Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ σε τι ωραία νέα έπεσα..Σας διάβαζα και λέω κάτσε να φέρω στην επιφάνεια και το πινακάκι να το βλέπουμε!!!!

Γιωτάκι μπράβο καρδούλα μου να σου ζήσει η πριγκιπισσα σου, να είναι γερή και καλότυχη κούκλα μου!!!!!

Ούτε άγχος, ούτε ταλαιπωρία διάβασα έτσι???

Και πάλι κουκλίτσα μου να σας ζήσει και με το καλό να γυρίσετε σπιτάκι και να μας γράψεις τα όμορφα νέα σου...

Κοριτσάκια μου εσείς τι κάνετε??? Εγώ πάλι δεν μπαίνω, δεν λένε να με αφήσουνε οι εμετοί, το πήρα απόφαση μέχρι το τέλος έτσι θα είναι..Δεν βαριέσαι το μικρό μου να είναι καλά κι εγώ αντέχω!!!!:P

Χτες πήγαμε και στον γιατρό έχω βάλει 1 1/2 κιλό και ο μπέμπης μου είναι 560 γρ... Καλά πάμε μέχρι στιγμής...:tongue:

Σε 2 εβδομάδες θα πάω για την καμπύλη και εκεί έχω ενα πρόβλημα με τις φλέβες αλλα τι να κάνω, είμαι και γλυκατζού πρόβλημα μεγαλο κι αυτο χιχι...

Λενιώ κοντεύεις καρδούλα μου κι εσύ όπου να ναι..Μην μου αγχώνεσαι ψυχούλα με τις συσπάσεις όπου να ναι θα πάρεις αγκαλιά σου το πριγκιπα σου....Σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Ματινάκι, Αναστασάκι, Ιωαννάκι, Ρανιάκι, Εφάκη Φιλάκια στις κοιλουμπίτσες σας...((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

Καλως το Μαρακι μας! Τι κανεις κοριτσακι μου???? Τελικα οι εμετοι δεν υποχωρησαν!!!! Εισαι απο τις περιπτωσεις λοιπον που τους εχουν μεχρι τελους μαλλον ε? Τι να κανεις....το μωρακι σου να ειναι καλα!

Ο μπεμπακος σου μια χαρουλα ειναι μπραβο....οσο για το 1μιση κιλο παλι καλα που πηρες με τοσους εμετους! Ξεκινας την καμπυλη διαβαζω...την μικρη να υποθεσω...αν ειναι η μικρη μονο 2 φορες θα σε τρυπησουν! Ψιλοπραγματα!

Να μπαινεις να μας λες τα νεα σας!!!!!!!

Φιλακια πολλα και χαδακια στην κοιλιτσα σου!!!!!!!!!

καλε ποτε προλαβατε να τα γραψετε ολα αυτα?????και να χορεψετε????χαχαχαχαχαχααχ

χορευει και η μπιζουδενια μου!!!!!!

χιχιχχιιχχιχιχιχι

Ρανιακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!Μολις εβγαινα!!!!!Τι κανετε μανουλα και κορουλα?????

Τορτελινια διαβαζω και μου τρεχουν τα σαλια! Εμεις ψαρακι ψητο το βραδακι...!!!

Για πες κανενα νεο πως πατε????

Διαφημίσεις

Ρανιακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!Μολις εβγαινα!!!!!Τι κανετε μανουλα και κορουλα?????

Τορτελινια διαβαζω και μου τρεχουν τα σαλια! Εμεις ψαρακι ψητο το βραδακι...!!!

Για πες κανενα νεο πως πατε????

ματιναραααααααααααααααααααα.....

καλα ειμαστε...εδω της εχω βαλει σακηηηηηηηηηηηηηη...και χορευει το κουρκουμπινι μου!!!!!!;)τον καταλαβαινει μαλλον!!!!!χαχαχχαχχααχχα....

ο μπεμπαρος??????

bg1142822.jpg

princess2.gif

ματιναραααααααααααααααααααα.....

καλα ειμαστε...εδω της εχω βαλει σακηηηηηηηηηηηηηη...και χορευει το κουρκουμπινι μου!!!!!!;)τον καταλαβαινει μαλλον!!!!!χαχαχχαχχααχχα....

ο μπεμπαρος??????

χαχαχααχχα......απο κοιλια ρουβιτσα ε????

Ο μπεμπακος μου καλα...κουνιεται συνεχεια,στριμωχνεται και κλωτσαει...πολυ νευρο μιλαμε!!!!!

