Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ατε και θα εισαι η επομενη ελενη μου!!!!
μόνο αυτό παναγίτσα μου!!! θυμάσαι λενάκι που γραφαμε, με το καλό να μείνουμε όλες εγκυούλες!!! και λέγαμε από το στομα σου και στου θεού το αυτί!!!!! πω πω πως περναει ο καιρός ρε κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ετσι ακριβως..πως περναει ο καιρος..κ δοξα το θεο ολα καλα πανε..κ ετσι να συνεχισουν..;);)

Αχ ναι Εφακη μου ειμαι η επομενη..το περημενω πως κ πως οσο κοντευω τοσο πιο πολυ ανυπομονω;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παω να ξαπλωσω τωρα που εχω ευκαιρια κοιμαται κ ο μικρουλης μου..το απογευμα θελω να κανω δουλειτσες με πηρε τηλ μια φιλη θα ερθει αυριο το πρωι για καφε..

πολυ χαρηκα με τα νεα..

τα λεμε αργοτερα...

Αναστασακι περημενουμε νεακια..φιλακια πολλααααααααα!:D:D

καλή ξεκούραση λενιώ!!!! φιλάκια πολλά!! θα μπώ να σας γράψω !!!! εννοείτε!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λενιώ μου τίποτα δεν έμεινε καρδούλα μου ακόμα...Αν δείς οτι πονάς πολύ να πας στο γιατρό σου καρδούλα μου...Και το άγχος το επιδεινώνει αλλα έφτασες ψυχούλα μου και απο δω και πέρα θα περιμένεις να πάρεις αγκαλίτσα το δευτερο μωράκι σου...Με το καλό Λενιώ μου...:P

Αχ τι τέλεια πολύ χαίρομαι που θα ακούμε για γεννητούρια απο δω και περα...

αποφευγω να παω στο νοσοκομειο Μαρακι μου γιατι πιστευω θα με βαλουν μεσα κ δεν θελω εκτος κ αν ερθει η ωρα να γεννησω;);)

ευχαρηστω πολυ Μαρακι μου..λιγο μου εμεινε..μετραω μερες;):tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Λενιώ μου τίποτα δεν έμεινε καρδούλα μου ακόμα...Αν δείς οτι πονάς πολύ να πας στο γιατρό σου καρδούλα μου...Και το άγχος το επιδεινώνει αλλα έφτασες ψυχούλα μου και απο δω και πέρα θα περιμένεις να πάρεις αγκαλίτσα το δευτερο μωράκι σου...Με το καλό Λενιώ μου...:P

Αχ τι τέλεια πολύ χαίρομαι που θα ακούμε για γεννητούρια απο δω και περα...

αχ ναι!!όλο γεννητουρια θα εχουμε με το καλό από και πέρα!!!!!! και μετα σιγα σιγα δεν θα πολυμπαίνουμε στην αρχη στο καφε μεχρι να ξεπεταχτουν τα μωρακια μας!!!!! μετα θα μιλαμε πάλι γι'αυτά!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αποφευγω να παω στο νοσοκομειο Μαρακι μου γιατι πιστευω θα με βαλουν μεσα κ δεν θελω εκτος κ αν ερθει η ωρα να γεννησω;);)

ευχαρηστω πολυ Μαρακι μου..λιγο μου εμεινε..μετραω μερες;):tongue:

Να πας να ξεκουραστείς Λενιώ μου, τωρα που μπορείς και όπως είπαμε όχι άγχος..Θα σκεφτεσαι τον πριγκιπάκο σου και θα ηρεμείς όταν αγχώνεσαι..:P

Καλή ξεκούραση Λενιώ..Σμουατςςςςςςςς((((((((((((()))))))))))

αχ ναι!!όλο γεννητουρια θα εχουμε με το καλό από και πέρα!!!!!! και μετα σιγα σιγα δεν θα πολυμπαίνουμε στην αρχη στο καφε μεχρι να ξεπεταχτουν τα μωρακια μας!!!!! μετα θα μιλαμε πάλι γι'αυτά!!!!!!!!!!!

Γερά να είναι τα μωράκια μας, να ξεπεταχτούνε λιγάκι και μετά θα μπαίνουμε να λέμε για τα ζουζούνια μας και φυσικά...για τις επόμενες εγκυμοσύνες θα αρχίσουμε να μετράμε μέρες πάλι χιχι...:tongue:

κορίτσια μόλις έφαγα!!! τέλειο ήταν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα κάθομαι να χωνέψω λίγο και θα σηκωθω να κάνω ενα μπανάκι!!!!!!:D

εγω κουραστηκα πολυ σημερα με πονεσε και η μεση μου περιμενω να παει 5 να σχολασω!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

τώρα είδα την καρτέλα με το ραντεβού μου, τελικά δεν είναι 20.00, στις 20.30 έχω!! καλά που δεν πήγα!:tongue: αχ πως περνάνε οι ώρες!!!! με έπιασε και το άγχος ΄τωρα!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

7.Popi................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

8.YOTOU............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!

9.ελενη-25............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 02/10/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.roulaa...............................EΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 17/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ-ΜΠΕΜΠΑ'

11.mp1979womam................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

12.maril13.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 10/01/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

13.anastasaki_melisakι..........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/01/2012)ΜΠΕΜΠΗΣ

14.RANIA80...........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 06/02/2012)'ΜΠΕΜΠΑ'

15.εφακη..............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18-20/02/2012 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

16.Ιωαννάκι..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 20/02/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

17.elerinaa.............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

18.matina25...........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

19.nena1984....................

20.Petalouda82................

21.sophaki1.....................

22.tatasa.........................

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....

θα τρελλαθωωωωωωωωωωωωωωωω....τι kinder εκπληξη ηταν αυτο με το γιωτακι μας????????ελα παναγια μου....δεν ελεγε οτι αργει ακομα η μπεμπουλα?????

ΓΙΩΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΔΕΝΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ.....ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

τώρα είδα την καρτέλα με το ραντεβού μου, τελικά δεν είναι 20.00, στις 20.30 έχω!! καλά που δεν πήγα!:tongue: αχ πως περνάνε οι ώρες!!!! με έπιασε και το άγχος ΄τωρα!!!!!!!!!!!!

θα περασουν Αναστασακι μου:tongue::tongue:εγω μωλης ηρθα σπιτι να κανω ερικες δουλειτσες χαλαρα γιατι αυριο θα ερθει η φιλη μου κ ειπα να της κανω σημερα..ο μικρος εμεινε στη μαμα;)

κοιτα καμια σειρα στη τηλεοραση κ θα περασει η ωρα..;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....

θα τρελλαθωωωωωωωωωωωωωωωω....τι kinder εκπληξη ηταν αυτο με το γιωτακι μας????????ελα παναγια μου....δεν ελεγε οτι αργει ακομα η μπεμπουλα?????

ΓΙΩΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΔΕΝΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ.....ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

καλησπερα ρανιουκακο μου..πως εισαι?

δεν το περημεναμε κ μας εκανε εκπληξη το γιωτακι!\αχ ανυπομονω κ γω τωρα τοσο πολυυυυυυ!απο δω κ περα περημενουμε τις αφιξεις των ζουζουνιων μας:D:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...