ενα μηλο πριν μια ωριτσα που εφαγα κ τωρα ηρθε η ωρα του τσιμπολογηματος αλα δεν εχω κ τιποτα οποτε νηστικο αρκουδι σημερα:rolleyes::tongue:

Καληνύχτα, καλή ξεκούραση! Φιλάκιααααααα!!!!

κορίτσια αργήσαμε στη γιατρό είχε κόσμο! ηρθαμε και εφαγα λίγο γιατι πεινούσα! λοιπόν το νινάκι μου είναι μια χαρά!!! τα ουτροτζεσταν μου ειπε να τα μειωσω και να τα κόψουμε σιγα σιγα..

όσο για τις συσπάσεις μου είπε να μην ξεπερνάνε τις 10. αν ειναι παραπανω θα αυξησουμε τη δόση. μετα μου είπε να βλέπω μόνη μου και να μην είμαι με το ρολοι στο χερι, δηλαδή αν εχω σύσπαση μετά από 4 ωρες που εχω παρει χάπι, να πάρω μισο να μην περιμενω το 6ωρο......

η αλήθεια είναι οτι εφυγα από εκει με τρομερό άγχος............... και αυτη τη στιγμλη δεν είμαι καλά! τι να πώ! δεν μπορω να το χαρώ!...

καληνύχτα κοριτσάκια και καλό ξημέρωμα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κορίτσια αργήσαμε στη γιατρό είχε κόσμο! ηρθαμε και εφαγα λίγο γιατι πεινούσα! λοιπόν το νινάκι μου είναι μια χαρά!!! τα ουτροτζεσταν μου ειπε να τα μειωσω και να τα κόψουμε σιγα σιγα..

όσο για τις συσπάσεις μου είπε να μην ξεπερνάνε τις 10. αν ειναι παραπανω θα αυξησουμε τη δόση. μετα μου είπε να βλέπω μόνη μου και να μην είμαι με το ρολοι στο χερι, δηλαδή αν εχω σύσπαση μετά από 4 ωρες που εχω παρει χάπι, να πάρω μισο να μην περιμενω το 6ωρο......

η αλήθεια είναι οτι εφυγα από εκει με τρομερό άγχος............... και αυτη τη στιγμλη δεν είμαι καλά! τι να πώ! δεν μπορω να το χαρώ!...

Αναστασακι μου γιατι αγαπουλα μου δεν εισαι καλα..το μωρακι σου ειναι πολυ καλα τωρα αν ανχωθηκες για τις συσπασεις ειναι λογικο αλα κοιτα κ μενα..εγω ειχα απο σχεδον 4 μηνων συσπασεις κ ολα καλα πανε..τα αγορακια αργουν να βγουν~;);)

μην ανχωνεσαι αγαπουλα μου ολα καλα θα πανε θα το δεις!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιαααααααααααααα!τι μου κανετεεεεεεεεε?

Αναστασακι μου σου απαντησα σημερα στο φβ..να μην ανχωνεσαι καθολου ..ολα καλα θα πανε αγαπουλα μου θα το δεις!;);)

κοριτσακια μου μην ζηλεψετε σκεφτομουν να το αναφερω η οχι αλα τρωω κ παλι αυτο το θεικο κρουασαν με μερεντα ..χθες μου ξαανεφερε ο αντρας μου κ τωρα το απολαμβανω το ζεστανα κιολας κ ειναι απολαυση..αχ οσο προσεχα τωρα τελευται τα εχω παρατησει:tongue::tongue:

που ειστε ξυπνηστεεεεεε...απο κυριακη λενε θα δροσισει..μακαρι θεουλη μου γιατι χθες ειχε πολυ ζεστηηηηηηηηηη!:shock::shock::rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αναστασακι μου καλοοοοοο!!!!!!!!!!! Τελεια....ο μπεμπακος σου ειναι μια χαρα!!!!!!!!!!!!!

Οσο για τις συσπασεις χαλαρωσε, δεν εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια που εχει αρκετες συσπασεις! Εγω τι να πω που ειχα πει στον γιατρο οτι εχω συχνα στον 5ο μηνα και ουτε φαρμακο δεν μου εδωσε? Μονο το μανγησιο παιρνω που υποτιθεται βοηθαει λιγο!

Σου το ξαναειπα οτι μονο με την ανησυχια και το αγχος που εχεις θα της αυξησεις...μην το σκεφτεσαι οσο μπορεις και απλα να μην κουραζεσαι!

Το θετικο ειναι οτι το μωρο ειναι σουπερ και τιποτα αλλο δεν μας ριχνει ψυχολογικα! Αντε μπες να τα πουμε λιγακι να ξεφυγεις γιατι νιωθω οτι χθες ησουν πολυ χαλια....αντε καμαρι μου μπες να σου φτιαξουμε την διαθεση!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...