Βαριεμαι αφανταστα....εχει και ο αντρας μου σημερα παθει κατι και τα εχω παρει...ολα του φταινε! Τι να πω? Εγω ειμαι η γκαστρωμενη αυτος εχει νευρακια????? Ο καθενας με την τρελα του....ωχου δεν θα κατσω να σκασω!

Πω πω....εχω γινει λουτσα στον ιδρωτα...πολυ ζεστη!

Παω να κανω εκεινο το ντουζακι που ελεγα!Δεν αντεχω αλλο....

Ελπιζω να μπορεσω να μπω πιο μετα εκτος κι αν θελει ο ανηρ να σερφαρει!

Πιο αργα θα μπω ομως σιγουρα!

Φιλακιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΥΦΦΦΦΦ τελειωσα κ γωωωωω...εγω να δεις πως εγινα τωρα Ματινακι μου..περημενω να βγει ο αντρας μου απο το μπανιο κ μπαινω να κανω κ γω το μπανακι μου~

αλη αισθηση παντως οταν το σπιτι ειναι καθαρο~μακαρι να κρατουσε γαι περισοτερο καιρο ετσι κ να μην χρειαζοταν να κανουμε συχνα δουελειες:rolleyes::rolleyes:

!

θα μπω πιο μετα ελπιζω να πετυχω καμαι μεσα να περημενουμε κ το Αναστασακι με τα νεακια απο τον μπεμπακο:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ουφ τι ζέστη είναι αυτή; Τα έχω παίξει! Έπλυνα λίγα ρουχαλάκια στο χέρι (δεν άξιζε να βάλω πλυντήριο για 2 ρουχαλάκια), σφουγγάρισα και τις αυλές μου και τώρα είμαι μούσκεμα! Βρε κορίτσια μου γιορτάζει η κουμπάρα μου το Σάββατο και είμαι λιγο τσιτωμένη όσον αφορά το δώρο που θα της πάρω! Πείτε καμιά ιδέα! Σημειωτέον έχουμε τις καλύτερες σχέσεις, δεν είναι απλά κουμπάρα! Σαν αδερφή μου την έχω! Απλά επειδή είμαστε χρόνια φίλες της τα έχω πάρει όλα! Δεν μου έρχεται κάτι όμως τώρα! Όποια κοπέλα έχει καμιά ιδέα ας τη ρίξει παρακαλώ!!!

Διαφημίσεις

Ουφ τι ζέστη είναι αυτή; Τα έχω παίξει! Έπλυνα λίγα ρουχαλάκια στο χέρι (δεν άξιζε να βάλω πλυντήριο για 2 ρουχαλάκια), σφουγγάρισα και τις αυλές μου και τώρα είμαι μούσκεμα! Βρε κορίτσια μου γιορτάζει η κουμπάρα μου το Σάββατο και είμαι λιγο τσιτωμένη όσον αφορά το δώρο που θα της πάρω! Πείτε καμιά ιδέα! Σημειωτέον έχουμε τις καλύτερες σχέσεις, δεν είναι απλά κουμπάρα! Σαν αδερφή μου την έχω! Απλά επειδή είμαστε χρόνια φίλες της τα έχω πάρει όλα! Δεν μου έρχεται κάτι όμως τώρα! Όποια κοπέλα έχει καμιά ιδέα ας τη ρίξει παρακαλώ!!!

Ιωαννακι μου μωλης βγηκα απο το μπανιο..προς το παρον ειμαι καλα σε λιγο ομως θα σκαω απο τη ζεστη..αντε να αρχισουν οι βροχες κ οι δροσουλες:rolleyes::rolleyes:

μια ιδεα που μου ηρθε τωρα ειναι κανενα καλο αρωμα..η μια ωραια τσαντα..ειναι παντρεμενη ..ισως να της επαιρνς κατι για το σπιτι!μμ κατσε να σκεφτω αν μου ρθει κ κατι αλο να σου πω;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ιωαννακι μου μωλης βγηκα απο το μπανιο..προς το παρον ειμαι καλα σε λιγο ομως θα σκαω απο τη ζεστη..αντε να αρχισουν οι βροχες κ οι δροσουλες:rolleyes::rolleyes:

μια ιδεα που μου ηρθε τωρα ειναι κανενα καλο αρωμα..η μια ωραια τσαντα..ειναι παντρεμενη ..ισως να της επαιρνς κατι για το σπιτι!μμ κατσε να σκεφτω αν μου ρθει κ κατι αλο να σου πω;)

Η αλήθεια είναι πως τόσα χρόνια που την ξέρω άρωμα δεν της πήρα ποτέ! Αύριο το πρωί που θα βγω στα μαγαζιά μάλλον θα κοιτάξω κατι τέτοιο!

Αχ Λενάκι μου υπομονή που θα πάει; Θα πέσει και η θερμοκρασία! Από την Τρίτη πάντως που άκουσα τον Αρναούτογλου εχθές το βράδυ θα αρχίσουν οι βροχούλες και οι δροσούλες! Άντε γιατί θα μας μαζεύουνε σε λίγο!

κοριτσια δεν ξερω αν θυμαστε που σας ειχα πει οτι στο νοσοκομειο που πηγα την τελυταια φορα κ τους ειπα για μια εντονη φλεβα, κιρσους δηλάδη που εχω στο ενα ποδι κ τελυται εχω βγαλει κ απο κατω κ γενικα εχει πρηστει πολυ ολο απο κατω δυο γιατροι μου ειπαν ειναι φυσιολογικο κ συμβαινει πολες φορες στην εγκυμοσηνη,στον μικρο δνε το ειχα κ ενας αλος μεγαλυτερος μου λεει για να αποφυγουμε θρομβωση θα κανεις μερικες ενεσεις,που λεετ πηρα κ την γιατρο μου κ μου ειπε οτι εγω δεν θ ασου εγραφα γιατι δνε χριεαζεται κ επειδη ειμαι με καισαρικη με ειδικες καλτσες στο χειρουργειο δεν θα υπηρχε προβλημα κ ακομα δεν τις γραψαμε αυτες τις ενεσεις κ σκεφτομαι τωρα κοριτσια να τις κανω η οχι...δειτε κ εδω το θεμα που βρηκα στο ιντερνετ το εχουν πολες κ καμια δεν λεει για ενεσεις,,τι να κανω?παντως 3 γιατροι μαζι με την δικια μου δεν μου ειπαν για ενεσεις μονο ενας μεγαλυτερος γιατρος το προτεινε..ειμαι σε διλημα τι νακανω..

δειτε κ εδω τι λεει..

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=51806

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Η αλήθεια είναι πως τόσα χρόνια που την ξέρω άρωμα δεν της πήρα ποτέ! Αύριο το πρωί που θα βγω στα μαγαζιά μάλλον θα κοιτάξω κατι τέτοιο!

Αχ Λενάκι μου υπομονή που θα πάει; Θα πέσει και η θερμοκρασία! Από την Τρίτη πάντως που άκουσα τον Αρναούτογλου εχθές το βράδυ θα αρχίσουν οι βροχούλες και οι δροσούλες! Άντε γιατί θα μας μαζεύουνε σε λίγο!

αχ χαιρομαι που σου αρεσε η ιδεα μου κ σε βοηθησα..κ γω δυσκολευομαι στα δωρα πολες φορες!παντως το αρωμα ειναι κατι που αρεσει σε ολες κ ειναι παντα πετυχημενο δωρο!;);)

αντε μακαρι Ιωαννακι μου,να δροσισει γιατι δνε παλευεται αλο αυτη η καατασταση νιωθω λες κ μωλης μπηκαμε στον αυγουστο κ οπου να ναι τελειωνει ο σεπτμεβρης:rolleyes::rolleyes:

που λες τωρα σκεφτομαι τι να κανω με τις ενεσεις..η γιατρος που θα με ξεγενησει στο νοσοκομειο μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο κ δεν χρειαζεται τιποτα συμφωνησ εκ ο αλος μαζι της μεχρι που ρωτησαν ενα αλον μεγαλυτερο κ προτεινε ενεσεις..μετα το ειπα στη γιατρο μου κ μου λεει κ γω δεν θα σου εβαζα να κανεις..τι κανω εγω τωρα:rolleyes::rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσια το αλο με την μενεγακη..ασχετο με το θεμα μας αλα χθες ακουσα στις ειδησεις κ τωρ αυτο λενε οτι παιρνει 80.000 ευρω το μηνα κ πηγε κ εκανε τα χαρτια της για το επιδομα των πολυτεκνων 3000 ευρω το μηνα αν δεν κανω λαθος..μα ειναι δυνατον να παιρνει τοσα λεφτα..δεν ειναι κριμα..ο κοσμοσ πειναει κ αυτη χρυσοπληρωνεται ..τοσα λεφτα καθε μηνα αυτη δεν χρειαζεται να ξαναδουλεψει μεχρι κ τα εγγονια της θα ζησουν με αυτα τα λεφτα!πωπωωω..εχω παθει σοκ με το ποσο!:shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...